分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 25

类型江苏省南京师范大学附属中学2021-2022学年高二英语下学期期末模拟试题(Word版附解析).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:558752
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOCX
  • 页数:25
  • 大小:47.51KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    江苏省 南京师范大学 附属中学 2021 2022 学年 英语 学期 期末 模拟 试题 Word 解析
    资源描述:

    1、2021-2022学年度第二学期高二期末模拟英语第I卷(选择题 共95分)第一部分 听力(共两节,满分30分)做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。例:How much is the shirt?A 19.15 B 9.18 C 9.15答案是C。1What will Jacks father do?AAsk for a day

    2、 off BJoin the family trip CLook after kids at home2What are the speakers mainly talking about?AThe food BThe sport CThe lifestyle3Why was Mike so happy?AHe won in an English speech contestBHe was called to the principals officeCHe was arranged sitting beside me4When will Parker get up tomorrow?AAt

    3、7:30 am BAt 7:00 am CAt 6:30 am5Where are the speakers?AIn a supermarket BIn a library CIn the street第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6What will the boy buy?ATrousers BT-shirts CShoes7W

    4、hat is the probable relationship between the speakers?AShop assistant and customerBClassmatesCNeighbors听第7段材料,回答第8至10题。8What is the major benefit of cooking according to Kevin?AIts healthy BIts relaxing CIts economical9What do we know about the woman?AShes not good at cookingBShe doesnt like plain f

    5、oodCShe will wash all the ingredients10What will the speakers have tonight?ABritish food BChinese food CIndian food听第8段材料,回答第11至13题。11What kind of camera does the woman want?AA film camera BA video camera CA security camera12Why doesnt the woman choose the first camera?AIts outdated BIts too expensi

    6、ve CIts not functional13What quality does the second video camera have?AUnderwater filming BBig memory CQuick focus听第9段材料,回答第14至17题。14What did Carols mother study at college?AFinance BEngineering CLiterature15Who will pay for Carols mothers education in Stanford University?ACarols grandparents BThe

    7、university CCarols father16What does Carol suggest the boy do?AHelp their mother BFind a part-time job CWork hard17What does the boy offer to do for Carol?AMail a letter BClean her bedroom CBorrow a book听第10段材料,回答第18至20题。18Who was the pig named after?AAn animal rights activistBA famous artistCA lawy

    8、er19When was the first exhibition of the pigs work held?AIn 2018 BIn 2017 CIn 201620What does Lefson mean in the end?AArt is pricelessBPigs all have artistic talentCAnimals should be protected第二部分 阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题,每小题2.5分,共37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AFantastic Beasts and Where to Fi

    9、nd Them (Harry Potter )by Newt Scamander (Author), J. K. Rowling (Author), Olivia Lomenech Gill (Illustrator)Fantastic Beasts and Where to Find Them, Newt Scamanders classic compendium (汇编) of magical creatures, has delighted generations of wizarding readers. With this beautiful, large-scale new edi

    10、tion illustrated in full color, muggles (麻瓜) too will have the chance to discover where the Runespoor lives, what the Puffskein eats, and why shiny objects should always be kept away from the Niffler. Profits from the sale of this book will go to Comic Relief and J.K. Rowlings international charity,

    11、 Lumos, which will do magic beyond the powers of any wizard.Product detailsPublisher: Arthur A. Levine Books; Reprint editionLanguage: EnglishHardcover: 160 pagesISBN-10: 1338216791ISBN-13: 978-13382 16790Reading age: 8 years and upGrade level: 3-6Item Weight: 2.82 poundsDimensions: 9.8 x0.9x 11.5 i

    12、nchesBenjamin ColemanThis has to be my favorite of the illustrated editionsThe “Fantastic Beasts and Where to Find Them” illustrated edition has to be opinion the most beautiful of all of the ones released so far. Each of the pages is illustrated beautifully for every fantastic creature you can poss

    13、ibly imagine in the Potter universe. My personal favorite was the dragon section which has beautiful illustrations of several different species of dragons. This book is a must buy for both new and older fans of the series and a great collection item for any Potter fan. So if youre looking for a grea

    14、t present who loves Harry Potter, get these illustrated editions!Michelle E KrupskiDisappointing book1. The size of the book is inconsistent with the other HP illustrated series, which is disappointing.2. The book does not have a dust jacket which is inconsistent with all of my other HP books and di

    15、sappointing.3. The illustrations lack depth. The majority of the book is just rough sketches with color. I can imagine that myself. What I was anticipating was amazing detail and a beautiful book. What I received looks like a rough draft. Not worth the price I paid.1. What do we know about Fantastic

    16、 Beasts and Where to Find Them?A. It is intended for children aged 3-6.B. Olivia Lomenech Gill is one of the authors.C. Earnings from the Sale of this book will go to charity.D. It is about the fight between muggles and the Runespoor.2. According to Coleman, which section attracts him most ?A. The d

    17、ragon section.B. The Niffler section.C. The Runespoor section.D. The section related to Harry Potter.3. What does Krupski think of Fantastic Beasts and Where to Find Them?A. The story in the book lacks depth.B. The book is too big to be put on the shelf.C. The illustrations dont live up to her expec

    18、tations.D. The book arrived damaged with scratches on the covers.【答案】1. C 2. A 3. C【解析】【导语】本文是一篇说明文。文章介绍了 JK罗琳的神奇动物在哪里一书,并摘录了两名读者对它的评价。【1题详解】细节理解题。根据Fantastic Beasts and Where to Find Them (Harry Potter)部分“Profits from the sale of this book will go to Comic Relief and J.K. Rowlings international cha

    19、rity, Lumos, which will do magic beyond the powers of any wizard. (这本书的销售利润将捐给喜剧救济会和J.K.罗琳的国际慈善机构Lumos,他们会施出任何巫师都无法施的魔法)”可知,神奇动物在哪里的销售收入将捐给慈善事业。故选C项。【2题详解】细节理解题。根据Benjamin Coleman下面段落中“My personal favorite was the dragon section which has beautiful illustrations of several different species of drago

