分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 14

类型2021 2022版新教材高中英语 Unit 4 Stage and screen Period 2 Using language测评(含解析)外研版必修第二册.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:454945
  • 上传时间:2025-12-07
  • 格式:DOC
  • 页数:14
  • 大小:124KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021 2022版新教材高中英语 Unit Stage and screen Period Using language测评含解析外研版必修第二册 2022 新教材 高中英语 language 测评
    资源描述:

    1、Period 2Using language.根据句意及首字母或汉语提示完成句子1.I should like to extend my g_ thanks to all the volunteers.【解析】grateful。句意:我要向所有志愿者表示感谢。grateful adj.感谢的,感激的,作thanks的定语。2.He is consciously trying to o_ his weakness.【解析】overcome。句意:他有意识地在克服自己的缺点。overcome v. 战胜,克服;压倒,制服。3.He has decided to settle in France b

    2、ecause he is fond of the r_ country.【解析】romantic。句意:他决定在法国定居,因为他喜欢这个浪漫的国家。romantic adj.浪漫的,多情的,作country的定语。4.While watching a d_, keep your eyes and ears focused on the theme.【解析】documentary。句意:在看纪录片的同时,要让你的眼睛和耳朵专注于主题。documentary n.纪录片,作watching的宾语。5.They have told me about the a_of this meeting.【解析

    3、】arrangement。句意:他们已经告诉我这次会议的安排。arrangement n.安排;排列,作about的宾语。6.When we came in, he was _(专心致志的) in practicing his speech.【解析】absorbed。句意:当我们进来时,他全神贯注地练习他的演讲。be absorbed in全神贯注于,专心致志于;只顾。7.Which kind of _(运输方式) do you prefer to use: bus or train?【解析】transport。句意:你喜欢使用哪种交通工具:公共汽车还是火车?transport n. 运输;运

    4、输方式。8.In some European countries, it is _(无礼的) to arrive late for dinner.【解析】rude。句意:在一些欧洲国家,晚餐迟到是不礼貌的。It is rude to do sth.做某事是无礼的/粗鲁的。9.I like seeing _(喜剧) films, which make me laugh.【解析】comedy。句意:我喜欢看喜剧电影,这让我发笑。comedy n.喜剧;喜剧性,作films的定语。10.People listened to the speaker attentively and _(鼓掌) at t

    5、he end.【解析】applauded。句意:人们聚精会神地听着演讲者,最后鼓掌。applaud v.鼓掌(欢迎);欢呼;称赞,与listened并列作谓语。.单句语法填空1.We are very grateful to you _what you did for us.【解析】for。句意:我们非常感谢你为我们所做的一切。be grateful to sb. for sth.感激某人某事。2.A lot of small towns in the southern China are _(definite) worth visiting.【解析】definitely。句意:中国南方的许多

    6、小城镇绝对值得参观。definitely adv.绝对地;明确地;确切地;一定地;肯定地。3.She returned to work _(feel) excited.【解析】feeling。句意:她回到工作中感到兴奋。feeling作returned的伴随状语。4.Jiuzhaigou Valley is so _(appeal) that it appeals to lots of tourists.【解析】appealing。句意:九寨沟如此吸引人,以至于吸引了许多游客。appealing adj.有吸引力的,作表语。5.We are going to put _a performanc

    7、e of Hamlet next week.【解析】on。句意:下周我们将上演一场哈姆雷特的演出。put on上演;穿上;增加。6.Tom is very good at science, while his brother is _(absolute) hopeless.【解析】absolutely。句意:汤姆很擅长科学,而他的哥哥绝对是无望的。absolutely adv.绝对地;完全地;毫无疑问地,修饰hopeless。7.Though she is lovely, she can be _(extreme) difficult to deal with sometimes.【解析】ex

    8、tremely。句意:虽然她很可爱,但有时她很难对付。extremely adv.极端地;非常,很,修饰difficult。8._(throw) yourself into your study, you will find it pleasant and productive.【解析】Throwing。句意:把自己投入到学习中,你会发现它是令人愉快和富有成效的。非谓语动词作状语,与主语you为主动关系,用throwing。9._(do) my homework, I went to watch Peking Opera in the theatre.【解析】Having done。句意:做完

