2020版新一线高考英语(人教版)一轮复习课时提能练29 GLOBAL WARMING WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版新一线高考英语人教版一轮复习课时提能练29 GLOBAL WARMING WORD版含解析 2020 一线 高考 英语 人教版 一轮 复习 课时 提能练 29 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、课时提能练(二十九).阅读理解(2019贵阳摸底考试)Pollutions serious effects on the environment have become more obvious in recent years.Most scientists agree that efforts are necessary to protect our environment from further harm.As we know,the construction industry consumes a large quantity of energy and resources and c
2、reates a huge amount of pollution.So green buildings are in great need.The environmental benefits of green buildings include the protection of ecosystems and biodiversity(生物多样性),improved air and water quality,less waste flowing into streams and the protection of natural resources.Green buildings can
3、 also result in lower operating costs because they typically use less energy and fewer materials and improve indoor air quality,improving the health of people who live there.The process of building green houses includes technical and artistic planning with nature protection in mind.Building designs
4、often reflect the surrounding environment and natural resources and use renewable building materials such as bamboo and straw.In addition,recycled resources found locally are used for green buildings,reducing the cost and air pollution associated with transporting materials long distances.Careful si
5、te selection is important to minimize(使减少到最低限度) human effects on the surrounding environment.For example,placing a structure in an area that allows it to take advantage of cool breezes(微风) and sunlight can reduce energy use and expenses.More energy and expenses are needed for larger buildings as wel
6、l,so it is important to build the small ones.Green roofs are another feature of green houses that reduce energy use and costs.These roofs are partially or completely covered with plants,which helps to keep heating and cooling costs low,prevent water running off and deal with pollutants.Other feature
7、s of green buildings often include energy and water protection,recycling and waste reduction.In addition,renewable energy sources such as solar power,waterpower and wind power are used for heat and electricity,which greatly reduces costs and decreases the influence on the environment.【语篇解读】本文主要介绍了绿色
8、建筑的优势和特色。1What can we know about green buildings?AProducing no waste.BOnly using clean energy.CBeing made of new materials.DBeing environmentfriendly.D 推理判断题。根据对全文的整体理解特别是第三段的内容可推知,绿色建筑整体上是环保的,故选D。2What is a green building probably like according to the fifth paragraph?ALarge. BSmall. CGreen.DLow.B
9、细节理解题。根据第五段最后一句“More energy and expenses are needed for larger building as well,so it is important to build the small ones”可推知,绿色建筑应该倾向于小型建筑,而非高楼大厦,故选B。3What is the purpose of using green roofs?ATo fit the environment.BTo keep warm.CTo collect nature water.DTo reduce costs.D 细节理解题。根据倒数第二段中的“Green ro
10、ofs are another feature of green houses that reduce energy use and costs”可知,绿色屋顶可以降低能源使用和成本,故选D。4What is the text mainly about?APromoting energy efficiency.BEnvironmental benefits.CGreen buildings.DEcosystems and biodiversity.C 主旨大意题。根据文章的关键词“green buildings”和对全文的整体理解可推知,本文主要讲的是绿色建筑,故选C。.阅读七选五(2019武
11、汉调研)On December 22, 2016 I landed in the land of the “American Dream”_1_ Here is one of the things Ive struggled with during my almost one year in the States._2_ My uncle and aunt joked that I brought rain from Saigon to America. Saigon, where I come from, is the old name of Ho Chi Minh City in Viet
12、nam.Vietnam is a tropical country where it rains most of the year. Before going to the US., actually, I had no idea what to expect about its weather, but the big rain on my arrival gave me the first expectation of what the weather here might be like.California is known for having a great climatemore
13、 sunshine, cooler in summer and warmer in winter._3_ However, having been here for a pretty long while now, I have experienced various forms of climate in California._4_ Most of the time I was living in Silicon Valley, where the weather is a bit colder than where I study in Orange County. But I was
14、really surprised to find chilltothebone weather in San Franciscoa big shift from Silicon Valley in only about an hours drive. How strange!_5_ The worst is that I get a runny nose whenever I wake up in the morning. Because I am allergic to the cold and windy weathers, I keep sneezing badly, and even
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-439815.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
