分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 14

类型新教材2021-2022学年高中英语外研版必修第一册学案:UNIT 3 PERIOD 1 STARTING OUT .doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:547563
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:14
  • 大小:187.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    新教材2021-2022学年高中英语外研版必修第一册学案:UNIT PERIOD 1STARTING OUT 新教材 2021 2022 学年
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。Unit 3Family mattersPeriod 1Starting out & Understanding ideas. 根据句意及汉语或首字母提示完成句子1. Nervously approaching (走近)the table, Son said, “Erm. . . Dad, can we talk? ”2. You know you can always turn to your dad for a chat (聊天). 3

    2、. In art criticism, you must assume the artist has a secret message hidden within the work. 4. You should respect them. After all, no one likes being looked down upon. 5. Her lawyer made a statement outside the court. 6. I remember when you were his age, you said that you wanted to be a professional

    3、 (专业的)soccer player. 7. Yes, and you found the career that suited (适合)your talents. 8. Several options are offered for the students senior year. 9. He ignored (忽视) my advice, so he failed in the game. 10. It is assumed (认为) that what people do has little effect on the environment. . 单句语法填空1. I made

    4、a suggestion but they chose to ignore (ignore) it. 2. Every year, whoever makes the most beautiful kite will win (win) a prize in the Kite Festival. 3. It is the second time that she, with her parents has arrived (arrive) in Hainan Island for summer vacation. 4. I want to know what happened (happen)

    5、 to Norman just now. 5. Nowadays, cycling, along with jogging and swimming, is regarded (regard) as one of the best all-round forms of exercise. 6. Recently the price of oil has risen (rise), so youd better prepare more for your car. 7. The publication of Great Expectations, which was (be) both wide

    6、ly reviewed and highly praised, strengthened Dickens status as a leading novelist. 8. My son said that he wanted to have a career in painting when he graduated from senior high. 9. The only approach to solving (solve) the problem is to turn to others for help. 10. He showed a talent for dancing and

    7、acting at such an early age. . 根据汉语意思完成句子1. 我们邀请了所有的老师来参加聚会, 他们在前排就座。(seat)We invited all the teachers to the party, who were seated in the front row. 2. 进来一个小姑娘, 穿着白色裙子, 梳着两条长辫子。(倒装)In came a girl, wearing a white skirt with two long pigtails. 3. 她站在角落里, 泪珠不断地顺着面颊滚落。She stood in a corner with tears

    8、 rolling down her face. 4. 毕业后他成为一名父母为之自豪的律师。(proud)He became a lawyer after graduation, of which his parents were proud. 5. 你该把你的注意力集中在功课之上。You should focus your attention/mind on/upon your lessons. . 课文语法填空The son decided not to go to university and was determined to focus 1 his band and have a ca

    9、reer in music when he left school. However, his father advised him to be a lawyer, 2 is respected by people and have a good income. The father wanted his son to work in a court not in a band. He thought 3 (play) in a band is not a job and his son should study something 4 (use) at university. The son

    10、 told his father that he wasnt 5 (interest) in law. He thought the music industry was developing fast and making music was a job. The grandfather asked both of them 6 (calm) down. He referred to the experience in the past. When the father was young, he 7 (want)to be a soccer player. The grandfather

    11、wanted his son to be an engineer. In the end, the grandfather advised his son to think carefully and the father found the career that suited 8 (he) talents. The grandfather suggested that the son should go to unversity and play music 9 the same time, and the grandson would have two 10 (option). The

    12、grandson would make more friends. 1. on2. which3. playing4. useful5. interested6. to calm7. wanted8. his9. at10. options. 阅读理解 A话题体裁词数建议用时儿童夏令营应用文2686分钟Welcome to SummerCamps. com; find and book the very best summer camps. Your children are precious so we offer the highest quality of camps that will

    13、 meet each childs needs and interests. Catalina Sea CampSea Camp offers three one-week sessions to boys and girls aged 8-13 and two three-week sessions to teens aged 12-17. Our hand-picked instructors create an atmosphere of fun and excitement while leading campers to a host of ocean adventures, mar

