2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA课时作业15 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE GREAT PEOPLE AND INVENTIONS OF ANCIENT CHINA课时作
- 资源描述:
-
1、课时作业15Module 5Integrating Skills.单句语法填空1. To my great joy, the plant_look exactly like what we were looking for.2. I am looking forward to the day_my daughter can read this book and know my feelings for her.3. Im sure your suggestions will contribute to_(solve) the problem.4. If a shop has chairs_wo
2、men can park their men, women will spend more time in the shop.5. He says he really cant afford_(wait) another day.6. Mistakes will happen. Accept_and learn from_7. It seemed to me that she was in doubt_Tom lived or died.8. His parents wouldnt let him marry anyone_family was poor.9(2014年高考湖南卷)Its no
3、t doing the things we like, but liking the things we have to do_makes life happy.10He was busy writing a story,only _(stop) once in a while to smoke a cigarette.答案1. did2. when3. solving4. where5. to wait6. it;them7. whether8. whose9. that10. stopping.选词填空contribute to; up to; refer to; be proud of;
4、 on condition that; the first time; if so; at first; in good condition; in conclusion11. None of us recognized him_12. My car is still_although I have used it for ten years.13. You are the man who helped me._, how can you prove it?14. _12 people lost their lives in the terrible accident.15. _, pleas
5、e accept my best wishes for your family.16. A proper amount of exercise_good health.17. He was a school teacher_I saw him.18. You can go out_you have finished all your homework.19. They were_their success.20. You can_a dictionary if necessary.答案11at first12.in good condition13.if so14.Up to15. In co
6、nclusion16. contributes to17. the first time18. on condition that19. proud of20. refer to.完形填空There was a woman in Detroit, who has two sons.She was_21_about them, especially the younger one, Ben,_22_he was not doing well in school.Boys in his class_23_him because he seemed so_24_The mother_25_that
7、she would, herself, have to get her sons to do better in school.She_26_them to go to the Detroit Public Library to read a_27_a week and do a report about it for her.One day, in Bens_28_, the teacher held up a rock and asked if anyone knew it.Ben_29_up his hand and the teacher let him_30_“Why did Ben
8、 raise his hand?” they wondered.He_31_said anything; what could he possibly want to say?Well, Ben not only_32_the rock; he said a lot about it.He named other rocks in its group and even knew_33_the teacher had found it.The teacher and the students were_34_Ben had learned all this from doing one of h
9、is book_35_Ben later went on to the_36_of his class.When he finished high school, he went to Yale University_37_at last became one of the best doctors in the United States.After Ben had grown up, he_38_something about his mother that he did not know as a_39_She, herself, had never learned how to_40_
10、21A.worriedBhappy Csorry Dmad22A.so Bbecause Cbut Dthough23A.thought highly of Btook pride in Cwas strict with Dlaughed at24A.clever Bhard Cquick Dslow25A.asked Bdecided Cforgot Dheard26A.chose Binvited Ctold Dwanted27A.notice Bmessage Cbook Dquestion28A.class Broom Coffice Dlab29A.looked Bgave Ctoo
11、k Dput30A.think Bleave Cspeak Dstand31A.always Beven Cquickly Dnever32A.found Bplayed Cknew Dthrew33A.whether Bwhen Cwhere Dwhy34A.afraid Bsurprised Cworried Dunhappy35A.pictures Bexercises Cshops Dreports36A.top Bend Cback Dside37A.so Band Cor Dhowever38A.learned Bremembered Cinterviewed Dguessed39
