2020-2021学年新教材英语外研版必修第三册课时分层作业12 UNIT 4 AMAZING ART 表达.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材英语外研版必修第三册课时分层作业12 UNIT AMAZING ART 表达 2020 2021 学年 新教材 英语 外研版 必修 第三 课时 分层 作业 12
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十二).阅读理解AVincent Van Gogh(文森特梵高),for whom colour was the main symbol of expression,was born in GrootZundert,Holland in 1853.He was brought up in a cultured family.Vincent was highly emotional and wasnt selfconfident.Between 1860 and 1880,when he finally decided to become an artist,Van Gogh ha
2、d two unhappy love stories and worked unsuccessfully in Belgium.He remained there to study art,and decided to give happiness by creating beauty.Of the works of his early Dutch period,the most famous is The Potato Eaters.In 1886 he went to Paris to join his brother Tho,the manager of Goupils gallery.
3、In Paris,Van Gogh studied with Cormon,later met Pissarro,Monet,and Gauguin,and began to lighten his very dark palette(调色板)His nervousness made him a difficult person to get along with and nightlong discussions and painting all day undermined his health.He decided to go south to Arles where he hoped
4、his friends would join him and help set up a school of art.Gauguin did join him but with bad results.Near the end of 1888,Van Gogh ran after Gauguin with an open razor(剃须刀),was stopped by him,but ended up cutting a part of his own ear off.It led Gauguin to finally leave Arles.In the May of 1890,Van
5、Gogh seemed much better and went to live in AuverssurOise under the eye of Dr.Gachet.Two months later he was dead,having shot himself “for the good of all”During his life he had sold one painting.Van Goghs finest works were produced in less than three years.【语篇解读】本文是一篇说明文。主要讲述了艺术家梵高的生平经历以及艺术作品特点。1Vi
6、ncent Van Gogh expressed himself in his works mainly _Aby shapeBby colourCwith brush linesDwith wordsB细节理解题。根据文章第一段中的“Vincent Van Gogh(文森特梵高),for whom colour was the main symbol of expression.”可知,对梵高来说,颜色是他在作品中表达自己的主要符号,故选B项。2Before Vincent Van Gogh started to learn art _Ahe did a good jobBhe was po
7、pular with the other artistsChe lived a frustrating lifeDhe had no interest in artC推理判断题。根据第一段第四句可知,梵高在学习艺术之前,爱情和工作上都不顺利,因此他的生活不顺心。3The underlined word “undermined” in the second paragraph could be replaced by “_”AaffectedBprotectedCtestedDchangedA词义猜测题。该词所在句子的句意:神经质使他成为一个很难相处的人,并且整夜的讨论再加上白天画画损害了他的健
8、康。affect“影响,对有坏影响”,与其意思相近,故选A项。4Which of the following about Vincent Van Gogh is TRUE?AHe was a confident boy when he was young.BHe was born in Belgium and once worked in Holland.CHe lost a part of his ear at the age of 35.DHe had never sold any paintings during his life.C细节理解题。由第一段第三句可知A项错误;由第一段第一句
9、可知B项错误;由第三段第三句可知D项错误;由第一段第一句以及第二段末可知,梵高出生于1853年,1888年自己砍掉部分耳朵,故C项正确。BMary Cassatt is one of the first great women American painters.At first her father did not want her to become an artist.But she followed her dreams and became an artist.She was born on May 22,1844,and lived in Europe for several ye
10、ars as a child.Her family returned to the United States and,at age 16,Mary attended the Pennsylvania Academy of Fine Arts.Four years later she decided she couldnt learn anything fresh and practical in Philadelphia,so she returned to Europe.There she studied the skills of the masters in Rome,Seville,
11、Antwerp,and Paris.Mary received the chance of a lifetime at the age of 33 when the famous French painter,Edgar Degas,asked her to join a group of painters that included nowfamous artists like Manet and Renoir.Their style of painting is called Impressionism.They used primary colours and short brush s
12、trokes in their work.They recognised Marys spirit and powerful talent and invited her to exhibit in the Impressionist art shows.Mary painted what she saw:gardens and paintings of persons,especially of mothers and children involved in everyday living.One of her paintings,Young Mother and Two Children
13、,was given to the White House in 1954 where it hangs today.Mary never married and,in 1877,her parents and sister moved to Europe to join her.Mary devoted much of her time to them for the next 18 years.Mary painted until 1914 when her failing eyesight made it impossible to continue.She spent the late
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-440723.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
