分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 24

类型江苏省板浦高级中学2020-2021学年高二上学期期末联考英语试题 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:561295
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:24
  • 大小:135.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    江苏省板浦高级中学2020-2021学年高二上学期期末联考英语试题 WORD版含解析 江苏省 高级中学 2020 2021 学年 高二上 学期 期末 联考 英语试题 WORD 解析
    资源描述:

    1、 2020至2021学年高二第一学期期末联考高二英语试卷第一部分 听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1How much do the tickets for the concert cost?A. $80. B. $40. C. $60.2What subject does the woman think is less difficult?AHistory. BMa

    2、thematics. CLiterature.3What does the woman mean?AShe is only too pleased to come.BShe didnt go in for mountaineering.CShe was an excellent mountainclimber.4Where is the man going first?ATo the Healey Supermarket.BTo the airport.CTo Canada.5What does the woman most probably think of the man?ANaughty

    3、. BKindhearted. CCareless.第二节听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6What time is it now?A11:00 am. B11:30 am. C12:00 noon.7Where does the conversation take place?AOn the train.BAt the train station.CAt the restaurant

    4、.听第7段材料,回答第8、9题。8Why cant Adam go boating with the woman tomorrow?AHe is busy preparing for a speech contest.BHe is taking a vacation in China now.CHe has to work overtime tomorrow.9What will the man do tomorrow?AReading a new book.BWriting at home all day.CSpending an hour in the park.听第8段材料,回答第10至

    5、12题。10Why is the man surfing the Internet?ATo get major news.BTo learn English.CTo get information.11What does the man prefer?AEngineering. BEconomics. CMedicine.12When does the conversation probably take place?AOn February 28.BOn March 30.COn April 6.听第9段材料,回答第13至16题。13What was the news about?AJenn

    6、ys famous songs.BJennys saving a babys lifeCJennys winning a music contest.14How much money did Jenny receive?A2,500 dollars.B3,000 dollars.C5,000 dollars.15What do we know about the woman?AShe performed at the TV station.BShe is well known to the public.CShe is an unknown songwriter.16How does the

    7、woman feel now?AExcited. BSurprised. CEnvious.听第10段材料,回答第17至20题。17What was unusual about their first meeting?AThe doctor was not very experienced.BThe doctor hadnt seen the medical reports.CThe patient was misunderstood by the doctor.18How did the doctor treat the patient?AThe doctor treated her wit

    8、h the help of her previous doctors.BThe doctor always listened to her and believed her.CThe doctor treated her with strong medicine.19What did the previous doctors think of her mental health?ASurprising. BHopeful. CSerious.20What did the doctor advise the patient to do?ATo change her job.BTo keep a

    9、closer relationship with her family.CTo get married.第二部分:阅读理解(满分65分)第一节 阅读(每题2.5,满分37.5)AVICE-DIRECTOR IN EUROPE/DIRECTOR UNU Institute for Environment and Human SecurityDuty Station:Bonn,GermanyThe United Nations University(UNU)has been committed to objective research on the pressing global problem

    10、s of human survival,conflict prevention,development and welfare,for the past four decades.UNU - EHS Director and UNU Vice-Director in EuropeUNU is advertising publicly for a Director for the UNU Institute for Environment and Human Security(UNU - EHS)who will also serve as UNU s Vice-Director in Euro

    11、pe,dividing his/her time equally between both positions.The Institution:UNU - EHS aims to carry out research on risks and adaptation related to environmental dangers and global change.The Institutes research promotes policies and programs to reduce these risks,while taking into account the balance b

    12、etween environment and social factors.The Position:The Director is the chief academic and administrative(行政的)officer of UNU -EHS. The UNU Vice-Director in Europe(UNU - ViE)represents the UNU Director in selected high-level UN conferences outside of Japan,in meeting with Member States and UNU institu

    13、tes located in America,Asia and Africa.Qualifications:The director should have academic qualifications that live up to UNU - EHS position in the international scholarly community;guarantee scientific excellence;and provide leadership and guidance for activities at UNU -EHS and UNU -ViE.Experience:St

    14、rong research background and publications in areas related to addressing risks and Social change.Proven administration experience.Strong international fundraising skills and past success in securing support from funders. Proven sensitivity to gender (性别) factors. Fluency in English is required. Flue

    15、ncy in German and official languages of the United Nations is desirable.Application deadline:12 January 2020Full details of the position and how to apply:https:/unu.edu/about/hr1. The accepted applicant will fulfil his/her duty mainly in_A. Africa.B. Asia.C. America.D. Europe.2. What is required for

    16、 the position?A. Nationality.B. Gender.C. Language fluency.D. Marriage status.3. What is the main duty for the director of UNU - EHS?A. To carry out research on environmental risks.B. To serve as academic and administrative officer.C. To balance between environment and social factors.D. To promote p

    17、olicies to reduce environmental risks.【答案】1. D 2. C 3. B【解析】这是一篇应用文。这是一则招聘启事,联合国大学正在公开招聘联合国大学环境与人类安全研究所(UNU-EHS)的一名主任,该主任还将担任联合国大学在欧洲的副主任。【1题详解】细节理解题。根据招聘启事的标题“VICE-DIRECTOR IN EUROPE/DIRECTOR UNU Institute for Environment and Human Security (联合国大学欧洲副主任/联合国大学环境与人类安全研究所主任)”以及启事开头“Duty Station:Bonn,Ge

    18、rmany (工作地点:德国波恩)”可知,招聘的是在欧洲的副主任,工作在德国,德国属于欧洲,所以成功的申请者主要在欧洲履行职责,故选D。【2题详解】细节理解题。根据Experience中“Fluency in English is required. (要求英语流利)”,可知,这个职位中语言流利是被要求的,故选C。【3题详解】细节理解题。根据The Position中“The Director is the chief academic and administrative(行政的)officer of UNU -EHS. (主任是联合国大学EHS的首席学术和行政官员)”,可知联合国大学EHS

    19、的主任是学术和行政官员,故选B。BWhen tragedy strikes, some people fall into deep depression (抑郁) sometimes losing hope and even the will to carry on. They may worry continuously about the disaster and suffer nightmares. Other people, however, react differently. Instead of becoming depressed and unable to cope, the

