2020高考英语大二轮专题复习冲刺经典版训练:大题型重组10天提速训练1 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020高考英语大二轮专题复习冲刺经典版训练:大题型重组10天提速训练1 WORD版含解析 2020 高考 英语 二轮 专题 复习 冲刺 经典 训练 题型 重组 10 提速 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、大题型重组10天提速训练训练1.完形填空One of my teammates said it best on our last day of the season:“Guys, you are my family. We are all brothers.” Our tennis team is more than just a group of individual players thrown _1_;there is a friendship _2_ by no other group with which I have been involved. We are _3_, yet c
2、onnected. We have studentathletes from all four years of high school, from different parts of the city, and from different families and social _4_. Nevertheless, we are all _5_ by a shared love of tennis. The tennis team _6_ to me because it contains two things that I treasure most: tennis and _7_.E
3、ver since I was ten years old, the _8_ aspect of tennis has attracted me to the physical sport. My first tennis coach always used to say, “Tennis is 10% physical and 90% mental.”_9_ the mental strength to stay _10_ and controlled under pressure, skills are _11_. Sometimes I feel like I have two _12_
4、 in a match: me against the person on the other side of the net, and me against the person inside my head, telling me to hit a better shot.However, despite the _13_ pressures of tennis, the brotherhood _14_ by working together as a team helps spread the _15_ of the pressure over an entire group. We
5、_16_ each other on and off the court. We do this because we have become a(n) _17_ away from home. I play my best tennis when I have my teams full support, _18_ in the knowledge that they are always backing me _19_. I know that each one of us puts everything we have into every _20_ whether we are pla
6、ying or cheering.篇章导读:本文是一篇夹叙夹议文。我们是有着不同背景的网球队员,对网球的热爱使我们组成一个大家庭;在比赛中,由于得到了队员的全力支持,“我”常常能发挥出最佳球技。网球队让我们成为好兄弟。1A.around BbackCforward Dtogether答案:D根据第一段首句中的“Guys, you are my family. We are all brothers.”可知,我们的网球队不仅仅是由单独的球员偶然聚在一起的一个团队;由该段中的关键词“individual players”可推知,空处表示“使偶然相遇”,故D项正确。2A.earned Bfollow
7、edCmatched Dnoticed答案:C句意:我们的网球队有着其他队伍不能匹敌的友谊。C项意为“相匹敌”,故C项正确。3A.courageous BdiverseCmotivated Dskillful答案:B根据该句“We are _3_, yet connected.”并结合下句“We have studentathletes from all four years of high school, from different parts of the city, and from different families and social _4_.”可知,我们各不相同,但是彼此又有
8、联系。B项意为“不同的,多样的”,故B项正确。4A.activities BbackgroundsCresponsibilities Dservices答案:B根据该句内容可推知,我们的社会背景各不相同。B项意为“背景”,故B项正确。5A.disturbed BsponsoredCtrained Dunited答案:D结合语境可知,该句“Nevertheless, we are all _5_ by a shared love of tennis.”表示:然而,对网球共同的爱把我们联合在一起。D项意为“联合的”,符合语境。6A.continues BreturnsCmatters Doccur
9、s答案:C根据该句中的“because it contains two things that I treasure most”可知,因为球队里有“我”最珍视的两件东西,所以网球队对“我”很重要。C项意为“重要”,故C项正确。7A.brotherhood BchildhoodCentertainment Dsociety答案:A根据上文中的“there is a friendship”和最后一段中的“the brotherhood”并结合选项可知,网球队对“我”很重要,因为球队里有“我”最珍视的两件东西:网球和手足情谊。A项意为“手足情谊”,故A项正确。8A.physical Benviron
10、mentalCmental Dtechnical答案:C根据下句“My first tennis coach always used to say, Tennis is 10% physical and 90% mental.”可知,“我”的第一位网球教练过去常说,网球是10%的体力和90%的智力的体育运动;再结合该句可知,从“我”十岁开始,网球的智力要求就吸引着“我”参加该项体育运动。C项意为“智力的”,故C项正确。9A.According to BBeyondCIn spite of DWithout答案:D句意:在压力下,如果没有智力来保持冷静和克制,那么技巧是没有用的。D项意为“没有,
11、缺乏”,故D项正确。10A.active BcalmChopeful Dsilent答案:B由空格后的“and controlled”可知,此处指保持冷静和克制。B项意为“冷静的”,故B项正确。11A.contradictory BdifficultCuseless Dpowerful答案:C此处说明智力对于网球比赛的重要性,即如果没有智力控制情感,球技是“无用的”。C项意为“无用的”,故C项正确。12A.opponents BfriendsCgoals Drisks答案:A根据该句中的“me against the person on the other side of the net, a