    20、ns.(我个人最喜欢的是关于龙的章节,里面有几种不同种类的龙的美丽插图)”可知,最吸引Coleman的是关于龙的章节。故选A项。【3题详解】细节理解题。根据Michelle E Krupski下面段落中第3点“The illustrations lack depth. The majority of the book is just rough sketches with color. I can imagine that myself. What I was anticipating was amazing detail and a beautiful book. What I receiv

    21、ed looks like a rough draft. Not worth the price I paid.(插图缺乏深度。这本书的大部分都是彩色的草稿。我自己也能想象。我期待的是惊人的细节和一本漂亮的书。我收到的看起来只是个草稿。不值得我付出的代价)”可知,克鲁普斯基认为神奇动物在哪里的插图没有达到她的期望。故选C项。BAbout 20 years ago, some 15,000 red pandas wandered the treetops of the Himalaya forests in South Asia. But with the large number of peo

    22、ple entering their habitats, these shy and solitary (独处的) creatures cant meet each other and reproduce. Now the population has declined by more than 50 percent.To save the red pandas here Lama and his research team need to know which parts of the forests the remaining pandas are living in. Thats whe

    23、re the tracking devices come in. “Mapping the path they travel will let us know which areas of the forest need to be reforested to connect the most red pandas to one another,” Lama says.Because red pandas can be hard to spot and catch, no one had ever used GPS collars to study them in the wild. But

    24、Lama and his team had a great plan. They first would make sure the animals would be comfortable wearing the collars. So, they tested the collars on two red pandas in a local zoo. “We convinced them to let us measure their necks and fit them with the collars by letting them choose a reward grapes, ap

    25、ples, or bananas.” Lama says.Then came the next challenge: catching red pandas. Once they spotted a red panda, a team of vets set up a tall, fence-like tarp (油布) around the base of the tree with a box trap at the bottom. That way when the red panda climbed down the tree surrounded by the tarp, it ha

    26、d no choice but to enter the trap. It was then quickly controlled, collared and released.From September to December 2019, the team trapped 10 red pandas six females and four males. Their collars recorded their location every two hours and sent the information to researchers once a day. Over the next

    27、 year, the team tracked the red pandas movements so that they identified where to plant new forests and helped red pandas meet more easily.4. What has led to the smaller number of red pandas in South Asia?A Their normal lives are badly disturbed.B. They arent adapted to living in groups.C. Their abi

    28、lity to reproduce is weakened.D. They try to avoid meeting each other.5. Why did the research team track the movements of red pandas?A. To study their living behaviors.B. To protect them from hunters.C. To know where to plant forests.D. To find if they can often meet.6. How did the research team con

    29、vince red pandas to wear collars?A. By offering them treats.B. By using traps.C. By setting tarps.D. By measuring their necks.7. What does this passage mainly talk about?A. The research on red pandas reproduction.B. The clever way to keep track of red pandas.C. The shrinking population of red pandas

    30、.D. The way of building habitats for red pandas.【答案】4. A 5. C 6. A 7. B【解析】【导语】这是一篇记叙文,本文主要介绍Lama及其研究团队通过给红熊猫佩戴颈圈的方式追踪红熊猫,以便他们确定应该在哪里种植新森林。【4题详解】细节理解题。根据第一段中“But with the large number of people entering their habitats, these shy and solitary(独处的) creatures cant meet each other and reproduce.(但随着大量的人

    31、进入它们的栖息地,这些害羞和孤独的生物无法相遇和繁殖)”可知,南亚红熊猫的正常生活被严重干扰导致了该物种数量下降。故选A项。【5题详解】细节理解题。根据第二段中“To save the red pandas here, Lama and his research team need to know which parts of the forests the remaining pandas are living in. Thats where the tracking devices come in.(为了拯救这里的小熊猫,Lama和他的研究团队需要知道剩下的熊猫生活在森林的哪些部分。这就是

    32、追踪设备的作用)”及最后一段中“Over the next year, the team tracked the red pandas movements so that they identified where to plant new forests and helped red pandas meet more easily.(在接下来的一年里,研究小组跟踪了小熊猫的活动,以便他们确定在哪里种植新森林,并帮助小熊猫更容易见面)”可知,研究人员追踪小熊猫是为了确定应该在哪里种植森林。故选C项。【6题详解】细节理解题。根据第三段最后一句“We convinced them to let u

    33、s measure their necks and fit them with the collars by letting them choose a rewardgrapes, apples, or bananas. Lama says.(我们说服它们让我们测量它们的脖子并安装颈圈,让它们选择奖励葡萄、苹果或香蕉。Lama说)”可知,研究团队通过给红熊猫提供食物作为奖励来使它们愿意佩戴颈圈。故选A项。【7题详解】主旨大意题。根据文章内容,结合最后一段中“Over the next year, the team tracked the red pandas movements so that

    34、 they identified where to plant new forests and helped red pandas meet more easily.(在接下来的一年里,研究小组跟踪了小熊猫的活动,以便他们确定在哪里种植新森林,并帮助小熊猫更容易见面)”可知,本文主要介绍Lama及其研究团队通过给红熊猫佩戴颈圈的方式追踪红熊猫,以便他们确定应该在哪里种植新森林,故B项“追踪红熊猫的聪明办法”能够概括本文大意。故选B项。CResearchers at Ben-Gurion University of the Negev say that the popular dieting s

    35、trategy of serving food on smaller plates does not necessarily trick us into eating less. “Plate size doesnt matter as much as we think it does,” says Dr. Tzvi Ganel, head of the study in a media release. “Even if youre hungry and havent eaten, or are trying to cut back on portions (份), a serving lo

    36、oks similar whether it fills a smaller plate or is surrounded by empty space on a larger one.”Some dieters may try eating off of smaller plates, hoping that they will feel full because the serving size appears larger on the smaller plate. This strategy is based on the classic Delbouef illusion (错觉),

    37、 which found that people seeing a black circle inside a larger circle perceived the circle to be smaller than when the same sized black circle was placed inside a smaller circle.Researchers determined that hunger seems to help with visual perception of food portions. In the experiment, participants