    20、y are able to deal with painful experiences and move on.Boris Cyrulnik is interested in this difference of reaction. To find out why some people are so deeply affected, while others are seemingly able to recover, he has devoted his career to the study of psychological resilience (复原力).Cyrulnik found

    21、 resilience is a quality that builds through a natural process. He says that alone, a child has no resilience. We build resilience from developing relationships. Positive emotions and humour are key factors in resilience. Cyrulniks research has shown that people who are better able to deal with life

    22、s difficulties or traumas (创伤)are able to find meaning in hardship, seeing it as a useful and inspiring experience, and even to find ways to laugh. Resilient people always remain able to see how things may turn out for the better in the future, even if the present is painful.It had previously been t

    23、hought that people who show more resilience are less emotional in general, but Cyrulnik believed that the pain is no less for resilient people than it is for others; it is a matter of how they choose to use it. The pain may continue, even over a whole lifetime, but for these people it raises a chall

    24、enge that they decide to meet. The challenge is to overcome what has happened, to find strength in the experience instead of letting it defeat them, and to use the strength to move forward. Given the right support, children are especially able to complete recovery from trauma. Cyrulnik has shown tha

    25、t the human brain is easily influenced and will recover if allowed. If a child is well supported and loved after the trauma, his brain is able to return to normal within a year. Cyrulnik thinks it important not to label (贴标) children who have suffered a trauma, misleading them to a hopeless future.

    26、Trauma consists of two things: the injury and the repeated description of that injury. Often the most damaging post-traumatic experience for children is experiencing embarrassing adult descriptions of events. Labels, he says, can be more damaging than the experience.4. According to Cyrulniks researc

    27、h, resilient people are_A patient and forgiving.B. sensitive and controlling.C. optimistic and humorous.D. considerate and committed.5. Whats Cyrulniks attitude towards children with traumas?A. They should be treated differently.B. They should be labeled as poor little ones.C. They should be given t

    28、he right support.D. They should be helped to accept the reality.6. What does Cyrulniks research find?A. Resilience is a persons ability to grow in the face of terrible problems.B. Resilience is found in less emotional people in general.C. Resilience is built either by being alone or communicating wi

    29、th others.D. Resilience is a persons power to avoid painful experiences.7. From which is the text probably taken?A. A biology textbook.B. A travel guidebook.C. A psychology book.D. A sports magazine.【答案】4. C 5. C 6. A 7. C【解析】这是一篇说明文。这是一篇有关心理学中心理复原力的研究,指出良好的复原力可以让人更好地面对挫折,并且指出受过创伤的孩子应该得到很好的支持和爱来使自己的

    30、大脑得到恢复。【4题详解】推理判断题。根据第四段中“Positive emotions and humour are key factors in resilience. (积极情绪和幽默是复原力的关键因素)”可知乐观和幽默是复原力的重要因素,可以得出有复原力的人是乐观且幽默的。故选C。【5题详解】推理判断题。根据倒数第二段最后一行“If a child is well supported and loved after the trauma, his brain is able to return to normal within a year. (如果一个孩子在创伤后得到了很好的支持和爱,

    31、他的大脑在一年内就能恢复正常)”可知受过创伤的孩子得到很好的支持和爱就能很快复原自己的大脑,由此可以得出Cyrulnik的态度是受过创伤的孩子应该得到正确的支持。故选C。【6题详解】 细节理解题。根据文章第三段开头“Cyrulnik found resilience is a quality that builds through a natural process. (Cyrulnik发现复原力是一种通过自然过程构建的品质)”以及第四段中“Positive emotions and humour are key factors in resilience. Cyrulniks researc

    32、h has shown that people who are better able to deal with lifes difficulties or traumas (创伤)are able to find meaning in hardship, seeing it as a useful and inspiring experience, and even to find ways to laugh. Resilient people always remain able to see how things may turn out for the better in the fu

    33、ture, even if the present is painful.(积极的情绪和幽默感是复原力的关键因素。Cyrulnik的研究表明,能够更好地应对生活中的困难或创伤的人,能够在困难中找到意义,将其视为有益和鼓舞人心的经历,甚至能够找到为之一笑的方法,有复原力的的人总是能够看到事情在未来可能会变得更好,即使现在很痛苦。) ”可知,复原力是人们在自然过程中建立的一种能力。积极的情绪和幽默感是复原力的关键因素,复原力强的的人在困难或创伤过程中仍然保持积极情绪甚至想办法笑的人,因此推断复原力是一个人在面对可怕的问题时成长的能力。故选A。【7题详解】推理判断题。根据第二段中“To find o

    34、ut why some people are so deeply affected,while others are seemingly able to recover,he has devoted his career to the study of psychological resilience(复原力) (为了搞清楚为什么有些人受到如此严重的影响,而其他人似乎能够康复,他把他的职业生涯投入到心理弹性的研究上) ”可知,文章讲的是有关心理学里心理复原力的研究,所以文章是从一个心理学的书里选出来的。故选C。COn the night of June seventeenth, happily

    35、 unaware that I was now less than forty-eight hours from my little “date” with Bryan Smith, I sat down at our dining room table and listed all the questions I wanted to answer, all the points I wanted to address in my book On Writing-A Memoir of the Craft. On the eighteenth, I wrote the first four p

    36、ages of the “On Writing” section. That was where my writing still stood in late July, when I decided Id better get back to work. or at least try.My wife Tabby is the person in my life whos most likely to say Im working too hard, its time to slow down, stay away from that disgusting PowerBook for a l

    37、ittle while. When I told her on that July morning that I thought Id better go back to work, I expected a lecture. Instead, she asked me where I wanted to set up.She thought about it, and said: I can lay a table for you in the back hall. There are plenty of plugins so you can have your laptop, the li

    38、ttle printer, and a fan. A couple of hours later, she had made me a wonderful little nest there: laptop and printer, my notes, pens, and reference materials.Standing on the corner of the desk was a framed picture of our younger son, which she had taken earlier that summer.“Is it all right?” she aske

