分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 11

类型河南省安阳市第三十六中学2015-2016学年高二上学期期末考试英语试题 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:552857
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:11
  • 大小:179.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    河南省安阳市第三十六中学2015-2016学年高二上学期期末考试英语试题 WORD版含解析 河南省 安阳市 第三 十六 中学 2015 2016 学年 高二上 学期 期末考试 英语试题 WORD 解析
    资源描述:

    1、安阳市第三十六中学2015-2016学年第一学期期末考试高二英语试卷 (满分150分 ,时间100分钟)第I卷第一题 听力理解。(共两节,共20小题,每小题1.5分,满分30分)第二题 阅读理解(每小题2分,满分40分)第一节 (共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项 (A 、B 、C 和 D )中 ,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。AThe clock struck eleven at night. The whole house was quiet. Everyone was in bed except me. Under the strong lig

    2、ht, I looked sadly before me at a huge pile of that troublesome stuff they call “books”. I was going to have my examination the next day. “When can I go to bed?” I asked myself. I didnt answer. In fact I dared not. The clock struck twelve. “Oh, dear!” I cried. “Ten more books to read before I can go

    3、 to bed!” We pupils are the most wretched creatures in the world. Dad does not agree with me on this. He did not have to work so hard when he was a boy. The clock struck one. I was quite desperate now. I forgot all I had learned. I was too tired to go on. I did the only thing I could. I prayed, “Oh

    4、God, please help me pass the exam tomorrow. I do promise to work hard afterwards, Amen.” My eyes were so heavy that I could hardly open them. A few minutes later, with my head on the desk, I fell asleep.21. The underlined word “wretched” in Paragraph 3 probably means _.A. happy B. disappointed C. ho

    5、peful D. unhappy 22. Reviewing his lessons that night didnt help him because _.A. it was too late at night B. he was very tiredC. his eyelids were so heavy that he couldnt keep them openD. he hadnt studied hard before the examination23. What do you suppose probably happened to the author the next da

    6、y?A. He went to a church to pray again. B. He passed the exam all by luck.C. He failed in the exam. D. He was punished by his teacher.24. The best title for the passage would be _.A. Going Over My Lessons B. The Night Before an Examination C. A Slow Student D. Working Far into the Night 【知识点】人物故事【试题

    7、解析】1词义猜测。根据该单词的前一句,以及全文的内容,可推断作者对自己目前的处境是非常不满的,故可推断这个词的意思是“不愉快的“,应选D。2推理判断根据文章的内容可知,作者在考试前的一晚临急抱佛脚,希望能够通过考试,故可推断他平时是没有努力学习的,故选D。3推理判断根据常理,平时是没有努力学习而希望在考试前的一晚临急抱佛脚而顺利的通过考试这种方式是行不通的,故选C。4标题判断综合全文的内容,文章主要讲述的是作者在考试前的一晚临急抱佛脚复习的一件事。故选B合理。【答案】21D 22D 23C 24B BFucheng Garden Villas is situated along the Nor

    8、th 4th Ring Road, just 2 kilometres east away from the Asian Games Village with easy traffic connection. It is 5 kilometres from the Beijing Lufthansa Centre.Fucheng Garden Villas occupies an area of 34.7 hectares, over 80% of which is covered by trees and green, just like a garden in the city.All t

    9、he 108 villas were designed by American Company IDI, in American style, luxurious besides comfortable.All materials of the construction and decoration as well as equipment are famous American products.From June 25 to July 31, 1997, preferential(优惠)prices for sale and rent are offered. You can move i

    10、nto Fucheng Garden Villas on signing an agreement.Bank will provide a 50 mortgage(抵押)for 5 years. Overseas sales License: NO. 124. Developer: Beijing Hongda Read Estate Co. Ltd. 60 East, North 4th Ring Road, Chaoyang District, Beijing. Tel:(8610)64967050 64967049 Fax:(8610)6493357525. The advertiser

