2020-2021学年新教材高中英语 UNIT 3 FASCINATING PARKS Section Ⅱ Learning About Language课时作业(含解析)新人教版选择性必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 UNIT FASCINATING PARKS Section Learning About Language课时作业含解析新人
- 资源描述:
-
1、课时作业10基础检测1Saving(save) money now seems impossible.2Planning(plan) so far ahead makes no senseso many things will have changed by next year.3We consider it no good arguing(argue) with her.4Mikes coming(come) late made his teacher very angry.5The presidents attending(attend) the meeting surprised eve
2、ryone present.能力提升William Lindesay has been interested in the Great Wall of China since seeing it in a school atlas (地图册)as a child in England. He can vividly recall seeing in the “Oxford School Atlas” the Great Wall with its battlement symbol.From that moment, he had in his mind that when he grew u
3、p hed go to China and walk along the Great Wall from end to end.Lindesays about 3,000km solo run along the Great Wall began in 1987.Running the length of the wall was a brave expedition, venturing into sparsely populated regions where there was little chance of help if the runner had an accident.Dur
4、ing another trip, Lindesay and his team ventured deep into the Gobi Desert.The explorers almost died from dehydration (脱水)In total, Lindesay estimated in an interview that he had spent about 1,600 days of his life on the Great Wall in all seasons.Lindesay and his wife, Wu Qi, whom he got to know and
5、 fell in love with during his trips in China, had a farmhouse at the foot of the wall. During his exploration, he noticed some sections of the wall were badly damaged and covered with litter.Modernization and development were making the situation even worse.“Some people say it will take generations
6、to change; I say we dont have generations of time.Its got to be much quicker,” he said.Lindesay always carries a garbage bag with him in the wilderness, picking up litter along the way.Lindesay uses a garbage bag as his calling card.The cloth bag bears a set of nine simple guidelines in Chinese, whi
7、ch calls on people to obey while traveling or camping outdoors: “Take your own garbage home”“Pick up litter left by others”“Dont damage plants or flowers, or pick fruit” and lots more.文章大意:William Lindesay自小对中国的长城感兴趣,长大后他到中国沿着长城独跑,实现了儿时的梦想,并沿路捡拾垃圾,促进对它的保护。1What sparked William Lindesays dream of exp
8、loring the Great Wall?ASeeing a movie about the Great Wall.BExperiencing a war for the Great Wall.CSurfing a website about the Great Wall.DAdmiring the Great Wall in the school atlas.答案:D解析:细节理解题。根据第一段第一句“William Lindesay had been interested in the Great Wall of China since seeing it in a school atl
9、as(地图册) as a child in England.”可知,自从在学校的一个地图册上看到长城,William Lindesay便一直对长城感兴趣。2What does the underlined word “sparsely” mean?ARemotely.BRarely.CFrequently. DLargely.答案:B解析:词义猜测题。根据该句中的定语从句“where there was little chance of help if the runner had an accident”可知,这些地区人口稀少,如果跑步者发生意外,几乎没有得到帮助的可能性,由此可推知,画线词
10、意为“稀少地”,与B项含义相近。3What worsened the situation of the Great Wall?AThe destroyed ecosystems.BWaste caused by farms.CThe increasing tourists.DModernization and development.答案:D解析:细节理解题。根据第三段第三句“Modernization and development were making the situation even worse.”可知,现代化和发展使长城环境进一步恶化。4What sort of man is W
11、illiam Lindesay?AAdventurous and caring about the environment.BDetermined and grateful to his wife.CWarmhearted and polite to his teammates.DConsiderate and optimistic about the life.答案:A解析:推理判断题。根据第二段William Lindesay沿着长城独跑和深入探险戈壁沙漠的经历可推知,他具有冒险精神;结合第三段的内容可知,他呼吁人们保护长城,并身体力行,由此可推知,他关注环境。故选A。Disneyland
12、 opened on July 17 and is _1_ one hour south of Los Angeles, California.You may get there by air or by bus.Disneyland attracts most of its visitors from _2_.So avoid weekends and school vacations to get the _3_ waits.The period before or after Christmas Day is the busiest of the year, with the park
13、often holding more extra guests each day.Whenever you visit, _4_ earlyabout an hour _5_ the opening timeto get the popular attractions before crowds _6_.Disneyland also sells tickets online, but does not allow you to _7_ them at home.So youll have to order far enough _8_ for them to arrive by mail.T
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-444820.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
(新教材)2020外研版英语新素养导学必修二课件:UNIT 5 DEVELOPING IDEAS .ppt