    39、d.“Its wonderful,” I said, and hugged her. It was wonderful. So is she.That first writing session lasted an hour and forty minutes, by far the longest period Id spent sitting upright since being struck by Bryan Smiths car. When it was over, I was sweating and almost too tired to sit up straight in m

    40、y wheelchair. And the first five hundred words were uniquely terrifying-it was as if Id never written anything before them in my life. All my old tricks seemed to have deserted me. I stepped from one word to the next like a very old man finding his way across a stream on a winding line of wet stones

    41、. There was no inspiration that first afternoon, only a kind of stubborn determination and the hope that things would get better I kept at it.There was no breakthrough that afternoon, unless it was the ordinary miracle that comes with any attempt to create something. All I know is that the words sta

    42、rted coming a little faster after a while, then a little faster still. My back still hurt, my leg, too, but those hurts began to seem a little farther away. I started to get on top of them. There was no sense of excitement- not that day-but there was a sense of accomplishment that was almost as good

    43、. After that,things can only get better.8. What happened to the writer on June the nineteenth?A. He had an appointment with Bryan Smith.B. He listed all the questions he wanted to answer.C. He wrote the first four pages of the“On Writing”section.D. He was struck by a vehicle driven by Bryan Smith.9.

    44、 When did the author decide to continue his writing?A. In late June.B. In late July.C. On June 18th.D. On June 17th.10. What does the underlined sentenceI expected a lecture.in paragraph 3 mean?A. I was expecting my wife to advise me what to write about.B. I thought my wife would talk a lot to disco

    45、urage me from writing.C. I had prepared a lecture to get myself back to work.D. I was waiting for my wife to show me where to set up.11. How did the writer feel at the end of his writing in the wheelchair that afternoon?A. Greatly disappointed.B. Extremely excited.C. Deeply depressed.D. A little sat

    46、isfied.12. What made the words start coming a little faster after a while?A. All his old tricks that had come back.B. His determination to create something.C. His pains that had gone a little farther away.D. His wonderful little nest made by his wife.【答案】8. D 9. B 10. B 11. D 12. B【解析】这是一篇记叙文。主要讲述作者

    47、出车祸后重新拾笔写作那一天的心理活动和感受。【8题详解】推理判断题。根据文章第一段开头“On the night of June seventeenth,happily unaware that I was now less than forty-eight hours from my little“date”with Bryan Smith. (6月17日晚,高兴的是,我没有意识到自己离和布Bryan Smith的小“见面”还不到四十八小时的时间) ”可知,作者遇到Bryan Smith是在6月19日。根据第六段中“That first writing session lasted an h

    48、our and forty minutes, by far the longest period Id spent sitting upright since being struck by Bryan Smiths car. (第一次写作持续了一小时四十分钟,这是我被Bryan Smith的车撞倒后直坐着的时间最长的一次)”,可知作者是被Bryan Smith的车撞了。综合可知,作者在6月19日这天,和Bryan Smith的“见面”,是作者被Bryan Smith的车撞了,故选D。【9题详解】细节理解题。根据第一段中“That was where my writing still stoo

    49、d in late July, when I decided Id better get back to work. or at least try. (那是我七月底写作停留的地方,也是那时我决定最好回去工作或者至少试试)”,可知作者是在七月底决定继续写作的,故选B。【10题详解】词句猜测题。根据第二段开头“My wife Tabby is the person in my life whos most likely to say Im working too hard, its time to slow down, stay away from that disgusting PowerBo

    50、ok for a little while. (我妻子Tabby是我生活中最有可能说我工作太辛苦,是时候放慢脚步了,离那恶心的笔记本远一点的人) ”可知,作者的妻子经常唠叨作者工作太辛苦,需要休息。所以当出了车祸的他重新决定开始写作的时候,以为妻子更会唠叨,长篇大论阻止他写作。故选B。【11题详解】推理判断题。根据倒数第二段最后一句“There was no sense of excitement- not that day-but there was a sense of accomplishment that was almost as good. (没有兴奋的感觉那天没有,但有一种几乎一

    51、样好的感觉成就感)”,可知,虽然那天作者没有兴奋感,但是还是感觉到了成就感,这种成就感会让作者获得一点满足感,故选D。【12题详解】推理判断题。根据倒数第三段中“There was no inspiration that first afternoon, only a kind of stubborn determination and the hope that things would get better I kept at it. (第一个下午没有任何灵感,只有一种坚定的决心和事情会好起来的希望)”以及倒数第二段中 “There was no breakthrough that aft

    52、ernoon, unless it was the ordinary miracle that comes with any attempt to create something. All I know is that the words started coming a little faster after a while, then a little faster still. (那天下午并没有什么突破,除非是任何创造尝试都会带来的普通奇迹。我所知道的是,过了一段时间,文字开始出现得更快一些,然后又更快一些 ”可知,虽然车祸后第一次尝试写作,没有突破,但是作者有坚定的决心,一直尝试创造

    53、出一些东西,所以坚持写,然后写得越来越快,情况越来越好。所以就是作者想要创造出一些东西的决心让他写得越来越快,故选B。DSo far we have focused on the textual elements of the Great Gatsby, but its time to turn to structural concerns-the ways in which the patterns of language and imagery create the backbone of a story. I would say its almost impossible to see

    54、these patterns in a single reading: it took me six to understand their full effects.Where did that ending,the thinking of the green light, come from? Books have endings but a do chapters. The seeds for the ending of Gatsby are Planted at the end of chapter 1 , where Nick sees Gatsby for the first ti

    55、me: But I didnt call to him, for he gave a sudden hint that he was content to be alone-he stretched out his arms toward the dark water in a curious way, and, far as I was from him, I could see he was trembling. I glanced seaward-and saw nothing except a single green light, minute and far away, that

    56、might have been the end of a dock (码头). When I looked once more for Gatsby, he had vanished (消失), and I was alone again in the unquiet darkness.Its all there:the dark water, the green light, the end of a dock, the stretching,reaching and desperate struggling-as well as the mysterious character of Ga

