分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 4

类型2020-2021学年新教材高中英语 Unit 2 Healthy Lifestyle Section Ⅰ Reading and Thinking课时作业(含解析)新人教版选择性必修第三册.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:444481
  • 上传时间:2025-12-05
  • 格式:DOC
  • 页数:4
  • 大小:49KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年新教材高中英语 Unit Healthy Lifestyle Section Reading and Thinking课时作业含解析新人教版选择性必修第三册 2020 2021
    资源描述:

    1、Unit 2 Healthy Lifestyle课时作业(四)Unit 2Section Reading and Thinking.阅读理解A Josh Morrison, 17, dreamed of raising $100,000 to build a home for a lowincome family. After years of hard work, his dream has come true. The house is now in the early stages of building. Six years ago, Josh and his dad went int

    2、o the Habitat for Humanity ReStore, a home improvement store and donation center run by the nonprofit organization. They were there to buy a sink. Josh, then 11, also noticed a collection of pennies. “I instantly felt the urge to help out with that,” he said. Josh set a fundraising deadline of four

    3、years. Many people doubted whether he could reach his goal of $100,000, but it didnt shake his faith. He devoted his time to raising money at his school and other nearby schools. He collected money from neighbours, got publicity from local newspapers, and placed cans in stores so that people could d

    4、onate extra change. Joshs fundraising efforts began to produce results. Still, there were challenges. Four months before his deadline, he was $30,000 short. He decided to hold a Family Fun Fair and Spaghetti Dinner event in Uxbridge, which is in the province of Ontario. The event raised $19,000. “I

    5、didnt care how long it took me,” said Josh. “I would raise $100,000.” With three weeks left, a company called Joshs house offered to donate $18,000. Eventually, Josh reached a total of $134,000 before the deadline. “The_momentum_just_kept_going,_and we decided to do more,” he said. “Joshs Penny Hous

    6、e” is being built by Habitat for Humanity in the city of Oshawa, along with 24 new town houses. Josh has helped with some of the construction, as have other volunteers. He will choose the family that moves into the unit. Next year, the 17yearold kid will head to college in British Columbia, Canadas

    7、westernmost province. As an 11yearold kid when starting fundraising, Josh was able to send a powerful message across the world. No matter how old you are, if you have a dream and are willing to do anything to achieve it, it can come true.1Which word can best describe Josh Morrison in Paragraph 2?ACa

    8、utious. BStraightforward.COpenminded. DDetermined.2Why did Josh hold the Family Fun Fair and Spaghetti Dinner event? ATo attain his goal. BTo call for more attention. CTo win approval from the locals. DTo find sponsors for a family.3What does the underlined part in Paragraph 4 mean?AHe received cont

    9、inuous donations.BHis project became more popular.CHe got more support from his family.DThe result was beyond expectations.4What can be the best title for the text?AKindness from a CompanyBThe Penny House DreamCA Fundraising CampaignDA Boy with a Warm HeartB Youre watching your favorite TV show when

    10、 a commercial (广告) break starts. First you see an ad for candy. Then theres one for fast food. In response, your stomach growls (咕咕直叫). Suddenly, all you can think about is how much you need a snack. If that sounds familiar, youre not alone. Researchers from McMaster University in Canada studied the

    11、 effects of junk food ads. The researchers examined the effects of advertising junk food on more than 6,000 kids through TV commercials and other types of media. They found that kids made unhealthy food and drink choices as quickly as 30 minutes after seeing the ads. “There is too much unhealthy foo

    12、d advertising out there, which appears repeatedly,” says Behnam Sadeghirad. Hes one of the researchers who led the study. “This is dangerous for younger children because they lack selfdiscipline and dont know the advertised foods are healthy or not.” Food and drink ads are everywhere, from TV to the

    13、 Internet. Companies want to make sure you know about their products. They spend nearly $1.8 billion a year on food ads aimed at kids, according to a report. The Nielsen Company tracked the number of food ads that kids saw in 2015. It found that kids watched nearly 12 food ads on TV each day. Most o

    14、f these ads werent for healthy foods. In fact, on average, kids saw only one ad per week for fruit and vegetables. Instead, most of the ads were for fast food, candy and sugary drinks. Jennifer Harris, a professor at the University of Connecticut, says this is a big part of the problem. “Unhealthy f

    15、oods are not things we should be encouraging kids to eat more often,” says Harris. “But unfortunately those are the products being advertised to them the most.” Health experts say its OK to treat yourself to a cookie once in a while. But what can you do to keep from having an unhealthy snack every t

    16、ime you see an ad for junk food? Harris says its important to learn to spot the techniques companies use in their ads. “What kids can do is notice whats going on,” says Harris. “Think about, Are these the products that are really good for my physical health?”5What did researchers from McMaster Unive

    17、rsity find? AJunk food ads can affect kids eating habits. BEating while watching TV is unhealthy for kids. CFood ads are more attractive than other types of ads. DThere are many commercial breaks during TV shows.6What did the numbers provided by the Nielsen Company suggest? AFood ads are everywhere.

