2021-2022学年高中英语北师大版选修六测评:UNIT18 BEAUTY SECTION Ⅲ LESSON 3 POETRY WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语北师大版选修六测评:UNIT18BEAUTY SECTION LESSON 3POETRY WORD版含解析 20
- 资源描述:
-
1、SectionLesson3Poetry一、根据句意及首字母或汉语提示,填写单词1.His e talking made us tired.答案:endless2.Shut the window;I am f.答案:freezing/frozen3.U his brother,he has a good sense of humour.答案:Unlike4.Wires c electricity from power stations to the users.答案:convey5.Every mother has deep a for her children.答案:affection6.I
2、n the fog everything looks (模糊的).答案:vague7.Christmas is a festival of the (基督的) world.答案:Christian8.She has a dreamy and (浪漫的) nature.答案:romantic9.He dived into the river to rescue the (溺水) boy.答案:drowning10.The girl seemed to be overcome with (想家).答案:homesickness二、用所给单词的适当形式填空1.I (bend) down to pic
3、k up a book lying on the ground.答案:bent2.Given a further explanation,I finally got the meaning (convey) in the article.答案:conveyed3.A (drown) man will try to catch at anything he can.答案:drowning4.The lake was (freezing) over until late spring.答案:frozen5.The (end) noise is driving me crazy.答案:endless
4、三、阅读理解AWe started out in a great morning and were heading over the mountain range to Ellensburg.We stopped at Snoqualmie summit for a quick rest.About a mile from there,we heard a loud sound and thought we might hit a rock.However,we were wrong.As we were turning into the rest area,we heard a loud b
5、anging sound again,and all I could do was get this car pulled over and stopped.Once we got stopped,and tire pulled off,we found that the bolt (螺栓),which is necessary for the brake to work,had been missing.Had I hit the brake with any more speed,I am sure the car would have turned over and we could h
6、ave all been killed.The first thing we needed to do was get a new bolt,so my husband went to get a cup of coffee and to ask whether there would be an auto parts store.They told him where,and then he came back to find we had no way to get there.That was when the Angel showed her wings!One of the coff
7、ee volunteers was getting off her shift and offered to take him to the auto parts store.So this angel took him to Ellensburg to get the part,only to find out that it was the wrong part.So she came back to see if everything fit and sure enough,she offered to take him to the hardware store in town to
8、see if they could find this bolt!She spent well over 4 hours with us,driving us around to help fix our car and protect us until we were safe.She even followed us for a short time on the freeway until she knew we were well on our way safely.We were blessed that day,and when I told her she was an ange
9、l she just said we would do the same thing,and she was right,I would and I will again!1.Where did the car break down?A.About a mile from Ellensburg.B.About a mile from Snoqualmie summit.C.About a mile from the coffee shop.D.At the Snoqualmie summit.答案:B解析:细节理解题。根据第一段中的“WestoppedatSnoqualmiesummitfor
10、aquickrest.Aboutamilefromthere”可知,这儿的there指的是Snoqualmiesummit,故选B项。2.What actually happened when the writer heard the loud sound at the first time?A.The car hit a rock and its tires were broken.B.The car pulled over because of the steep road.C.The brake couldnt work because of the lost bolt.D.The ca
11、r turned over because the bolt was missing.答案:C解析:推理判断题。根据第二段中的“Oncewegotstopped,andtirepulledoff,wefoundthatthebolt(螺栓),whichisnecessaryforthebraketowork,hadbeenmissing.”可知因为车上的一个螺栓掉了,刹车失灵了。3.What is the implied meaning of the underlined part in Paragraph 3?A.The author wished someone would help th
12、em.B.Someone appeared to give them what they needed.C.Someone transported them to the right place.D.Someone appeared at that time to help them.答案:D解析:细节理解题。根据后文的描述可知有一位志愿者主动帮助他们,因此选D项。4.Which of the following words can best describe the volunteer?A.Kindhearted and patient.B.Humorous and helpful.C.Pa
13、tient and humorous.D.Helpful and funny.答案:A解析:推理判断题。根据全文尤其是第四段的描述可知,那位志愿者既有耐心,又有爱心。因此选A项。5.What is the best title for the passage?A.An angel in the mountains!B.A terrible accident in the mountains!C.An unusual situation in the mountains!D.An unbelievable sound in the mountains!答案:A解析:主旨大意题。作者把帮助自己的那
14、位志愿者比喻成天使。因此应该选A项,与画线的句子呼应。BIt was the 2nd of October,2015,and for the first time I was not with my family to celebrate my birthday.At 12 oclock midnight my dad gave me a call.We spoke for a long time about my college life,but mostly about how much we missed each other and how much fun it would be t
15、o celebrate my birthday together.After this sad conversation,I knew that I had to be there with my family on this day.So,without letting my parents know my intentions,I left for home to give them a surprise visit.I boarded a train at 3 am.It took 14 hours to reach my home.I was standing outside my h
16、ouse full of joy,and just when I was about to ring the door bell,my phone rang.It was my dad on the other side so I picked up the call.“Where are you,my son?In your dormitory?Open the door and let us in,” said my dad.I got confused and urged my dad to open his door.Now my dad was also confused,but w
17、ithin seconds laughter broke out from both sides as we realized what had happened.We couldnt stop laughing for a minute,then decided to meet at a halfway place.It took more than 6 hours to reach the railway station where my parents were waiting,a cake in hand.When they saw me,there was still 5 minut
18、es left in the day,so they started singing the “Happy Birthday song” for me even though the station was very crowded.To my great surprise,the people on the platform joined my parents in singing.And there,in front of about a thousand strangers,was the most memorable and craziest birthday in my heart.
19、I blew out the candles there at the station,and was wished “Happy Birthday!” by all.6.Why didnt the writer celebrate his birthday at home in 2015?A.He was too busy to celebrate it.B.His parents had gone out to travel.C.He was at college in another city.D.He forgot to tell his father about it on the
20、phone.答案:C解析:根据第一段中的“Wespokeforalongtimeaboutmycollegelife”可知选C项。7.How did the writer feel after talking with his father on the phone?A.He felt ignored by his parents.B.He couldnt wait to see his parents.C.He felt much better with his parents love.D.He felt tired after a long talk.答案:B解析:根据第二段可知,作者在
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-447456.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
五年级语文写作知识点-环境描写的作用知识总结清单精讲课件ppt.ppt