    57、tsby.Should a reader at the last chapter be expected to remember that scene in Chapter 1? Maybe. But perhaps the reader could benefit from a reminder. I found it in the novels central scene in which Gatsby and Daisy are reunited after five years.If it wasnt for the mist we could see your home across

    58、 the bay,said Gatsby.You always have a green light that burns all night at the end of your dock.Daisy put her arm through his unexpectedly, but he seemed absorbed in what he had just said. Possibly it had occurred to him that the great significance of that light had now vanished forever.Now it was a

    59、gain a green light on a dock. His count of enchanted (看魔) objects had reduced by one.It is important to note the repetition of key words over significant spaces of text. The word vanished echoes (呼应)the end of chapter 1, Gatsbys vanishing act. But enchanted appears before the phrase at the end of th

    60、e book,a short enchanted moment.”It just so happened that I was visiting Long Island while I was rereading this passage, when I noticed that it fell on the central chapter. The physical,structural,virtual center of the novel.What are we to learn from this? It should remind us that a truly great work

    61、 of art is beautifully and finely created. It should reveal how purposeful the strategic vision of the author is.Whatever its effect in Gatsby, it also serves as a writing lesson for the rest of us, whether we are writing fiction, nonfiction,biography, screenplays, or poetry.13. What is this passage

    62、 mainly about?A. Paragraph development.B. Right words.C. Story structure.D. Textual elements.14. According to the passage,“the green light”is mentioned in at least_chapters in The Great Gatsby.A. two.B. three.C. four.D. six15. Which of the following is true according to the passage?A. It took the wr

    63、iter six hours to discover the patterns of the novel.B. The description in Para 3 has no links to the character of Gatsby.C. The reappearance of some key words may just be coincidence.D. The ending of the novel may remind readers of Chapter 1.【答案】13. C 14. B 15. D【解析】这是一篇说明文。主要介绍了作者对于了不起的盖茨比这本书结构的分析

    64、和理解,以及对这部作品的欣赏和赞美。【13题详解】主旨大意题。根据第一段中“So far we have focused on the textual elements of the Great Gatsby,but its time to turn to structural concerns-the ways in which the patterns of language and imagery create the backbone of a story. (到目前为止,我们关注的是了不起的盖茨比的文本元素,但现在是时候转向结构问题了,即语言和意象的模式如何构成故事的主干) ”可知,

    65、作者要关注的是了不起的盖茨比这个故事的结构。文章的开头点题,下文对于这个故事结构的举例介绍,说明这篇文章主要关于故事的结构的,故选C。【14题详解】细节理解题。根据第二段中“Where did that ending,the thinking of the green light, come from? (那个结局,绿灯的想法,从何而来?)”可知,这本书结尾处提到了green light。根据第二种“The seeds for the ending of Gatsby are Planted at the end of chapter 1 ,where Nick sees Gatsby for

    66、 the first time (了不起的盖茨比结局的种子在第一章结尾被种下,第一章结尾时尼克第一次见到盖茨比)”以及接下来作者引用这一章节原文“I glanced seaward-and saw nothing except a single green light, minute and far away, that might have been the end of a dock (码头). (我望向海面,那里除了一盏绿灯,什么也没有,它渺小而遥远,或许是在码头的尽头)”可知,这本书的第一章节提到了green light。根据第四段中“I found it in the novels

    67、central scene in which Gatsby and Daisy are reunited after five years. (我在小说的中间场景中发现了它,在这一章节盖茨比和黛西在五年后重逢)”以及第六段对这个场景描述“You always have a green light that burns all night at the end of your dock. (你那码头的尽头总有一盏通宵不灭的绿灯)”可知,在这本书的中间章节,提到了green light,综上,在了不起的盖茨比中,至少三个章节提到了green light,故选B。【15题详解】推理判断题。根据第二段

    68、中“The seeds for the ending of Gatsby are Planted at the end of chapter 1 ,where Nick sees Gatsby for the first time (了不起的盖茨比结局的种子在第一章结尾被种下,第一章结尾时尼克第一次见到盖茨比)”以及第四段中“Should a reader at the last chapter be expected to remember that scene in Chapter 1? Maybe. (最后一章的读者是否应该记住第一章的那一幕?也许)”可知,了不起的盖茨比的结局在第一章节

    69、已经有所暗示或提示,也许读者在看到最后一章节时,会想到第一章节的那一幕,也即是小说的结尾也许会使读者想起第一章的内容。故选D。第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)How to Get the Sleep You NeedMary Ladds husband could sleep through the night, but she couldnt._16_ And part of it felt out of her control. A breast cancer survivor with an elderly mother, Ladd found that her wor

    70、ries would come to her mind at bedtime._17_Its not just a matter of feeling tired. Over the long run, lack of sleep can contribute to diseases like depression, obesity, heart attack, and even cancer.Unfortunately, telling patients to sleep more doesnt mean theyll be able to do it._18_Exercise more,

    71、stick to a sleep schedule, avoid caffeine in the evening. As a result, a third of adults report that they fail to get a seven-to-nine-hour sleep a night.The good news is that science has begun figuring out sleeps mysteries and the following are some of the latest ideas to improve our bedtime.Dont Go

    72、 Toward the Light.Our brains react to the blue light given off by computers, smart-phones, and even LED bulbs much as they do to daylight. If you cant avoid screens before you head to bed, try wearing light-blocking glasses.Become a Dream Weaver.People with fewer dreams are more likely to be sensiti

    73、ve to pain and anxious. Unfortunately, some sleeping pills can disturb REM sleep-the last and most dream-filled sleep cycle. Alcohol does too._19_Training yourself to wake naturally takes practice, but youll be more rested if you can do it.Dont Worry About It._20_Such anxieties can transform lack of

    74、 sleep into chronic insomnia (慢性失眠). A recent research shows you will still get through the day if you dont get enough sleep. Therefore, if you lose sleep, tell yourself that its OK.A. Often it involves relaxation training or meditation (冥想) to reduce anxiety.B. Another common cause is alarm clocks,

    75、which interrupt sleep cycles.C. People often think they wont be able to function if they dont have a good night.D. Is there anything worse than badly needing sleep and not being able to get it?E. Ask your doctor for advice in time.F. Part of her problem was that she had some bad habits:too much coff