    14、ine(海洋的) biology, and social summer camp activities. Address: Toyon Way, San Bruno, California 94066Phone: 800-645-1423Camp CayugaCamp Cayuga is a private summer camp for children aged 6 to 16. The camp is on a 350-acre land in the Pocono Mountains of Northeast Pennsylvania, just outside the village

    15、 of Honesdale. Its a 3-hour drive from New York City to Philadelphia. Address: 321 Niles Pond Road-Suite ISC, Honesdale, Pennsylvania 18431Phone: 908-470-1224Camp RockmontCamp Rockmont is a Christian summer camp for boys, aged 6-16, in the Blue Ridge Mountains of North Carolina. Rockmonts duty of de

    16、veloping boys into healthy young men is accomplished through age-appropriate skills, activities, and challenges that help campers to know themselves better. Address: 375 Lake Eden Road, Black Mountain, North Carolina 28711Phone: 828-686-3885Primitive Pursuits Overnight CampsPrimitive Pursuits Overni

    17、ght Camps offer week-long Summer Adventure Overnight Camps in New Yorks Finger Lakes to your children aged 11-15. Campers experience a week of nature-based skills training, inspiring challenges, and fun activities under the guidance of skilled instructors. Address: 611 County Rd 13, Van Etten, New Y

    18、ork 14889Phone: 607-272-2292【语篇概述】这是一篇应用文。本文是为学生家长提供夏令营信息, 以便选出适合自己孩子的夏令营。1. If a boy is curious about sea creatures, which camp should he go to? A. Catalina Sea Camp. B. Camp Cayuga. C. Camp Rockmont. D. Primitive Pursuits Overnight Camps. 【解析】选A。细节理解题。根据Catalina Sea Camp部分的“Our hand-picked instruc

    19、tors create an atmosphere of fun and excitement while leading campers to a host of ocean adventures, marine biology, and social summer camp activities”可知, 我们精心挑选的教练营造了一种充满乐趣和兴奋的氛围, 同时带领露营者进行了一系列的海洋探险, 海洋生物学和社交夏令营活动。因此可以看出, 如果男孩对海洋生物感到好奇, 他应该去卡塔利娜海营。故选A。2. Where should a girl of 7 go for camping? A.

    20、Toyon Way, San Bruno. B. 611 County Rd 13, Van Etten. C. 375 Lake Eden Road, Black Mountain. D. 321 Niles Pond Road-Suite ISC, Honesdale. 【解析】选D。细节理解题。根据Camp Cayuga部分“Camp Cayuga is a private summer camp for children aged 6 to 16”以及“Address: 321 Niles Pond Road-Suite ISC, Honesdale, Pennsylvania 184

    21、31”可知, 卡尤加营是一个私人夏令营, 适合6至16岁年龄的儿童。地址是321 Niles Pond Road-Suite ISC, Honesdale, Pennsylvania。因此可知, 七岁的女孩子可以去321 Niles Pond Road-Suite ISC, Honesdale旅游。故选D。3. You can find this passage from _. A. a magazineB. the InternetC. a textbookD. a newspaper【解析】选B。推理判断题。根据文章第一段“Welcome to SummerCamps. com”, 可知,

    22、 欢迎来到SummerCamps. com网站, 故这篇文章应该来源于网站, 在网上可以找到该篇文章, 故选B。B话题体裁词数建议用时父母的教养方式会影响孩子的发展说明文3537分钟From encouraging schoolwork and sports to modeling values as a child grows, parents have great influences on their childrens lives. They are, however, not the only influencesespecially after children enter sch

    23、ool. While parents may want to lead their child along a certain path, a parents job is to prepare a child for independence and the ability to achieve what they choose. To parent effectively, its not enough to simply avoid the obvious dangers like abuse, neglect. Indeed, the National Academy of Scien

    24、ces delineates four major responsibilities for parents: maintaining childrens health and safety, promoting their emotional health and happiness, developing social skills, and preparing children intellectually. Many studies suggest that the best-adjusted children are brought up by parents who find a