    9、作业后,我去了剧院看京剧。非谓语动词do先于went之前完成,作状语,表主动,用Having done。10.She didnt pass the exam, _(make) her parents upset.【解析】making。句意:她没有通过考试,使她的父母心烦意乱。非谓语动词making作结果状语。.根据汉语意思完成句子1.试图改变别人是浪费时间和精力的。Attempting to change someone is a waste of time and energy.2.筹集钱款去帮助贫困者是有意义的。It is meaningful to raise money to help

    10、 people in need.3.多亏了他们的援助,我们的大楼才能按时竣工。Thanks to their assistance, our building can be completed on time.4.剧院里正在演出那个话剧,因此我迫不及待地要去看。The play is being performed in the theatre, so I cant wait to see it.5.他经常熬夜到很晚,导致他的视力下降。He often stays up late, resulting in his poor eyesight.语法填空Shadow play has a lon

    11、g history and is 1 unique kind of art form.It is performed 2 sending shadows of puppets(木偶) on a piece of white cloth.The puppets made of leather(皮革) 3(paint) in very bright colours,so that the shadows they make are very 4(colour).The players stand behind the cloth and move the puppets against stron

    12、g light when 5(show) a shadow play,and the shadows of the puppets fall on the cloth.At the same time,the players talk or sing,telling a story with 6(music) playing the drums and other instruments,such as erhu,sanxian,sheng,etc.People on the other side of the cloth can see the shadows of the puppets

    13、do all kinds of movements.Its just like the movie today.Shadow play started in the Han Dynasty.7 is said that Emperor Wu of Han was sad and didnt want to do anything because one of his favourite wives died.8(cheer) him up,his officer made a puppet like the emperors dead wife with leather.He moved it

    14、 and made it 9(act) behind a piece of cloth.The emperor enjoyed it very much.After that, shadow play became 10(popular) known in China.1._2._3._4._5._6._7._8._9._10.【语篇概述】这是一篇说明文。介绍了皮影戏的表现形式和它的由来。1.【解析】a。考查冠词。a kind of “一种”,kind被unique修饰且unique的发音以辅音音素开头,所以用不定冠词a。故填a。2.【解析】by。考查介词。by doing “通过做某事”。故

    15、填by。3.【解析】are painted。考查一般现在时的被动语态。分析句子可知,句子为一般现在时,主语为The puppets,与谓语paint为被动关系。故填are painted。4.【解析】colourful。考查形容词。be动词后接形容词作表语。故填colourful。5.【解析】showing。考查省略句。本句为省略句,还原后为:when they are showing。故填showing。6.【解析】musicians。考查名词。musician为可数名词。根据句意可知,用复数musicians。故填musicians。7.【解析】It。考查代词。It is said tha

    16、t.“据说”其中It作形式主语。故填It。8.【解析】To cheer。考查动词不定式。分析句子可知,动词不定式作目的状语。根据句意,故填To cheer。9.【解析】act。考查非谓语动词。make sb. do sth. “使某人做某事”。故填act。10.【解析】popularly。考查副词。popularly为副词修饰形容词known。故填popularly。.阅读理解A话题体裁词数建议用时非专业的戏剧表演说明文3267分钟Plays are an important part of British culture.The West End theatre district in Lo

    17、ndon is the best place to watch a professional play,but acting also takes place in every school and village hall across the country.There are over 2,500 non-professional drama groups in the UK today and they are an active part of community life.People from all walks of life take on acting roles in a

    18、ddition to their regular jobs.They do it for fun,for the love of acting and as a way to meet new people.Not everyone in a drama club is a skilled actor,but enthusiasm(热情) is considered to be more important than talent.Friends,family members and neighbors enjoy getting together to watch the final per