    18、 BIts necessary to limit kids screen time. CIts hard to avoid seeing junk food ads on TV. DCompanies spend large amounts of money on ads.7What advice does Harris give in the last paragraph?AGet wise to ads.BStay away from cookies.CNever see junk food ads.DFind products of good quality.8Whats the bes

    19、t title of the text?AAttack of Junk Food AdsBTricks of the TradeCAdvertising of Junk FoodDThe Effect of Media on Children.七选五 Large meals make people full and sleepy. _1_ We want our children to learn, not falling asleep at their desks, so lets keep those lunches on the lighter side. You can do this

    20、 if you provide them with a good breakfast. By working beside your children and discussing what they eat for lunch, you are helping them understand the importance of whole foods and the avoidance of junk foods. _2_ As they get older these good habits will stay with them. They will learn that these t

    21、ypes of food will help them feel better and look better; give them more energy. Try to let them see that the food choices they are making will help them feel so much better. _3_ I know of one family that actually had the food pyramid on the wall of their kitchen and it helped their children pick out

    22、 what foods they wanted. Everyone got a chance to decide what to eat, but they had to pick protein, vegetables and fruit. In addition, the mother had a book with recipes for healthy foods. _4_ So children knew what healthy foods they should choose. Unlike today, when we grew up we played outside, ro

    23、de our bikes, ran around, skated, and the list goes on and on. _5_ So in addition to the above healthy eating choices, you need to plan some activities for your children today other than the television or video games.AWe didnt have TV or computer games.BHow are children helped to choose their food?C

    24、You are helping them make smart informed choices.DThink what large meals do to your children at school.EWhat adults eat daily has a great effect on their children.FAll of the recipes had pictures of what the food looked like.GThe recipes for children should mainly include healthy foods.课时作业(四).阅读理解A

    25、【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章讲述了17岁的Josh Morrison梦想筹集100,000美元,为低收入家庭建造家园,经过他多年的努力,梦想终于实现了。1答案与解析:D推理判断题。文章第二段讲述了六年前,Josh提出四年的筹资期限,许多人怀疑他是否能达到100,000美元的目标,但这并没有动摇他的信念,他开始到处筹资。由此可以看出Josh是信心坚定的,不可动摇的,因此用determined(坚定的)最恰当。故选D。2答案与解析:A细节理解题。根据文章第三段中的Four months before his deadline, he was $30,000 short. He decided

    26、 to hold a Family Fun Fair and Spaghetti Dinner event in Uxbridge, which is in the province of Ontario. The event raised $19,000.可知,在最后期限的前4个月,他仍缺少30,000美元,于是他决定在Uxbridge举办Family Fun Fair and Spaghetti Dinner。目的是实现他的目标,即筹集100,000美元。故选A。3答案与解析:A推理判断题。根据文章第四段中的Eventually, Josh reached a total of $134,

    27、000 before the deadline. “The momentum just kept going, and we decided to do more,” he said. “Joshs Penny House” is being built by Habitat for Humanity in the city of Oshawa, along with 24 new town houses.可知Josh的筹资梦想实现了,并且他决定要做更多,由此可推测画线部分表示“他收到持续的捐款”。故选A。4答案与解析:B主旨大意题。根据文章第一段中的Josh Morrison, 17, dr

    28、eamed of raising $100,000 to build a home for a lowincome family. After years of hard work, his dream has come true.可知文章主要讲述了17岁的Josh Morrison梦想筹集100 000美元,为低收入家庭建造家园,他的梦想最终实现。B选项符合文章主题,而且有新意,故选B。B【语篇解读】本文是一篇议论文。文章通过介绍一项调查讨论了垃圾食品广告对孩子们的健康造成的影响,专家呼吁人们应该学会看出广告宣传所使用的手段,并告诉孩子们在选择食物之前思考一下它们是否健康。5答案与解析:A细

    29、节理解题。根据第一段中的They found that kids made unhealthy food and drink choices as quickly as 30 minutes after seeing the ads.可知,垃圾食品的广告会影响孩子们的饮食习惯。6答案与解析:C推理判断题。根据第三段中的It found that kids watched nearly 12 food ads on TV.most of the ads were for fast food, candy and sugary drinks.可知,孩子们平均每天会看到12个食品广告,而其中绝大多数

    30、都是有关垃圾食品的,所以孩子们很难避免在电视上看到垃圾食品的广告。7答案与解析:A细节理解题。根据最后一段中的Harris says its important to learn to spot the techniques companies use in their ads.“What kids can do.Are these the products that are really good for my physical health?”可知,Harris认为人们应该学会看出广告宣传中的手段,并告诉孩子们应该在选择食物之前思考一下它们是否健康。8答案与解析:A主旨大意题。文章介绍了孩

    31、子们每天接受着垃圾食品广告的狂轰滥炸并深受这种广告的影响,这会损害他们的身体健康,由此可知A项适合作标题。.七选五【语篇解读】本文是一篇说明文。父母要培养孩子们从小选择好的食物的习惯。孩子们养成了好习惯,长大了这些好习惯仍然会发挥作用。1答案与解析:DD项与本空前后的“Large meals”和“our children, at their desks”相呼应。2答案与解析:C根据空后一句“As they get older these good habits will stay with them.”可知,设空处应是你帮助你的孩子在食物上做出明智选择(培养好习惯)的好处。3答案与解析:B该段主要通过一个具体事例表明如何培养孩子选择好的食物的习惯。B项可作为本段主旨句。4答案与解析:FF项承上启下,说明孩子们怎样知道选择吃什么。5答案与解析:A前文讲过去的生活条件是多么差,A项符合语境。最后一句中的“the television or video games”也是提示。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年新教材高中英语 Unit 2 Healthy Lifestyle Section Ⅰ Reading and Thinking课时作业(含解析)新人教版选择性必修第三册.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-444481.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1