2020-2021学年新教材高中英语 Unit 1 Laugh out loud Starting out .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 Unit Laugh out loud Starting 2020 2021 学年 新教材 高中英语
- 资源描述:
-
1、课时素养评价 一Unit 1Starting out & Understanding ideas.用所给词的适当形式填空1.If you command wisely, youll be obeyed cheerfully(cheerful).2.By borrowing from dozens of banks, he managed to avoid giving (give)any of them an overall picture of what he was up to.3.With great concentration (concentrate)she went through
2、 the movements.4.I had as much fun sailing the seas as I now do working(work) with students. 5.There are three essentially (essential)different ways of tackling the problem.6.The new drug has great significance for the treatment (treat)of the disease.7.Sitting there in a well-worn waterproof, she ta
3、lked with striking familiarity(familiar) of the courts of Europe.8.The course is designed (design)to help students with colour and composition.9.Just at that time, I saw an old woman crossing (cross) the narrow street.10.You are my only sunshine, and you make me happy (happiness)when skies are gray.
4、用方框内短语的适当形式填空look through, feel like, do the trick, add to , concentrate on , be employed in, added up to, be familiar to, familiar with, get back up , trick.into.1.Many graduates are employed in the electronics and computing industries.2.When he doesnt feel like talking, we just let him be.3.Please
5、 be quiet; the children are concentrating on their homework.4.I have nothing to add to my earlier statement.5.They want to trick us into giving away private information either by calling them or handing it over online.6.The teams total lack of defense added up to another big loss.7.The car is famili
6、ar to me.In other words, Im familiar with this car, which is not similar to yours.8.I took four sleeping pills but even that wouldnt do the trick.9.Should you falter, be inspired by your own courage to get back up and continue.10.I looked through the newspaper but I could not find any report on the
7、accident.翻译句子1.你怎么能用这么难喝的饮料来招待客人呢? How can you entertain the guest with such an unpleasant drink? 2.出什么事了吗, 弗雷德? 你神色不对。What happened to you, Fred? You dont look yourself.3.不要坐在那里什么也不做。过来帮我收拾餐桌。Dont sit there doing nothing.Come and help me with this table.4.他们让我兴奋让我自信! They make me excited and confid
8、ent! 5.现在医生们相信他们已经治好了他的病。Now doctors believe they have cured him of the disease. .阅读理解(2020上饶高二检测)When the weather is good, most children would like to play outside.So we asked some kids and their parents whether the following toys kept them happy.All Surface Swingball, $35.99Played by Martin, nine,
9、 and five-year-old Alex in Crewe, Cheshire.Mother Jennifer says, “The boys thought the toy was excellent and really wanted to play with it.It can be played with alone or with another child.Its for the right age range but I believe the toy can be played with by all ages and is suitable for the whole
10、family.”Rubberwood Quoits Set, $13.99Played by Jessica, four.Mother Lucy Hayburst, 37, in Chichester, West Sussex, says, “Jessica played with this toy for a few minutes but quickly stopped playing with it.Since we bought this toy for her, she only played several times.The quality is very good.It can
11、 be played with by one child or more.Besides, I believe its more suitable for older kids.”Wooden Animal Skittles, $14.99Played by Matthew, two.Father Richard Lee, 36, from Dartford, Kent, says, “Matthew was very interested in the toys and liked to play with them, but that only lasted for around five
12、 minutes.The skittles were fun at first but that feeling soon disappeared.Two or more children can play with the toy together.And I think they are most suitable for kids aged between three and seven.Our youngest son, Ethan, just kept trying to eat the lions head.”First Tailball Net Set, $22Played by
13、 James, five.Mother Sarah Schwar, 39, from Grays, Essex, says, “James loved the toy. He enjoyed balls so it was perfect for him.We used it in summer as it was easy to take on trips.It is suitable for kids over five years old.I think the price is fair and your children deserve it.”【文章大意】本文属于说明文, 通过本文
14、的介绍可知给孩子买玩具要根据不同的年龄段来选择, 只有这样才能让孩子玩得开心。1.How many of the above toys are suitable for kids at five according to the parents? A.Four.B.Three.C.Two.D.One.【解析】选A。推理判断题。根据All Surface Swingball部分Its for the right age range but I believe the toy can be played with by all ages and is suitable for the whole
15、family.以及Rubberwood Quoits Set部分Besides, I believe its more suitable for older kids.和Wooden Animal Skittles部分And I think they are most suitable for kids aged between three and seven.以及First Tailball Net Set部分Played by James, five.和I think the price is fair and your children deserve it.可知, 这四个玩具都适合五岁
16、的孩子玩耍, 故选A。2.Which of the following toys are given negative opinions? A.All Surface Swingball and Wooden Animal Skittles.B.Rubberwood Quoits Set and Wooden Animal Skittles.C.Wooden Animal Skittles and First Tailball Net Set.D.All Surface Swingball and First Tailball Net Set.【解析】选B。细节理解题。根据Rubberwood
17、 Quoits Set部分Jessica played with this toy for a few minutes but quickly stopped playing with it.以及Wooden Animal Skittles 部分的Matthew was very interested in the toys and liked to play with them, but that only lasted for around five minutes.The skittles were fun at first but that feeling soon disappear
18、ed.可知, 孩子起初感兴趣, 但是很快就失去兴趣了, 故选B。3.What can we learn from the passage? A.Some of the toys are too expensive.B.Toys for children should be chosen by their use.C.Parents should play toys with their children.D.Children of different ages like different toys.【解析】选D。推理判断题。通过本文的介绍可知给孩子买玩具要根据不同的年龄段来选择, 只有这样才
19、能让孩子玩得开心, 故选D。.阅读填句根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Smiling is a great way to make yourself stand out while helping your body to function better.It is just one fun way to live longer, read about the others and try as many as you can.1Smiling Makes Us Attractive2 There is an attraction facto
20、r.We want to know a smiling person and figure out what is so good.Frowns and sorrows all push people awaybut a smile draws them in.When someone is smiling they lighten up the room, change the moods of others, and make things happier.Smile a lot and you will draw people to you.3Stress can really show
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-444312.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
