分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 9

类型《三维设计》2017届高三英语(人教版新课标)一轮复习课时练习必修三 UNIT 5 高考提能练 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:554560
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:9
  • 大小:564.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    三维设计 三维设计2017届高三英语人教版新课标一轮复习课时练习必修三 UNIT 高考提能练 WORD版含解析 2017 届高三 英语 人教版 新课 一轮 复习 课时 练习 必修 高考 提能练
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家必修三 Unit 5 高考提能练阅读理解组块专练练速度(限时:35分钟).阅读理解A(2016河北五校联盟质检二)As a substitute teacher, my daily routine involves driving to a new school almost every day so Im usually unable to anticipate (预料) the days events, good or bad!On one particular day, I was teaching in a very difficult class. I

    2、 was managing behavior all the morning and by lunch time, I knew I needed coffee to even consider surviving the afternoon. So on my lunch break, I drove to a nearby plaza to get a cup of coffee. Upon returning to the car I realized I had locked my keys and my phone inside! I had about 15 minutes to

    3、get back to the school which was a good 4 or 5minute drive away. I contemplated (考虑) rushing back, but it being winter, I thought a nasty fall on ice would only make the situation much worse.So I ran into a McDonalds which was in the same plaza and asked the man at the counter who happened to be the

    4、 manager to please call me a cab. I briefly explained my situation to him, and I could tell by the look in his eyes that he empathized. He hurried to the back to use the phone while I paced in the restaurant. I had less than 10 minutes to get back to my school at this point.The manager returned only

    5、 to tell me that the cab company had put him on hold and then the line got disconnected, and that he was now on hold again, but had not been able to request the cab yet. My expression, I assume, began to resemble some combination of hopelessness and fear.Without a thought, he grabbed his coat and of

    6、fered to drive me to the school. Without hesitation, I followed him into his car and made it back into my classroom with 2 minutes to spare before the bell!Upon arriving at the school, I thanked this man endlessly. His calm behavior and kind nature made me think he was probably a wonderful manager t

    7、o work for, and also a wonderful human being to have on this earth. This experience makes me realize that out of every seemingly hopeless situation, there is the opportunity for acts of kindness to transpire (发生), which can have an unimaginable impact (影响) on those who receive them.语篇解读:本文是一篇记叙文。主要介

    8、绍了作者在购物中心喝完咖啡后发现车钥匙和手机都被锁在了车里,他在麦当劳向经理寻求帮助,并最终在这位经理的帮助下及时赶回学校的故事。1Why did the author want to get a cup of coffee?ABecause he was very thirsty at that time.BBecause he was only interested in drinking coffee.CBecause he had to refresh himself for the classes in the afternoon.DBecause he wanted to do s

    9、omething special to pass the whole afternoon.解析:选C细节理解题。根据第二段中的“. I knew I needed coffee to even consider surviving the afternoon.”可知,作者需要咖啡使自己下午上课有精神。2The author _ so he gave up the idea of going back to school on foot when he found his keys and phone were locked inside the car.Awas too tired to wa

    10、lk furtherBwas afraid of falling down on iceCasked the manager to call him a cabDdecided to take a school bus解析:选B细节理解题。根据第二段中的“I contemplated (考虑) rushing back . the situation much worse.”可知,作者担心徒步跑回学校就有可能会跌倒在有冰的路上,因此就放弃了那种想法,所以选B。3The author has probably stayed in the McDonalds for _.A15 minutesB8

    11、9 minutesC45 minutes D2 minutes解析:选B数字计算题。根据第二段中的“I had about 15 minutes to get back to the school which was a good 4 or 5minute drive away.”和第五段中的“. I followed him into his car and made it back into my classroom with 2 minutes to spare before the bell!”可知,作者所在的地方开车回学校需四五分钟,而回学校后离上课时间还有两分钟,因此选B。4Wha

    12、t kind of person is the manager?AKindhearted. BFaithful.CGentle. DDependable.解析:选A细节理解题。根据全文的内容以及文章最后一段中的“His calm behavior and kind nature made me think he was probably a wonderful manager to work for .”可知,这个经理心地善良。B(2016石家庄高三教学质检二)Almost everybody in America will spend a part of his or her life be

    13、hind a shopping cart. They will in a lifetime, push the chromeplated_contraptions many miles. But few will know or even think to ask who it was that invented them.Sylvan N. Goldman invented the shopping cart in 1937. At that time he was in the supermarket business. Every day he would see shoppers lu

    14、gging groceries around in baskets they had to carry.One day Goldman suddenly had the idea of putting baskets on wheels. The wheeled baskets would make shopping much easier for his customers, and would help to attract more business.On June 4, 1937, Goldmans first carts were ready for use in his marke

    15、t. He was terribly excited on the morning of that day as customers began arriving. He couldnt wait to see them using his invention.But Goldman was disappointed. Most shoppers gave the carts a long look, but hardly anybody would give them a try.After a while, Goldman decided to ask customers why they

    16、 werent using his carts. “Dont you think this arm is strong enough to carry a shopping basket?” one shopper replied.But Goldman wasnt beaten yet. He knew his carts would be a great success if only he could persuade people to give them a try. To this end, Goldman hired a group of people to push carts

    17、 around his market and pretend they were shopping! Seeing this, the real customers gradually began copying the phony (假的) customers.As Goldman had hoped, the carts were soon attracting larger and larger numbers of customers to his market. But not only did more people come those who came bought more.

