2020-2021学年高中英语 Module 1 Life in the Future Period 2课时作业(含解析)外研版必修4.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Module Life in the Future Period 2课时作业含解析外研版必修4 2020 2021 学年 高中英语 课时 作业 解析 外研版 必修
- 资源描述:
-
1、课时分层作业 二Module 1Period 2. 单词拼写1. Our life has a limit(限制), but knowledge is without limit(限制). 2. Charities rely(依靠) on voluntary donations. 3. Physical capital is a scarce resource(资源) in rich and poor countries alike. 4. Stone began to be used as a roofing material (材料). 5. When you start to get t
2、ired of the busy urban (城市的)life, it would be better to spend a week at the beach. 6. How much do we charge (收费)for parking in our hotel car park? 7. The local government commanded (命令)that work on the building should be stopped. 8. In Brazil the beach is not just a place to go for recreation(消遣) or
3、 sport, it is a way of life. 9. Thanks to the love and encouragement of her mother, she finally defeated the disease and faced the disability (残疾)bravely. 10. If they have the goods on him, why dont they arrest(逮捕) him? . 单句改错(每句只有一处错误)1. No one knows of sure what happened then. (offor)2. They have
4、to rely for the river for water. (第一个foron)3. He has no alternative but wait. (but后加to)4. Can you go rid of the rubbish? (goget)5. A truck was loaded with potatoes fell off the road last week near our school. (去掉was)6. Please attach a label with each piece of luggage. (withto)7. Hurry up. The time i
5、s running out of. (去掉of)8. That man was charged for stealing. (forwith)9. No matter when you are, I can reach you with the help of this cell phone. (whenwhere)10. It is sure that he can pass the exam next week. (surecertain). 用所给词的适当形式填空1. He is studying in the school attached(attach) to Beijing Uni
6、versity. 2. No matter where(wherever) you wander in Rio during the 2016 Olympic Games, you can meet friendly people who are ready to help you. 3. Your crime(criminal) will cost your life. 4. You can believe in her prediction(predict). 5. We should help the disabled(disability) people. 6. If we work
7、with a strong will, we can overcome any difficulty, however(how) great it is. 7. The food they brought with them was running(run) out, which added to their helplessness. 8. On the way to school, we saw a truck loaded(load) with desks. 【补偿训练】完成句子1. You dont need to pay for the water you drink in the
8、restaurant for it is free of charge(免费的). 2. Can you spare me some paper? Mine has run out(用完了). 3. He has run out of(用完了) all the money his mother gave him, so he has to borrow some for the new books. 4. They are loading the truck with(装载) wood. 5. You should carry out(执行) the plan if you want to m
9、ake progress. 6. You cant rely on (依赖)your parents for everything. 7. She will not dare to do that again, and thats for sure(肯定地). 8. Please tell me how we can get rid of (消灭)the flies in the room. 9. How much did they charge you for (收费)repairing your bike? 10. Our English teacher always attaches i
10、mportance to (强调的重要性)enlarging vocabulary. . 阅读理解Will life in the future be better, worse or the same as now? Futurologists (未来学家) predict that life will probably be very different in 2050. First of all, it seems that TV channels will have disappeared by 2050. A computer will send the program direct
11、ly to the television. On TV screen appear holograms (全息图), which are pictures with certain height, width and depth. We will be able to see, smell and touch the things that we see on television. Water has become one of our most serious problems. Agriculture is changing and people are growing more fru
12、it and vegetables to export. Demand for water will increase ten times in 2050. Some futurologists predict that water will be the cause of war if we dont act now. In transport, cars will run on new fuels and go very fast. A car will have computers to control its speed and there wont be any accidents.
13、 On the other hand, space planes will take people around the earth in about three hours. People will fly from Los Angeles to Tokyo by space plane in just half an hour. In the field of technology, robots will have replaced people in factories. By 2050, we will see robots everywhere. They do not ask f
14、or pay rises or go on strike, and they work 24 hours a day. Medicine technology will have conquered many diseases by 2050. We will be able to help blind and deaf people see again and hear again. Scientists have discovered how to control genes. They have already produced clones of animals and will be
15、 able to produce clones of people and decide how they look, how they behave and how much intelligence they have. If you want all this to come true, you should study science and technology hard. 【语篇概述】本文介绍了在未来的2050年, 人类社会可能发生的种种变化。1. What is the main difference between todays and 2050s TV? A. We can
16、use a computer to turn off the TV set. B. We can talk with the characters appearing on TV. C. We can choose whatever we like to see on TV. D. We can touch the things we see on TV. 【解析】选D。细节理解题。根据第二段“We will be able to see, smell and touch the things that we see on television. ”可知, D项正确。2. What isnt
17、mentioned about the future in 2050 in the passage? A. Technology. B. Medicine. C. Movies. D. Agriculture. 【解析】选C。细节理解题。在本文的第三、五、六段分别讲述了农业、技术和药物。文章没有涉及电影。3. What will be more likely to cause the war in the future? A. The lack of water. B. The less farmland. C. The shortage of robots. D. The more spac
18、e planes. 【解析】选A。细节理解题。根据第三段“Some futurologists predict that water will be the cause of war if we dont act now. ”可知, 水可能成为战争的起源。4. From the passage we can infer that by 2050 _. A. people will spend less time in studyingB. more and more people neednt go to schoolC. people will have more time to relax
19、 or restD. no patients will be found in the world【解析】选C。推理判断题。根据文章倒数第二段可知, 到2050年, 机器人将会帮助我们做很多的事情, 所以我们人类就有很多时间娱乐休闲。. 完形填空My friend Michelle is blind, but youd never know it. She makes such good use of her other 1, including her “sixth sense”, that she rarely gives the impression shes 2anything. Mi
20、chelle looks after her children pretty much like the rest of us, 3 that she doesnt push too hard on them, 4 really benefit a lot from her relaxed attitude. She knows when to clean the house; she moves around so fast that often 5 dont realize shes blind. I 6 this the first time after my six-year-old
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-452453.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