    38、who had eaten recently had a difficult time estimating pizza portions that were placed on larger versus smaller trays. But participants who had not eaten for at least three hours were better able to estimate portion sizes correctly. The authors remind that their results only applied to food sizes. B

    39、oth groups of participants performed about the same when asked to compare sizes of black circles and hubcaps (轮毂) placed inside different sized circles. Study authors say the results suggest that hunger strengthens our ability to analyze and process what we are seeing. “Over the last decade, restaur

    40、ants and other food businesses have been using progressively smaller dishes to adapt to the perceptual bias (偏差) that it will reduce food consumption,” says Ganel. “This study debunks that view. When people are hungry, especially when dieting, they are less likely to be fooled by the plate size, mor

    41、e likely to realize they are eating less and more ready to overeating later.”So dont kid yourself. Put away the Barbie plates and give it three hours. Then grab that giant plate and dig in. Your eyes will choose the right size.8. Why do some dieters switch to smaller dishes?A. To seek an elegant lif

    42、estyle.B. To measure the serving size.C. To have the impression of being full.D. To see whether Delbouef illusion is true.9. What helps to judge food sizes accurately?A. The black color.B. The size of circles.C. The strong need for food.D. The delicious taste of food.10. Which of the following can r

    43、eplace the underlined word “debunks” in paragraph 6?A. Disapproves.B. Confirms.C. Reflects.D. Discovers.11. What does the text mainly tell us?A. Dieting requires smaller plates.B. Your dinner plate affects your weight.C. Eating less is a popular dieting practice.D. Smaller plates wont lead to less e

    44、ating.【答案】8. C 9. C 10. A 11. D【解析】【导语】本文是一篇说明文,介绍了研究发现用小盘盛食物的节食策略并不一定会使我们少吃。【8题详解】细节理解题。根据第三段“Some dieters may try eating off of smaller plates, hoping that they will feel full because the serving size appears larger on the smaller plate.”(一些节食者可能会尝试用较小的盘子盛食物,希望他们会觉得饱了,因为在较小的盘子里,份量看起来更大)可知,一些节食者用较小

    45、的盘子盛食物是为了营造一种饱腹感,故选C。【9题详解】细节理解题。根据第四段“Researchers determined that hunger seems to help with visual perception of food portions.”(研究人员确定,饥饿似乎有助于对食物份量的视觉感知)可知,对食物的强烈需要有助于准确判断食物的份量,故选C。【10题详解】词句猜测题。根据划线词后的“When people are hungry, especially when dieting, they are less likely to be fooled by the plate

    46、size, more likely to realize they are eating less and more ready to overeating later.”(当人们饥饿时,尤其是节食时,他们不太可能被盘子的大小所愚弄,更可能意识到自己吃得越来越少,以后可能会暴饮暴食)可知,这项研究驳斥了“用小盘子盛食物吃得会更少”这一观点,由此可知划线词词义为“驳斥、不赞成”,故选A。【11题详解】主旨大意题。通读全文,特别是根据第一段“Researchers at Ben-Gurion University of the Negev say that the popular dieting

    47、strategy of serving food on smaller plates does not necessarily trick us into eating less.”(内盖夫本古里安大学的研究人员说,用小盘盛食物的流行节食策略并不一定会使我们少吃)可知,本文主要介绍了研究发现用小盘盛食物的节食策略并不一定会使我们少吃,故选D。DResearchers at the University of Texas Southwestern Medical Center mapped brain changes after a year of aerobic workouts and un

    48、covered a potentially significant process: Exercise increases blood flow into two key areas of the brain associated with memory.The study, published in the Journal of Alzheimers Disease, showed this blood flow can help even older people with memory issues improve cognition, a finding that could guid

    49、e future Alzheimers disease research, according to UT Southwestern Medical Center.In the study, researchers followed 30 participants who were 60 or older and had memory problems. Half experienced a year of aerobic exercise while the other half did stretches. “Weve shown that even when your memory st

    50、arts to fade, you can still do something about it by adding aerobic exercise to your lifestyle, said Binu Thomas, a senior research scientist of UT Southwestern Medical Center who led the study. The aerobic exercise group showed a 47% improvement in some memory scores after a year; the other group s

    51、howed slight change. Brain imaging of the aerobic exercise group, taken while at rest at the beginning and end of the study, showed increased blood flew into the specific brain areas that played important roles in memory function.Many teams across the world are trying to determine if aerobic exercis

    52、e might fight memory loss. Evidence is growing that it could at least play a small role in delaying or reducing the risk of Alzheimers disease. For example, a 2018 study showed that people with lower fitness levels experienced faster retrogression of vital nerve fibers in the brain called white matt

    53、er related to memory.“Blood flow in the brain connected with memory improvement is still a part of the puzzle, and we need to continue piecing it together, Thomas says. But weve seen enough date to know that starting a fitness program can have lifelong benefits for our brains as well as our hearts.1

    54、2. What is the study mainly about?A. Old people have memory issues.B. Exercise improves memory.C. Aerobic workouts benefit mental health.D. Alzheimers disease can be cured.13. What happened to participants after one-year aerobic exercise?A. Earlier memories were refreshed.B. Memory scores showed ver

    55、y small change.C. Brain imaging remained the same.D. More blood flew into memory-related areas.14. What does the underlined word “retrogression“ mean in the fourth paragraph?A. Growth.B. Recovery.C. Decline.D. Extension.15. What can be inferred from the last paragraph?A. Further research work requir

    56、es doing.B. More people experience memory loss.C. Mystery of brain blood flow has been solved.D. Signs of memory loss can be discovered earlier.【答案】12. B 13. D 14. C 15. A【解析】【分析】这是一篇说明文。研究人员通过实验发现锻炼增加了大脑中与记忆相关的两个关键区域的血液流量,研究表明,这种血液流动甚至可以帮助有记忆问题的老年人改善认知能力,这一发现可以指导未来的阿尔茨海默病研究。文章介绍了研究开展的过程以及研究重要意义。【12

