2020-2021学年高中牛津译林版英语选修七同步练习:第三单元测评 WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中牛津译林版英语选修七同步练习:第三单元测评 WORD版含答案 2020 2021 学年 高中 牛津 译林版 英语 选修 同步 练习 第三 单元 测评 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、第三单元测评(时间:120分钟满分:150分)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。W:May I see your ticket please?I think you are sitting in my seat.M:Oh,you are right.My seat is in the balcony.Im terribly sorry.1.Where are
2、the two speakers probably?A.In a cinema.B.In the street.C.At a park.答案AM:My wife wants to buy a washing machine,my son wants an iPad,and I want an iPhone very much.W:If you buy all of them today,well give you a television.2.What does the mans son want to buy?A.An iPhone.B.An iPad.C.A television.答案BW
3、:Toms father agrees with him to play football but the time is within an hour.M:Thats the best news I have heard today.We will have a best player in our team.3.What can we know from the conversation?A.Tom is a good football player.B.Toms father plays football well.C.Tom can play football for a whole
4、day.答案AM:Youve had your hands full and have been overworked during the last two weeks.I think you really need to go out and get some fresh air and sunshine.W:You are right.Thats just what Im thinking about.4.What advice does the man give the woman?A.Putting off her work.B.Having a rest at home.C.Enj
5、oying the outdoors.答案CW:You seem very confident about the job interview,dont you?M:Yes,I feel ready for it.I bought a good suit at clothing store and I had my hair cut.I have studied almost everything about finance and economics.5.What did the man do for the job interview?A.Bought a nice tie.B.Learn
6、ed about the company.C.Studied a lot about finance and economics.答案C第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白,每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟。听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间,每段对话或独白读两遍。 听第6段材料,回答第6、7题。W:Hello.This is Bell Canada.How can I help you?M:Hi.This is Kimi Yang.Im
7、 calling for a home phone cancellation.Im moving out next month.W:Okay.What day would you want your home phone cancelled?M:The end of this month.W:All right.Ill do it for you by then.M:Anything else?W:No,thanks.6.When will the man move out?A.Next month.B.This month.C.Next week.答案A7.What does the man
8、 want to do?A.Cancel his home phone.B.Pay the phone bill.C.Pay off the rent of the house.答案A听第7段材料,回答第8、9题。M:Please open your books to Page 10.Can I help you,Mary?W:Im sorry that Im late.I couldnt find the room.M:Thats alright.Its the first day of school,after all.W:What are we doing?M:Im asking the
9、 class to read Page 10 themselves.Then Im going to ask some questions about the passage.W:May I have a text book?M:Here.Write your name inside the front cover.Remember that you must return the textbook to me at the end of the semester,so keep it in good condition.8.Whats the relationship between the
10、 two speakers?A.Bookstore clerk and customer.B.Classmates.C.Teacher and student.答案C9.What does the man remind the woman to do?A.Return the book to the library.B.Write the name on the cover.C.Keep the textbook in good condition.答案C听第8段材料,回答第10至12题。W:Hi,Mike!I cant believe youre watching Cars.Arent yo
11、u getting too old for Disney movies?M:Nah,sometimes its fun to be a kid again,and Ive always found cartoons really entertaining.When I was little,most of my time would revolve around watching Disney cartoons.W:Yeah,me too.I was a fan of cartoons.My all-time favourite is Beauty and the Beast. When I
12、was little,I wanted to be a princessgoing to Disneyland was like a dream coming true!I was so thrilled that I got to meet Cinderella,but I dont think my parents were too happythey ended up having to buy me lots of Disney products like Cinderella backpacks and toys.M:Cinderellas suitable for girls.10
13、.How did the man spend his most childhood?A.By watching Disney cartoons.B.By playing in Disneyland.C.By drawing kinds of cartoons.答案A11.Which is the womans favourite Disney movie?A.Cars.B.Beauty and the Beast.C.Cinderella.答案B12.Why were the womans parents unhappy?A.Because she was too crazy about Di
14、sneyland.B.Because they spent too much on Disney products.C.Because they were so tired.答案B听第9段材料,回答第13至16题。M:Oh,were looking at something very different from the last garden and its a sort of a Chinese-themed part of your garden.Can you tell us a little bit about it?W:Well,I decided Id put a Chinese
15、 area into my garden about 16 years ago.So I looked at pictures and tried to build a Chinese area and put it together.M:And I know that you actually bought some of these sort of Chinese elements in England,but some of them you bought in China,didnt you?W:Yes,I bought the pot from China.M:And can you