    19、formance and telling the people they know to “break a leg(走运)”.Its a great way of bringing communities together.Also,in many rural parts of Britain,non-professional theatre is the only chance that people have to see plays for miles around.Many people get a taste for acting at school.Every school put

    20、s on a play at least once per year,usually at Christmas,and parents love coming to watch their children perform.Ask any British person and theyre sure to have happy memories of being in their schools Christmas play,whether they played the role of Mary or Joseph or perhaps even a sheep or a donkey.An

    21、other Christmas theatre tradition is the pantomime(舞剧).Pantomimes are a type of musical comedy for families.The audience is encouraged to participate in the performancesinging along with the music and shouting to the actors.Pantomimes are really fun to watch,especially for children.British people lo

    22、ve going to the theatre,professional or not,and many of them also enjoy performing.If you have the chance,go and see a play in the UK.【语篇概述】戏剧是英国文化的重要组成部分。本文讲述了在英国,非专业的戏剧表演也深受人们欢迎。1.What matters most for an actor in a drama club,according to the article?A.Talent.B.Enthusiasm.C.Professional training.

    23、D.Support from family.【解析】选B。细节理解题。根据第三段第一句“Not everyone in a drama club is a skilled actor,but enthusiasm is considered to be more important than talent.”可知,热情对于戏剧俱乐部的演员来说最为重要。故选B。2.According to the article,what is special about pantomimes?A.All the performers are professional child actors.B.The au

    24、dience is allowed to play some small roles in them.C.The audience is encouraged to interact with the actors.D.The musical comedy is always about family life.【解析】选C。细节理解题。根据倒数第二段中的“Pantomimes are a type of musical comedy for families.The audience is encouraged to participate in the performancesinging

    25、 along with the music and shouting to the actors.”可知,舞剧的特殊之处在于观众可以和演员互动。故选C。3.According to the article,most British people .A.learn how to be a professional actor in schoolB.consider acting to be their regular jobsC.often participate in performance when in schoolD.watch plays in the West End theatre

    26、 district in London【解析】选C。细节理解题。根据第四段第一句“Many people get a taste for acting at school.”可知,大多数英国人在学校经常参加戏剧表演。故选C。4.What is the article mainly about?A.Reasons why British people love plays.B.The origin of theatre traditions in the UK.C.Rules for theatregoers to follow in the UK.D.The popularity of non

    27、-professional plays in the UK.【解析】选D。主旨大意题。根据全文内容可知,在英国,非专业的戏剧表演也深受人们欢迎。故选D。B话题体裁词数建议用时听音乐的好处说明文3297分钟Have you ever thought about why malls, restaurants, and even theaters have music? Well, to understand this, you simply just look back at how you felt when you heard music in these places.Music is kn

    28、own to improve the mood of people.Often music helps us pay attention to what we are doing.Music helps patients feel good and helps them recover faster and better. Depression(沮丧) is a state of mind that most of us experience at some point of time.There are some periods in our life when everything see

    29、ms difficult.It seems that everything is getting worse and we have no control over our life.Studies have shown that music can be an important mood lifter in such situations.Music also plays a great role in making us feel less nervous or worried.Anxiety can often cause loss of sleep and other illness

    30、es. Music is often known as an international language.We may not know the language another person is speaking, but most of us respond to music in the same way.Music can often be the best way to connect with someone. Music is one of the best ways to improve your moods, but this can depend largely on

    31、the kind of music you listen to.While happy music can certainly make you feel better, sad music can further lower your spirits.Listening to classical music can often make you feel a lot more powerful, while soft music can be the perfect way to relax at the end of a long way.If you want to use music

    32、to change the way how you are feeling, you need to understand the role of it, learn to recognize the kind of music that lifts your mood and helps you feel better.Once you realize the kind of music you can use, you can use it to change the way you feel.The right kind of music can be the perfect way t

