《三维设计》2017届高三英语(人教版新课标)一轮复习课时练习必修三 UNIT 5 高考提能练 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 三维设计 三维设计2017届高三英语人教版新课标一轮复习课时练习必修三 UNIT 高考提能练 WORD版含解析 2017 届高三 英语 人教版 新课 一轮 复习 课时 练习 必修 高考 提能练
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家必修三 Unit 5 高考提能练阅读理解组块专练练速度(限时:35分钟).阅读理解A(2016河北五校联盟质检二)As a substitute teacher, my daily routine involves driving to a new school almost every day so Im usually unable to anticipate (预料) the days events, good or bad!On one particular day, I was teaching in a very difficult class. I
2、 was managing behavior all the morning and by lunch time, I knew I needed coffee to even consider surviving the afternoon. So on my lunch break, I drove to a nearby plaza to get a cup of coffee. Upon returning to the car I realized I had locked my keys and my phone inside! I had about 15 minutes to
3、get back to the school which was a good 4 or 5minute drive away. I contemplated (考虑) rushing back, but it being winter, I thought a nasty fall on ice would only make the situation much worse.So I ran into a McDonalds which was in the same plaza and asked the man at the counter who happened to be the
4、 manager to please call me a cab. I briefly explained my situation to him, and I could tell by the look in his eyes that he empathized. He hurried to the back to use the phone while I paced in the restaurant. I had less than 10 minutes to get back to my school at this point.The manager returned only
5、 to tell me that the cab company had put him on hold and then the line got disconnected, and that he was now on hold again, but had not been able to request the cab yet. My expression, I assume, began to resemble some combination of hopelessness and fear.Without a thought, he grabbed his coat and of
6、fered to drive me to the school. Without hesitation, I followed him into his car and made it back into my classroom with 2 minutes to spare before the bell!Upon arriving at the school, I thanked this man endlessly. His calm behavior and kind nature made me think he was probably a wonderful manager t
7、o work for, and also a wonderful human being to have on this earth. This experience makes me realize that out of every seemingly hopeless situation, there is the opportunity for acts of kindness to transpire (发生), which can have an unimaginable impact (影响) on those who receive them.语篇解读:本文是一篇记叙文。主要介
8、绍了作者在购物中心喝完咖啡后发现车钥匙和手机都被锁在了车里,他在麦当劳向经理寻求帮助,并最终在这位经理的帮助下及时赶回学校的故事。1Why did the author want to get a cup of coffee?ABecause he was very thirsty at that time.BBecause he was only interested in drinking coffee.CBecause he had to refresh himself for the classes in the afternoon.DBecause he wanted to do s
9、omething special to pass the whole afternoon.解析:选C细节理解题。根据第二段中的“. I knew I needed coffee to even consider surviving the afternoon.”可知,作者需要咖啡使自己下午上课有精神。2The author _ so he gave up the idea of going back to school on foot when he found his keys and phone were locked inside the car.Awas too tired to wa
10、lk furtherBwas afraid of falling down on iceCasked the manager to call him a cabDdecided to take a school bus解析:选B细节理解题。根据第二段中的“I contemplated (考虑) rushing back . the situation much worse.”可知,作者担心徒步跑回学校就有可能会跌倒在有冰的路上,因此就放弃了那种想法,所以选B。3The author has probably stayed in the McDonalds for _.A15 minutesB8
11、9 minutesC45 minutes D2 minutes解析:选B数字计算题。根据第二段中的“I had about 15 minutes to get back to the school which was a good 4 or 5minute drive away.”和第五段中的“. I followed him into his car and made it back into my classroom with 2 minutes to spare before the bell!”可知,作者所在的地方开车回学校需四五分钟,而回学校后离上课时间还有两分钟,因此选B。4Wha
12、t kind of person is the manager?AKindhearted. BFaithful.CGentle. DDependable.解析:选A细节理解题。根据全文的内容以及文章最后一段中的“His calm behavior and kind nature made me think he was probably a wonderful manager to work for .”可知,这个经理心地善良。B(2016石家庄高三教学质检二)Almost everybody in America will spend a part of his or her life be
13、hind a shopping cart. They will in a lifetime, push the chromeplated_contraptions many miles. But few will know or even think to ask who it was that invented them.Sylvan N. Goldman invented the shopping cart in 1937. At that time he was in the supermarket business. Every day he would see shoppers lu
14、gging groceries around in baskets they had to carry.One day Goldman suddenly had the idea of putting baskets on wheels. The wheeled baskets would make shopping much easier for his customers, and would help to attract more business.On June 4, 1937, Goldmans first carts were ready for use in his marke
15、t. He was terribly excited on the morning of that day as customers began arriving. He couldnt wait to see them using his invention.But Goldman was disappointed. Most shoppers gave the carts a long look, but hardly anybody would give them a try.After a while, Goldman decided to ask customers why they
16、 werent using his carts. “Dont you think this arm is strong enough to carry a shopping basket?” one shopper replied.But Goldman wasnt beaten yet. He knew his carts would be a great success if only he could persuade people to give them a try. To this end, Goldman hired a group of people to push carts
17、 around his market and pretend they were shopping! Seeing this, the real customers gradually began copying the phony (假的) customers.As Goldman had hoped, the carts were soon attracting larger and larger numbers of customers to his market. But not only did more people come those who came bought more.
18、 With larger easiertohandle baskets, customers unconsciously bought a greater number of items than before.Todays shopping carts are five times larger than Goldmans original model. Perhaps thats one reason why Americans today spend more than five times as much money on food each year as they did befo
19、re 1937 the coming of the shopping cart.5What do the underlined words “chromeplated contraptions” in the first paragraph refer to?ABaskets. BPrivate cars.CSuitcases. DShopping carts.解析:选D词义猜测题。根据画线词前的“. a part of his or her life behind a shopping cart.”可以得出,画线词的意思是购物手推车。6What was the purpose of Gold
20、mans invention?AIt was to prove him to be a good inventor.BIt was to reduce the burden of his employees work.CIt was to make shopping easier and attract more business.DIt was to help the disabled make shopping easily in his market.解析:选C细节理解题。根据第三段中的“. make shopping much easier for his customers, and
21、 would help to attract more business.”可知,C项正确。7Goldman hired a group of people to push carts around his market in order to _.Aattract people to buy things in his marketBencourage people to use his shopping cartsCmake his market different from the othersDkeep the groceries from being stolen解析:选B细节理解题
22、。根据第七段中的“. persuade people to give them a try.”可知,他雇一些人假装顾客在超市里面推购物车的目的是想鼓励人们使用他的购物车。8What can we infer from the last paragraph?AGoldman will become very famous because of his invention.BGoldmans invention will be regarded as the greatest one in the world.CSupermarket business has benefited a lot fr
23、om Goldmans invention.DThere will be nothing that can replace Goldmans invention.解析:选C推理判断题。根据最后一段的内容可知,现今购物车是Goldman发明的购物车的五倍大,那就可能是美国人今天的购物花费是购物车发明之前的五倍的一个原因。由此可推断出,超市的生意从Goldman的发明中受益匪浅。C(2016江西八所重点中学联考)Griffith Observatory (天文台) is a national leader in public astronomy, and one of the most popul
24、ar attractions in Los Angeles. It is located on the southern slope (山坡) of Mount Hollywood in Griffith Park at 1,134 feet above sea level.Visitors may drive to the observatory and park in its parking lot or on nearby roads. No reservation (预订) is required to visit. Parking is limited, and the busies
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-554560.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