16、 tell me a little bit about this china here?W:Its made in Jingdezhen,Jiangxi Province.And one Chinese friend sent it to me as my birthday gift last year.13.When did the woman decide to put a Chinese area into her garden?A.14 years ago.B.15 years ago.C.16 years ago.答案C14.Where does this conversation
17、happen most possibly?A.In China.B.In the U.K.C.Not known.答案B15.What did the woman buy from China?A.A pot.B.A bowl.C.A plate.答案A16.What did she get the china for?A.A birthday gift.B.A Christmas gift.C.A friendship gift.答案A听第10段材料,回答第17至20题。M:Ma Xin,the owner of a shop selling outdoor sports equipment
18、 in Beijing,has witnessed rapid growth in the market in the recent years.He started the business in 2007 by opening his small shop in Shijingshan district,western Beijing.At first,there was a relatively small,niche market(小众市场)for his goods and he relied on his friends to help promote the store,but
19、these days finding customers is not difficult.According to a report released by outdoor activity information website in September this year,there are up to 60 million people in China who like outdoor sports,and about 150 million people who buy outdoor sporting clothes annually.The total retail sales
20、 of outdoor products in China in 2012 was 14.52 billion yuan($2.38 billion),up 34.94 percent year-on-year,according to a report released by China Outdoor Commerce Alliance(COCA)earlier this year.“In the past,it was hard to find professional outdoor equipment in Beijing,” said Ma.“But now,the market
21、has developed and more people are interested in hiking,riding,and rock climbing.”17.What does Ma Xins shop sell?A.Outdoor sports equipment.B.Outdoor sports shoes.C.Outdoor sports clothes.答案A18.What did Ma Xin find at first?A.Customers were difficult to treat.B.It was easy to get customers.C.It was d
22、ifficult to run his business.答案C19.How many people buy outdoor sporting clothes each year?A.60 million.B.140 million.C.150 million.答案C20.What are more people interested in according to Ma Xin?A.Hiking,riding and surfing.B.Jogging,hiking and rock climbing.C.Hiking,riding and rock climbing.答案C第二部分阅读(共
23、两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。ATwo travelling angels stopped to spend the night in the home of a wealthy family.The family were rude and refused to let the angels stay in the guest room.Instead the angels were given a space in the cold basement.As they made their
24、 bed on the hard floor,the older angel saw a hole in the wall and repaired it.When the younger angel asked why,the older angel replied:“Things arent always what they seem.”The next night the pair came to rest at the house of a very poor,but very hospitable(好客的)farmer and his wife.After sharing what
25、little food they had,the couple let the angels sleep in their bed where they could have a good nights rest.When the sun came up the next morning,the angels found the farmer and his wife in tears.Their only cow,whose milk had been their only income,lay dead in the field.The younger angel was very ang
26、ry and asked the older angel,“How could this happen?”“Why did you not watch out for the cow?The first man had everything,yet you watched over his house,” she accused.“The second family had little but was willing to share everything,and you did not help.”“Things arent always what they seem.” the olde
27、r angel replied.“When we stayed in the basement,I noticed there was gold stored in that hole in the wall.Since the owner was so greedy and unwilling to share his good fortune,I asked God if I could seal(封口)the wall so he wouldnt find it.Then last night as we slept in the farmers bed,the angel of dea
28、th came for his wife.I asked God if the angel of death could take the cow instead.Things arent always what they seem.”21.The younger angel was very angry because .A.the older angel treated the two families unfairlyB.the older angel killed the farmers cowC.the wealthy man gave them a bad place to liv
29、eD.the angel of death took the cow away答案A解析推理判断题。根据第三段的介绍可知,年轻的天使感到生气,是因为他认为,年长的天使对待这两个家庭不公平。22.Why did the older angel let the farmers cow die?A.Because she wanted to save the farmers wife.B.Because she wanted to teach the younger angel a lesson.C.Because she was sympathetic to the rich.D.Because
30、God wanted the older angel to take the cow.答案A解析推理判断题。根据文中的“Then last night as we slept in the farmers bed,the angel of death came for his wife.I asked God if the angel of death could take the cow instead.”可知,让农夫的奶牛死了是为了救农夫的妻子。23.The story tries to tell the reader that .A.the young should always lea
31、rn from the oldB.angels are always ready to help the poorC.angels are always ready to help the richD.sometimes things are not what they seem答案D解析推理判断题。根据本文对故事的介绍以及文中多次出现的“Things arent always what they seem.”可知答案。BMost of us would like to have glowing skin,especially as we get older.The good news is