    33、o help us feel happier.【语篇概述】这是一篇说明文。主要写的是听音乐带给人的好处和音乐对人情绪的不同影响。作者借此告诉读者要学会听音乐,要听懂音乐,让音乐使自己变得更好,活得更开心。5.The passage is mainly about .A.what meanings music hasB.how we control our moodsC.how music affects our moodsD.what kind of music we listen to【解析】选C。主旨大意题。根据第一段中“Music is known to improve the mood

    34、 of people.Often music helps us pay attention to what we are doing.Music helps patients feel good and helps them recover faster and better.(音乐能改善人们的情绪。音乐经常帮助我们关注我们正在做的事情。音乐帮助病人感觉良好,帮助他们更快更好地康复。)”以及下文内容可知,全文主要写的是音乐对人情绪的影响。故选C。6.According to the passage, playing music in restaurants is to .A.welcome t

    35、he customersB.make customers feel goodC.make customers danceD.make customers feel depressed【解析】选B。推理判断题。由第一段中“Music is known to improve the mood of people”可知,音乐可以改善人们心情。所以在餐厅放音乐是为了使顾客感到舒服。故选B。7.From the passage, we can know that .A.most of us suffer depression all the timeB.most of us respond to mus

    36、ic in different waysC.music can be a good way to connect with othersD.any kind of music will help us improve our moods【解析】选C。推理判断题。由第二段第一句“Depression is a state of mind that most of us experience at some point of time.(沮丧是一种我们大多数人都在某些时间点经历过的情绪)”可知,不是“all the time(所有的时间)” 故选项A排除;由第三段第二句中“but most of

    37、us respond to music in the same way(我们大多数人对音乐的反应是一样的)”可知B项中“in different ways(以不同的方式)”是错误的;由最后一段第一句“Music is one of the best ways to improve your moods, but this can depend largely on the kind of music you listen to.(音乐是使我们情绪变好的最好方法之一,但是这大多数取决于你所听的音乐类型。)”可知,不是所有的音乐都能使人情绪变好。故选项D排除;由第三段最后一句“Music can

    38、often be the best way to connect with someone”可知,音乐经常是连接人与人的最好方法。故选C。8.According to the passage, which kind of music can relax ourselves from a long days work?A.Soft music.B.Classical music.C.Sad music.D.Rock music.【解析】选A。推理判断题。由最后一段第三句中 “soft music can be the perfect way to relax at the end of a lo

    39、ng way”, 可知,轻柔的音乐是在很长的活动结束后用来放松的最好选择。故选A。【解题技法】阅读理解题材广泛,所以学生要拓展知识面,学习之余,增加阅读面。做此类题型,要首先阅读题目,带着问题进行阅读,阅读中,及时捕捉相关信息,仔细分析,多多推敲,做出合理判断,确保答有所依。.完形填空话题体裁词数建议用时不要害怕被拒绝记叙文25215分钟I left my job to begin building my start-up before my son was born.It was four months into my business when I was 1 by a major inv

    40、estment opportunity that could take my company to the next level.Then something 2 happened.I received an email from the investor that read:“Were going to pass.”I was 3.The next few days I thought about this 4 and realized just how helpless I truly was.And I also became 5 that I had a fear of rejecti

    41、on.If I was going to keep moving forward with my company Id have to 6 this fear.So, I turned to the Internet for an 7 and I found a game called Rejection Therapy.It 8 to help you overcome your fear of rejection by deliberately seeking out rejection.I loved it and 9 to have a try.As my rejection jour

    42、ney continued, I began to feel more and more 10 when asking for things.I realized I could 11 the controllable factors, and by the end of my 100-day journey it 12 became difficult for me to receive a “no”.In the process of my rejection journey, I learned that when we 13 rejection we reject ourselves

    43、and our ideas before the world ever has a 14 to pay attention to and reject us.That comes to be the greatest lesson Ive learned no matter what, dont be 15 by the world.【语篇概述】作者在创业之初失去一笔重要投资,而后开始害怕被人拒绝,为了克服这种恐惧感,他通过在网上搜索到的一款游戏来刻意寻求各种可能会遭到拒绝的机会,在这种尝试下,作者逐渐变得无畏,并懂得无论如何都不要被这个世界所忽视。1.A.employedB.honoredC