12、A.child Bdoctor Cexpert Dteacher40A.work Bread Cteach Dshow答案与解析本文讲述了笨小孩变聪明的故事:Ben小时反应迟钝,经常被同学取笑,于是她的妈妈让她每周去图书馆看书并作一篇报告,后来Ben因此变得优秀了,最终成了一位出色的博士,才发现她的母亲并不懂如何去阅读。21A考查形容词词义辨析。A.worried担心的;B.happy高兴的;C.sorry内疚的;D.mad 疯狂的。be worried about:对.担忧,为固定搭配。她很担心他们。故选A。22B考查连词词义辨析。A.so因此;B.because因为;C.but但是;D.t
13、hough 尽管。根据下文he was not doing well in school可知在学校的表现不好是担忧的原因。故选B。23D考查动词短语词义辨析。A.thought highly of高度评价;B.took pride in以为骄傲;C.was strict with 对严格要求;D.laughed at嘲笑。此处应理解为班上的男孩都取笑他。故选D。24D考查形容词词义辨析。A.clever聪明的; Bhard艰辛的;C.quick反应快的;D.slow慢的,迟钝的。因为反应迟钝的人才会容易被人戏耍。故选D。25B考查动词词义辨析。A.asked询问,要求;B.decided决定;
14、 Cforgot忘记; Dheard听说。此处应理解为母亲决定做些什么让孩子在学校做的更好。故选B。26C考查动词词义辨析。A.chose选择;B.invited邀请;C.told告诉;D.wanted 想要。她告诉他们去底特律公共图书馆。故选C。27C考查名词词义辨析。A.notice通知;B.message留言;C.book书;D.question问题。由后文的do a report 以及去的是图书馆可知是看书。故选C。28A考查名词词义辨析。A.class课堂;B.room房间;C.office办公室;D.lab实验室。根据后文的asked if anyone knew it中的anyo
15、ne可知是在课堂上。故选A。29D考查动词词义辨析。A.looked看;B.gave给;C.took 带走;D.put 放。短语put up举起,张贴。根据后文raise his hand此处应为Ben举起手。故选D。30C考查动词词义辨析。A.think认为;B.leave离开;C.speak说;D.stand站起来。根据后文said anything可知 Ben举手示意,老师让他说。故选C。31D考查副词词义辨析。A.always总是;B.even甚至;C.quickly迅速地;D.never从不。根据前文可知在去图书馆以前Ben是反应迟钝的,所以可以推测他在以前是从不说话。故选D。32C
16、考查动词词义辨析。A.found发现; Bplayed演奏,玩;C.knew知道;D.threw扔。根据前文asked if anyone knew it可知此处应为Ben知道它。故选C。33C考查副词词义辨析。A.whether是否; Bwhen什么时候;C.where哪里;D.why为什么。根据前文他是去图书馆学习所以只能知道老师从哪儿了解到这个群体的信息的。故选C。34B考查形容词词义辨析。A.afraid害怕的;B.surprised惊讶的;C.worried担忧的;D.unhappy不愉快的。根据前文可知Ben的对答如流打破了以往他在老师和学生心中的笨拙印象,使他们很吃惊。故选B。3
17、5D考查名词词义辨析。A.pictures图片;B.exercises练习;C.shops商店;D.reports报告。根据前文do a report可知他是在报告中学到的。故选D。36A考查名词词义辨析。A.top尖子生;B.end最后;C.back后面;D.side一边。根据后文he went to Yale University可知他变成了一名尖子生。故选A。37B考查连词词义辨析。A.so因此;B.and并且;C.or或者;D.however然而。前面的上耶鲁大学和后面的最终成为一名出色的博士属于并列关系。故选B。38A考查动词词义辨析。A.learned学会;B.remembered
18、记得;C.interviewed采访;D.guessed猜测。根据后文的had never learned可知此处应为他学到了一些他母亲从小就不知道的东西。故选A。39A考查名词词义辨析。A.child孩子;B.doctor博士;C.expert专家;D.teacher老师。.根据前文After Ben had grown up可知应是他是一个小孩的时候。故选A。40B考查动词词义辨析。A.work工作;B.read阅读;C.teach教;D.show展示。根据前文他的母亲要他作阅读报告,但是长大后才发现了她不会看这些报告。故选B。.阅读理解ADear Reader,Today I am go
19、ing to ask you to support Wikipedia with a donation.Wikipedia is built differently from almost every other top 50 websites. We have a small number of paid staff,just twentythree. Wikipedia content is free to use by anyone for any purpose. Our annual expenses are less than six million dollars. Wikipe
20、dia is run by the nonprofit Wikimedia Foundation,which I founded in 2003.Wikipedia is driven by a global community of more than 150,000 volunteersall devoted to sharing knowledge freely. Over almost eight years,these volunteers have contributed more than 11 million articles in 265 languages. More th
21、an 275 million people come to our website every month to access information,free of charge and free of advertising.But Wikipedia is more than a website. We share a common cause:Imagine a world in which every single person on the planet is given free access to the sum of all human knowledge. Thats ou
22、r commitment.Your donation helps us in several ways. Most importantly,you will help us cover the increasing cost of managing global traffic to one of the most popular websites on the Internet. Funds also help us improve the software that runs Wikipediamaking it easier to search,easier to read,and ea
23、sier to write for. We are committed to increasing the free knowledge movement worldwide,by taking on new volunteers,and building strategic partnerships with institutions of culture and learning.Wikipedia is different. Its the largest encyclopedia (百科全书) in history,written by volunteers. Like a natio
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-437045.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
