2020-2021学年新教材高中英语 UNIT 5 LANGUAGES AROUND THE ORLD Section Ⅱ Discovering Useful Structures课时作业(含解析)新人教版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 UNIT LANGUAGES AROUND THE ORLD Section Discovering Useful Structures课时
- 资源描述:
-
1、课时作业22基础检测1Everyone has a different opinion (看法) on the subject.2The President (总统) of the United States visited China last year.3Her friends and relatives (亲戚) attended the wedding.4She put a soft blanket (毛毯) over the little child.5She started singing to the baby and was rewarded (回报) with a smile
2、.6The cruelty (残忍) of his words cut her like a knife.7The murderer was sentenced (判决) to death.8She lives in terror (恐惧) of losing her job.9He was educated (教育) in the US and then at Oxford.10She begged (请求) that she should be allowed to go.1Maria has written two novels, both of which have been made
3、 into television series.2A bank is the place where they lend you an umbrella in fair weather and ask for it back when it begins to rain.3It was April 29, 2001when Prince William and Kate Middleton walked into the palace hall of the wedding ceremony.4The days are gone when physical strength was all y
4、ou needed to make a living.5Julie was good at German, French and Russian, all of which she spoke fluently.6We dont know the reason why he didnt show up.7The girl arranged to have piano lessons at the training centre with her sister where she would stay for an hour.8Can you believe I had to pay 30 do
5、llars for a haircut?You should try the barbers where I go.Its only 15.9The newly built caf, the walls of which are painted light green, is really a peaceful place for us, specially after hard work.10The settlement is home to nearly 1,000 people, many of whom left their village homes for a better lif
6、e in the city.11She didnt tell me the reason why she refused the offer.12Mozarts birthplace and the house where he composed “The Magic Flute” are both museums now.13Its helpful to put children in a situation where they can see themselves differently.14Is this the reason why he refused to discuss the
7、 matter with us?15Stephen Hawking believes that earth is unlikely to be the only planet where life has developed gradually.能力提升A mother goat is able to pick out her own baby from its voice alone by the time the kid is just five days old.Researchers from University of London played kids bleats to fem
8、ale goats and studied their responses.They were surprised to find that the animals were able to pick out their own kids voices.“A mother and the kid rely a lot on smell to recognize one another and,in the wild,during the first week of their lives,the animals hide in grass and dont call much.Its a st
9、rategy they use to avoid enemies,” Dr Elodie Briefer,who led the research,explained to BBC News.“The mother calls to the kids when she wants them to come and feed,so we expected that kids would recognize the mothers voices.” In fact,this was the case for deer,which also use this hiding strategy,alth
10、ough they do not belong to the same family of species as goats.She and her team recorded and played back young kids calls to the female goats and recorded their responses.She explained,“Even when the calls came from kids that are five to six days old,we could see the mothers responding more to the v
11、oices of their own babies.” Hearing the voice of their own kids,the females would look towards the speaker that the sound was coming from,moving around and calling in response.The scientists say that understanding how goats behave and communicate is very important.“This helps us understand just how
12、smart these animals are,” said Dr Briefer.“Farmers might be able to change their way to raise goats considering this natural behaviour.”文章大意:这是一篇新闻报道。短文报道了母山羊能够从小山羊宝宝发出的叫声中分辨出自己的孩子。1What does the underlined word “bleats” mean?AHabits.BVoices. CResponses.DVideos.答案:B解析:词义猜测题。由第二段“Researchers from Uni
13、versity of London played kids bleats to female goats and studied their responses.They were surprised to find that the animals were able to pick out their own kids voices.”可知, 来自伦敦大学的研究人员对母山羊播放小羊的叫声,并研究它们的反应。他们惊讶地发现,这些动物能够分辨出自己孩子的声音。所以画线单词bleats是voices“声音”的意思。故B选项正确。2During the first few days of the
14、baby deer,the mother and the kid mainly depend on _to recognize each other when they are hiding in grass.AvoiceBtouchCvideosDsmell答案:D解析:细节理解题。由第三段“A mother and the kid rely a lot on smell to recognize one another and,in the wild,during the first week of their lives.In fact,this was the case for dee
15、r.”可知,在小羊出生的第一周,在野外时,羊妈妈和小羊依靠气味来彼此识别对方事实上鹿也是这种情况。所以在小鹿出生的几天内,母鹿和小鹿躲在草丛里,主要靠气味来辨认对方。故D选项正确。3In the experiment,what does a mother goat do when hearing her kids voice?AMaking voice in response.BJumping over and over.CHiding herself somewhere.DBehaving just as usual.答案:A解析:细节理解题。由第四段“Hearing the voice o
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445277.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
【三海教育】部编版语文五年级上册-2.落花生 第1课时【优质课件】.pptx