    11、 is _. A. Fucheng Garden Villas B. American Company-IDI C. Beijing Hongda Road Estate Co. Ltd. D. The Beijing Luftthansa26. How many hectares is Fucheng Garden Villas covered by trees and greens? A. 6.94 B. More than 27.76 C. 27.76 D. 80% 27. According to the advertisement, which of the following st

    12、atements is NOT true? From June 25 to July 31, 1997, you can buy or rent the Fucheng Garden Villas at a low price.B. You cant move into Fucheng Garden Villas before signing agreement.C. If you havent got enough money at the moment, you cant buy the Villas. D. Not only equipment but also all material

    13、s of the construction and thedecoration are made in America.【知识点】广告布告【试题解析】1推理判断。根据文章末尾所给出的信息中,可知道Beijing Hongda Read Estate CoLtd是该栋别墅的开发商,故可推断这个广告是由开发商来做的,故选C。2数字计算。Fucheng Garden Villas occupies an area of 347 hectares,over 80% of which is covered by trees and green,可知,这栋别墅的绿化面积是:347* 80%=2776,而文

    14、章在80%前又有个一修饰词over(多于),故选B。3细节理解。根据文章最后一段所说可以抵押50%,可知道买这栋别墅不需要一次性付款的,故选C。【答案】25C 26B 27CCThe wedding took place in a Birmingham hotel. The bride and her father arrived in a new black American sports car. Her father looked nervous and uncomfortable in front of the cameras. The bride wore a silk weddin

    15、g dress. She smiled nervously at the waiting photographers and went to a room on the first floor where she met her future husband for the very first time.Carla Germaine and Greg Cordell were the winners of a radio stations competition. The aim of the competition was to find two strangers prepared to

    16、 marry without having met each other. Miss Germaine, 23, is a model. Mr. Cordell, 27, is a TV salesman. They were among the two hundred people who entered for a particular “experiment” organized by BMRB radio in Birmingham, England. Greg and Carla were among eight finalists who were interviewed live

    17、 on radio. They took a lie detector test and the station also spoke to their friends and family about their personalities. The competition judges included an astrologer(占卜家)who declared that they were suited.The couple celebrated their wedding with a wedding breakfast and a party for 100 guests in t

    18、he evening, but not everyone shared their joy. Miss Germaines mother looked anxious throughout the wedding and Mr. Cordells parents are reported to be less than delighted.Organizations, including the marriage guidance service Relate, have criticized the marriage. As one expert put it, “we have enoug

    19、h problems getting young people to take marriage seriously. Marriage should always be about love.”The couples are now on a Caribbean honeymoon followed by journalists. Their other prizes include a years free use of a wonderful apartment in the centre of Birmingham, and a car. But will it last?28. Ho

    20、w did the couples parents react to the wedding?A. The brides mother shared their joy. B. The bridegrooms parents were not that joyful. C. The bridegrooms parents were quite delighted. D. The brides father felt uncomfortable about the wedding.29. Some experts believe that _. A. marriage without the c

    21、ouples meeting each other first ends up in divorce. B. most young people take marriage seriously except this couple. C. taking a lie detector test can not solve all the marriage problems. D. young people nowadays are too careless about marriage.30. One of the prizes for the couple is _. A. to use an

    22、 apartment free for some time. B. to spend their honeymoon wherever they like. C. to have a wedding dress free. D. to own an American sports car.31. Which of the following is the best title of the passage? A. A Marriage Based on Love. B. A Short-lived Marriage. C. Two Strangers and a Wedding. D. A W

    23、ell-matched Couple.【知识点】新闻报道【试题解析】1细节理解。根据文章第三段中的Miss Germaines mother looked anxious throughout the wedding and MrCordells parents are reported to be less than delighted,双方的父母对这次的婚姻都不是很高兴,可知道应选B。2推理判断。根据第四段中的As one expert put it,“we have enough problems getting young people to take marriage serious

    24、ly,可知专家认为现在的人结婚太仓促,没有经过深思熟虑,故选D。3细节理解。根据第五段中的Their other prizes include a years free use of a wonderful apartment,可知应选A。4标题判断综合全文的内容,文章主要讲述的是与陌生人结婚的婚礼。故选C合理。【答案】28B 29D 30A 31CDAt first sight, you would think the collection of hundreds of colored shards(碎片)could be a work of abstract art. But the ob

    25、jects are the contents of the stomach of a sea turtle that lost its battle against plastic pollution.Environmentalists examined the stomach of the turtle found off the coast of Argentina. What they found is the symptom(征兆;症状) of the increasing threat to sea turtles from a human addiction to plastic.