    44、.approachedD.refused【解析】选C。根据下文中的“a major investment opportunity that could take my company to the next level”可知,在作者经营自己的事业四个月时,他找到一个可以将他的公司提升到一个新水平的重大投资机会。approach在此表示“接洽”,符合语境。employ“雇用”;honor“尊敬,给予表扬”;refuse“拒绝”。2.A.unexpectedB.unfamiliarC.unusualD.unforgettable【解析】选A。根据下文中的“I received an email f

    45、rom the investor that read:Were going to pass.”可知,作者收到了投资者拒绝投资的邮件,这是作者始料不及的。unexpected“出乎意料的,始料不及的”,符合语境。unfamiliar“陌生的,不熟悉的”;unusual“不寻常的”;unforgettable“难以忘怀的”。3.A.annoyedB.frightenedC.astonishedD.discouraged【解析】选D。根据上文中提到的作者的公司失去了一次重要的投资机会及下文中的“how helpless I truly was”可知,作者非常沮丧。discourage“使沮丧”,符合

    46、语境。annoy“使恼怒”;frighten“使害怕”;astonish“使吃惊”。4.A.chaosB.defeatC.coincidenceD.challenge【解析】选B。在接下来的几天里,作者一直都在想这次的失败,并意识到自己有多无助。defeat“失败,挫败”,符合语境。chaos“混乱”;coincidence“巧合”;challenge“挑战”。5.A.convincedB.afraidC.awareD.shocked【解析】选C。根据下文中的“that I had a fear of rejection”可知,此处指作者也意识到自己害怕被拒绝。上文中的“realized”及“

    47、And I also”暗示此处所填词的含义与动词realize相近,故aware“意识到,明白”符合语境。6.A.shakeB.defendC.appreciateD.understand【解析】选A。根据语境可知,如果作者想让他的公司继续发展的话,他就不得不摆脱这种恐惧。shake“去除,摆脱”;defend“防御,保护”;appreciate“重视,欣赏”;understand“理解”。7.A.explanationB.accessC.inspirationD.answer【解析】选D。因此,作者借助互联网找寻解决办法,并发现了一款名为Rejection Therapy的游戏。answer

    48、“解决方法”,符合语境。explanation“解释”;access“(使用或见到的)机会,权利”;inspiration“启发灵感的人(或事物)”。8.A.arrangesB.offersC.aimsD.prepares【解析】选C。该游戏的宗旨是让用户通过刻意寻求被拒绝来帮助用户克服被人拒绝的恐惧。aim“目的是”,符合语境。arrange“安排”;offer“主动提出”;prepare“准备”。9.A.managedB.decidedC.demandedD.hesitated【解析】选B。作者很喜欢这款游戏,并决定试一试。decide“决定”,符合语境。manage“成功做成”;dema

    49、nd“要求”;hesitate“犹豫”。10.A.ashamedB.guiltyC.embarrassedD.fearless【解析】选D。根据下文内容可知,随着作者被拒绝之旅的继续,在请求某些东西时作者变得越来越无畏。fearless“无畏的”,符合语境。ashamed“惭愧的”;guilty“感到内疚的”;embarrassed“尴尬的”。11.A.focus onB.get downC.set asideD.take over【解析】选A。作者意识到自己能将注意力集中于那些可控的因素上。此处与上文提及的作者一直都在想着自己的失败作对比。focus on“集中(注意力、精力等)于”,符合语

    50、境。get down“写下,记下”;set aside“留出,暂不考虑”;take over“接管”。12.A.immediatelyB.actuallyC.casuallyD.certainly【解析】选B。在作者100天的旅程结束时,对作者来说,收到“不”真的很难了。此处的言外之意是作者基本上不会被人拒绝了。actually“实际上,事实上”,符合语境。immediately“立即”;casually“随便地”;certainly“肯定”。13.A.put up withB.take out onC.give in toD.shy away from【解析】选D。根据下文中的“we rej

    51、ect ourselves and our ideas before the world. and reject us”可知,当我们对拒绝避而远之时,我们也就在世界有机会注意和拒绝我们之前拒绝了自己和自己的想法。shy away from“畏避,回避”,符合语境。put up with“忍受,容忍”;take out on“向发泄”;give in to“屈服”。14.A.chanceB.choiceC.struggleD.plan【解析】选A。chance“机会”;choice“选择”;struggle“奋斗”;plan“计划”。15.A.limitedB.ignoredC.judgedD.

