新教材2021-2022学年人教版英语必修第三册课时作业:UNIT 2 MORALS AND VIRTUES 6 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年人教版英语必修第三册课时作业:UNIT MORALS AND VIRTUES WORD版含解析 新教材 2021 20
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(六).阅读理解AA day in the life of 18yearold David Lanster is full of teenage activities:school,baseball practice,homework.And then he starts cooking.“Some nights Im up until 1 am.making pies,or even later if were cooking beef,”said the student at Ransom Everglades High School in Florida,US.For the
2、 past year,Lanster and Kelly Moran,his classmate,have been hosting fancy dinner parties at Lansters parents home.Their meals have 17 courses and are all made by them.Their guests used to give them gifts to thank them,until the pair decided to do something nice for charity.“We got some really great M
3、iami Heat tickets,a nice watch,and many kitchen machines,”Lanster said.“But we wanted to make this something positive for people rather than us.”Lanster and Moran focused on Common Threads,a charity(慈善机构) that helps to teach kids in poor neighborhood to cook and make healthy eating choices.The young
4、 cooks ask their guests to give however much they want as payment for their meals.It all goes to Common Threads because Lansters parents cover their food costs.After their last 12person event,Lanster and Moran gave $1,600 to the charity.Now,theyre taking their show out of the kitchen and on the road
5、.Lanster and Moran have started to organize private dinner parties in a similar way:the host pays for the ingredients(食材),and the guests make a donation(捐赠) to a charity.Outside the kitchen,the two are busy preparing their college applications.Neither is sure what they will do in the future,but they
6、ve promised their parents that theyll leave cooking alone until they finish high school.【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了兰斯特和凯利莫兰热衷于厨艺,并以举办私人晚宴的方式来为慈善团体筹款的故事。1Why does Lanster and Moran cook now?ATo get gifts from guests.BTo raise money for charity.CTo become cooks.DTo make healthier eating choices.B细节理解题。根据第三
7、段中“Lanster and Moran focused on Common Threads,a charity that helps to teach kids in poor neighborhood to cook and make healthy eating choices.”可知,兰斯特和莫兰现在做饭是为慈善事业筹款。2What can we infer about Lanster and Moran?AThey will give up cooking forever.BThey are sure about their future jobs.CTheir parents su
8、pport cooking as a job.DThey will stop cooking for college application.D推理判断题。根据最后一段可推知,为了申请大学,他们将不再做饭了。3How can we best describe Lanster and Moran?ASelfish and reliable.BCreative and helpful.CConfident and careful.DOutgoing and patient.B细节理解题。根据第二段中“Their meals have 17 courses and are all made by t
9、hem.Their guests used to give them gifts to thank them,until the pair decided to do something nice for charity.”可知,他们很有创造性而且也乐于帮助别人。BRunning on the beach can certainly be a good thing.Its completely different from running on the pavement,a track or trails with soft surfaces.For starters,sand can be
10、a challenge because it has an uneven(不平的) surface and constantly moves under your feet.As you push off,youre going to lose some of your push as the sand moves.So,youre not going to be able to push yourself forward as you would on a track or pavement!But this unevenness has an upside:It gives your bo
11、dy an extra workout,forcing you to exercise muscles that dont get as much use during runs on firm surfaces.You also might feel painful afterward because beaches tend to slope(倾斜) downward, toward the water.If youre going for a long run on the beach,you might notice that one side of your bodyincludin
12、g your ankle,leg or kneemight feel more painful because youre putting more pressure on it due to the slope.Some beach runners tend to run barefoot.However,if youre not used to barefoot running,start slowly and run short distances at first.Thats because running barefoot uses different muscles than ru
13、nning with shoes does,and its important to strengthen these muscles and adapt your feet.Despite these challenges,running on sand can be a smart choice for athletes because running on it can decrease the bad influence on your body during highintensity workouts.This could potentially lead to less musc
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-546104.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
