江苏省江阴市祝塘中学译林牛津版高中英语选修9课件:UNIT4 PROJECT学案对照版 .ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 江苏省江阴市祝塘中学译林牛津版高中英语选修9课件:UNIT4 PROJECT学案对照版 江苏省 江阴市 中学 牛津 高中英语 选修 课件 UNIT4 PROJECT 对照
- 资源描述:
-
1、 Project Reporting on a historic religious siteGuess1.Which one is the first Buddhist temple in China?A.灵隐寺B.寒山寺D.白马寺C.相国寺2.Which one is different from the others?A、少林寺B、寒山寺C、大理寺D、白马寺The oldest Buddhist temple in ChinaRead the passage and answer the following questions.1.Where is the White Horse Tem
2、ple?It is in Luoyang,Henan Province in the central east of China.2.Why is it called the White Horse Temple?To remind people of the white horse that the Buddhist readings and images had travelled on.3.What is the first known Buddhist pagoda in China?What is special about it?In the south-east corner t
3、owers the Qiyun Pagoda,a 13-storey building,which is the first known Buddhist pagoda in China.It is said that if you stand about 20 metres away from the pagoda and clap your hands,you will hear the sounds repeated and multiplied from the roof,just like frogs croaking.4.Why did China and India want t
4、o build a new Indian-style pagoda?It represents the friendship between the two countries and reminds people that it was from India that Buddhism came to China two thousand years ago.Main ideaPart 1(para 1)Part 2(paras25)Part 3(para 6)Part 4(paras79)Brief introduction of the White Horse Temple The st
5、ory behind the templeThe architecture of the White Horse Temple The importance of the temple 1)Which of the following statements is Not true according to the passage?A.the two Indian monks who originally traveled to China with Emperor Mingdis officials were buried in China.B.a dream of an emperor le
6、d to the building of the White Horse Temple.C.Its said that if you stand about 20 meters away from the pagoda and clap your hands,you will hear someone answer you from the roof.D.The White Horse Temple had ever been destroyed at war.2)It may be inferred from this passage that _ A.Monks were Buddhist
7、 and were working as educators without salary.B.The Emperor Mingdi of the Eastern Han Dynasty believe in the two Indian monks.C.The architecture of the White Horse Temple is various.D.The White Horse Temple is one of the first historic buildings that the government listed to receive special state pr
8、otection.Consolidation1.Location 2.flying 3.officials 4.where 5.invited 6.architecture 7.varied 8.situation 9.cooperate 10.interest Language Points1.The emperor instructed a group of officials to go on his behalf as agents to India to find more information about Buddha.(Lines 9-11)1)“命令”instruct sb
9、to do虚拟形式 should do instruct that sb should do sth“教授,指导”The general instructed the troops to make an immediate attack on the enemy.The general instructed that the troops should make an immediate attack on the enemy.Teachers can always think out various ways to instruct different students,which is k
10、nown as“teaching students in accordance of their aptitude”.2)“代表”represent/stand for On behalf of my colleagues and myself I thank you.2.The officials travelled westwards to Central Asia and arrived in what is today Afghanistan.(Lines 12-13)这群大臣西行至中亚,到达今天的阿富汗一带。宾语 where it is today Afghanistan This
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-443487.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
二年级上册语文课件-33.白雪公主(二)|语文S版 (共15张PPT).ppt