    18、 With larger easiertohandle baskets, customers unconsciously bought a greater number of items than before.Todays shopping carts are five times larger than Goldmans original model. Perhaps thats one reason why Americans today spend more than five times as much money on food each year as they did befo

    19、re 1937 the coming of the shopping cart.5What do the underlined words “chromeplated contraptions” in the first paragraph refer to?ABaskets. BPrivate cars.CSuitcases. DShopping carts.解析:选D词义猜测题。根据画线词前的“. a part of his or her life behind a shopping cart.”可以得出,画线词的意思是购物手推车。6What was the purpose of Gold

    20、mans invention?AIt was to prove him to be a good inventor.BIt was to reduce the burden of his employees work.CIt was to make shopping easier and attract more business.DIt was to help the disabled make shopping easily in his market.解析:选C细节理解题。根据第三段中的“. make shopping much easier for his customers, and

    21、 would help to attract more business.”可知,C项正确。7Goldman hired a group of people to push carts around his market in order to _.Aattract people to buy things in his marketBencourage people to use his shopping cartsCmake his market different from the othersDkeep the groceries from being stolen解析:选B细节理解题

    22、。根据第七段中的“. persuade people to give them a try.”可知,他雇一些人假装顾客在超市里面推购物车的目的是想鼓励人们使用他的购物车。8What can we infer from the last paragraph?AGoldman will become very famous because of his invention.BGoldmans invention will be regarded as the greatest one in the world.CSupermarket business has benefited a lot fr

    23、om Goldmans invention.DThere will be nothing that can replace Goldmans invention.解析:选C推理判断题。根据最后一段的内容可知,现今购物车是Goldman发明的购物车的五倍大,那就可能是美国人今天的购物花费是购物车发明之前的五倍的一个原因。由此可推断出,超市的生意从Goldman的发明中受益匪浅。C(2016江西八所重点中学联考)Griffith Observatory (天文台) is a national leader in public astronomy, and one of the most popul

    24、ar attractions in Los Angeles. It is located on the southern slope (山坡) of Mount Hollywood in Griffith Park at 1,134 feet above sea level.Visitors may drive to the observatory and park in its parking lot or on nearby roads. No reservation (预订) is required to visit. Parking is limited, and the busies

    25、t time is weekends. Buses, taxis, and car pools are welcome. LADOT provides weekend public bus service from the Sunset/Vermont Metro Red Line Station.Griffith Observatory is open six days a week. Admission and parking are free.Hours of OperationTuesdayFriday 12 noon10 pmSaturdaySunday 10 am10 pmMond

    26、ay ClosedThanksgiving Day and Christmas DayClosedSamuel Oschin PlanetariumThe Samuel Oschin Planetarium theater offers 8 to 10 live, halfhour presentations each day. There are usually four different shows from which to choose.Shows are presented every 60 to 90 minutes. Check the website, information

    27、 desks, or the box office for each days show time. Being seated late is not permitted.Samuel Oschin Planetarium tickets must be purchased at the observatory and are only available on the day of the show. The ticket prices for shows are:Adults (1359 years old)$7.00Children (512 years old) $3.00Senior

    28、s (60 years and older) $5.00Students $5.00Children under 5 years old will be admitted only to the first show each day.Hearing assist devices are available on request.Public TelescopesFree public telescopes are available each evening the observatory is open and skies are clear. The Zeiss telescope on

    29、 the roof is generally open by 7 pm. All observing must be completed by 9:45 pm.语篇解读:本文是一篇应用文。文章主要介绍了美国的著名景点格里菲斯天文台的相关信息。9Which of the following best describes the Samuel Oschin Planetarium theater?AHearing assist devices are provided to seniors.BThe shows there generally last 60 to 90 minutes.CVisi

    30、tors are required to be seated before the show starts.DThe tickets for the shows can be bought through the website.解析:选C细节理解题。根据Samuel Oschin Planetarium下的“Being seated late is not permitted.”可知,每场剧开场之前,要提前入场就座,迟到了就不能进剧场了。故C项正确。10To watch the show, a young couple with a 7yearold son should pay _.A$1

    31、3.00B$15.00C$17.00 D$20.00解析:选C数字计算题。根据文章所提供的票价“Adults(1359 years old) $7.00”“Children(512 years old) $3.00”可知,一对年轻夫妇和一个7岁男孩共需要17美元,故选C项。11Which of the following is charged?AParking. BTelescopes.CHearing assist devices. DWatching presentations.解析:选D细节理解题。根据文章中的“Admission and parking are free.” “Free