32、that you dont have to wait until summer to catch some sun rays.Scientists have found eating plenty of fruit and vegetables is by far the best way to achieve a healthy,golden glow.Dr.Ian Stephen said,“Most people think that the best way to improve their skin color is to get a suntan(棕褐色).But our rese
33、arch shows that eating lots of fruit and vegetables is actually more effective.”The team first assessed the skin color of people in relation to their diet.Those who ate more fruit and vegetables a day were found to have a more golden,yellow skin color.Those with a healthy glow had a higher presence
34、of carotenoids(类胡萝卜素),which play a role in the immune system.Carotenoids are commonly found in fruit and vegetables such as yellow and red peppers,spinach,apricots and melons.The team then studied the relation between skin tone and attractiveness.They used specialist software to operate the skin col
35、or on the images of 51 faces to simulate(模拟)more or less carotenoids and suntans.Participants were then asked to adjust the skin color to make the faces look as healthy as possible.Given the choice between skin color enhanced by suntans and skin color enhanced by carotenoids,people preferred the car
36、otenoids skin color.The study shows that not only do people use skin color to judge how healthy other individuals are,but they are accurate when they make those judgments.While this study focus on Caucasian(白种人的)faces,it suggests this phenomenon may exist across cultures,since similar preferences fo
37、r skin yellowness are found in an African population.24.Which statement is TRUE according to the text?A.Carotenoids are important in the immune system.B.Carotenoids are only found in the fruit.C.Carotenoids can be improved by catching sun rays.D.Carotenoids are the only factor that affects the skin
38、color.答案A解析细节理解题。根据文中的“Those with a healthy glow had a higher presence of carotenoids(类胡萝卜素),which play a role in the immune system.”可知,类胡萝卜素在免疫系统中起着重要作用。25.According to the text,people preferred.A.the yellow skin colorB.the skin color as white as possibleC.the skin color enhanced by carotenoidsD.th
39、e skin color enhanced by suntans答案C解析细节理解题。根据文中的“Given the choice between skin color enhanced by suntans and skin color enhanced by carotenoids,people preferred the carotenoids skin color.”可知答案。26.What can we learn from the text?A.Young girls should not eat many melons.B.Theres no need to worry abou
40、t our skin color.C.We cannot judge a person from his appearance.D.Skin color is a clue to judge whether a person is healthy or not.答案D解析推理判断题。根据文中的“The study shows that not only do people use skin color to judge how healthy other individuals are”可知,皮肤颜色是判断一个人是否健康的线索。27.Whats the authors intention of
41、 writing this passage?A.To share his experience of improving the skin.B.To persuade us to get suntans every day.C.To explain different diets in different cultures.D.To show us how to get glowing skin.答案D解析写作意图题。本文在第一段点出主题:“The good news is that you dont have to wait until summer to catch some sun ra
42、ys.Scientists have found eating plenty of fruit and vegetables is by far the best way to achieve a healthy,golden glow.”,然后下文进行了具体介绍。故选D项。CEach time I see a balloon,my mind flies back to a memory of when I was a six-year-old girl.It was a rainy Sunday and my father had recently died.I asked my mom i
43、f Dad had gone to heaven.“Yes,honey.Of course,” she said.“Can we write him a letter?”She paused,the longest pause of my short life,and answered,“Yes.”My heart jumped.“How?Does the mailman go there?” I asked.“No,but I have an idea.” Mom drove to a party store and returned with a red balloon.I asked h
44、er what it was for.“Just wait,honey.Youll see.” Mom told me to write my letter.Eagerly,I got my favorite pen,and poured out my six-year-old heart in the form of blue ink.I wrote about my day,what I learned at school,how Mom was doing,and even about what happened in a story I had read.For a few minut
45、es it was as if Dad were still alive.I gave the letter to Mom.She read it over,and a smile crossed her face.She made a hole in the corner of the letter where she looped the balloon string.We went outside and she gave me the balloon.It was still raining.“Okay,on the count of three,let go.One,two,thre
46、e.”The balloon,carrying my letter,darted upward against the rain.We watched until it was swallowed by the mass of clouds.Later I realized,like the balloon,that Dad had never let his sickness get him down.He was strong.No matter what he suffered,hed persevere,dart up,and finally transcend this cold w
47、orld and his sick body.He rose into sky and became something beautiful.I watched until the balloon disappeared into the gray and white and I prayed that his strength was hereditary.I prayed to be a balloon.28.When the girl asked her mother if they could write to her father,her mother .A.felt it hard
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-582438.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