    76、ee,for one.G. Nor does repeating the advice theyve heard a million times.【答案】16. F 17. D 18. G 19. B 20. C【解析】这是一篇说明文。作者用一个故事引出睡眠障碍的话题,并说明睡眠不足的危害以及日常的睡眠建议并不能起到很好的效果。作者也给我们提供了有助于睡眠的科学的建议。【16题详解】上文“Mary Ladds husband could sleep through the night, but she couldnt. (Mary Ladd的丈夫可以睡一整夜,但她睡不着)”是写她的丈夫能够入睡

    77、,但她不能。下文“And part of it felt out of her control. (有一部分她感觉无法控制) ”是分析她不能入睡的另一个原因,而选项F“她的问题部分是因为她有一些坏习惯:比如太多咖啡。”是写了一部分的原因,符合逻辑,故选F。【17题详解】下文“Its not just a matter of feeling tired.Over the long run, lack of sleep can contribute to diseases like depression,obesity,heart attack,and even cancer. (这不仅仅是感觉累

    78、的问题。长期来看,睡眠不足会导致抑郁症、肥胖症、心脏病甚至癌症等疾病)”表明睡眠不足产生的不良影响。此空在段首,要引出睡眠不足会有糟糕影响的话题。选项D “有什么比严重需要睡眠而得不到睡眠更糟糕的吗?”句意上连贯,逻辑衔接顺畅。故选D。【18题详解】上文“Unfortunately,telling patients to sleep more doesnt mean theyll be able to do it. (不幸的是,告诉病人多睡并不意味着他们能做到)”是说医生让病人多睡觉并不能起到作用。下文“Exercise more,stick to a sleep schedule,avoid

    79、 caffeine in the evening. (多运动,坚持睡眠计划,晚上避免咖啡因)”是列举了几个具体的建议例子。空处应该表达重复很多遍这样的建议没有用。选项G表达和病人重复很多遍这样的建议没有用,符合上下文逻辑,从语法上,nor和前文的否定呼应。故选G。【19题详解】上文“Unfortunately, some sleeping pills can disturb REM sleep-the last and most dream-filled sleep cycle. Alcohol does too. (不幸的是,一些安眠药会干扰快速眼动睡眠(REM)最后一个也是最充满梦境的睡眠

    80、周期。酒精也是如此。)”表明一些药物和酒精会影响睡眠。下文 “Training yourself to wake naturally takes practice,but youll be more rested if you can do it. (训练自己自然地醒来需要练习,但如果你能做到的话,你会更加精力充沛)”表明需要慢慢锻炼让自己自然醒来。而B项“另一个常见的原因是闹钟,它会中断睡眠周期 ”表明了另一个影响睡眠的原因,承接上文,alarm clock与下文wake naturally相对应,也就是“被闹钟叫醒”和下文“自然醒”之间的对应,引出下文,故选B。【20题详解】根据下文“Su

    81、ch anxieties can transform lack of sleep into chronic insomnia (这种焦虑会把睡眠不足转变成慢性失眠)”中的such anxieties提示,可知此空处应选择一个具体的anxiety。C项“人们觉得睡不好第二天做什么也做不好”,这属于一种anxiety。故选C。第三部分:完形填空(共15小题;每小题1分,满分15分)I spent years struggling financially-trying to get ahead and realize my dreams. As a child, I learned what it

    82、was like to make every dollar stretch, and was_21_ that, finally, things would be different when I grew up. But adulting wasnt quite as easy as I had _22_. My financial circumstances grew more _23_ once I was married and had my children. In my late 20s, my world turned upside down in just 72 hours.

    83、My husband Doug and I became _24_ at the same time. We were both extremely hard workers, but we could not _25_ a depressed economy and thus had no means to support our family._26_, our family had made a smart decision a few years earlier that saved us from disaster. It had taken us two years, but we

    84、 _27_ to save a $1,000 emergency fund, which was_28_to six weeks of bills. In the meanwhile, we _29_ the job search for Doug. In the end, losing all of our familys income sources _30_did not break us. It made us _31_. My husband went back to work to support our family. As for me, instead of _32_from

    85、 my problems, I picked myself up. I _33_ to be the first person in my family to graduate from college and become a CPA. There was actually a hidden _34_ in this whole storm for me. Because my plant had closed down, I was eligible(有资格的) to go to school under the Job Training Partnership Act (JTPA). N

    86、ow, Im a CEO of iCompass Compliance Solutions. Im also very pleased to be able to_35_my story and my advice with others.21. A. remindedB. comfortedC. encouragedD. convinced22. A. plannedB. expectedC. provedD. allowed23. A. favourableB. complicatedC. difficultD. frightening24. A. unemployedB. sickC.

    87、disabledD. penniless25. A. standB. surviveC. resistD. handle26. A. EventuallyB. CoincidentallyC. FortunatelyD. Hopefully27. A. managedB. attemptedC. longedD. swore28. A. similarB. relatedC. equalD. inadequate29. A. carried onB. counted onC. agreed onD. focused on30. A. immediatelyB. suddenlyC. surpr

    88、isinglyD. gradually31. A. calmerB. smarterC. strongerD. healthier32. A. hidingB. separatingC. excusingD. learning33. A. deservedB. decidedC. struggledD. happened34. A. truthB. problemC. challengeD. benefit35. A. shareB. compareC. exchangeD. connect【答案】21. D 22. B 23. C 24. A 25. B 26. C 27. A 28. C

    89、29. D 30. B 31. C 32. A 33. B 34. D 35. A【解析】【分析】这是一篇记叙文。作者从小就体验了贫困,本以为长大后,情况会好转,但是结婚有了孩子后,情况更糟糕。幸好他们存了一笔钱作为应急资金,这使她和丈夫在突然同时失业后安然度过了窘迫的日子。后来,作者努力奋斗,上大学,成为注册会计师,一切都好起来了。【21题详解】考查动词词义辨析。句意:当我还是个孩子的时候,我知道每一分钱都省着花是什么感觉,并且深信,最终,当我长大后,情况会有所不同。A. reminded 提醒;B. comforted 安慰;C. encouraged 鼓励;D. convinced 使相