    25、way to combine warmth with clear behavioral expectations. Parents may find the Four Cs helpful: care(showing acceptance and affection), consistency(maintaining a stable environment), choices(allowing the child to develop independence), and consequences (using results of choices, whether positive or

    26、negative). Not every parenting style is for the childs benefit. There is such a thing as overparenting, which can cripple children as they move into adulthood and make them unable to deal with the difficulties. Two examples of overparenting styles include “helicopter parenting” in which children are

    27、 over-monitored and kept out of harms way, and “snowplow parenting” in which potential difficulties are removed from a childs path. Both can negatively impact a childs later independence, mental health, and self-worth. Of course, there is such a thing as too-little parenting, too, and research prove

    28、d that lack of parenting often leads to poor behaviors in children. This may be, in part, because it encourages the young to be rely too much on peer culture. Finally, parents should try hard to be loving but firm, while giving children enough space to develop their own interests, explore independen

    29、ce, and experience failure. 【语篇概述】这是一篇说明文。文章主要说明了父母的教养方式会影响孩子的发展, 说明了好的父母的一些标准, 以及一些不好的养育方式, 如过度养育和养育不足, 并说明了其对孩子未来的负面影响。4. According to Paragraph 2 and Paragraph 3, good parents _. A. take advantage of positive results to guide childrenB. simply avoid the obvious dangers like abuse and neglectC. ca

    30、re about childrens physical, emotional and social well-beingD. bring up their children in a changeable environment【解析】选C。细节理解题。根据第二段(事实上, 美国国家科学院明确了父母的四项主要责任: 维护孩子的健康和安全, 促进他们的情感健康和幸福, 发展社交技能, 以及让孩子做好智力准备)以及第三段Parents may find the Four Cs helpful: care(showing acceptance and affection), consistency

    31、(maintaining a stable environment), choices (allowing the child to develop independence), and consequences(using results of choices, whether positive or negative). (父母可能会发现四个有用的C: 关心表示接受和喜爱、一致性维持稳定的环境、选择允许孩子独立发展和结果使用选择的结果, 无论是积极的还是消极的)可知, 好的父母关心孩子的身体、情感和社会幸福感, 故选C。5. What does the underlined word “c

    32、ripple” in Paragraph 4 mean? A. Damage ones body. B. Weaken ones ability. C. Hurt ones feeling. D. Shorten ones way. 【解析】选B。 词义猜测题。根据第四段 “Not every parenting style is for the childs benefit . . . to deal with the difficulties. ”(并不是每种教育方式都对孩子有利。有一种方式叫做过度养育, 当孩子们步入成年期时, 这种现象会削弱他们的能力, 使他们无法应对困难)可知, 过度

    33、养育会在孩子长大成人后削弱他们的能力, 使他们无法处理这些困难。即画线词意思为“削弱某人的能力”, A. Damage ones body损伤某人身体; B. Weaken ones ability削弱某人能力; C. Hurt ones feeling伤害某人感情; D. Shorten ones way 缩短某人道路, 故选B。6. How does the author develop the passage? A. By telling stories. B. By making comparisons. C. By analyzing data. D. By expressing o

    34、pinions. 【解析】选B。 推理判断题。根据第四段 “Not every parenting style is . . . a childs later independence, mental health, and self-worth. ”(并不是每一种育儿方式都是为了孩子的利益。有一种方式叫做过度养育, 它会在孩子长大成人后削弱他们的能力, 使他们无法处理这些困难。过度养育方式的两个例子包括“直升机式养育”和“雪犁式养育”, 前者对孩子进行过度监控, 使其远离危险, 后者则将孩子成长道路上的潜在困难排除在外。两者都会对孩子日后的独立、心理健康和自我价值产生负面影响)以及第五段 “

    35、Of course, there is such a thing as too-little parenting . . . because it encourages the young to be rely too much on peer culture. ”(当然, 也有父母养育过少的问题。研究证明, 缺乏养育往往会导致孩子行为不良。这在一定程度上可能是因为它鼓励年轻人过分依赖同辈文化)可知, 作者在第四、五段中将过度养育和养育过少与二、三段中提到的好的父母的要求进行了比较, 即作者是通过比较展开这篇文章的, 故选B。7. Whats the best title for the pa

    36、ssage? A. What are unhealthy parenting styles? B. What are the responsibilities of parents? C. How do good parents treat their children? D. How do parenting styles affect childrens development? 【解析】选D。 标题归纳题。根据最后一段 “Finally, parents should try hard to be loving but firm . . . and experience failure.

