2020-2021学年高中英语北师大版(2019)选择性必修第一册课后习题:UNIT 3 SECTION C WRITING WORKSHOP .docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语北师大版2019选择性必修第一册课后习题:UNIT 3SECTION CWRITING WORKSHOP 2020 2021 学年 高中英语 北师大 2019 选择性
- 资源描述:
-
1、UNIT3CONSERVATIONSectionCWRITINGWORKSHOP&VIEWINGWORKSHOP&READINGCLUB&ASSESSMENT课后篇巩固提升基础夯实.单词拼写1.It is a good (论说文)apart from a few slight faults.答案essay2. (有机的)produce is likely slightly healthier to eat.答案Organic3.Can you put me through to the president office of the (研究院)?答案institute4.There is no
2、t much (家禽肉)in the shops.答案poultry5.We gain an advantage over our o because of much more resources.答案opponent6.The scientist c to have invented a new kind of car.答案claimed7.They contain a harmful c that caused my liver to fail.答案chemical8.The government declared war on the (毒品) dealers.答案drug9.We we
3、re astonished to find the (寺院)still in its original condition.答案temple10.A stream is winding its way through the (山谷) into the river.答案valley.单句语法填空1.School officials say they welcome parental (involve).答案involvement2.She was shocked by the (cruel) of his words,thinking he was too hard on her.答案crue
4、lty3.The (scene) spot is on northwestern outside of Beijing.答案scenic4.Some were in memory of settlers former homes,others in honour of (history) events.答案historic5.Even in advanced (agriculture) societies,it took about ninety-five people on farms to feed five people in cities.答案agricultural6.You hav
5、e a tendency to avoid (argue).答案argument7.Though having lived abroad for years,many Chinese still observe (tradition) customs.答案traditional8.The last few years have seen (environment) disasters on a grand scale,and experts are predicting far worse to come.答案environmental9.The majority of people woul
6、d not support this type of (science) research.答案scientific10.There are sometimes great (culture) differences even between native English speakers.答案cultural.选择合适的短语完成句子in that way, apart from, sum up, for instance, home to, fight for, suffer from, at the rate of, on top of that, be located in1.I enj
7、oyed,the chapter in which Harold discovers how to think on his own.答案for instance2.To ,its worthwhile to rebuild the old bridge.答案sum up3.Id prefer to do it in this way rather than .答案in that way4.this,the actual cost of misused light is estimated to be millions of dollars every year.答案Apart from5.H
8、e hasthe lung cancer for many years.答案suffered from6.No matter what happens in the court,the judges must stand for us to the justice of our cause.答案fight for7.The island is many birds and animals.答案home to8.Narvik the south of Norway.答案is located in9.,he believes in working for money.答案On top of tha
9、t10.The train was going95 kilometres an hour.答案at the rate of.完成句子1.另一方面,黑色令人压抑。,black is depressing.答案On the other hand2.他们匆忙地回家了,又饿又冷。They went home in a hurry,.答案hungry and cold3.这个书包和我昨天丢失的一样。This is I lost yesterday.答案the same bag as4.他张大嘴巴凝视着他的朋友。He stared at his friend .答案with his mouth wide
10、open5.他死了,留下妻子和五个孩子。He died,with five children.答案leaving his wife素养提升.阅读理解A主题语境:人与自然语篇类型:说明文(2020江西南昌六校期末联考)A new study has found that North American migratory(迁徙的) birds have been getting smaller over the past 40 years.Researchers say the finding suggests a warming climate(气候) could be affecting bi
11、rd growth in North Americaand across the world.The study was recently published in EcologyLetters.Researchers measured(测量) the size of 80,000 birds killed from 1978 to 2016 during the spring and fall migrations in the city of Chicago,Illinois.Over the 40-year period,body size decreased in all 52 spe
12、cies.The average body weight fell by 2.6 percent.Leg bone length dropped by 2.4 percent.The one area of growth was the wingspan,which increased by 1.3 percent.The researchers said the wing growth likely happened to allow the birds to continue making long migrations with smaller bodies.The study cons
13、idered a principle known as Bergmanns rule,in which individuals within a species grow smaller in warmer areas and grow larger in colder ones.Brian Weeks,a biologist at the University of Michigans School for Environment and Sustainability,helped lead the research.He said that he believes the results
14、show a clear connection between a warming climate and the growth of the birds.“In other words,climate change seems to be changing both the size and shape of these species,” he said.The study found a direct connection between the average summer temperature and the body size of the birds.Dave Willard
15、works with Chicagos Field Museum,which was in charge of measuring all the birds.He said nearly “everyone agrees that the climate is warming,but examples of just how that is affecting the natural world are only now coming to light.”“We had good reason to expect that increasing temperatures would lead
16、 to reductions in body size,based on earlier studies,” Weeks said.“I was incredibly surprised that all of these species are responding in such similar ways.”The researchers plan to continue studying the Field Museum data in an effort to find additional evidence to support their findings.They will al
17、so further examine the idea that an individuals physical development can change to fit changing environmental conditions.【语篇解读】本文是一篇说明文,讲述了气候变暖会影响鸟类的生长。1.Which of the following didnt go down to a lower level?A.The body size.B.The body weight.C.The leg bone length.D.The wingspan.答案D解析细节理解题。根据第二段中的“Th
18、eaveragebodyweightfellby2.6percent.Legbonelengthdroppedby2.4percent.Theoneareaofgrowthwasthewingspan,whichincreasedby1.3percent.”可知,翼展的尺寸没有变小。故选D项。2.Whichofthefollowingtookresponsibilityformeasuringthebirds?A.EcologyLetters.B.BrianWeeks.C.TheFieldMuseum.D.DaveWillard.答案C解析细节理解题。根据第五段中的“DaveWillardwo
19、rkswithChicagosFieldMuseum,whichwasinchargeofmeasuringallthebirds.”可知,DaveWillard就职于芝加哥菲尔德博物馆,该博物馆负责测量所有鸟类。故选C项。3.Whatdotheunderlinedwords“comingtolight”inParagraph5mean?A.Known.B.Similar.C.Intelligent.D.Distant.答案A解析词义猜测题。根据第六段中的“Wehadgoodreasontoexpectthatincreasingtemperatureswouldleadtoreduction
20、sinbodysize,basedonearlierstudies,”可知,画线词语所在句指的是每个人都同意气候正在变暖,但关于气候变暖如何影响自然界的例子直到现在才为人所知。画线部分的意思是“知道”,故选A项。4.The main idea of the passage is that.A.fifty-two species of birds became smallerB.the warming climate could affect bird growthC.the warming climate makes the birds grow largerD.the researchers
21、 have proved their findings答案B解析主旨大意题。根据第一段中的“Researcherssaythefindingsuggestsawarmingclimate(气候)couldbeaffectingbirdgrowthinNorthAmericaandacrosstheworld.”可知,研究人员表示,这一发现表明气候变暖可能会影响北美乃至全球的鸟类生长,由此可知本文的主要观点是气候变暖会影响鸟类的生长,故选B项。B主题语境:人与自然语篇类型:说明文(2020黑龙江哈尔滨高一期末考试)In the past 50 years,the amount of water
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-583279.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