    90、信。根据下文“But adulting wasnt quite as easy as I had 2. ”但长大后的生活并不像我想象的那么容易,可知,but表明前后转折,说明空处作者相信长大生活就好了,但是,长大后的生活也不像自己想的那样容易。be convinced that“相信”,符合句意,故选D。22题详解】考查动词词义辨析。句意:但长大成人后的生活并不像我想象的那么容易。A. planned 计划;B. expected 期望;C. proved 证明;D. allowed 允许。结合第一题分析可知,作者相信长大后生活就会变好,但是却发现成人的生活不像自己“期待”的那样好,故选B。【

    91、23题详解】考查形容词词义辨析。句意:结婚生子后,我的经济状况变得更加困难。A. favourable 支持的;B. complicated 复杂的;C. difficult 困难的;D. frightening 令人惊恐的。根据上文“But adulting wasnt quite as easy as I had 2. ”但长大后的生活并不像我想象的那么容易,可知作者成人后生活很不容易,所以作者结婚有了孩子后,经济更“困难”了,故选C。【24题详解】考查形容词词义辨析。句意:我和我丈夫Doug同时失业了。A. unemployed 失业的;B. sick 虚弱的;C. disabled 残

    92、疾的;D. penniless 穷困的。根据上文“In my late 20s, my world turned upside down in just 72 hours. ”在我20多岁的时候,我的世界在短短72小时内发生了翻天覆地的变化。以及下文“We were both extremely hard workers, but we could no5 a depressed economy and thus had no means to support our family.”我们都是非常努力的员工,但我们无法度过经济萧条,因此没有办法养家糊口。可知,作者的生活中出现了很大的转折,而这

    93、种转变让他们无法养家糊口,可知,作者和他丈夫同时失业了,故选A。【25题详解】考查动词词义辨析。句意:我们都是非常努力的工人,但我们无法度过经济萧条,因此没有办法养家糊口。A. stand 站立;B. survive 幸存;C. resist 抵制;D. handle 处理。由第4题可知,作者夫妇失业了,所以即便夫妻俩工作很努力,但是还是没有幸免于经济危机,依然被裁掉了,故选B。【26题详解】考查副词词义辨析。句意:幸运的是,我们家几年前就做出的一个明智的决定,这个决定让我们免于灾难。A. Eventually 最后;B. Coincidentally 凑巧;C. Fortunately 幸运

    94、地;D. Hopefully 满怀希望地。 根据此句中的定语从句“that saved us from disaster”让我们免于了灾难,可知,夫妻失业了,经济窘迫,而他们当初的一个决定,让他们免于这常灾难,拯救了他们,所以这是很“幸运的”,故选C。【27题详解】考查动词词义辨析。句意:这用了两年时间,但我们设法存了1000美元的紧急基金,相当于六周的账单。A. managed 设法完成;B. attempted 尝试;C. longed 渴望;D. swore 发誓。根据此句句意可知,夫妻俩成功存到了1000美元的紧急基金,manage to do“设法做到某事”,含有成功做到某事的意思,

    95、故选A。【28题详解】考查形容词词义辨析。句意:参见上题。A. similar 相似的;B. related 相关的;C. equal 平等的;D. inadequate 不足的。分析句子可知,which引导非限制性定语从句,which代替先行词$1,000 emergency fund,所以此处表达的是这1000美元的紧急基金可以支付六个周的账单,这样就暂时给作者解决了经济困难,让他们可以有时间找工作,想办法。be equal to“等于”,符合句意,故选C。【29题详解】考查动词短语辨析。句意:与此同时,我们集中精力给Doug找工作。A. carried on 继续;B. counted

    96、on 依靠;C. agreed on 同意;D. focused on 专注于。根据上文“My husband Doug and I became4at the same time.”我们都失业了,可知,失业后要找工作,此空后的宾语是“the job search for Doug”,表示给丈夫一个人找工作,可知,虽然他们都失业了,但是他们先专注于丈夫找工作的事,故选D。【30题详解】考查副词词义辨析。句意:最后,突然失去了我们全家所有的收入来源,并没有击倒我们。A. immediately 立即;B. suddenly 突然;C. surprisingly 令人吃惊地;D. graduall

    97、y 逐渐。分析句子可知,此空是副词修饰动词lose,结合上文“In my late 20s, my world turned upside down in just 72 hours.”在我20多岁的时候,我的世界在短短72小时内发生了翻天覆地的变化。可知,作者发生的变化是很突然的,所以作者是突然失业,失去了收入来源,故选B。【31题详解】考查形容词词义辨析。句意:它让我们更强大。A. calmer 更冷静的;B. smarter 更聪明的;C. stronger 更强大的;D. healthier 更健康的。结合上题分析可知,突然的变故没有击垮作者一家,反而让他们更强大。再根据下文“My h

    98、usband went back to work to support our family. As for me, instead of 12from my problems, I picked myself up.”我的丈夫重新工作养活家庭,而我没有逃避问题,而是振作起来,可知,作者和丈夫这样积极的状态也都证明了这样的变故让夫妻俩更强大,故选C。【32题详解】考查动词词义辨析。句意:至于我,我没有逃避我的问题,而是振作起来。A. hiding 躲避;B. separating 分开;C. excusing 原谅;D. learning 学习。根据下文“I picked myself up”

    99、我振作起来,说明作者并没有逃避问题,故选A。【33题详解】考查动词词义辨析。句意:我决定成为家里第一个大学毕业并成为注册会计师的人。A. deserved 应得;B. decided 决定;C. struggled 挣扎;D. happened 发生。结合上题可知,作者振作起来,所以她就做了一个决定,决定上大学,成为注册会计师,这样有了下文“Im a CEO of iCompass Compliance Solutions.”作者成了iCompass Compliance Solutions的首席执行官,故选B。【34题详解】考查名词词义辨析。句意:在这场风暴中,对我来说其实隐藏着一种恩惠。A

