2022版高中英语人教版(浙江专用)一轮课时提升作业 八 必修2 UNIT 3 COMPUTERS WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022版高中英语人教版浙江专用一轮课时提升作业 必修2 UNIT 3COMPUTERS WORD版含解析 2022 高中英语 人教版 浙江 专用 一轮 课时 提升 作业 必修 COMPUTERS
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。八必修2 Unit 3Computers(限时35分钟). 阅读理解A On Sept. 19 the Westchase Elementary PTA(Parent-Teacher Association) will hold its Wizard Walk. The Wizard Walk is a locally organized, healthy alternative to traditional product sales that will raise m
2、oney to support all PTA programs and events for the year. Remaining money will be applied to an on-going capital campaign to build a new playground. The Wizard Walk will take place on Wednesday, Sept. 28, from 8 a. m. to noon at the Westchase Recreation Center Field. Volunteers will be needed throug
3、hout the event. Look for more Wizard Walk information and volunteer sign-up links in your students folder, or contact Laura Kohler at presidentwestchasepta. org. The PTA is also holding a year-long Spirit Stick fundraiser(资金筹集活动). Spirit Sticks are small and students can display them on a key ring o
4、n their backpacks, which represent a variety of interests and accomplishments. There will be many ways to earn a Spirit Stick (good grades, great behavior, exceptional attendance, etc. ) and opportunities to purchase the limited edition sticks for just $1 every Friday in the courtyard. For more info
5、rmation, contact Nikki Pivnichny at fundraisingwestchasepta. org. In addition to new fundraising programs, the PTA is partnering with our Guidance Counselor, Mrs Kiersten Rivenburg, on a new campaign called Kindness Counts. Look for new recognitions and rewards as we continue to promote kindness fro
6、m our children, staff and parents throughout the year. For more information, contact Laura Smith at kindnesscountswestchasepta. org. Now in its eighth year, the After-School Enrichment Program(ASE) is bringing back some favorite programs and offering some new ones. Students will have the opportunity
7、 to explore and develop a variety of new interests. Class schedules will be available soon. Registration starts on Sept. 7. Fall session begins on Sept. 21-22. For more information, contact Jennifer Newman at asewestchasepta. org. 【文章大意】本文是一篇应用文。主要介绍了家长教师协会(PTA)举办的四项活动。1. What is the purpose of the
8、Wizard Walk? A. To donate to an on-going training program. B. To exchange traditional products. C. To support the building of a new school building. D. To collect money for certain programs and events. 【解析】选D。细节理解题。根据首段中的第二句可知, Wizard Walk这个活动的目的是筹集资金支持全年所有的PTA项目和活动。2. What can we learn about Spirit
9、 Sticks? A. They can be used as key rings. B. They are made by students themselves. C. The limited edition sticks can be bought. D. Only students with good grades can get them. 【解析】选C。细节理解题。根据第三段的“. . . and opportunities to purchase the limited edition sticks for just $1 every Friday in the courtyar
10、d. ”可知, 每周五在校园里都有机会买到限量版的Spirit Stick。3. If students want to develop a new hobby, they can get in touch with _. A. Laura KohlerB. Nikki PivnichnyC. Laura SmithD. Jennifer Newman【解析】选D。细节理解题。根据最后一段第二句“Students will have the opportunity to explore and develop a variety of new interests. ”以及末句内容可知, 想培养
11、新的爱好可以联系詹妮弗纽曼。B When I was a very little child, I remember watching TV and seeing other children suffer in other parts of the world. I would say to myself, “When I grow up, when I can become rich, Ill save kids all over the world. ” At the age of 17, I began my career here in America, and by 18, I s
12、tarted my first charity organization. I went on to team up with other organizations in the following years, and met, helped, and even lost some of the most beautiful souls, from six-year-old Jasmina Anema who passed away in 2010 from leukemia(白血病)her story inspired thousands to volunteer as donors,
13、to 2012 when my grandmother lost her battle with cancer, which is the very reason and the driving force behind the Clara Lionel Foundation(CLF). Were all human. And we all just want a chance: a chance at life, a chance in education, a chance at a future, really. And at CLF, our mission is to impact
14、as many lives as possible, but it starts with just one. People make it seem too hard to do charity work. The truth is, you dont have to be rich to help others. You dont need to be famous. You dont even have to be college-educated. But it starts with your neighbor, the person right next to you, the p
15、erson sitting next to you in class, the kid down the block in your neighborhood. You just do whatever you can to help in any way that you can. And today, I want to challenge each of you to make a commitment to help one person, one organization, one situation that touches your heart. My grandmother a
16、lways used to say, “If youve got a dollar, theres plenty to share. ”【文章大意】本文是一篇记叙文。作者年少时立志长大要帮助那些遭受痛苦的孩子。长大后作者兑现诺言做了许多慈善工作, 并号召人们: 做力所能及的事来帮助周围的人。4. What did the author want to do at a young age? A. Watch TV. B. Grow up quickly. C. Become wealthy. D. Help other children. 【解析】选D。细节理解题。根据第一段第二句“I woul
17、d say to myself, When I grow up, when I can become rich, Ill save kids all over the world. ”可知, 作者小时候想帮助其他孩子。5. Which of the following directly caused the author to create and develop the CLF? A. A six-year-old kids request. B. Her grandmothers death of cancer. C. Many volunteers inspiration for it.
18、 D. Other organizations encouragement. 【解析】选B。细节理解题。根据第二段中的“. . . to 2012 when my grandmother lost her battle with cancer, which is the very reason and the driving force behind the Clara Lionel Foundation(CLF). ”可知, 祖母因癌症逝世是作者创办和发展CLF的直接动力。6. What does the underlined word “one” in Paragraph 2 refer
19、to? A. A chance. B. A life. C. A task. D. An organization. 【解析】选B。代词指代题。根据画线词所在句“And at CLF, our mission is to impact as many lives as possible, but it starts with just one. ”可知, 该组织的使命是影响尽可能多的生命, 但是这需要从影响一个生命开始。由此可推断, one指代的是前面提到的many lives中的一个。C Americans are worried about new technology. They are
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-551352.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