    26、Sea turtles often mistake plastic items for jellyfish or other food. Ingesting(摄取)ocean pollution can cause a digestive blockage(消化堵塞) and internal cuts. The result can be dangerous, followed by death.Humans produce 260 million tons of plastic a year. When those products are pulled into the seas cur

    27、rents, the plastics are just broken into smaller pieces which are consumed by marine life at the bottom of the food chain. An examination of a green turtle found off Florida discovered that, over the course of a month, the animals faeces(粪便)had contained 74 foreign objects, including “four types of

    28、balloons, different types of hard plastic, a piece of carpet-like material and two 2-4 mm tar balls(原油球块).”“The oceans have become a giant refuse bin(垃圾箱;废渣仓)for all manner of plastics. All sea turtle species may be seriously harmed.”, according to the biologists Colette Wabnitz, from the University

    29、 of British Columbia, “The symptom of this growing crisis can be seen inside and on sea turtles as well as their oceanic and terrestrial habitats. It is urgently necessary to directly face the source of plastic pollution, redesign packaging and rethink the very idea of the throwaway culture.”“Almost

    30、 all marine species, from plankton to whales, have ingested plastic. But, even in small quantities, plastic can kill sea turtles.” the biologists said.Fifty out of 92 turtles found dead, stranded(搁浅)on the shorelines of Rio Grande do Sul state in Brazil, had ingested a “considerable amount of man-ma

    31、de debris”.32. Whats the passage mainly about? A. Sea turtles suffering from plastic pollution. B. Why plastic is dangerous to the sea turtle. C. Protecting the sea turtle from being polluted. D. How to prevent the sea turtle from plastic.33. The author mentions the “throwaway culture” probably in a

    32、(n) _ tone. A. favorable B. positive C. comedic D. ironic 34. The underlined word in the last paragraph probably means _. A. a kind of food B. pieces of rubbish C. pieces of cloth D. a kind of fish35. The paragraph following the last one will probably talk about _. A. how to prevent plastic pollutio

    33、n B. some tips on how to make sea turtles avoid plastic C. the way the biologists examined the sea turtle D. the reason why we should protect the sea turtle【知识点】科普环保【试题解析】1主旨大意纵观全文,文章以海龟在大海中的生活和生存环境为例,讲述了白色污染塑料对它们的生存环境所造成的威胁,故可知该题的答案为A。2细节理解favorable支持的;positive积极的;comedic喜剧的;ironic讽刺的。分析本句的意思,可知作者认

    34、为这是一种“随手即扔的文化”,故用了一种讽刺的语气,来说明这种不良的社会状况。故选D。3词义猜测根据文章的最后一句的理解并结合各个选项的意思,可知这些都是人造的垃圾,故选B。4推理判断既然这篇文章所讲述的是白色污染对海洋生物的危害,因此可推断下文主要就是要讲述如何预防污染这个问题了,可知选A正确。【答案】32A 33D 34B 35A第二节(共5小题;每小题2分,满分10分) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 The relationship between parents and teachers is important in the de

    35、velopment of a child. The good communication between them is communication that says, “I care about my child, and I also value school.” The best way a parent can show how much he or she values learning is by sending a prepared child to school every day. 36 Thus, a child could get behind in class, ca

    36、tching up can be difficult.Parents and teachers are partners in student development. A school community is built on relationships established(确立)among children, teachers, and childrens families.Here are tips for creating a positive relationship with your childs teacher.Meet with your childs teacher

    37、at the beginning of a term. 37 his or her special needs, outside activities, health, and home study habits.Look for the positive. 38 . Share with your childs teacher something you particularly appreciated about the teachers role in the academic or social development of your child. 39 . You can send