    100、. truth 事实;B. problem 问题;C. challenge 挑战;D. benefit 利益;好处。根据下文“Because my plant had closed down, I was eligible (有资格的) to go to school under the Job Training Partnership Act (JTPA). ”因为我的工厂已经关闭,我有资格根据职业培训合伙法上上学。可知,作者因为金融风暴,公司倒闭,才有资格上学,所以这对作者来说,是这场风暴给作者的“好处”,故选D。【35题详解】考查动词词义辨析。句意:我也很高兴能与其他人分享我的故事和我的

    101、建议。A. share 分享;B. compare 比较;C. exchange 交换;D. connect 连接。结合全文可知,作者经历了一系列的经济上的困难,最终取得成功,所以作者是想把自己的经历和建议分享给别人,故选A。第II卷 非选择题(共55分)第四部分:语法填空(共10小题;每小题1.5分,满分15分)语法填空On the surface, it is hard to find some similarities between female leaders. Merkel, for example, spent more than a decade as a chemist be

    102、fore going into politics_36_ Hasina, the daughter of Bangladeshs first president, served as her fathers political _37_(assist) while at college. But is there something deeper that they share?The researcher Susan R. Madsen from Utah interviewed some women about their paths to leadership. “Every singl

    103、e one of them _38_(talk) about finding their voices and their confidence at dinner-table conversations.” Madsen said.I also interviewed three women leaders, all of whom pointed to the family environment they _39_(raise) in. Igoye, for example, praised her father _40_ having sent his daughters to sch

    104、ool. Her mother went back to school to improve her career as a teacher, _41_Igoye described as being a big influence on her.Madsen drew another conclusion “Men tend to follow a more straight path to _42_(become) a leader. Women tend to not _43_(necessary) look ahead and think,I want to be on top. Ac

    105、tually, women leaders have to work harder than men _44_(live) up to peoples expectations.”Having women leaders can change the opportunities available for generations of women to come How much of a voice the women leaders are having influences what leadership is in a nation and _45_it means to its wo

    106、men.【答案】36. while/but/and 37. assistant 38. talked 39. were raised/had been raised 40. for 41. which 42. becoming 43. necessarily 44. to live 45. what【解析】这是一篇说明文。通主要介绍女性领导者之间的相似性以及和男性领导者的差别。【36题详解】考查连词。句意:例如,默克尔在从政前做了十多年的化学家,而孟加拉国第一任总统的女儿哈西娜在大学期间担任父亲的政治助理。分析句子可知,此空需要连词连接空前后两句话。根据句意,两句话的逻辑关系可理解为两句话的对

    107、比,这时用while;也可理解为两句之间的转折,用but;也可理解为作者只是阐述了两个人的事例,不强调语义之间的对比,直接用and连接,故填while/but/and。【37题详解】考查名词。句意:参见上题。空前有形容词修饰,作serve as的宾语,应用名词形式,根据句意“助手;助理”,名词assistant符合句意,此处表示单数概念,故填assistant。【38题详解】考查时态。句意:她们每个人都在谈到如何在餐桌上找到自己的声音和自信。分析句子可知,此空是动词作谓语,结合上句,采访是过去的事,那么采访对象“谈论”的事,也是过去,用一般过去时态,故填talked。【39题详解】考查时态语态

    108、。句意:我还采访了三位女性领导人,她们都提到了自己成长的家庭环境。分析句子可知,they 4 (raise) in是定语从句,空处是从句中的谓语,根据句意,她们是“被抚养”,应该用被动语态。抚养是过去的事,应用一般过去时态,结合主语they,所以填were raised;如果强调定语从句的谓语“被抚养”发生在主句表示过去的谓语动词“提到”之前,即:过去的过去,这时用过去完成时态,此时用had been raised;故填were raised/had been raised。【40题详解】考查介词。句意:例如,伊戈耶称赞父亲送他的女儿们去上学。固定搭配praise sb. for sth.“因

    109、某事称赞某人”,符合句意,故填for。【41题详解】考查定语从句。句意:她的母亲回到学校提升她的教师职业能力,伊戈耶说这对她影响很大。分析句子可知,此空引导非限制性定语从句,关系词指代前面整个主句内容并在从句中作described的宾语,用which引导,故填which。【42题详解】考查非谓语动词。句意:男性往往以更直接的方式成为领导者。空前to是介词,应用动名词作宾语,故填becoming。【43题详解】考查副词。句意:女人不一定会向前看,然后想,“我要处在领先地位。”修饰动词短语look ahead用副词,故填necessarily。【44题详解】考查非谓语动词。句意:事实上,女性领导者

    110、必须比男性更努力地工作才能达到人们的期望。分析句子可知,此句已有谓语动词,空处应用非谓语动词,根据句意,此处表目的,应用不定式作目的状语,故填to live。【45题详解】考查名词性从句。句意:女性领导人有多大的发言权影响着一个国家的领导能力以及它对女性的意义。分子句子可知,and连接两个宾语从句作influences的宾语,空后从句中的means缺少宾语,且表示“意味着什么”,指代物,故填what。第五部分:书面表达(满分40分)第一节 应用文写作(满分15分)46. 假设你是李华,你校讲举办校园艺术节.请写封邮件邀请外籍教师Chris做一个关于单口喜剧(stand-up comedy)的讲

    111、座.内容包括:(1)讲座的时间和地点;(2)讲座的主要内容.注意:(1)词数80左右;(2)可适当增加细节,以使行文连贯;(3)开头和结尾已给出,不计入总词数.Dear Chris,How is everything going?_.Thank you for your time.Yours,Li Hua【答案】Dear Chris,How is everything going? Our school is going to hold an Art Festival and were pleased to invite you to deliver a lecture on stand-up

    112、 comedy.The lecture will be given in the school lecture hall at 3 p.m. next Friday. Since stand-up is a new thing in China, many students arent very familiar with it. We hope you can share with us some basic information about stand-up. For example, what is stand-up and what are the main performing s

    113、tyles of it? Im sure this lecture will be successful and enrich our knowledge about western comedy.Thank you for your time.Yours,Li Hua【解析】【分析】本篇书面表达属于应用文,要求考生给外教Chris写封邮件,邀请他做一个关于单口喜剧的讲座。【详解】第一步:审题体裁:应用文时态:根据提示,时态主要为一般现在时和一般将来时。要求:(1)讲座的时间和地点;(2)讲座的主要内容。第二步:列提纲deliver a lecture; lecture hall; be fa

    114、miliar with; share with; basic information; performing styles; successful; enrich our knowledge。第三步:连词成句1. Our school is going to hold an Art Festival and were pleased to invite you to deliver a lecture on stand-up comedy.2. The lecture will be given in the school lecture hall at 3 p.m. next Friday.