    37、 ”(最后, 父母应该努力做到慈爱而坚定, 同时给孩子足够的空间来发展自己的兴趣, 探索独立, 体验失败); 并结合文章主要说明了父母的教养方式会影响孩子的发展, 说明了好的父母的一些标准, 以及一些不好的养育方式, 如过度养育和养育不足, 并说明了其对孩子未来的负面影响。因此, D选项“父母的教养方式如何影响孩子的发展? ”最符合文章标题, 故选D。. 阅读填句话题体裁词数建议用时如何爱父母的建议说明文3236分钟How to Love Your ParentsEven if you think that your parents are mean at times, loving your

    38、 parents is a normal and fulfilling part of life. You love them for the fact that they created you, raised you, and are in part, a source of who you are. Here are some ways to love your parents. 1 A gentle “good morning” and “I love you” will warm a coldest heart. Remember that they brought you into

    39、 this world. Without your parents, we might still wander at an unknown corner in an unknown world. Respect them more and cherish these moments. You can use these moments to learn from them, preparing yourself for when youre off on your own. Its OK to get angry but angry actions dont help you or your

    40、 parents. Act calmly, cool off, write down your feelings, or talk to a friend. 2Obey their requests. It will make your attitude better and earn you more respect from them. It may seem like you are going through hell when you dont get what you want or you have to clean. However, you had better rememb

    41、er they are who struggle to keep a roof over your head when its cold, raining, snowing, or too hot. Understand that parents are human beings and make mistakes. 3Keep company with them. Do things with your parents together like watching TV, or go somewhere with them. Listen to their old stories and l

    42、earn from them. 4 And then you will find they are your teachers in one way or another. Some people simply may not be able to love their parents. 5 Seek help if you are being abused(虐待) in any way. Parents do not have a right to harm you. A. And remember forgiveness is the key. B. Parents will in tur

    43、n express their love to you. C. Tell them you love them every morning. D. After this, share your feelings with your parents. E. Please remember parents are as important as friends. F. Anyway, spend as much time with them as you can. G. There can be realistic reasons for this, family violence for exa

    44、mple. 【语篇概述】这是一篇说明文。文章作者对于如何爱父母给出了一些建议。1. 【解析】选C。根据后面的A gentle “good morning” and “I love you” will warm a coldest heart. (一个温柔的“早晨好”, “我爱你”, 会温暖最冷的心。)可知, 此处建议我们每天要向父母问好, C选项符合文意, 故选C。2. 【解析】选D。根据前面的Act calmly, cool off, write down your feelings, or talk to a friend. (要冷静, 把自己的感受记录下来或者跟朋友交谈一下)从而可以推断

    45、出, 在此之后需要跟父母谈谈, D选项符合文意, 故选D。3. 【解析】选A。上文Understand that parents are human beings and make mistakes. 说要明白父母是人, 也会犯错误。该空承接上文, A选项“记住, 宽恕是关键”切题, 故选A。4. 【解析】选F。根据Keep company with them. Do things with your parents together like watching TV, or go somewhere with them. (陪伴他们, 与父母一起做一些事情, 例如看电视, 或者和他们一起去某个地方)可知, 此处强调要多和父母在一起, F项符合文意, 故选F。5. 【解析】选G。根据前面的Some people simply may not be able to love their parents. (有些人可能无法爱他们的父母)及后面的内容可知, 有些父母对待孩子的行为存在暴力, G项符合文意, 故选G。关闭Word文档返回原板块- 14 - 版权所有高考资源网

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:新教材2021-2022学年高中英语外研版必修第一册学案:UNIT 3 PERIOD 1 STARTING OUT .doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-547563.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1