    38、a note of thanks when something special takes place in the classroom and your child is involved.Be willing to participate in or set up a conference when you or your childs teacher feel a special meeting is needed, such as 40 . Your child seems to be deeply upset about something that happened at scho

    39、ol.A. This is a good time for the teacher to learn more about your child B. Phone your childs teacher if necessaryC. The teachers need to feel rewarding for the job they doD. When a child is absent from school, important lessons may be missedE. Express your appreciation to the teacherF. The beginnin

    40、g of every term is very importantG. There is a dramatic drop in your childs grades【知识点】阅读还原句子信息匹配【试题解析】1根据本题后的一句Thus,a child could get behind in class,catching up can be difficult(因此,一个小孩有可能在学业上落后了,追起功课来就会很吃力了),可知这个小孩此前是没有上学一段时间的了,可知选D。2根据本题前的一句 Meet with your childs teacher at the beginning of a te

    41、rm,可知这是一次老师加深对小孩子们了解的机会,故只有A符合。3根据本题的前一句Look for the positive,可知C选项与此相符。4根据本题后出现的关键词thanks,可知与选项E中的appreciation相匹配,应选E。5文意,可知此处是列举小孩子们出现的问题的,可知选G。【答案】36-40DACEG第三题 英语知识运用(共两节,满分45分)完形填空 (共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。A girl complained to her father abo

    42、ut her hard life. She didnt know what she could do and wanted to 41 . She was tired of fighting and fighting. One problem had been settled, but 42 appeared.Her father, a cook, took her into the 43 . He poured water into three pots and boiled it. After the water came to a boil, he put some 44 in the

    43、first pot, eggs in the second and coffee in the last. He waited for them for a few minutes 45 any words.The girl closed her mouth and waited, impatient and 46 by what her father was doing. After about 20 minutes, her father 47 the stove, took out the carrots and put them in a bowl. He took the eggs

    44、and put them in another bowl. After that he 48 the coffee into a cup. Turning back to his 49 , he asked, “Sweetheart, what do you see?”“Carrots, eggs and coffee,” she replied.Her father asked her to 50 the carrots. She did and felt that the carrots were 51 . 52 he asked her to take the eggs and brea

    45、k them. After peeling them, she felt the eggs were hard.Last, her father asked her to smell the coffee.She asked, “What does this 53 , Father?”He 54 that each of the things had felt the same unfortunate fate. They were all boiled in 55 , but with a 56 result. The strong and hard carrots became soft

    46、and weak after being boiled. The fragile eggs became 57 after cooking. Coffee grounds were very unique. They could change the water.“ 58 one are you?” asked her father, “When calamity(不幸的事) 59 on your door, what will your 60 be? Are you carrots, eggs of coffee?”41A. give inB. give upC. go onD. carry

    47、 on42A. the otherB. the restC. anotherD. the second43A. kitchenB. storeroomC. backyardD. bedroom44A. potatoesB. carrotsC. tomatoesD. apples45A. withB. overC. beyondD. without46A. confusedB. excitedC. surprisedD. relaxed47A. turned onB. turned downC. turned offD. turned out48A. putB. pouredC. flewD.

    48、picked49A. sonB. pot C. kitchenD. daughter50A. touchB. eatC. smellD. taste51A. strongB. heavyC. lightD. soft52A. Now thatB. Since thenC. After thatD. Once again53A. meanB. sayC. referD. think54A. questionedB. explainedC. requiredD. suggested55A. waterB. potC. stoveD. fire56A. similarB. sameC. differ

    49、entD. wonderful57A. hardB. calmC. deliciousD. broken58A. WhatB. WhicheverC. WhoseD. Which59A. looksB. touchesC. knocksD. waits60A. reactionB. responsibilityC. answerD. impression【知识点】人生百味【试题解析】1give in投降;give up放弃;go on 继续;carry on继续。根据前一句所说的She didnt know what she could do,可知她当时想要放弃,故选B。2根据句意,可知是:一

