2021高考英语一轮复习 必修1 Unit 4 Earthquakes课时作业(含解析)新人教版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021高考英语一轮复习 必修1 Unit Earthquakes课时作业含解析新人教版 2021 高考 英语 一轮 复习 必修 Earthquakes 课时 作业 解析 新人
- 资源描述:
-
1、Unit 4Earthquakes课时作业.阅读(2020河南省八市重点高中联盟高三上期“领军考试”试题)One young lady is being praised for perfect manners for an apology note she wrote to the National Park, after she reportedly took a rock home as a souvenir (纪念品). Besides expressing her regret, the girl also returned the stolen rock to the park an
2、d even gave a donation.On Aug. 17, the National Park shared the tale of the note to their Facebook page, where it has since been liked over 5,200 times, and shared about 700.“Dear Park Ranger (护林员), Deep Creek was awesome! I especially liked Tom Branch Falls,” the youngster, named Karina, began her
3、letter, “I loved it so much. I wanted to have a souvenir to come home with me.”“So I took a rock. Im sorry, and I want to return it,” she said. “Also, heres a donation!”Lucky for Karina, the park rangers were moved by her sincere apologies, and even wrote back.“Dear Karina, thank you so much for ret
4、urning the rock! It has made its way back to Tom Branch Falls. We are so glad you enjoyed your visit,” the park officials wrote in their Facebook post.“Already, you are becoming an amazing steward for the park. Thank you for recognizing that what is in the park should stay in the park. If every visi
5、tor took a rock home, that would mean 11 million rocks would be gone from the park every year!” they shared.The park rangers went on to explain the importance of rocks in the Natural Park as homes for “hundreds” of creatures, including salamanders.“Now that you know to leave nature the way you find
6、it, we hope you will help share this message with others,” the officials concluded, “It is always a good thing to give another the chance to discover!”章导读:本文是一篇记叙文。文章主要讲述了一个女孩在自然公园拿了一块石头又幡然悔悟,她归还了石头,写了道歉信, 而且还捐了款。这样诚实的“小偷”,会被原谅吗?1Why did the young lady take the rock home from the natural park?ABecau
7、se its valuable.BBecause she liked Tom Branch Falls and wanted to have a souvenir.CBecause it looks nice.DBecause Deep Creek was so awesome that she wanted to have a souvenir.答案:B细节理解题。根据第三段中的“I especially liked Tom Branch Falls”和“I loved it so much, I wanted to have a souvenir to come home with me.
8、”可知正确答案为B。2Besides writing an apology note, what did the girl do?AShe returned the stone and gave a donation. BShe became a steward for the park.CShe shared the note to her Facebook page. DShe took the stone back to Tom Branch Falls.答案:A细节理解题。根据第一段最后一句中的“the girl also returned the stolen rock to the
9、 park and even gave a donation.”可知正确答案为 A。3From this passage, we can learn that .Anot all the visitors can take a rock from the natural parkBthe salamanders are a kind of rare plantsCwhen we go to the natural park, we should leave nature the way we find itDits always a good thing to share messages w
10、ith others答案:C推理判断题。A项的意思是并非所有的参观者都可以从自然公园带走石头,观点错误;根据文章倒数第二段中“. hundreds of creatures, including salamanders”,可知salamanders (蝾螈)是动物,B项错误;D项语义过于笼统,文章的原意为与他人分享保护自然的信息是好的。故选C。4Whats the best title of this passage?AA Pretty Thief BA Rock from the Natural ParkCA Girl Who Have Perfect Manners DAn Apology
11、 Note答案:D标题判断题。文章从一封道歉信开始,然后这封道歉信被分享在网上,最后护林员回信,都说明这篇文章是围绕道歉信展开的,所以最佳标题为D。【词汇积累】awesome adj. 令人惊叹的steward n. 管家make ones way back to 返回某处【长难句分析】Thank you for recognizing that what is in the park should stay in the park.谢谢你认识到公园里的东西应该留在公园里。分析:这是一个主从复合句。recognizing后跟一个that引导的宾语从句,that在从句中不作任何成分;宾语从句中又
12、有一个what引导的主语从句,what在从句中作主语。.完形填空Several months ago, Greece suffered from the refugee (难民) disaster. I hadnt been 1 of the scale (规模) of it until I actually got to Greece. I 2 as manager of the Oinofyta Camp. This work is like being a 3 . And I realized that I had met my 4 , which was to take care of
13、 them and show them that they were loved and cared about, not 5 .All of the Greek islands are 6 . I have a camp that within three or four days could 7 500 people.When your life is spent getting handouts (救济品) from everyone all day, you lose your 8 . I had this 9 idea that it would be great to start
14、a business, sewing bags from leftover 10 material. Those people were the 11 people in the camp because they had a purpose. We have 12 in America who want to buy these bags now.Learning to say 13 has been one of the harder things here at the camp: the constant 14 of residents. I was so happy for them
15、 when they got their family reunion, and so sad because I knew that the 15 of me being able to ever see them again was pretty slim.篇章导读:本文是一篇记叙文。文章讲述了作者在希腊的奥诺费塔难民营服务期间的难忘经历。1A.afraidBaware CfondDashamed答案:B根据本空格后的“until I actually got to Greece”可知,直到“我”到了希腊,“我”才意识到那里的难民灾难的规模有多大。be aware of “意识到;觉察到”
16、。故B项正确。2A.took overBmade forCcame upDfigured out答案:A根据本空格后的“as manager of the Oinofyta Camp”可知,“我”接任(take over)奥诺费塔营经理的工作, make for “前往”;come up “发生”;figure out “想出”。故A项正确。3A.teacherBvolunteerCmotherDlawyer答案:C根据下文中的“which was to take care of them”可知,这个工作需要照顾他人,因此工作性质像母亲(mother)一样。故C项正确。4A.failureBg
17、oal CmomentDproblem答案:B根据本空格后的“which was to take care of them and show them that they were loved and cared about”可知,“我”工作的目标(goal)是照顾难民,让他们感觉到自己是被爱和被关心着的。故B项正确。5A.forcedBsheltered CcuredDforgotten答案:D让他们感觉到自己是被爱和被关心着的,并没有被遗忘(forget),force “强迫”;shelter “庇护”;cure “治愈”。故D项正确。6A.overcrowdedBapproachedCo
18、bservedDassumed答案:A上文提到希腊正遭受难民灾难,大批的难民涌入,肯定极度拥挤(overcrowded)。approach “接近”;observe “观察”;assume “设定”。故A项正确。7A.employBtrain CexamineDserve答案:D根据上文可知,“我”去希腊是为难民服务的,“我”的难民营可以为500人服务(serve)。employ “雇佣”;train “训练”;examine “检查”。故D项正确。8A.dignityBpay CdemandDvalue答案:A当你的生活每天都在接受别人的救济时,你就会失去尊严(dignity)。故A项正确。
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-524782.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