    57、题详解】细节理解题。根据第一段“Researchers at the University of Texas Southwestern Medical Center mapped brain changes after a year of aerobic workouts and uncovered a potentially significant process: Exercise increases blood flow into two key areas of the brain associated with memory.(德克萨斯大学西南医学中心的研究人员绘制了一年有氧锻炼后大

    58、脑的变化图,并发现了一个潜在的重要过程:锻炼增加了大脑中与记忆相关的两个关键区域的血液流量)”以及第二段“The study, published in the Journal of Alzheimers Disease, showed this blood flow can help even older people with memory issues improve cognition, a finding that could guide future Alzheimers disease research, according to UT Southwestern Medical

    59、Center.(据德克萨斯大学西南医学中心称,这项发表在阿尔茨海默病杂志上的研究表明,这种血液流动甚至可以帮助有记忆问题的老年人改善认知能力,这一发现可以指导未来的阿尔茨海默病研究)”可知,这项研究的主要内容是锻炼提高记忆力。故选B。【13题详解】细节理解题。根据第三段中“Brain imaging of the aerobic exercise group, taken while at rest at the beginning and end of the study, showed increased blood flew into the specific brain areas t

    60、hat played important roles in memory function.(有氧运动组在研究开始和结束时休息时进行的大脑成像显示,增加的血液流入了对记忆功能起重要作用的大脑特定区域)”可知,参与者经过一年的有氧运动后,更多的血液流入与记忆相关的区域。故选D。【14题详解】词句猜测题。根据倒数第二段中“Many teams across the world are trying to determine if aerobic exercise might fight memory loss. Evidence is growing that it could at least

    61、play a small role in delaying or reducing the risk of Alzheimers disease.(世界各地的许多团队都在试图确定有氧运动是否可以对抗记忆丧失。 越来越多的证据表明,它至少可以在延缓或降低阿尔茨海默病的风险方面发挥一点作用)”;画线词上文“a 2018 study showed that people with lower fitness levels experienced faster”以及后文“of vital nerve fibers in the brain called white matter related to

    62、memory.”可知,2018年的一项研究表明,健康水平较低的人大脑中重要神经纤维(与记忆有关的白质)衰退得更快,故画线词意思是“衰退”。A. Growth.增长;B. Recovery.恢复;C. Decline.下降,衰退;D. Extension.延伸。故选C。15题详解】推理判断题。根据最后一段中“Blood flow in the brain connected with memory improvement is still a part of the puzzle, and we need to continue piecing it together, Thomas says.

    63、(托马斯说:“大脑中的血液流动与记忆改善有关,这仍然是谜题的一部分,我们需要继续把它们拼凑起来。”)”可推知,需要做进一步的研究工作。故选A。第二节(共5小题; 每小题2.5分,满分12.5分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。How to get a job at a charityWorking for a charity is undeniably a brilliant way to give back and make a difference, as well as being a rewarding career with many

    64、 different types of role. _16_Be flexibleIn the charity sector it pays to be flexible and willing to work together._17_ The charity sector opens up many diverse opportunities for career growth and personal development. A charity career will also give you the opportunity to work in very different org

    65、anizations at the same time. Seize it!Tailor the cover letterThe majority of charities want to see how an applicants skills and experience relates to their fundraising needs. Be specific and tailor the CV and cover letter or application form to the job spec. Showing how personal skills and experienc

    66、e relate to the job requirements is vital, as is using keywords included in the job description. _18_ Consider volunteeringDemonstrating commitment and passion for charity work is invaluable. Showing a history of volunteering can even outweigh qualifications. Many charities would rather applicants h

    67、ave practical experience and skills._19_ For example, if you want to work for an animal charity, contact local shelters to see if you can lend a hand._20_ Its important to stay in tune with the charity sector. Some charities recruit (招募) informally, so you should stay in touch with any organization

    68、you really want to work for. Make sure youre communicating and giving yourself lots of opportunities by getting to know people in the industry through social media channels.A Keep it brief and focused.B. Develop a resources networkC. So what are you waiting for?D. Experience can help you go a long w

    69、ay.E. The following advice will give you a head start.F. If youre passionate, try to get relevant knowledge.G. You may have to multi-task and stay on your toes.【答案】16. E 17. G 18. A 19. F 20. B【解析】【分析】这是一篇说明文。文章主要就怎样找到慈善机构的工作提供建议。【详解】1.由标题“How to get a job at a charity”(怎样找到慈善机构的工作)和文章结构可知,第二,三,四和五段

    70、,每段是一条帮你找到在慈善机构工作的建议,所以可以推断出,空处应该是引起下文,给你提供一些建议,E选项“The following advice will give you a head start.”(下面的建议会给你一个好的开始。)符合,故选E。2.由下文“The charity sector opens up many diverse opportunities for career growth and personal development. A charity career will also give you the opportunity to work in very di

    71、fferent organizations at the same time.”(慈善机构为职业发展和个人发展提供了许多不同的机会。慈善事业也会让你有机会同时在不同的组织工作。)可知,此处指慈善机构为你提供许多不同机会,同时慈善机构也让你有机会同时在不同的组织工作,这说明慈善事业可能会让你处理很多任务,G选项“You may have to multi-task and stay on your toes.”(你或许不得不处理多种任务,并且要随时准备行动。)符合,引起下文,同时“stay on your toes”(准备随时待命)承接上文的“be flexible”(要适应新情况),故选G。3

    72、.由上文“Showing how personal skills and experience relate to the job requirements is vital, as is using keywords included in the job description.”(展示出你的个人技能和经验是如何与你的工作要求相关,这是至关重要的,描述工作时要用关键词也是至关重要的。)可知,此处指出在介绍自己工作时,要使用关键词,所以可以推断出,空处承接上文,具体指出要如何介绍自己,A选项“Keep it brief and focused.”(让它言简意赅。)符合,故选A。4.由上文“M

    73、any charities would rather applicants have practical experience and skills.”(许多慈善机构希望申请者有实际经验和技能。)可知,许多慈善机构需要有经验和技能的志愿者,结合下文“For example, if you want to work for an animal charity, contact local shelters to see if you can lend a hand.”(例如,如果你想为动物慈善机构工作,联系当地的动物收容所,看看你能不能帮上忙。)可知,此处举例子说明你如何能增加某一慈善工作的相关

