2020-2021学年高中英语 Unit 4 Astronomy:the science of the stars单元加餐练课后作业(含解析)新人教版必修3.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit Astronomy:the science of the stars单元加餐练课后作业含解析新人教版必修3
- 资源描述:
-
1、Unit 4 Astronomy:the science of the stars单元加餐练.完形填空I entered my office on the afternoon of December 20th and began to work. As the volunteer coordinator (协调人), I was _1_ for filling 2,500 volunteer positions in the month of December alone._2_ the phone rang. The voice on the other end _3_ herself as
2、 Kimberly. She said she was _4_ to see if there were still any positions for her son Jake, who was expecting a(n) _5_ of coming to help. She explained what a _6_ it would be for Jake to have something to _7_ since hed been diagnosed (诊断) with cancer. However, I _8_ having to tell her I could offer h
3、im very little _9_ because there were no more positions.After the phone call, I was deep in thought. Then, Mark, in charge of the pony (矮种马) rides, came in. In a(n) _10_ voice, he said, “_11_ I have to lift one more kid on one more horse, I may die. Jessica, I _12_ need another one with a strong bac
4、k, even if its just for a couple of hours.”A smile lit up my face, and I said, “I think I _13_ a guy.” And a phone call later, Jake was scheduled to _14_ Mark each night through the end of the event.The next day, I made my way toward the pony rides. Jake _15_ with his back to me on the platform. Ano
5、ther volunteer waved at me, and Jake _16_. A moment later he _17_ me and smiled.“Jessica!” he said _18_. “Thank you for getting me this _19_. Mark says Im doing a good job, and also my mom is _20_ of me!” Then Jake hugged me. I felt very happy!本文为记叙文。圣诞节前夕,作者为一个癌症患者提供了一次做志愿活动的机会,为此非常高兴。1A.anxiousBfa
6、mousCresponsibleDsuitable答案:C解析:根据“As the volunteer coordinator(协调人)”可知,作者负责志愿者工作。2A.Suddenly BFortunately CFinally DSlowly答案:A解析:作者在工作的时候,突然电话铃响了。3A.considered Bviewed Cmade Dintroduced答案:D解析:根据生活常识可知,首次给不认识的人打电话当然需要先做自我介绍。4A.coming Bcalling Crunning Dleaving答案:B解析:根据“the phone rang”可知,Kimberly是在打电
7、话。5A.ability Bopinion Cchance Dproblem答案:C解析:根据最后一段可知,Kimberly的儿子Jake渴望得到参加志愿活动的机会。6A.relief Bsurprise Cfailure Dquestion答案:A解析:Jake得了癌症,在家无事可做,如果他能获得一次参加志愿活动的机会,这将是一件令人欣慰的事。7A.say Bdonate Cneed Ddo答案:D解析:Jake得了癌症,在家无事可做,他很想找件事做。8A.risked Bregretted Cforgot Dstopped答案:B解析:根据“because there were no mo
8、re positions”可知,作者不得不遗憾地说她为Jake找不到任何事做。9A.approval Bmoney Cwork Ddoubt答案:C解析:参见上题。10A.tired Bhappy Ccalm Dsweet答案:A解析:根据“_11_ I have to lift one more kid on one more horse, I may die”可知,Mark很疲倦。11A.Because BAs CThough DIf答案:D解析:根据语境可知,该句意为:“如果我再将一个小孩扶上马的话,我或许会累死”。12A.never Breally Calmost Dseldom答案:
9、B解析:Mark的工作太累人,他确实还需要一名志愿者帮忙。13A.require Barrange Cknow Dorder答案:C解析:得知Mark需要志愿者,作者想到了Jake,所以她说:“我想我知道一个人可以帮忙。”14A.help Bpraise Ccall Dinstruct答案:A解析:根据下文语境可知,Jake是帮Mark做事。15A.jumped Blied Cslept Dsat答案:D解析:Jake背对着作者坐在平台上。16A.turned up Bturned aroundCturned off Dturned out答案:B解析:另一个志愿者向作者挥手时,Jake转过身
10、来。17A.recognized Badmired Cmet Daccepted答案:A解析:过了一会儿,Jake认出了作者。18A.patiently Bquietly Cexcitedly Dcoldly答案:C解析:根据Jake说话的内容可判断他非常激动。19A.gift Blesson Cfriend Djob答案:D解析:Jake感谢作者给了他这份工作。20A.ashamed Bproud Caware Dfond答案:B解析:根据“Mark says Im doing a good job”及“and also”可推断出Jake的妈妈为他感到骄傲。.阅读理解Raising chil
11、dren has traditionally been a mothers role. People think that kids have to be with mothers mostly, but the modern sociology says when a father is not involved in life, it leads to problems. Children abandoned or ignored by their fathers do not succeed as well as children in families where both paren
12、ts are involved.At the River House in Maryland, a church community is running a program called the Mens Retreat with the purpose of helping men become better fathers. Here fathers can get parental advice. The program is also open to children who dont have fathers in their lives. For them, the progra
13、m is an opportunity to interact (互动) with male role models.Businessman Pavel says though the Mens Retreat may take up some of his time to earn money, it has been a good opportunity to spend quality time with his son. He has realized that for boys, Father is the first teacher. And the gathering is al
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-452945.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