12、nd me against the person inside my head, telling me to hit a better shot”可知,有时“我”觉得在一场比赛中“我”有两个对手。A项意为“对手”,故A项正确。13A.unavoidable BunreasonableCunexpected Dunwelcome答案:A根据常识可知,在网球运动中压力是不可避免的。A项意为“不可避免的”,故A项正确。14A.allocated BcreatedCimagined Dsuspected答案:B根据该句中的“the brotherhood _14_ by working togethe
13、r as a team”可知,该处指由全队成员团结一致而产生的手足情谊。B项意为“产生”,故B项正确。15A.area BcontrolCvalue Dweight答案:D手足情谊会将这种压力的重量分布到整个群体中。D项意为“重量”,符合语境,故D项正确。16A.support BfightCrecognize Dteach答案:A结合下文第18空所在句中的support可知,我们在球场上和球场下都彼此支持。A项意为“支持”,故A项正确。17A.audience BfamilyCreason Dsurprise答案:B根据第一段中的“you are my family”并结合全文内容可知,我们
14、能彼此相互支持是因为我们已经成了一家人。18A.anxious BcuriousCsensitive Dsecure答案:D此处表示当球队成员全力支持“我”的时候,“我”的球技发挥最佳,知道背后总是有他们热情的支持,“我”就放心了。secure in the knowledge that . 为固定用法,意为“知道就安心/放心了”,故D项正确。19A.enthusiastically BdifferentlyCgradually Dintentionally答案:AA项意为“热情地”,符合语境,故A项正确。20A.dream BpersonCmatch Dteam答案:C句意:我知道我们每个人
15、在每一场比赛中都尽自己所能,不管我们是在参赛还是在欢呼。C项意为“比赛”,符合语境,故C项正确。.阅读理解AGrand City Tour with Griffith Park Observatory & Hollywood SignLos Angeles, Hollywood, homes of the movie starsits all here on this Grand Tour! Your tour guide takes great pride in offering amazing customer service, too. Hotel pickups are availab
16、le at almost any hotel in Hollywood, Downtown LA, MidWilshire, West Hollywood and North Hollywood.From: $69 US DollarsMovie Star Homes GPS SelfGuided Bike TourWant the flexibility of taking a “whenever you feel like it” Hollywood tour? Heres the perfect solution. Explore and experience the best of W
17、est Hollywood and Beverly Hills on your own time, at your own pace! Cycle past legendary homes and all the places where the rich and famous live, shop, eat and play. And your tour is guided by GPS with an iPad fixed to the bicycle!From: $34.95 US DollarsAmazing Scavenger Quest in Los AngelesONLY $44
18、 FOR UP TO 5 PEOPLE! This Amazing Scavenger Quest is an interactive (互动的) adventure that combines the fun of the “Amazing Race” with a threehour sightseeing tour of historic downtown Los Angeles. Offered at a fixed price for a group as opposed to per person pricing, this city tour/game offers a grea
19、t value if youre on a budget.From: $44 US DollarsDisneyland Excursion from Los AngelesSee Disneyland in Anaheim, Californiaroundtrip transportation from any of the designated (指定的) hotels and admission for a day of Disney fun. Pickup from Downtown Los Angeles, Los Angeles International Airport, Beve
20、rly Hills, Santa Monica, Marina del Rey, Culver City and South Bay area hotels.From: $179.95 US Dollars篇章导读:本文是一篇应用文。全文介绍了四个在洛杉矶市可以参加的一日游项目,内容包括活动特色的介绍、行程安排及费用等信息。1If you like to travel at your own pace, you will most probably be interested in _.AMovie Star Homes GPS SelfGuided Bike TourBAmazing Sca
21、venger Quest in Los AngelesCGrand City Tour with Griffith Park Observatory & Hollywood SignDDisneyland Excursion from Los Angeles答案:A细节理解题。根据第二部分“Movie Star Homes GPS SelfGuided Bike Tour”中第三句“Explore and experience the best of West Hollywood and Beverly Hills on your own time, at your own pace!”可知答
22、案为A。2How much will a family of 4 pay for the Amazing Scavenger Quest in Los Angeles?A$69 US Dollars.B$34.95 US Dollars.C$44 US Dollars.D$179.95 US Dollars.答案:C细节理解题。根据第三部分“Amazing Scavenger Quest in Los Angeles”中的“ONLY $44 FOR UP TO 5 PEOPLE!”和“Offered at a fixed price for a group as opposed to per
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-453691.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