    74、技能和知识,所以可以推断出,空处应该是提出志愿者需要增加一些相关技能和知识,F选项“If youre passionate, try to get relevant knowledge.”(如果你有热情,试着去获得相关的知识。)符合,引起下文,故选F。5.分析文章结构可知,第二,三,四,五段每段是一条建议,且每段都有小标题。所以空处是本段标题。由下文“Its important to stay in tune with the charity sector. Some charities recruit (招募) informally, so you should stay in touch

    75、with any organization you really want to work for. Make sure youre communicating and giving yourself lots of opportunities by getting to know people in the industry through social media channels.”(与慈善机构保持一致很重要。有些慈善机构会通过非正式的方式招募人员,所以你应该和任何你真正想为之工作的组织保持联系。通过社交媒体渠道了解业内人士,确保你们之间的沟通,给自己更多的机会。)可知,本段主要讲了我们

    76、要和慈善机构保持联系,建立自己的资源网,以便找到慈善机构的工作,B选项“Develop a resources network”(建立资源网络)符合,故选B。第三部分 语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题,每小题1分,共15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。Before our round-the-world trip we always thought that in Peru visiting Machu Picchu would be our most amazing experience. Although Machu Pi

    77、cchu is simply indescribable, it _21_ out that a totally improvised (即兴的) adventure gave us a much stronger _22_. When we were staying at a Couchsurfers place in Cusco, we _23_ him whether it would be _24_ to visit a real Quechua village. He said we could _25_, although we would have to find it out

    78、ourselves since these Quechua _26_live quite far in the Andes. _27_, theres no public transport to get there. In the end, we got very lucky. While_28_ for transport, we found out that the local doctor and other social workers were going to _29_ some of these tribes and they let us join them.We were

    79、_30_ happy because we had the chance to stay in a Quechua community. We _31_ about their traditions, saw the colorful clothes they wore every day and _32_ their daily routine for some time. We often had to use _33_ to communicate, since most of these people dont speak Spanish, only Quechua. This is

    80、one of our most interesting travel _34_ and a real heart-warming experience that we will never _35_.21. A. figuredB. wentC. turnedD. pointed22. A. impressionB. understandingC. senseD. message23. A. questionedB. informedC. interviewedD. asked24. A. suitableB. possibleC. rightD. necessary25. A. tryB.

    81、stopC. failD. wait26. A. touristsB. communitiesC. ancestorsD. regions27. A. More importantlyB. Sure enoughC. Worse stillD. Strange to say28. A. applyingB. longingC. changingD. looking29. A. leaveB. manageC. saveD. visit30. A. reallyB. mainlyC. reasonablyD. relatively31. A. heardB. worriedC. learnedD

    82、. complained32. A. made use ofB. took part inC. paid attention toD. got used to33. A. gesturesB. wordsC. writingsD. mails34. A. plansB. brochuresC. tipsD. stories35. A. remindB. rememberC. forgetD. get【答案】21. C 22. A 23. D 24. B 25. A 26. B 27. C 28. D 29. D 30. A 31. C 32. B 33. A 34. D 35. C【解析】【导

    83、语】这是一篇夹叙夹议文。讲述了作者在秘鲁旅游时的意外收获,参观了人迹罕至的克丘亚部落。【21题详解】考查动词短语辨析。句意:虽然马丘比丘之行简直无法加以形容,但最终,一次完全即兴的冒险给我们留下了更深刻的印象。A. figured (out)解决;算出;B. went (out)出去,熄灭;C. turned (out)结果是,最终是;D. pointed (out)指出。根据句意和句中“a totally improvised (即兴的) adventure”可知,这次冒险之旅是作者意料之外的事情,turn out意为“结果是,最终是”,常表示意料之外的结果。故选C项。【22题详解】考查名词

    84、词义辨析。句意:虽然马丘比丘之行简直无法加以形容,但最终,一次完全即兴的冒险给我们留下了更深刻的印象。A. impression印象;B. understanding理解;C. sense感觉;D. message消息。根据下文故事,尤其文章是最后一句“This is one of our most interesting travel _14_ and a real heartwarming experience that we will never _15_”可知,参观克丘亚部落给作者留下了难忘的印象。故选A项。【23题详解】考查动词词义辨析。句意:当我们住在库斯科的Couchsurfer

    85、家时,我们问他是否有可能参观一个真正的克丘亚村庄。A. questioned盘问;B. informed通知,告知;C. interviewed面试,采访;D. asked询问。根据下文“whether it would be _4_ to visit a real Quechua village”可知,作者在提问。故选D项。【24题详解】考查形容词词义辨析。句意:当我们住在库斯科的Couchsurfer家时,我们问他是否有可能参观一个真正的克丘亚村庄。A. suitable合适的;B. possible可能的;C. right正确的;D. necessary必要的。根据下文沙发客回答的内容“

    86、would have to find it out ourselves since these Quechua_6_live quite far in the Andes.”可推知,作者问是否有可能参观一个真正的克丘亚村庄。故选B项。【25题详解】考查动词词义辨析。句意:他说我们可以试试,不过我们得自己去找,因为这些克丘亚人住在安第斯山脉很远的地方。A. try试图;B. stop停止;C. fail失败;D. wait等候。根据下文“we would have to find it out ourselves since these Quechua _6_ live quite far in

    87、 the Andes.”可知,到底行不行,我们得试一试。故选A项。【26题详解】考查名词词义辨析。句意:他说我们可以试试,不过我们得自己去找,因为这些克丘亚人住在安第斯山脉很远的地方。A. tourists旅行者;B. communities社区;C. ancestors祖先;D. regions地区。根据上文“to visit a real Quechua village”可知,作者想参观一个真正的克丘亚村落,此处还指那个地方,community与village在此同义,且下文的“We were _10_happy because we had the chance to stay in a

