2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 The Internet Reading and Thinking课时素养评价(含解析)新人教版必修2.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 Unit The Internet Reading and Thinking课时素养评价含解析新人教版必修2 20
- 资源描述:
-
1、Unit 3 The Internet课时素养评价 七Unit 3Reading and Thinking. 单句语法填空1. He chatted (chat) with us for two hours and made notes. 2. In this resort you can enjoy all the comfort and convenience (convenient) of modern tourism. 3. The database should be updated (update) according to the new survey. 4. I got stu
2、ck(stick) in traffic on the way back from my office. 5. This software is beneficial (benefit) to childrens study. 6. I have a distant (distance)relative in this small town. 7. Our teacher inspired me to work (work) hard to make progress in English. 8. The legal aid should be accessible(access) to mo
3、re people. 9. Surfing (surf) the Internet is one of the most popular recreations today. 10. Many residents donated a lot of money to some local charities(charity). . 选词填空wait in line, out of work, keep sb. company, apply for, now that, take care of, make sure, have access to, raise money for, go thr
4、ough1. Tom was going through a very tough time. 2. Now that she was retired, she lived with her sister. 3. You have to learn to take care of your possessions. 4. You can have access to this search engine free of charge. 5. However, online banking users do not need to wait in line. 6. He has to apply
5、 for a permit and we have to find him a job. 7. He opened a small shop of his own after he was out of work. 8. The author was writing a novel and his friend kept him company. 9. Make sure you shouldnt let out your privacy when chatting online. 10. Every year we have charity days to raise money for u
6、nfortunate people. . 完成句子1. There are many people spending more than two hours surfing the Internet every day. 有很多人每天花费两个多小时上网。2. We found many private cars stuck in the road because of bad weather. 由于恶劣的天气, 我们发现很多私家车被困在路上。3. He ran so quickly that we all couldnt catch up with him. 他跑得很快, 我们都追不上他。4.
7、 Now that we are all part of the global village, everyone becomes a neighbour. 既然我们都是地球村的一部分, 大家都成了邻居。5. My goal is to take exercise regularly to build up my body. 我的目标是定期锻炼来强身健体。. 阅读理解A(2020赤峰高一检测)Surfing the Internet for fun will make you a better employee, according to an Australian study. The Un
8、iversity of Melbourne study shows that people who use the Internet for their own reasons at work are about 9 percent more productive than those who do not. Study author Brent Coker said, “Surfing the Internet at times helps increase an employees attention. ”“People need to relax for a bit to get bac
9、k their attention, ” Coker said on the universitys website. “Having a short break, such as a quick surfing of the Internet, helps the mind to rest itself, leading to a higher total Internet attention for a days work, and as a result, increases productivity(生产效率), ”he said. According to the study of
10、300 workers, 70 percent of people who use the Internet at work surf the Internet for their own reasons during office hours. Among the most popular surfing activities are searching for information about products, reading online news, playing online games and watching videos. “Firms spend a lot of mon
11、ey on software to block their employees from watching videos, using social networking sites or shopping online, ” said Coker. “Thats not always a good idea. ”However, Coker said the study looked at people who surfed the Internet in moderation (适度), or were on the Internet for less than 20 percent of
12、 their total time in the office. “Those who spend too much time surfing the Internet will have a lower productivity than those without, ” he said. 【文章大意】本文是一篇说明文, 主要介绍了澳大利亚的一项研究, 研究发现上网的乐趣会让你成为一个更好的员工。1. What does the University of Melbourne study mainly show? A. People who surf the Internet are goo
13、d employees. B. Not everyone surfs the Internet for fun during office hours. C. Surfing the Internet for fun during office hours increases productivity. D. The Internet is becoming more and more important in peoples life. 【解析】选C。细节理解题。根据第二段中的The University of Melbourne study shows that people who us
14、e the Internet for their own reasons at work are about 9 percent more productive than those who do not. “墨尔本大学的研究表明, 在工作中出于自身原因使用互联网的人的工作效率比不使用互联网的人大约高9%”。可知, 墨尔本大学的研究主要表明在办公时间上网消遣可以提高员工的工作效率。故选C。2. According to Paragraph 3, Brent Coker would most probably agree that _. A. the longer a persons mind
15、rests, the better attention he will haveB. surfing the Internet is the best way to increase productivityC. workers should have a long break during office hoursD. workers should let their minds rest now and then【解析】选D。细节理解题。根据第三段可知, Brent Coker认为工人们应该时不时地让他们的大脑休息一下, 这样他们的工作效率才会提高。故选D。3. Which of the
16、following is NOT mentioned in the passage as one of the most popular surfing activities? A. Watching videos. B. Reading online news. C. Reading online novels. D. Playing online games. 【解析】选C。细节理解题。根据第四段中的Among the most popular surfing activities are searching for information about products, reading
17、online news, playing online games and watching videos. 可知, 在文章中没有提到在线阅读小说是最受欢迎的上网活动之一。故选C。4. What can we infer from the last paragraph? A. Spending too much time surfing the Internet reduces productivity. B. Those who never surf the Internet have the lowest productivity. C. Most people dont surf the
18、 Internet in moderation during office hours. D. People should spend as little time as possible surfing the Internet. 【解析】选A。推理判断题。根据最后一段中的Those who spend too much time surfing the Internet will have a lower productivity than those without可知“那些花太多时间上网的人的工作效率会低于那些没有上网的人”。故选A。BYou dont need to get in a
19、 time-traveling machine to see how technology will reshape our lives, such as the way we shop. Several new technologies that are to change your buying habits already exist. Lets see whats in store for your future shopping. Try it on, virtually(虚拟地). Want to shop online for a new pair of eyeglasses?
20、You dont need to guess which pair looks best on you. Go and see the eBay Fashion iPhone app to try a pair of eyewear youre checking out on a picture of your face. But what if you want to buy something bigger? Thanks to Microsoft Kinects motion tracking camera, you can cover clothes on your screen bo
21、dy. You can even choose the background of your virtual fitting room to enrich your shopping experience. Get a perfect, custom fit. Everyones body is shaped differently. To get a perfect fit, you sometimes have to get your clothes changed. But by using 3D scanning(扫描) technology, all the clothes you
22、buy will fit your body perfectly. Some companies scan your body using high-tech to get the most exact sizes, so they can make special clothes just for you. Experience high-tech shopping carts and checkout counters. High-tech shopping carts could, in time, be a common sight in malls and supermarkets.
23、 Microsoft Kinect-enabled carts are under test at present. The cart can follow you along the aisles (通道), controlled only by your movement and your voice. In China, a supermarket chain(连锁超市) introduced tablet-equipped carts that guide shoppers around the stores aisles. In the United States, several
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-444921.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