    50、个问题消失了,另一个(another)又出现了。故选C 。3根据下文父亲要给女孩煮东西,可推断当时是带她去了厨房(kitchen)。故选A。4根据下文所出现的carrots,可知应选B,此处考查的是同词复现。5根据对上下文的理解,可知父亲当时给女孩煮东西吃的时候是一句话都没有(without)说的,故选D。6confused困惑的,excited兴奋的,surprised吃惊的;relaxed放松的。由于女孩子不知道父亲在她需要父亲安慰或鼓励的时候,父亲却在煮东西,故她当时的的心情是困惑的,可知A选项符合意思。7根据常识,可知煮完食物以后当然是把炉子关掉了(turn off),可知选C。8根据

    51、文章意思,可知父亲是把咖啡倒入(pour)杯子里,故选B。9根据文章意思,可知父亲回头跟他的女儿(daughter)讲话。应选D。10根据对上下文的理解,可知父亲是让女孩子去摸(touch)那块萝卜,对比煮前与煮后萝卜的硬度。可知应选A。11根据常识,可知煮过的萝卜是比原来要软的(soft),故选D。12根据文意,可知在昨晚前面的一件事情以后,父亲又要让女儿尝试做另一件事了,故选C。13根据文章的意思,可知女孩当时还不理解父亲为何要这样做,因此就问父亲这样做是什么意思(mean),故选A。14根据文章的意思,可知下文的这句话是父亲跟女孩的解释(explain),故选B。15根据对上文的理解,可

    52、知这些食物都是在水里(water)煮过的,应选A。16根据对上下文的理解以及常识,可知食物在煮和还没有煮之前是不一样的的,故此题应选C。17根据对上下文的理解以及常识,可知鸡蛋经过水煮,就会比原来硬了,故选A。18根据对上下文的理解,可推断当时父亲是问“你是属于哪一类?”,故选D。19根据文意,可知本句的意思是:当不幸敲你的门,你的反应是什么?,故选C。20结合上下文的意思,可知此句的意思是:当不幸敲你的门,你的反应是什么?故选A正确。【答案】41-45BCABD 46-50ACBDA 51-55DCABA 56-60CADCA第卷第二节(共10个小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面材料

    53、,在空白处填入适当的内容(不多于3个单词)或括号内单词的正确形式。My friend Herbert has always been fat, but things got so bad recently 61 he decided to go 62 a diet. He began his diet a week ago. First of all, he wrote out a long list of all the foods that were forbidden. The list included most of the things Herbert loves: butter,

    54、 potatoes, beer, milk, chocolate and sweets. Yesterday I paid him 63 visit. I rang the bell and was not surprised to see that Herbert was still as fat 64 ever. He 65 (lead) me into his room and 66 (hurried) hid a large parcel under his desk. 67 was obvious that he was very embarrassed. When 68 (ask)

    55、 what he was doing, he smiled guiltily and then put the parcel on the desk. His 69 (explain) was that his diet was so strict that he had to reward 70 occasionally. Then he showed me the contents of the parcel. It contained five large bars of chocolate and three bags of sweets! 【知识点】语法填空【试题解析】1分析句子结构

    56、,可知此处应该填一个连词连接两个句子;由于这是个程度状语从句,前面有so,根据句意故用so,组成sothat结构。知识点定位: 连词连接词2在英语中,on a diet是固定搭配,意思是:节食减肥。知识点定位: 词组短语。3在此句中,visit用作名词,根据句意,需要用一个不定冠词a。知识点定位: 冠词。4在英语中,as+adj/adv+ as 是固定的结构,意思是“和一样”。知识点定位: 介词介词短语5分析句子,可知本句却谓语动词,故要用lead的谓语动词形式。而lead在本句中是主动,而且表示的是过去的动作,故用led。知识点定位: 时态和语态6分析句子,可知要用副词修饰东西hid。知识点

