2021-2022新教材英语人教版选择性必修二(浙江专用)练习:UNIT 5 FIRST AID LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022新教材英语人教版选择性必修二浙江专用练习:UNIT 5FIRST AIDLEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析 2021 2022 新教材 英语 人教版
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。十四Unit 5Learning About Language. 单句语法填空1. Its no use discussing(discuss) with him over the small thing on such a big occasion. 2. I still remember being taken / having been taken (take) to see films in the open air when I was small. 3. Th
2、e key to solving(solve) the problem is to meet the demand made by the customers. 4 . People working (work ) in green environment have been found to have fewer stomachaches. 5. He didnt come today, making(make) it necessary for us to find someone else to do his work. 6. He sent me an e-mail , expecti
3、ng (expect) to get further information. 7. With the virus spreading(spread) rapidly in this region, a large amount of medical equipment is in need. 8. I wont have you speaking ( speak ) to your father like that. It is very impolite. 9. Travelling(travel) by car, we visited many exciting and beautifu
4、l places. 10. Having worked(work)for two years, Steve managed to finish his report on schedule. . 完成句子1. Jack sat by the window, staring at the quiet street. 杰克坐在窗边, 盯着安静的街道。2. Its aim is to raise peoples awareness of protecting the earth. 它的目标是提高人们保护地球的意识。3. The boss kept the workers working the wh
5、ole night. 这位老板让工人们工作了整整一夜。4. His getting up early is good for his health. 他早起对他的健康有好处。5. The man making a speech in the meeting is my teacher. 在会上作演讲的那个人是我的老师。6. When we returned to the dormitory, we found a stranger standing in it. 当我们回到宿舍时, 发现里面站着一个陌生人。7. Knowing / Having known that youre going t
6、o Beijing , Im more than pleased to give you some advice. 知道你要去北京, 我非常高兴给你提一些建议。8. They are loyal to us and we will find it very interesting to play with our pets. 它们对我们很忠诚, 我们发现和我们的宠物一起玩很有趣。9. The park was full of people enjoying themselves in the sunshine. 公园里满是人, 在阳光下享受自我。10. After graduating fro
7、m college, they found time to carry out their traveling plan. 大学毕业后, 他们找到时间来实施他们的旅行计划。. 阅读理解(2021潍坊高二检测)Imagine this: Youre bleeding. Nothing seems to make it stop. Then you apply a gel to your wound, and the blood stops coming out within seconds. Youre healed in minutes. This is the VetiGel, create
8、d by Joe Landolinaa 22-year-old who invented the product many years ago. Landolina is now the founder and CEO of Suneris, a company that produces the gel. Suneris announced last week that it would begin to ship VetiGel to vets later this summer. Humans wont be far behind. When injected into a wound
9、site, the gel can form a clot (凝块) within 12 seconds and heal the wound within minutes. Once it hits the damaged tissue, whether its open skin or a soft organlivers, kidneysthe gel instantly forms a structure. “What that means is that the gel will make a structure that holds the wound together, ”Lan
10、dolina says. As fast-acting as VetiGel is, its inventor may be faster. Landolina invented an early version of the gel out of his grandfathers lab. He was still in high school. Over the next four and a half years, Landolina turned the prototype into a business. The first product costs $150. Landolina
11、 says Suneris has its sights set on US first, followed by a release in Europe and Asia sometime early next year. A few years down the line, Landolina says, the goal will be to expand out of vet offices to help treat members of our own species. He forecasts receiving FDA (食品药品监督管理局)approval within th
12、e year for testing on human wounds. If all goes according to plan, VetiGel will first help military personnel and EMTs treat injuries. Then it will enter operating rooms and finally, individual homes. Landolina says Suneris has yet to observe any negative side effects of VetiGel. The company holds w
13、eekly meetings with vets to ensure the product meets their needs. 【文章大意】文章介绍了一个年轻人发明了一种止血的好药品。1. The writer uses the underlined sentences to . A. tell the readers how to stop the bleedingB. arouse the readers interest in the topicC. show what is the best way to heal woundD. tell the readers how to a
14、void injuries【解析】选B。推理判断题。根据第一段可知, 作者用画线句子让读者假设自己身处流血的情况, 目的是引起读者对这个话题的兴趣, 故选B。2. What will the VetiGel be first used to treat? A. vetsB. humanC. animalsD. students【解析】选C。推理判断题。从文章第二段第二句“Suneris announced last week that it would begin to ship VetiGel to vets later this summer. ”可知, 该药品让兽医先使用, 据此可以推知
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-459395.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