    52、tricked【解析】选B。作者从中得到的最大的教训是,无论如何,都不要被世界忽视。ignore“忽视,对不予理会”,符合语境。上文中的“pay attention to”是暗示。limit“限制”;judge“评判”;trick“欺骗”。阅读理解话题体裁词数建议用时3D电视说明文3127分钟From high definition (高清) television to 3D TV, if we asked our screens to produce life-like and realistic pictures, that is certainly what we got.As the

    53、3D TV revolution picks up pace, its time to stop studying the technology itself and to start seeing exactly how we, as television fans, can benefit from it, and how it will change our viewing experience.It is true that what youve got is good if you dont know what youre missing out on.In other words,

    54、 if youre living with a perfectly common television, which has on HD capabilities, the chances are that youre not hoping for HD TV and that your picture looks as clear as you need it to be.But as soon as you try HD TV, youll be amazed at the difference it makes to your viewing pleasure and the same

    55、is true of 3D TV.3D TVs are rapidly becoming as common as other TVs on goods shelves (货架) of retailers and in the homes of people across the UK.And as the technology develops, the picture becomes clearer, sharper and more real.Television shows that look particularly good in 3D are sports, nature pro

    56、grams and those that are exciting and full of special effects, and lovers of these are in for a real treat when they buy a 3D TV.More and more football matches are shown on 3D TV, and those fans who have experienced a 3D football match compare it to being there in person.The same is true of nature p

    57、rograms, particularly those that feature brightly colored animals and plants, the details of which are quite realistic when viewed on 3D TV.Exciting films have always lent themselves to 3D technology, with dinosaurs surrounding you in your own living room and so on it can be a frighteningly realisti

    58、c experience for viewers!【语篇概述】3D电视是继高清电视之后的新产品,它给人逼真的感觉,很受人们欢迎。1.Some people are happy with perfectly common televisions because .A.they dont know the benefits of HD TV and 3D TVB.their common televisions are very expensiveC.they dont have enough money to buy HD TV or 3D TVD.their televisions must

    59、have some HD capabilities【解析】选A。细节理解题。根据第二段的“It is true that what youve got is good if you dont know what youre missing out on.”可知选A。2.What does the underlined word “retailers” in Paragraph 3 probably mean?A.People who study HD television.B.Businessmen who sell goods to consumers.C.People who are re

    60、ady to buy something.D.Places where a lot of goods are stored.【解析】选B。词义猜测题。从其前文“. other TVs on goods shelves of .”可知其他电视机摆在货架子上,由此猜出“retailers”是“零售商们”,因此选B。3.What television programs look particularly good on 3D TV?A.Sports programs and nature programs.B.Music programs and education programs.C.Educa

    61、tion programs and nature programs.D.Art programs and writing programs.【解析】选A。细节理解题。根据第三、四段的内容可知体育与自然类节目在3D电视上效果特别好。因此选A。4.This text is written mainly to tell readers .A.the difference between HD TV and 3D TVB.there is a need to buy HD TV or 3D TVC.the rapid development of technologyD.3D TV gives viewers a realistic experience【解析】选D。写作意图题。根据第一段的 “.can benefit from it, and how it will change our viewing experience”与最后一段的 “.it can be a frighteningly realistic experience for viewers”可知本文主要告诉读者3D电视的好处,尤其是3D电视给人带来逼真的感觉。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021 2022版新教材高中英语 Unit 4 Stage and screen Period 2 Using language测评(含解析)外研版必修第二册.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-454945.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1