2020-2021学年新教材高中英语 UNIT 5 WORKING THE LAND Period 1作业(含解析)新人教版选择性必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 UNIT WORKING THE LAND Period 1作业含解析新人教版选择性必修第一册 2020 20
- 资源描述:
-
1、UNIT 5 WORKING THE LANDPeriod One题组A基础练.单词拼写1Yuan Longping realised that farmers needed to _(使增长) yields in the fields they had. 2The night before the test I was _(克服) by fear and despair. 3This hybrid enabled farmers to expand their _(产量) greatly. 4Given that Yuans hybrids have made him quite wealt
2、hy, one might think he would retire to a life of _(闲暇). 5As a man of the soil, he cares little for _(名誉) or money. 6(2018全国卷)According to the World Bank, China accounts for about 30 percent of total global fertilizer _(消耗量). 7The countrys present difficulties arise out of the _(缺乏) of petroleum(石油)
3、.8The first reason to _(应对) these problems is to save childrens lives.9One _(特点) I have observed over the years in all great software developers is their passion for their work.10I dont think theres enough information to make an _(假设)【答案】1.boost2.overcome3.output4.leisure5celebrity6.consumption7.sho
4、rtage8.tackle9characteristic10.assumption.单句语法填空1A year _(comprise) of the four seasons of spring, summer, autumn and winter.2_ is estimated that 1.3 billion people will use English as either a first or a second language by 2050.3It never occurred to me that you could succeed in _(persuade) him to c
5、hange his mind.4In our school, most of our students _(attain) five “A” grades in their exams last year.5_ impressed me most is the optimistic attitude of the disabled.6_(give) that he can get another chance, he will surely succeed.7After _(graduate) from college, he went to the United States for fur
6、ther study.8The company, New England Electric, burns coal _(generate) power. 9This argument seems _(convince), but is easily overturned.10Steve was _(intense) curious about the world I came from.【答案】1.is comprised2.It3.persuading4.attained5What6.Given7.graduating8.to generate9convincing10.intensely题
7、组B提升练.阅读理解“People still want plastic bottles, because they reseal and are lightweight,” said Ms Perez, Coca Colas head of sustainability.The firm, which is one of the biggest producers of plastic waste, has claimed to use at least 50% recycled material in its packaging by 2030.But environmental camp
8、aigners argue many Coke bottles would still go uncollected and end up in landfill. Elsewhere, plastic were clogging up (堵塞)the seas, harming marine life.The drinks giant produces about three million tonnes of plastic packaging a year equivalent to 200,000 bottles a minute. In 2019, it was found to b
9、e the most polluting brand in a global audit (调查)of plastic waste.But speaking at the World Economic Forum in Davos, Ms Perez said the firm recognized it now had to be part of the solution.However, Ms Perez said the firm could not ditch plastic outright, as some campaigners wanted, saying this could
10、 hit sales. She also said using only aluminum and glass packaging could push up the firms carbon footprint. “Business wont be in business if we dont accommodate consumers,” she added. “So as we change our bottling infrastructure, move into recycling and innovate, we also have shown the consumer what
11、 the opportunities are. They will change with us.”Ms Perez said she respected the idealism of youth activists and also agreed with calls for Coca Cola to reach its environmental goals sooner than 2030although she would not say whether she would step down if the plans failed. 1According to the text,
12、what bad effects do plastic bottles have?AIt is impossible to recycle plastic.BPlastic debris causes damage.CPlastic is seen as the most polluting material. DPlastic production leads to higher carbon footprint.2What does the underlined word “ditch” in Paragraph 6 mean?Agive outBgive upCchange Ddoubt
13、3What can we infer from Perezs words in Paragraph 6?ACoca Cola balances their needs with those of customers.BThe question remains whether nonplastic bottles will affect market.CThe firm creates whatever customers need.DCampaigners urge Coca Cola to solve the problem step by step. 【语篇解读】本文是一篇议论文,介绍了作
14、为最大塑料制品之一的生产公司可口可乐公司在环保人士的呼吁下,企图在满足消费者需求与达到环保目标之间寻找一个平衡点。1B推理判断题。根据第三段中“But environmental campaigners argue many Coke bottles harming marine life.”可知,丢弃的塑料在陆地上变成垃圾,在海洋里影响海洋生物的生存,总而言之,塑料残渣造成了破坏。2B词意猜测题。根据第五段中的“ However, Ms Perez said the firm could not ditch plastic outright, as some campaigners want
15、ed, saying this could hit sales.”可知,然而佩雷斯女士说公司不会像环保人士想要的那样完全放弃塑料,那样的话不利于销售。从关键句后部分“这样会打击销量”,“就像环保人士想要的那样”,可猜测出是指完全放弃塑料。3A推理判断题。文章第六段主要是讲公司会在环保目标上做出行动,而第五段中强调了不要冲击销售,在迎合消费者需求同时寻求改变,表明了要在公司与顾客的需求之间寻找一个平衡点。.完形填空I had plans to meet two of my friends downtown, so I took a shower and left home despite the
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445416.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
