2020-2021学年高中英语 Unit 5 Working the Land Section D Using Language (Ⅱ).docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit Working the Land Section Using Language 2020 2021 学年 高中英语
- 资源描述:
-
1、Unit 5 Working the LandSectionDUsingLanguage()&AssessingYourProgress课后篇巩固提升基础夯实.单词拼写1.At first glance, (有机的) farming looks much more expensive for the farmer.答案organic2.Everybody is talking about the matter,which is a subject of (广泛的) comment.答案widespread3.You should allow a little time after a meal
2、 for the food to (消化).答案digest4.It is (必要的) for us to know all the facts.答案essential5.There are several (替代物) to your plan.答案alternatives6.Her mother began operation of a small (食品杂货店).答案grocery7.Can you give me an (例子) of what happened?答案instance8.You have only considered one (方面) of the difficulty
3、,but there are many.答案aspect.短语填空set up,separate.from,in turn,over time,focus on1.People try to avoid transportation delays by using their own cars,and this creates further problems.答案in turn2.,however,we have the opportunity to learn to accept ourselves.答案Over time3.Most of us are more our tasks in
4、 the morning than we are later in the day.答案focused on4.The organisation to preserve endangered species from extinction.答案was set up5.In no way can teaching in the school practice.答案be separated from.完成句子1.老师说的话对学生有很大的影响。What the teacher says the students.答案has a great impact on2.由于懒惰,汤姆上周考试不及格。Tom
5、failed the exam last week .答案because of his laziness/because he was lazy3.我们绝对不能忽略知识的价值,以及实际的经验。On no account can we ignore the value of knowledge,practical experience.答案as well as4.昨天晚上是什么阻止你去听音乐会的啊?What to the concert last night?答案kept you from going5.他们已采取有效的措施尽量使人们和环境健康。They have taken effective
6、 measures to keep people and environment .答案as healthy as possible素养提升.阅读理解主题语境:人与社会人际沟通I left England for Sydney in September.It was a career move for my husband,and our 20-year-old daughter was feeling adventurous and decided to come,too.However,just before leaving England,my 79-year-old mother su
7、ffered a stroke(中风).Being strong and independent,she continues to live at home with the help of social services.But she couldnt look after the garden.I thought how wonderful it would be if there was an organisation offering volunteer help.Friends asked me what I planned to do in Australia,and I told
8、 them I would be looking for a volunteer position with a gardening charitable organisation.Imagine my surprise when I found just the organisation I had been looking forEasy Care Gardening( ECG)!There are several reasons why I volunteer for ECG.Firstly,as a newcomer to Australia I meet many great peo
9、ple who,like me,volunteer some of their time.We cover a large age range,but all love gardens and helping others.Secondly,through working with ECG I have been lucky enough to explore Sydneys North Shore that I might not have had the opportunity to visit otherwise.Finally,there are all those wonderful
10、 people we call “clients(客户)”,but are more like friends when we visit them often and tend their gardens.What great people I have met,and the stories they have to tellthe family histories,where they come from and the reasons for immigrating to Australia.I find it a privilege to have access to private
11、 gardens which,in many cases,have been the joy of their owners for many years.Each one is individual and reflects the character,needs and the history of each family.Indeed,the gardens reflect the multicultural and historical background of Sydney.【语篇解读】作者因个人经历决定在澳大利亚做园艺志愿者,帮助客户打理花园。这一工作不仅让作者能帮助他人,而且也
12、给作者带来了很多收获。1.Why did the author move to Sydney?A.Her husband would work there.B.She planned to volunteer there.C.She was very keen on adventures.D.She had to look after her sick mother.答案A解析细节理解题。根据第一段中的“IleftEnglandforSydneyinSeptember.Itwasacareermoveformyhusband.”可知,这次搬去悉尼是由于作者丈夫的事业变动,故选A项。2.What
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-583116.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