    32、 public telescopes are available”和“Hearing assist devices are available on request.”可知,A、B、C三项都是免费的;根据Samuel Oschin Planetarium下的“The ticket prices for shows are”可知,观看表演要收费,故选D项。D(2016江西八所重点中学联考)India is a country with 1.2 billion people, of which 30% still live in poverty, and 56% of the workforce

    33、is engaged in agriculture even though it contributes only 18% of GDP. Reforming Indias economy will therefore require more than just the relaxation of business regulations; it will require a massive reallocation of labor and the retraining of farm workers for other professions through better educati

    34、on and vocational training. In addition, only 29% of women in India are in the workforce even though they make up 50% of the population, which represents the severe underuse of a valuable resource, and a barrier to progress.The government with Modi as the Premier will have to create a basic construc

    35、tion to correct the problem of these inefficiencies. It is also important to note that the reorganization of Indias labor force will take years, if not decades, to produce results for the economy. All this can push returns down for investors in the short and medium term.Another major challenge for I

    36、ndias free market experiment will be the foundation of BJP (人民党), which has its roots in religion. Free market economics cant work properly without a truly free society, and the conservative social and political philosophies (思想体系) of Modis party could prevent that from happening.The rural base of t

    37、he BJP also creates another risk for the agenda of the government. While Indias poor people will certainly benefit from economic reform, they are also the easiest to be exploited by some corporations and may require statesponsored welfare for existence. This creates an obvious contradiction for the

    38、government and a real free market in India. To lift the country economically, capitalist principles must be accepted completely, but without state control, Indias poor and middle class may be left behind.12To change Indias economy more effectively, _.Abusiness regulations should be restrictedBfarm w

    39、orkers deserve retraining and reallocatingCmore people should be engaged in agricultureDwomen should make up 50% of the workforce解析:选B细节理解题。根据文章第一段的“it will require a massive reallocation of labor and the retraining of farm workers”可知,需要重新分配劳动力和重新培训农民工,即B项正确。13Free market economics can function well

    40、 with _.Atraditional social structuresBa society full of libertyCconservative political philosophiesDthe basic policy of BJP解析:选B细节理解题。根据文章第三段的“Free market economics cant work properly without a truly free society”可知,自由市场经济能够正常运转需要一个真正自由的社会,即B项正确。14Under the control of the government, _ will benefit

    41、 from the economic reform.Aboth commerce and industryBboth state factories and local firmsCboth middleclass people and poor peopleDboth urban and rural areas解析:选C细节理解题。根据文章最后一段的“While Indias poor people will certainly benefit from economic reform”和“but without state control,Indias poor and middle cl

    42、ass may be left behind”可知,在政府的掌控下经济改革将使中产阶级和穷人都受益,即C项正确。15The tone of the author towards Indias economic reform is _.Afavorable BdisapprovingCoptimistic Ddoubtful解析:选D推理判断题。根据文章的第三段和第四段的“The rural base of the BJP also creates another risk for the agenda of the government.”可知,印度的经济改革挑战巨大、困难重重,作者对其持怀疑

    43、态度,即D项正确。.阅读七选五(2016九江市高三二模)Guide for TeenagersThe teenage years can be tough, and its normal to feel sad every now and then. But if these feelings dont go away or become so intense that you cant handle them, you may be suffering from depression. _1_.Try not to isolate yourselfWhen youre depressed,

    44、you may not feel like seeing anybody or doing anything. Just getting out of bed in the morning can be difficult, but isolating yourself only makes depression worse. _2_. Spend time with friends, especially those who are active.Keep your body healthyMaking healthy lifestyle choices can do wonders for

    45、 your moods. Ever heard of “RunnersHigh”? Physical activity can be as effective as medications for depression, so get involved in sports, ride your bike, or take a dance class. Any activity helps! _3_. As for food, make sure youre feeding your mind with plenty of fruits, vegetables, and whole grains

    46、.Avoid alcohol and drugsYou maybe try drinking or use drugs in an effort to escape from your feelings and get a “mood boost”, even if just for a short time. However, substance abuse can not only make depression worse, but can cause you to become more depressed. _4_. You will need special treatment f

    47、or your substance abuse problem._5_Stress and worry can lead to depression. Talk to a teacher if exams or classes seem overwhelming. In addition, if you have a health concern you feel you cant talk to your parents about, see a doctor. A health professional can help you approach your parents and guid

    48、e you toward appropriate treatment. If youre dealing with relationships, friendships, or family problems, talk to an adult you trust.AAsk for help if you are stressedBEven a short walk can be beneficialCTurn to your parents for helpDAs you get out into the world, you may find yourself feeling betterEIn short, drinking and taking drugs will make you feel worse not better in the long runFThe more exercise you do, the healthier you will be GHelp is available and you have more power than you think答案:15GDBEA 版权所有高考资源网诚招驻站老师,联系QQ2355394696

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:《三维设计》2017届高三英语(人教版新课标)一轮复习课时练习必修三 UNIT 5 高考提能练 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-554560.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1