    88、 Quechua community.”中出现原词复现。故选B项。【27题详解】考查短语词义辨析。句意:更糟糕的是,那里没有公共交通工具。A. More importantly更重要的是;B. Sure enough果然,果真;C. Worse still更糟糕的是;D. Strange to say说来奇怪。上文提到克丘亚人住在安第斯山脉很远的地方,句中“theres no public transport to get there”提出另一个困难,所以,空格处表示递进关系,用“更糟糕的是”。故选C项。【28题详解】考查动词词义辨析。句意:在寻找交通工具的时候,我们发现当地的医生和其他社会工

    89、作者要去拜访一些部落,他们让我们加入他们。A. applying申请;B. longing渴望;C. changing改变;D. looking寻找。上文提到没有公共交通工具去克丘亚村落,所以作者需要寻找交通工具。故选D项。【29题详解】考查动词词义辨析。句意:在寻找交通工具的时候,我们发现当地的医生和其他社会工作者要去拜访一些部落,他们让我们加入他们。A. leave离开;B. manage管理;C. save救助;D. visit拜访,视察。结合常识可知,医生和社会工作者要走访这些村落,不是离开(leave),管理(manage)或拯救(save)这些部落。故选D项。【30题详解】考查副词

    90、词义辨析。句意:我们真的很高兴,因为我们有机会呆在一个克丘亚部落。A. really真正地;B. mainly主要地;C. reasonably理性地;D. relatively相对地。结合上文可知,本来报着试试的心态,但居然成功了,作者的克丘亚部落之旅得以成行,作者感到真正的高兴。故选A项。【31题详解】考查动词词义辨析。句意:我们了解了他们的传统,看到了他们每天穿的五颜六色的衣服,并参与了一段时间的日常生活。A. heard听到;B. worried担心;C. learned了解;D. complained抱怨。根据上文可知,作者得到了呆在一个克丘亚部落的机会,所以有机会了解他们的传统。故

    91、选C项。【32题详解】考查动词短语辨析。句意:我们了解了他们的传统,看到了他们每天穿的五颜六色的衣服,并参与了一段时间的日常生活。A. made use of使用,利用;B. took part in参加,参与;C. paid attention to注意,重视;D. got used to习惯于。根据句中“their daily routine”和“We often had to use _13_ to communicate”可知,作者是参与到了克丘亚部落日常生活之中。故选B项。【33题详解】考查名词词义辨析。句意:这些人大部分不会说西班牙语,只会说克丘亚语,因此经常需要用手势进行交流。A

    92、. gestures手势,姿态;B. words字,词;C. writings作品;D. mails邮件。根据“since most of these people dont speak Spanish, only Quechua”可知,他们语言不同,所以需要用手势帮助交流。故选A项。【34题详解】考查名词词义辨析。句意:这是我们最有趣的旅行故事之一,也是我们永远不会忘记的感人经历。A. plans计划;B. brochures小册子;C. tips建议;D. stories故事。本文讲述了作者克丘亚部落之行,是作者讲给读者的一个旅游故事。故选D项。【35题详解】考查动词词义辨析。句意:这是我

    93、们最有趣的旅行故事之一,也是我们永远不会忘记的感人经历。A. remind提醒;B. remember记得;C. forget忘记;D. get获得。根据上文可知,克丘亚部落之行给作者留下了深刻印象,所以他们永远不会忘记。故选C项。第二节 (共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Chinas record-setting Shenzhou 13 missionis in the books.After orbiting Earth for six months, _36_ three crew members of Chinas

    94、 Shenzhou XIII mission have departed _37_ the Tiangong space station and returned to the mother planet on Saturday morning, finishing the nations _38_(long) manned spaceflight.Shortly after landing, all three astronauts radioed that they were feeling fine after their long space mission, bringing _39

    95、_(applaud) from the China National Space Administrations mission control center in Beijing.Shenzhou 13 set other national marks as well. For example, the missions Wang Yaping became the first woman to live aboard Tianhe and the first Chinese woman ever _40_ (conduct) a spacewalk.Wang was joined on S

    96、henzhou 13 by Ye Guangfu and Zhai Zhigang, _41_ commanded the mission. They were very busy during their six months in orbit. The astronauts or taikonauts, as Chinese spaceflyers are called performed two spacewalks, conducted more than 20 different scientific experiments and delivered two live _42_(e

    97、ducation) lectures from Tianhe. The Shenzhou 13 crew also spent some time _43_(get) Tianhe ready for its next round of visitors, which will arrive _44_(relative) soon; the Shenzhou 14 mission _45_(expect) to launch in early June.【答案】36. the 37. from 38. longest 39. applause 40. to conduct 41. who 42

    98、. educational 43. getting 44. relatively 45. is expected【解析】【导语】这是一篇说明文。文章主要介绍了4月16日上午,神舟十三号载人飞船返回舱在东风着陆场预定区域成功着陆。神舟十三号三名航天员安全顺利出舱的基本情况。【36题详解】考查冠词。句意:在绕地球飞行6个月后,中国神舟十三号的三名宇航员于周六上午离开天宫空间站返回地球,完成了中国最长的载人航天飞行。结合语境,此处特指神舟十三号上的三名宇航员,应用定冠词修饰。故填the。【37题详解】考查介词。句意:在绕地球飞行6个月后,中国神舟十三号的三名宇航员于周六上午离开天宫空间站返回地球,完

    99、成了中国最长的载人航天飞行。结合句意表达“与分离”,应用depart from。故填from。【38题详解】考查形容词最高级。句意:在绕地球飞行6个月后,中国神舟十三号的三名宇航员于周六上午离开天宫空间站返回地球,完成了中国最长的载人航天飞行。结合常识可知,神舟十三号是目前中国飞行最长的载人航天器,故此处应用long的最高级,修饰名词词组manned spaceflight。故填longest。【39题详解】考查名词。句意:着陆后不久,三名宇航员都通过无线电表示他们在长期的太空任务后感觉良好,这引起了北京中国国家航天局任务控制中心的掌声。空处应用名词,作bring的宾语,applause“掌声

