2020年外研版高中英语必修四课时作业:MODULE 6 UNEXPLAINED MYSTERIES SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020年外研版高中英语必修四课时作业:MODULE UNEXPLAINED MYSTERIES SECTION WORD版含答案 2020 年外研版
- 资源描述:
-
1、Module 6Section Grammar & Writing课时作业.单句语法填空1(2019山东潍坊一中月考)My sister met him at the Grand Theatre yesterday afternoon, so he couldnt have attended ( attend) your lecture.2Jenny, I have washed the clothes for you.Thanks.You need not have done it.I could manage it myself.3Did Mary come to the party?I
2、dont know.She may have come (come) while I was out.4There was a lot of fun at yesterdays party. You should have come, but why didnt you?5(2019临川一中期末)What a pity! Considering his ability and experience, he could have done (do) better.6You neednt have written (write) such a long essay.The teacher only
3、 asked for 300 words, and you have written 600. 7He is a wise man.Can he have done such a foolish thing?8Mr.White should have arrived at 8:30 for the meeting, but he didnt show up.9My phone must have been stolen (steal) while I was taking a bus. I cant find it anywhere.10I didnt hear the phone. I mu
4、st have been asleep last night.阅读理解AOne of the most detailed(详细的)descriptions of a UFO was given by nineyearold Gaynor Sunderland in July 1976.Gaynor lived in Oakenholt, a village in North Wales.On her way home from school, she saw a silver(银色的)object shaped like a saucer(茶碟)in a field not far from
5、her home.The strange craft(飞行器)was about 30 feet long and 9 feet high.It had yellow windows along the side and on the top there was a light flashing in a kind of box.Although Gaynor was very frightened, she did not run away.Instead, she lay quietly in the long grass and watched the door of the stran
6、ge craft open.She saw two people wearing silver suits come out of the craft.They were carrying some kind of equipment which they used to examine the ground.They were short and had large pink eyes, Gaynor reported.After about half an hour, the two people went back into the craft.At once there was a l
7、oud noise and the UFO took off.Although Gaynor told her mother what she had seen, her family decided to keep quiet about it.They did not want people to laugh at their daughter.However, 18 months later, Gaynor told her story to UFO experts.They hypnotized(对某人施催眠术)Gaynor so that they could be sure she
8、 was telling the truth.Not only did she repeat her story, but also she was able to draw a picture of what she had seen!【解题导语】本文主要介绍了9岁的女童Gaynor Sunderland发现飞碟的经历。1Which of these descriptions of Gaynor is TRUE?AShes nine, lives in a village and has never seen a UFO before.BShe was nine, and lived in
9、Sunderland in England in 1976.CShe was nineteen in July 1986, and lived in North Wales as a child.DShe was at school in North Wales and her family name was Oakenholt.解析:选C细节理解题。根据第一段第一句可知, 1976年Gaynor 9岁, 故在1986年应为19岁。根据第一段第二句可知, Gaynor小时候住在North Wales的一个村庄。2Which of these descriptions of the UFO is
10、 TRUE?AIt was round and flat, and had yellow windows along the side.BIt was ten feet longer than its breadth, and was silver.CIt was a saucershaped box about thirty feet high.DIt was a strange silver saucer which was like a craft.解析:选A推理判断题。根据第一段最后一句“shaped like a saucer(茶碟)”和第二段第二句“It had yellow wi
11、ndows along the side”可知, A项正确。3What did Gaynor do as soon as she saw the UFO?AShe told her mother.BShe ran away.CShe went home from school.DShe hid in the long grass and watched it.解析:选D细节理解题。根据第二段中的“she lay quietly in the long grass and watched.”可知, D项正确。4What did Gaynor say when she was hypnotized
12、?AShe had been lying about the UFO.BShe didnt understand the UFO.CShe told the experts about the UFO.DShe couldnt speak but she could draw a picture of the UFO.解析:选C细节理解题。根据第四段最后两句可知, Gaynor被催眠, 向飞碟专家讲述了发现飞碟的经过。BA recent report found 46% of parents agreed that their children knew more about the Inte
13、rnet than they did.And now new research shows parents are turning to their children for lessons in technology.The new study of around 1,000 parents showed that 67% of parents have asked their teenager children for technologyrelated advice.44% have asked their teenagers for help about using the Inter
14、net, and 41% have received their teenagers advice about how to use the TV or home entertainment system.Ahad Surooprajally, a father of five children, says his children help him with technology in the home.“Theyve grown up surrounded by technology,” he explains.“We have four computers and four iPads
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-439345.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
