2021-2022学年高中人教版英语选修6测评:UNIT 3 SECTION Ⅰ— WARMING UP PRE-READING READING .docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中人教版英语选修6测评:UNIT 3SECTION WARMING UP PRE-READING READING 2021 2022
- 资源描述:
-
1、Unit3AhealthylifeSectionWarmingUp,Pre-reading,Reading&Comprehending课后篇巩固提升一、写作词汇复习Reading部分的词汇,完成下列小对话或语段。1.Some movies have been (ban) on the basis of violence.答案banned2.They are quiet,arent they?Yes.They (习惯于) not talking at meals.答案are accustomed/used to3.He absolutely television.答案is;addicted to
2、4.Do you (想) going for a swim?Im sorry,but I have to do my homework at home.答案feel like5.Did you go to church yesterday morning?No.I am (惭愧) to say I havent been to church for years.答案ashamed6.Our basketball team lost the match at last.Im (失望的) to hear that.答案disappointed7.My success is (由于) your he
3、lp.It was right to (辞去) my job and (决定) finding a new job in Beijing.答案due to;quit;decide on8.Things can easily go wrong when people are under (压力),which will have side (效果) on them.答案stress;effects二、阅读词汇复习Reading部分的词汇,写出画线部分的汉语意思。As is known,the abuse of drugs will have a bad effect on people,espec
4、ially on children and pregnant 1.women.It may lead to an abnormal 2. baby or death.However,withdrawal 3. from drugs is painful and will take a long time.Smoking and drinking also do great harm to our health.We are now in adolescence 4.,so we should keep away from cigarettes 5. and never touch alcoho
5、l 6.答案1.怀孕的2.不正常的3.戒毒过程4.青春期5.香烟6.酒精三、用方框内所给短语的正确形式填空due tobe addicted toget accustomed todecide onhave an effect onfeel likeover and over againban.fromtake offas.as1.If we destroyed eco-environment,this in turn the food supply for human beings.答案had an effect on2.This is what she has been saying I
6、dont know how many times.答案over and over again3.It is not difficult a task I expected.In other words,the task is not so difficult.答案as;as4.Once youve a sale price,you can see what the market will bring you.答案decided on5.He from the school team because of his bad behavior.答案was taken off6.After about
7、 three months,I no longer nicotine.答案was;addicted to7.She always speaks English in front of her children,so that they communicating in English at home.答案get accustomed to8.His failure was largely his carelessness.答案due to9.Use it to remind yourself of why you want to stop,whenever you smoking.答案feel
8、 like10.Bicycles superhighways.答案are banned from四、根据汉语提示完成句子1.在我这个年龄,我仍然足够健康能够享受生活。,I am still life.答案At my age;fit enough to enjoy2.你难以想象和他相处有多么困难。You can hardly imagine how difficult it is .答案to get along with him3.他没有通过这次考试,我也没有。He didnt pass the exam,.答案neither did I4.你要想过和她一样幸福的生活,就要改变对于生活的态度。I
9、f you want she lives,you should change your attitude to life.答案as happy a life as5.地震发生时,他设法从楼里逃了出来。When the earthquake happened,he from the building.答案managed to escape五、阅读理解ANew research has found that even if you give up smoking,the damage it has done to your genes will stay there for a much long
10、er time.In the research,a team of US scientists studied the blood of 16,000 people.Among them,some were smokers,some used to smoke,and the rest were non-smokers.Scientists compared their genes and found that more than 7,000 genes of smokers had changeda number that is one-third of known human genes.
11、According to NBC News,both heart disease and cancer are caused by genetic changes.Some people may have had the changes when they were born,but most people get them in their day-to-day lives while doing things like smoking.When you stop smoking,a lot of these genes will return to normal within five y
12、ears.This means your body is trying to heal itself of the harmful effects of smoking.But the changes in some of the genes stay for longer.They can stay for as long as 30 years.Its almost like leaving a footprint on wet cement (水泥)it will always be there,even when youve walked away and when the cemen
13、t becomes dry.Although the study results may make people unhappy,there is a bright side:the findings could help scientists invent medicine to treat genetic damage caused by smoking or find ways to tell which people have heart disease or cancer risks.1.Whats the function of Paragraph 1?A.To give an e
14、xample.B.To arouse readers interest.C.To make an argument.D.To introduce the topic of the passage.答案D解析推理判断题。通读全文可知,由第一段是文章的主题段,点出主题:新的研究发现,即使戒烟,抽烟对基因造成的损害也会在身体里持续很长时间。下文通过实验说明这一问题和其具体的影响。故D项正确。2.Whats the reason for most genetic changes?A.Peoples condition at birth.B.Environmental pollution.C.Peopl
15、es bad living habits.D.Heart disease and cancer.答案C解析细节理解题。由第三段中的“Somepeoplemayhavehadthechangeswhentheywereborn,butmostpeoplegetthemintheirday-to-dayliveswhiledoingthingslikesmoking.”可知,大多数人的基因变化是日常生活中的不良生活习惯导致的。故C项正确。3.What does the underlined word “it” in Paragraph 4 refer to?A.The cement.B.The f
16、ootprint.C.The harmful effects.D.The genetic change.答案B解析代词指代题。由第四段中的“Itsalmostlikeleavingafootprintonwetcement(水泥)itwillalwaysbethere,evenwhenyouvewalkedawayandwhenthecementbecomesdry”可知,it是指“脚印”。句意:这几乎就像在湿水泥上留下一个脚印即使你走,水泥变干了,它也会一直在那里。故B项正确。4.What do we know about the findings?A.The findings are th
17、e fruit of more than three years research.B.The findings have prevented more people from starting smoking.C.The findings offer evidence that a damaged gene can heal itself.D.The findings help to find cures for genetic damage caused by smoking.答案D解析细节理解题。由最后一段中的“thefindingscouldhelpscientistsinventme
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-599954.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