    100、”是不可数名词。故填applause。【40题详解】考查非谓语动词。句意:例如,这次任务的王亚平成为第一位生活在天河号上的女性,也是第一位进行太空行走的中国女性。当名词被序数词修饰时,通常用不定式,作后置定语。故填to conduct。【41题详解】考查定语从句。句意:神舟13号的任务中,叶光福和翟志刚也加入了王亚平的行列,翟志刚指挥这次任务。空处引导非限制性定语从句,先行词为Zhai Zhigang,指人,从句缺少主语,应用who引导。故填who。【42题详解】考查形容词。句意:他们在轨道上的六个月非常忙碌。这些宇航员中国宇航员被称为“太空人”进行了两次太空行走,进行了20多次不同的科学实验

    101、,并在天河进行了两次现场教育讲座。修饰名词lectures,应用形容词,educational lectures“教育讲座”。故填educational。【43题详解】考查非谓语动词。句意:神舟13号的工作人员还花了一些时间让天河做好迎接下一轮访客的准备,这轮访客将很快抵达;根据spend+时间+(in) doing sth.“花时间做某事”可知,空处应用get的ing形式。故填getting。【44题详解】考查副词。句意:神舟13号的工作人员还花了一些时间让天河做好迎接下一轮访客的准备,这轮访客将很快抵达;修饰副词soon,应用副词relatively。故填relatively。【45题详解

    102、】考查动词语态。句意:神舟14号任务预计将于6月初发射。主语the Shenzhou 14 mission和expect之间是被动关系,且此处陈述客观事实,应用一般现在时的被动语态。故填is expected。第四部分 写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)46. 春节越来越近。为了保护环境,营造宁静、祥和的新春佳节,近期市政府出台了春节期间禁止燃放烟花爆竹(fireworks) 的政策。假如你是李华,受学生会委托在校英文报上发布一则倡议书,号召所有同学积极响应。具体内容包括:1.发布倡议的目的;2.燃放烟花爆竹的危害;3.你的呼吁与倡议。注意:1.写作词数: 80100;2.可以适当

    103、增加细节,以使行文连贯。_【答案】Dear fellow students,With the approach of the Spring Festival, a policy banning fireworks from the city government has been recently issued to ensure a peaceful and harmonious festival. I, on behalf of the Students Union, am earnestly calling for your active participation in this ca

    104、mpaign.Despite the excitements they can bring, the fireworks are a source of danger as well. The risk of serious fires, severe injuries and even loss of lives has been increasing. Another point is that much pollution and waste can be caused because of our firework setting-off. We must face the situa

    105、tion that exists and take actions immediately. We hope that all our joint efforts will make a healthful environment and enjoyable festival. Yours, Lihua【解析】【分析】本篇书面表达属于应用文。要求考生在校英文报上写一则倡议书,号召所有同学积极响应市政府出台的春节期间禁止燃放烟花爆竹(fireworks)的政策。【详解】1.词汇积累尽管:in spite ofdespite也:tooas well增加:raiseincrease因为:owing

    106、tobecause of2.句式拓展简单句变复合句原句:With the approach of the Spring Festival, a policy banning fireworks from the city government has been recently issued to ensure a peaceful and harmonious festival.拓展句:With the approach of the Spring Festival, a policy banning fireworks from the city government has been r

    107、ecently issued to ensure a peaceful and harmonious festival, which should attract our attention.【点睛】【高分句型1】Another point is that much pollution and waste can be caused because of our firework setting-off. (运用了that引导的表语从句)【高分句型2】We must face the situation that exists and take actions immediately. (运用

    108、了that引导的限制性定语从句)第二节(满分25分)47. 阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。It was mid-December, and the temperature was a chilly minus 20-degree Celsius. I walked with my head down, passing the homeless beggars and ignoring all of them as usual. Then I saw him, sitting against a building, wrapped in thin cl

    109、oth, holding a white cup in front of him. I heard his shaky, pitiful voice target me as I sped past him.“Spare some change?” he asked. “Ill appreciate it.”I didnt even bother looking up at him. In my mind, I briefly pictured him walking into the closest pub and drinking whisky with whatever money he

    110、 managed to get. Or, maybe he needed another shot of cocaine. See, like most people in the city, it took me only moments to pass judgement on his life.“I have no money on me.” I said quickly.Looking back, I feel as though fate had set out that day to teach me a lesson. And it succeeded. Just a few f

    111、eet past him, I slipped on a piece of ice on the sidewalk! I landed square on my right knee. The acute pain passed throughout as I lay on the ground. Then I heard a familiar voice only inches above me.“Are you all right?” he asked.I knew immediately this was the man I had just rushed past. Before te

    112、ars welled up in my eyes, I saw the smooth, sympathetic look in his eyes.I held his hand as I struggled to get to my feet. He held my arm as I limped (一瘸一拐地走) to the nearby bus stop and sat on the bench.“My name is Mike,” he said with concern. “That was quite a fall you took, and you really need to

    113、see a doctor.”“This bus goes past the hospital,” I said quickly, pointing to the bus sign above me.Mike paused, and a look of sudden realization crossed his face. He pulled out his small white cup and dumped all the change into his hand.“I know you dont have any change on you,” he said, “I think thi

    114、s is just enough for you to take the bus.”注意:1.续写词数应为150左右;2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。I was overcome with guilt as I remembered the lie I had told him only a few minutes earlier._ “Thank you,” he said gratefully when the bus was approaching._【答案】 I was overcome with guilt as I remembered the lie I had told

    115、 him only a few minutes earlier. At that moment I realized that standing in front of me was such a kind and sincere man different from what I had judged. I turned away from his offering hand, pulled out my wallet and dumped my own change into the palm of my hand. I felt Mikes eyes on me as I counted

    116、 through the money that I had told him didnt even exist. I kept enough money for myself to take the bus to the hospital and then dropped the rest into his white cup. It was worth at least 10 dollars.“Thank you,” he said gratefully when the bus was approaching. It was so nice of him to reach out one

    117、hand to help me stand up, with the other hand holding his cup tightly to his chest. As the bus slowed down in front of me, I turned around to Mike, saying, “You take care of yourself. It is cold outside.” Five minutes ago, I couldnt have cared about him at all. “I will,” he smiled brightly. “And you