    57、定位: 副词比较等级7分析句子,可知要用一个it作为形式主语,而真正的主语就是that引导的主语从句。知识点定位: 代词不定代词8分析句子结构,可知此处要用非谓语动词,又由于ask与主语he之间的被动的关系,故用ask的过去分词形式。知识点定位: 过去分词9由于本空格前是一个形容词性物主代词,故要用名词。知识点定位: 构词法10分析句子结构,可知此处应该填一个代词作为reward的宾语。根据句意,可知应填反身代词himself。知识点定位: 代词不定代词【答案】61That 62On 63a 64As 65led 66Hurriedly 67It 68asked 69explanation 7

    58、0himself第四部分 写作(共两节;满分35) 短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分) 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处,每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:把缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词; 2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。Im writing to request a valuable chance to be one of the

    59、 host family for the British students. Locating in a beautiful and quiet neighborhood, our large fully-equipped apartment meets all their needsIn addition the convenient public transportation, our own car can also bring them to some nearby places of interestWith fluent English, Im sure I will have n

    60、o difficulty communicate with themAbove all, we has hosted two British students last year, through it weve gained lots of experienceWhats more, my mother is a good cooker and can guarantee us a wonderful chance of tasting delicious Chinese foodI would greatly appreciate you if I could have the chanc

    61、e to host them and make friends with them【知识点】短文改错【试题解析】1考查名词由于本句中有one of,故one of后面的名词要用复数形式。2考查过去分词由于be located in是固定搭配,意思是“位于”,故可知此处应该用locate的过去分词形式作为非谓语。3考查时态和语态由于本句的主语是复数名词things,故谓语动词用复数。4考查介词介词短语In addition to是固定搭配,意思是“除了以外”,后接宾语。5考查动名词在英语中,have difficulty (in) doing sth是固定搭配,意思是:做某事有困难。6考查时态和

    62、语态根据句意,可知此处的host用主动形式,不需要用被动。7考查连词连接词分析句子结构,可知这是一个非限制性定语从句,先行词前有介词through,故用which。8考查名词Cook用作名词的时候,意思是“厨师”,而cooker的意思是“厨具”。根据句意,应该用cook。9考查代词不定代词分析句子意思,可知此处应该用代词them,指代前面的外国留学生。10考查代词不定代词根据句意,可知此处用it作为形式宾语。【答案】1family families 2locating located 3was-were 4在addition后加to 5communicatecommunicating 6去掉h

    63、osted前的was 7it which 8cooker cook 9us-them 10you -it书面表达 (满分25分)如今微信(WeChat)走进了人们的生活,为大家带来了诸多便利。但有些人也随之成了“微信控”(WeChataholic),完全沉迷进去。请你就此话题写一篇文章。你的文章需要包括:1. 对此现象的描述;2.微信流行的原因;3. 微信给我们生活带来的不良影响。 注意:1. 词数100-120左右; 2. 可以适当增加细节,以使行文连贯。 【知识点】提纲作文【试题解析】这是一封书信,具体来讲是一封邀请函,要求考生按照题目的要求以及要点的内容,邀请美国朋友Tom寒假到自己家里

    64、作客。考生在写作时需要考虑文章的时态以及人称。除此以外,要注意写作过程中注意使用平时学到的短语和句型,注意行文的连贯和逻辑性。【答案】Nowadays,Wechat is becoming increasingly popularMany people express themselves,exchange ideas and deliver information on it There are a number of reasons for Wechat to be knownTo begin with,Wechat is a relative cheap way of communica

    65、tion,which cuts down a great deal of the cost of making a phone callNext,Wechat is to the taste of the majority of peopleIts attractive content and various functions are widely lovedFurthermore,convenience also accounts for its popularityDaily information and news are available everywhere and at any

    66、 time However,problems exist meanwhileFirstly,our personal information could be revealed when we use WechatAs a result,we can be in troubleMoreover,it may be less to communicate with others face to faceTo make matters worse,relationship among people could be indifferentLast but not the least,our attention might not be drawn too much on study Personally speaking,there is no doubt that this phenomenon will be improved as time goes by if we know how to arrange our study and rest properly

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:河南省安阳市第三十六中学2015-2016学年高二上学期期末考试英语试题 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-552857.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1