    115、3. Since stand-up is a new thing in China, many students arent very familiar with it.4. We hope you can share with us some basic information about stand-up.5. For example, what is stand-up and what are the main performing styles of it?6. Im sure this lecture will be successful and enrich our knowled

    116、ge about western comedy.根据提示及关键词(组)进行遣词造句,注意主谓一致和时态问题。第四步:连句成篇1.表文章结构顺序:First of all, Firstly/First, Secondly/Second, Finally, In the end, At last (供参考)2.表并列补充关系:What is more, Besides, Moreover,In addition As well as, not onlybut (also) (供参考)3.表转折对比关系:However, On the contrary, but, In spite of+n/doi

    117、ng (供参考)4.表因果关系:Since连句成文,注意使用恰当的连词进行句子之间的衔接与过渡,书写一定要规范清晰。【点睛】高分句型1Since stand-up is a new thing in China, many students arent very familiar with it. 句中since引导原因状语从句高分句型2The lecture will be given in the school lecture hall at 3 p.m. next Friday.句中will be given一般将来时态的被动语态。高分句型3Im sure this lecture wi

    118、ll be successful and enrich our knowledge about western comedy.句中高级词汇enrich our knowledge意为“丰富我们的知识”和省略了that的宾语从句。第二节 读后续写(满分25分)47. 阅读下面材料, 根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写词数应为150左右。I was a taxi driver, a father of a 16-year-old boy at that time. My son was good at school, and he would graduate fro

    119、m senior high school and go to university, but he was hesitating to choose his future job and he always changed his mind. I did give him advice but he didnt follow it. And one Monday morning, I stopped at New York Hospital when I found a well-dressed man coming over. He was waving to me. I waited pa

    120、tiently until he jumped into the taxi. “La Guardia Airport, please.” He said.As always, I wondered about my passenger. So I asked, “What do you do?” “I am working at the hospital.” For some unknown reason, I decided to ask for his help.“Could I ask a favor?” He didnt answer at first. But I continued

    121、, “I have a son, 16. Hes doing well in school. He will graduate from senior high school. He wants a job this summer. Is there any possibility that you might get him a summer job?” After a minute, he said, “The medical students have a research project. Maybe he could fit in. Have him send me his scho

    122、ol records.” He searched his pocket and handed me a card.That evening, when I got home, I pulled the card from my pocket. “Robbie,” I said proudly, “This could be a summer job for you. Send him your school records.” Robbie took the card and read it out loud, “Fred Plum, New York Hospital.” “Is this

    123、a joke?” he said in doubt. After I shouted and threatened to cut off his pocket-money, Robbie promised to send off his grades the next morning.1所续写短文的词数应为150左右;2续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好。Paragraph 1:Two weeks later, when I arrived home, the whole family waited for me excitedly. _Paragraph 2:Robbie got th

    124、e job and did well at the hospital._【答案】Two weeks later, when I arrived home, the whole family waited me excitedly. Extremely proud, my son handed me a letter from Plum, telling him he was accepted by the project. As it turns out, he had sent his school records to the hospital the next day after I g

    125、ave him the card. And he got a phone from Plums secretary for an interview. He was concerned about the result, as a result of which, he didnt tell the family what happened.Robbie got the job and did well at the hospital. In fact, Robbie did so well that Plum phoned me, singing high praise for him. W

    126、hen the summer job ended, he made up his mind to be a doctor. With a clear aim in his mind, Robbie worked even harder. Eventually, he was admitted to New York Medical College. Much to my amazement, a stranger should change my sons future.【解析】【分析】本篇书面表达是读后续写。本文讲述了作者为让儿子确定自己未来的工作,让孩子申请一个暑期工作,并因此改变孩子未来

    127、的故事。【详解】读写任务型写作是将阅读与写作有机结合,要求考生既能读懂文章信息,又要依据要求规范连贯地表达内容,其中准确概括很有挑战且十分重要,根据记叙文、议论文、说明文等不同文体作相应概括,总的来说,遵循以下步骤:确定主题句;寻找关键词;重构主题句;重组支持句,写作时注意准确运用时态,上下文意思连贯,符合逻辑关系,尽量使用自己熟悉的单词句式,同时也要注意使用高级词汇和高级句型使文章显得更有档次,平时需注意积累短语和重要句型。通过阅读所给文章可知,本文讲述了作者为让儿子确定自己未来的工作,让孩子申请一个暑期工作,并因此改变孩子未来的故事。 续写部分分为两段,第一段开头是:两周后,当我到家的时候

    128、,全家人都在很激动地等着我,接下来应该是写他们要告诉我的消息,及我的反应;第二段开头是:Robbie得到了这份工作,并在医院做得很好。接下来应该是写这个暑期工作对孩子的影响。续写时要求使用5个以上短文中标有下划线的关键词语增加了写作难度,我们要熟悉所给划线词语,恰当的时候加以运用。最后还要注意所续写短文的词数应为150左右;续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。按要求完成写作任务。【点睛】本文描写详略得当,使用了一些高级词汇,如:excitedly,extremely,be concerned about,as a result of,sing high praise for,make

    129、 up ones mind等高级词汇;以及一些高级句式: my son handed me a letter from Plum, telling him he was accepted by the project.使用了现在分词作状语;He was concerned about the result, as a result of which, he didnt tell the family what happened.使用了非限制性定语从句;When the summer job ended, he made up his mind to be a doctor.使用了时间状语从句;With a clear aim in his mind, Robbie worked even harder.使用了with的复合结构。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:江苏省板浦高级中学2020-2021学年高二上学期期末联考英语试题 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-561295.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1