2020秋新教材高中英语 课时分层作业3 Unit 1 Life Choices(含解析)北师大版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020秋新教材高中英语 课时分层作业3 Unit Life Choices含解析北师大版必修第一册 2020 新教材 高中英语 课时 分层 作业 Choices 解析 北师大 必修 一册
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(三).阅读理解AAfter finishing my teaching for a school year,I thought that I should go back to Montreal,Quebec,my hometown for a visit.My main goal was to relax in preparation for the challenges of my retirement in the coming year.Through my stay in Montreal,I met lots of Chinese who are struggling
2、 to succeed and then lead a better life in Canada.Some travelled thousands of miles to get knowledge.When I spoke with some of them about the major barrier they had to face after they arrived in Canada,they all talked about the two official languages of Canada.But I was impressed by their ability to
3、 express their ideas while switching between English and French.Almost all of those people said they often felt homesick.They miss their families and friends.Though Montreal has lots of Chinese restaurants,they long for a homecooked meal.I met some tourists who were trying to realize their childhood
4、 dreams of experiencing the life in a developed country.When I asked them if Montreal had lived up to their expectations,they hesitated.They said that reality never agrees with fantasies.However,they were glad to have the opportunity to visit Montreal and didnt regret taking the trip.Not all the Chi
5、nese people I met were happy.I once met a young lady who met with a gentleman through the Internet.However,to her disappointment,he disappeared after he promised to marry her in Montreal.I was served by another Chinese person who could not handle the challenges of studying in an English environment
6、and ended up working in a restaurant with minimum pay.Exploring different parts of the world,without any doubt,is an enriching experience.However,one should be realistic when it comes to leaving his hometown to set up a new life in a foreign country.One should take the time to examine the advantages
7、 and the shortcomings of the venture before they decide to chase an uncertain dream of achieving success or leading a better life.1The writer went to her hometown to Ameet her old friendsBstudy a new languageCgo on with her teachingDprepare for her retirement lifeD细节理解题。根据第一段的最后一句“My main goal was t
8、o relax in preparation for the challenges of my retirement in the coming year.”可知本题应选D项。2The main barrier for some Chinese to get knowledge in Canada is AfoodBhomesicknessClanguageDincomeC细节理解题。根据第三段的第二句“When I spoke with some of them about the major barrier they had to face after they arrived in Ca
9、nada,they all talked about the two official languages of Canada.”可知本题应选C项。3The writer thinks that Aoverseas Chinese are good at communication in CanadaBthe trip to Montreal is a good chance for people to studyCoverseas Chinese feel disappointed at their life in CanadaDpeople should think carefully b
10、efore chasing the dreams abroadD推理判断题。根据最后一段的最后两句“However,one should be realistic when.of achieving success or leading a better life.”可知本题应选D项。4What is the best title for the passage?AImproving Life Skills in CanadaBExploring Different Parts of CanadaCStruggling for a Better Life in CanadaDGoing to
11、CanadaYour Ideal DestinationC标题归纳题。根据整篇文章的内容尤其是第二段可知本题应选C项。BI am a fulltime student at College of the Redwoods.During this period it is hard to find time to do anything other than work.But after much thought I decided to spend my extra time volunteering at the Sequoia Humane Society.After my first d
12、ay of volunteering,I had a mixture of feelings:I felt guilty because I didnt do anything to help others in the past 25 years;I felt happy because I was helping animals,and I felt sad because these animals did not have a home with a family.The main reason for people volunteering at animal shelters (收
13、容所) is that it helps the animals.It also helps the workers,because they have so many things to dosuch as feeding and cleaningand they just dont have enough time to give each animal proper attention and exercise.Volunteers help out by taking dogs on long walks so dogs can get exercised.Walking and pl
14、aying with the animals helps them become better suited for adoption,increasing the chance that they will find a home and live happily with their owners.As a person who has had pets all my life, I know the joy and happiness that a pet brings to a person,a family,and the world in general.Even on the m
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-447153.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
