2019-2020学年同步外研版高中英语选修八培优新方案练习:MODULE 3 课时跟踪检测(二) INTRODUCTION .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年同步外研版高中英语选修八培优新方案练习:MODULE 课时跟踪检测二 INTRODUCTION 2019 2020 学
- 资源描述:
-
1、课时跟踪检测(二) Introduction & Reading Language Points.根据提示写出单词的正确形式1We owe (应给予,感激) a lot to our teachers.2This meat is so tough I can hardly chew (咀嚼) it!3For dessert (甜食), you can have ice cream or apple pie.4Children should learn above all how to observe good manners (礼仪) at table.5The fillings (馅) ca
2、n be either meat or vegetables.6A lot of poisonous (poison) waste from the chemical works polluted the river. 7His cakes were so tasty (taste) that he sold them in dozens.8We climbed up energetically and breathed the fresh air greedily (greed)9Xiao Wang is doing his best to meet the requirements (re
3、quire) of his parents.10The students begin their classes at a fixed (fix) time.选词填空owe . to, end up, make out, go against, be obsessed with, get used to, according to, to ones surprise 1Jack went_against his parents wishes and married a blind girl.2Yesterday Lucys birthday party ended_up with a Happ
4、y Birthday song.3Jane couldnt make_out what David was saying, but she pretended to listen to him carefully.4We owed our success to good luck.5After hearing the concert, she is_obsessed_with classical music.6He got up late in the past, and now he has got_used_to getting up early.7To_our_surprise he h
5、as been away from home for years.8They both played the game according_to the rules.完成句子1第一次去深圳时我迷了路。I lost my way the_first_time I went to Shenzhen.2难怪他非常生气,他的妈妈不允许他玩电脑游戏。No_wonder he was quite angry; his mother didnt allow him to play computer games.3他说他确实来看过我,但是我当时不在。He said he did_come to see me,
6、 but I wasnt in.4你在睡觉前闻一闻这些花,可能会终得美梦。Smell the flowers before you go to sleep, and you may just end_up_with_sweet_dreams.5尽管他们是兄弟俩,他们却毫无共同之处。Though they are brothers, they have_nothing_in_common.阅读理解AIn the UK, most children have their midday meal at school, but in many schools, parents can choose w
7、hat their children eat. The children can have a school lunch a hot, cooked meal; or they can take a packed lunch with them, which usually includes cold food like sandwiches.Often parents prepare lunches on_the_basis_of what their children want. Cathy, a mother of three children, told us, “My childre
8、n have packed lunches, because they say they hate school dinners. I make 3 packed lunches every morning, so were like a sandwich bar in our kitchen in the morning.”However, another mother, Susan, made her choice based on the nutritious (有营养的) value of the food. She said, “My daughter always has scho
9、ol dinners. I think she probably gets healthier food by having a cooked lunch at school than she would if I made sandwiches.”But how healthy are school dinners? Kaz, a father, wasnt impressed with them. “Fizzy (有泡沫的) drinks were offered and I think there were a lot of chips.”The question of how heal
10、thy school food is was brought to Jamie Oliver, who launched a campaign to improve childrens nutrition, after spending a year working in a school kitchen. The TV series about the campaign won an award this week.He was worried about the junk food he saw being served, which included burgers, pizza and
11、 chips. He decided to ban the junk, and started cooking good stews (炖菜) and curries for the children instead.Jamie improved the school dinners in that particular school, and trained the dinner ladies to cook healthy food. Then he put pressure on the government to improve the standards of school food
12、 across the country. And it looks as if the changes have begun.语篇解读本文围绕着学校午餐这一话题进行论述,并介绍了一项改善校园午餐的方法。1What would be the best title for the passage?ASchool DinnersBHealthy FoodCDinners in the UK DResearch on Dinners解析:选A标题归纳题。全文围绕学校午餐展开,先是对比介绍了学校午餐与自带午餐的情况,接着质疑学校午餐是否有益健康,最后介绍了杰米所发起的改善校园午餐的运动。所以选A项。2T
13、he underlined phrase “on the basis of” in Paragraph 2 probably means “_”Ain spite ofBaccording toCas well as Dfor the good of解析:选B词义猜测题。根据画线部分后面的例子可以推断出第一句的句意:父母通常根据孩子们的要求准备午餐。on the basis of“基于,根据”,与according to意思相近。3Which of the following is TRUE according to the passage?AStews are healthy food.BC
14、athys children like school lunch.CJamie Oliver works in a school kitchen.DIn Britain, all children have their lunch at school.解析:选A细节理解题。根据倒数第二段最后一句可知,杰米禁止了垃圾食品,用炖菜和咖喱类饭菜作为孩子的午餐,由此可推知炖菜和咖喱类饭菜是健康食品,故选A项。4The TV series about the campaign _.Aproved to be a failureBwas created by lots of school children
15、s parentsCtaught parents to make healthy food for their childrenDhelped more people to be aware of the situation of school lunch解析:选D推理判断题。由第五段最后一句可知,关于这项运动的电视系列剧获奖了,由此可推知它受到了多数人的关注并起到了积极作用,所以D项正确。BThe World Health Organization (WHO) says the widespread use of sugar in food products and drinks is a
16、major concern in many areas. So WHO officials are calling on governments to require taxes on sugary drinks. The officials believe the taxes also would reduce the risk of health problems resulting from obesity (肥胖)Obesity is a condition in which the body stores large, unhealthy amounts of fat. A new
17、report says that in 2014 more than onethird of the adults in the world were overweight, and 500 million were considered obese. The United Nations agency estimates that in 2015, 42 million children under age 5 were either overweight or obese. Almost half of these boys and girls live in Asia and onefo
18、urth in Africa.The U. N. agency blames unhealthy diets for a rise in diabetes cases. There are more than 400 million cases of the disease worldwide. The WHO says 1.5 million people die from it every year. It says the use of sugar in food products and drinks is a major reason for the increase in rate
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-436740.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