    118、 take care of your leg.” I limped onto the bus and took a seat by the window. “Mike!” I murmured to myself. “Thank you for what you have taught me!”【解析】【导语】本文讲述的是作者一开始以貌取人,妄下判断,不愿施舍一名男子,后来因为自己受伤得到这名男子的帮忙而对他另眼相看,并且作者除了留了坐公交的钱之外,把身上所有的钱都给了那名男子。【详解】1. 段落续写由第一段的首句“当我想起几分钟前我对他撒了谎时,我深感内疚”可知,续写应围绕“我”为弥补自己对

    119、他撒谎而掏钱给他的行为展开描写。由第二段的首句“谢谢你。他感谢道,当时公交车快到了”可知,续写应围绕“我”和他临别时的语言和动作展开描写,包括他如何搀扶“我”,互相告别,以及“我”对他的感谢。2. 续写线索:意识到他是善人赠钱给他互相告别感悟3. 词汇激活行为类意识到:realize/recognize/be aware of帮助:help/assist/aid照顾:take care of/look after关心:care about/concern with情绪类真诚的:sincere/genuine欢快地:brightly/merrily/happily【点睛】高分句型1At that

    120、 moment I realized that standing in front of me was such a kind and sincere man, different from what I had judged.(运用了what引导的宾语从句)高分句型2I felt Mikes eyes on me as I counted through the money that I had told him didnt even exist.(运用了that引导的定语从句)高分句型3It was so nice of him to reach out one hand to help me stand up, with the other hand holding his cup tightly to his chest.(运用了it作形式主语)听力:1-20 BCACB ABCBC BBCAB AABAC DBAAC CBBAD

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:江苏省南京师范大学附属中学2021-2022学年高二英语下学期期末模拟试题(Word版附解析).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-558752.html
    相关资源 更多
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4课件:MODULE 5 INTEGRATING SKILLS .ppt《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4课件:MODULE 5 INTEGRATING SKILLS .ppt
  • 《讲练测&三位一体》高中英语北师大版选修八课件:UNIT22SECTIONⅠWARM-UPGLOBAL & WARMING.ppt《讲练测&三位一体》高中英语北师大版选修八课件:UNIT22SECTIONⅠWARM-UPGLOBAL & WARMING.ppt
  • 《广东》2014版英语《高考专题辅导》课件:语法填空 第2讲 提示词填空语法项目 .ppt《广东》2014版英语《高考专题辅导》课件:语法填空 第2讲 提示词填空语法项目 .ppt
  • 《同步参考》2014-2015学年高中英语必修一配套课件:MODULE 1 INTRODUCTION AND READING(外研版).ppt《同步参考》2014-2015学年高中英语必修一配套课件:MODULE 1 INTRODUCTION AND READING(外研版).ppt
  • 2022版高中英语人教版(浙江专用)一轮学案:四 考察频率最高的12个主题素材 WORD版含解析.doc2022版高中英语人教版(浙江专用)一轮学案:四 考察频率最高的12个主题素材 WORD版含解析.doc
  • 2023版高考英语一轮总复习 专题十四 完形填空习题.docx2023版高考英语一轮总复习 专题十四 完形填空习题.docx
  • 2023版高考英语一轮总复习 10年高考真题分类题组 专题十五 书面表达.docx2023版高考英语一轮总复习 10年高考真题分类题组 专题十五 书面表达.docx
  • 2023版高考英语一轮总复习 10年高考真题分类题组 专题十一 推理判断.docx2023版高考英语一轮总复习 10年高考真题分类题组 专题十一 推理判断.docx
  • 2023年高考英语一轮复习 专题3 不容忽视的小词 新人教版.pptx2023年高考英语一轮复习 专题3 不容忽视的小词 新人教版.pptx
  • 2023年高考英语一轮复习 UNIT 5 MUSIC 新人教版必修第2册.pptx2023年高考英语一轮复习 UNIT 5 MUSIC 新人教版必修第2册.pptx
  • 2023年高考英语一轮复习 UNIT 4 NATURAL DISASTERS课件 新人教版必修第一册.pptx2023年高考英语一轮复习 UNIT 4 NATURAL DISASTERS课件 新人教版必修第一册.pptx
  • 2023年高考英语一轮复习 UNIT 2 WILDLIFE PROTECTION 新人教版必修第2册.pptx2023年高考英语一轮复习 UNIT 2 WILDLIFE PROTECTION 新人教版必修第2册.pptx
  • 2023年高考英语一轮复习 UNIT 2 TRAVELLING AROUND 新人教版必修第1册.pptx2023年高考英语一轮复习 UNIT 2 TRAVELLING AROUND 新人教版必修第1册.pptx
  • 2023年高考英语一轮复习 Unit 1 Lifestyles课件 北师大版必修1.pptx2023年高考英语一轮复习 Unit 1 Lifestyles课件 北师大版必修1.pptx
  • 2022年高考英语一轮复习 Unit 4 Cyberspace 单元主题语篇训练(一)(含解析)北师大版必修2.doc2022年高考英语一轮复习 Unit 4 Cyberspace 单元主题语篇训练(一)(含解析)北师大版必修2.doc
  • 2022年高考英语一轮复习 Unit 3 Celebration 单元主题语篇训练(二)(含解析)北师大版必修1.doc2022年高考英语一轮复习 Unit 3 Celebration 单元主题语篇训练(二)(含解析)北师大版必修1.doc
  • 2023届高考二轮总复习课件 英语 (适用于老高考新教材) 专题四 语篇填空.pptx2023届高考二轮总复习课件 英语 (适用于老高考新教材) 专题四 语篇填空.pptx
  • 2023届高考二轮总复习课件 英语 (适用于老高考新教材) 专题三 完形填空.pptx2023届高考二轮总复习课件 英语 (适用于老高考新教材) 专题三 完形填空.pptx
  • 河南省2021届高三英语上学期1月期末试题汇编 短文改错专题.doc河南省2021届高三英语上学期1月期末试题汇编 短文改错专题.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1