《走向高考》2017年高考英语人教版一轮复习习题 必修4 UNIT 5WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 走向高考 走向高考2017年高考英语人教版一轮复习习题 必修4 UNIT WORD版含解析 走向 高考 2017 年高 英语 人教版 一轮 复习 习题 必修 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家第一部分必修四Unit 5.阅读理解(2015海南省5月模拟)HortonAt first glance, there is little in Horton to attract people. The other nearby towns have much more to offer: Bradfield has its river and historic buildings, while Newtown has shops and entertainment. The buildings of Horton look dirty and unloved
2、. For shops, there is a small supermarket, a few bargain shops, a bakery which, strangely, does not sell bread and a florist which has one stand of sadlooking flowers. Even so, Horton has several advantages over its neighbouring towns.Firstly, it has a country park. Four thousand years ago, this was
3、 an important fort. There are no historic remains here now, but there are wonderful views over the countryside. On sunny weekends you can often see kids out with their parents, kicking balls or flying kites.There arent many job opportunities in Horton, and the roads to nearby cities arent really fas
4、t, but there are excellent rail links. You can be in London in an hour and a half, and other cities are less than an hour away. That means that parents can earn a good salary and still get home in time to spend the evenings with their families. Houses in Horton arent pretty, but theyre functional an
5、d cheap. The streets are quiet and safe, and there are plenty of parks and playgrounds. It has a library, three primary schools and a secondary school, St. Marks. It is friendly and offers a wide range of subjects and activities to children of all abilities and backgrounds. The town also has a swimm
6、ing and a sports centre, and the community halls hold regular clubs and events for people of all ages.文章大意:这是一篇说明文。文章主要介绍了Horton这个地方的地理特点和吸引人的地方。1What is the writers main purpose?ATo explain what tourists can do in Horton.BTo explain why Horton is a good place to live in.CTo explain why Horton is no
7、t as pleasant as other towns.DTo describe the history of Horton.答案:B推理判断题。通读全文,并根据文章第一段Even so, Horton has several advantages over its neighbouring towns和第三段的对该地方的介绍说明作者想解释的就是这个地方适于居住。故选B。2Which part of Horton does the writer find disappointing?Athe shops Bcountry parkCtransport links Dthe schools答案
8、:A细节理解题。根据题干关键词disappointing找到文章的对应段落是文章第一段对该镇商店的描述For shops, there is a small supermarket, a few bargain shops, a bakery which, strangely, does not sell bread and a florist which has one stand of sadlooking flowers可知这里的商店让人失望。故选A。3Which of the following is NOT the advantage of Horton?Aplenty of par
9、ks and playgroundsBhistorical buildingsCthe quiet and safe streetsDfunctional and cheap houses答案:B细节理解题。根据题干关键词the advantage of Horton找到文章第三段。根据第三段的Houses in Horton arent pretty, but theyre functional and cheap. The streets are quiet and safe, and there are plenty of parks and playgrounds排除A、C、D;只有B
10、不是Horton的优势。故选B。4What advantages does Horton bring to workers?AThere are plenty of jobs available in the town.BYou can drive to nearby cities in a short time.CYou can get to several cities quickly by train.DWorking conditions are better here than in other towns.答案:C细节理解题。根据文章第三段的You can be in London
11、 in an hour and a half, and other cities are less than an hour away. That means that parents can earn a good salary and still get home in time to spend the evenings with their families可知住在这里的工人们能很快地到达附近的城市。故选C。.完形填空(2015山东济南市5月针对性训练)People commonly believe red wakes us up or blue calms us down.It is
12、 deeply rooted in Western cultureto the point that many consider it a _1_.But do they really change our behavior in the ways that we _2_?If you repeatedly have a particular experience _3_ by a certain color,then you eventually _4_ to associate that color with the way you are feeling or behaving.Its
13、been suggested that a school career spent reading your teachers red writing circling your _5_ forever makes you link red with danger.Meanwhile,blue is more likely to be associated with _6_ situations like staring at the sea.It is true that people do make different associations with different _7_,but
14、 whether this translates into _8_ in a certain way or succeeding at a particular task is a different question.To _9_ this idea,in 2009 researchers at the University of British Columbia sat their participants at computer screens colored blue or red and tested them on _10_ tasks.With a red screen peop
15、le did better on _11_ requiring attention to detail,but when the screen was blue they did better on creative tasks,such as _12_ as many uses as possible for a single brick.The researchers thought that red signaled“avoidance”and so they were more _13_,while blue motivated an“approach” behavior that _
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-561671.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
