2019-2020学年新教材高中英语 课时素养评价二 Unit 1 Festivals and Celebrations Discovering Useful Structures 新人教版必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年新教材高中英语 课时素养评价二 Unit Festivals and Celebrations Discovering Useful Struct
- 资源描述:
-
1、课时素养评价二 Unit 1 Festivals and Celebrations Discovering Useful Structures. 单句语法填空1. We had no trouble finding the way leading (lead) to Zhongshan Park. 2. China, which is a developing (develop) country now, will be advanced and powerful in 20 or 30 years. 3. There was terrible noise following (follow)
2、 the sudden burst of light. 4. The manager walked into the room to attend the meeting being held (hold)then. 5. Climbing mountains was tiring (tire), so we all felt worn out. 6. Those sitting (sit) on the bench at the end of the classroom are some students parents. 7. One of my hobbies is playing (p
3、lay) table tennis. 8. I was fortunate to pick up a wallet lying (lie)on the ground on the way back home. 9. The boy riding (ride) a bike before me is my son. 10. The news that they announced was so surprising (surprise) that many couldnt believe it. . 句型转换1. Watch the men who are coming this way. Wa
4、tch the man coming this way. 2. The dog that drank the polluted water yesterday is dead. The dog drinking the polluted water yesterday is dead. 3. The baby who is crying makes me annoyed. The crying baby makes me annoyed. 4. Anyone who wishes to leave early may do so. Anyone wishing to leave early m
5、ay do so. 5. The result made us disappointed. The result was disappointing to us. 6. The sun that is rising looks beautiful. The rising sun looks beautiful. 7. The boy who stood near the window was good at playing football. The boy standing near the window was good at playing football. 8. The questi
6、on that is embarrassing is hard to answer. The embarrassing question is hard to answer. 9. Designing machines is my job. My job is designing machines. 10. Arriving at the factory half an hour early is his habit. His habit is arriving at the factory half an hour early. . 阅读理解What is your favorite hol
7、iday? Here are some students opinions. Sandy from Taiwan says: My favorite holiday is the Mid-Autumn Festival. I always visit my grandfather and grandmother, and we always go to the same restaurant on the mountain to hold jubilation. At night, we always have a barbecue, and watch the moon together.
8、I enjoy it a lot. Zhenia from Ukraine says: My favorite day is New Years Day. We celebrate the new year on the 31st of December. Father Frost comes with his granddaughter on that night. He puts his presents under the New Year Tree. We have a party and stay up until midnight to see the New Year in an
9、d the Old Year off. We cook delicious food for the party. People also celebrate Old New Year in our country. It is on the 14th of January. Yagna from India says: My favorite day is Deepavali(屠妖节), which is also called Festival of Lights. People do some cleaning at home and light their oil lamps to t
10、hank for the defeat of the bad king. To celebrate it, we also eat sweets and delicious food, wear new clothes, and give presents to our friends and relatives. Pat from Thailand says: My name is Pat. My favorite holiday is Songkran. It takes place from the 13th to 15th of April. On the holiday people
11、 pour water on each other. It is a lot of fun. People also buy new clothes and they have big parties. 【文章大意】文章主要介绍了几个比较受欢迎的节日。1. What is Sandys favorite holiday? A. The Mid-Autumn Festival. B. New Years Day. C. Deepavali. D. Songkran. 【解析】选A。细节理解题。根据Sandy说的话可以确定 Sandy 最喜欢的节日是中秋节。2. The underlined wo
12、rd “jubilation” is closest in meaning to “_”. A. hope B. celebration C. present D. exercise【解析】选B。词义猜测题。根据 Sandy 的叙述可知, 他们总是在中秋节去同一个饭店, 可以猜测是庆贺节日。jubilation n. 欢腾, 欢庆。3. Why do people celebrate Deepavali? A. To eat sweets and delicious food. B. To wear new clothes. C. To give presents to others. D.
13、To thank for the defeat of the bad king. 【解析】选D。细节理解题。根据 Yagna 的叙述, 可以确定人们庆祝屠妖节是为了感谢打败了坏国王, 在节日期间, 人们可以吃糖和佳肴, 穿新衣服, 送别人礼物, 所以选 D。. 完形填空Far from a Family ChristmasMy Air Force room in Florida was empty and quietI was alone. My five roommates were gone for the holidays; I had chosen to remain behind i
14、n the camp. Being young and far from my home, I felt 1. My room was comfortable enough, 2 I hadnt realized until then what made it sothe 3 of others walking, joking or just lying on their beds. I was not able to sleep. I was 4 of being on my ownin fact, I preferred it at timesbut tonight was poor. T
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-437669.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
《名师一号》2015年新课标A版高中数学必修五课件:2-3-等差数列的前N项和2 .ppt
