分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型2021秋高二英语外研版选择性必修第三册同步练习:UNIT 1 SECTION A STARTING OUT .docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:628937
  • 上传时间:2025-12-12
  • 格式:DOCX
  • 页数:5
  • 大小:34.99KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021秋高二英语外研版选择性必修第三册同步练习:UNIT 1SECTION ASTARTING OUT 2021 秋高二 英语 外研
    资源描述:

    1、Unit1FacevaluesSectionAStartingout&Understandingideas课后篇素养形成必备知识基础练.单词拼写1.The theatre managed to b its audiences by cutting ticket prices.答案boost2.You were suffering from a period of o depression after losing your job.答案obsessive3.He p to his family that everything was fine.答案pretended4.If thats all

    2、 the thanks I get,I wont (苦恼) in future!答案bother5.Theres always been a (模式化的思想)about successful businessmen.答案stereotype6.They refused to (承认) that they were defeated.答案acknowledge.短语填空play a part in,leave an impression on,a lack of,a desire for,tend to,in terms of1. experience,she definitely had th

    3、e edge over the other people that we interviewed.答案In terms of2.There is people wanting to start up new businesses.答案a lack of3.You might be driven by a fear of failure quite as much as success.答案a desire for4.In our culture webe shy at talking about our talents and skills.答案tend to5.The books you r

    4、ead as a child can the job you have later in life.答案play a part in6.A good self-introduction can people.答案leave an impression on.完成句子1.阅读你能找到的任何一本书对你扩展知识都是必要的。is necessary for you to expand your knowledge.答案Reading whatever book you can find2.正如他所说,拯救他们的生命就是拯救他们的灵魂。,to save their lives is to save th

    5、eir souls.答案As he puts it3.从他们的社会背景来看,孩子们成就的差异并不是完全可以解释的。The differences in the childrens achievements were not wholly explainable .答案in terms of their social background4.许多毕业生在面试时表现出缺乏自信。Many graduates showduring an interview.答案a lack of confidence5.更糟糕的是,一些广告千方百计误导人们的注意力。What makes things worse is

    6、 that misguide peoples attention.答案some advertisements try every means to关键能力提升练.阅读理解A(2020广东深圳高二检测)Diet pills,Diet Coke,Diet Pepsi,no-fat diet,vegetable diet.We are surrounded by the word “diet” everywhere we look and listen.We have so easily been attracted by the promise and potential of diet prod

    7、ucts that we have stopped thinking about what diet products are doing to us.We are paying for products that harm us psychologically and physically.Diet products significantly weaken us psychologically.On one level,we are not allowing our brains to admit that our weight problems lie not in actually l

    8、osing the weight,but in controlling the consumption of fatty,high-calorie,unhealthy foods.Diet products allow us to jump over the thinking stage and go straight for the scale (秤) instead.All we have to do is to swallow or recognize the word “diet” in food labels.On another level,diet products have g

    9、reater psychological effects.Every time we have a zero-calorie drink,we are telling ourselves without our awareness that we dont have to work to get results.Diet products make people believe that gain comes without pain,and that life can be without resistance and struggle.The danger of diet products

    10、 lies not only in the psychological effects they have on us,but also in the physical harm that they cause.Diet foods can indirectly harm our bodies because consuming them instead of healthy foods means we are preventing our bodies from having basic nutrients.Diet foods and diet pills contain zero ca

    11、lorie only because the diet industry has created chemicals to produce these wonder products.Diet products may not be nutritional,and the chemicals that go into diet products are potentially dangerous.Now that we are aware of the effects that diet products have on us,it is time to seriously think abo

    12、ut buying them.Losing weight lies in the power of minds,not in the power of chemicals.Once we realize this,we will be much better able to resist diet products,and therefore prevent the psychological and physical harm that comes from using them.【语篇解读】这是一篇说明文。文章说明了减肥产品误导了人们,它们对身体有害。1.FromParagraph1,we

    13、canlearnthat.A.peoplearefedupwithdietproductsB.dietproductsaremisleadingpeopleC.dietproductsfailtobringoutpeoplespotentialD.peoplehavedifficultyinchoosingdietproducts答案B解析推理判断题。第一段主要讲的是我们的周围到处都是“节食”这个词,以至于我们很容易被减肥产品的前景和潜力所吸引,不再去想减肥产品对我们做了什么。由此可推断出,这使得我们正在为伤害我们身心的产品付出代价,减肥产品误导了人们。故选B项。2.One psycholog

    14、ical effect of diet products is that people tend to .A.try out a variety of diet foodsB.hesitate before they enjoy diet foodsC.watch their weight rather than their dietD.pay attention to their own eating habits答案C解析推理判断题。答案定位在第二段“Dietproductsallowusto.dietinfoodlabels.”减肥产品可以让我们跳过思考阶段,直接进入体重秤。我们所要做的

    15、就是吞下或识别食品标签上的“饮食”这个词。由此推断出减肥产品会使得人们倾向于关注自己的体重,而不是饮食。故选C项。3.In Paragraph 3,“gain comes without pain” probably means .A.diet products bring no harmB.diet products have no calorieC.it costs little to stay healthyD.losing weight needs no efforts答案D解析推理判断题。由第三段“Everytimewehaveazero-caloriedrink,.results.

    16、”可以推断出“gaincomeswithoutpain”指的是减肥不需要任何努力。故选D项。4.Diet products indirectly affect people physically because such products .A.lack basic nutrientsB.are over-consumedC.are short of chemicalsD.provide too much energy答案A解析细节理解题。由倒数第二段“Dietfoodscanindirectlyharm.basicnutrients.”可知食用减肥而不是健康食品意味着我们正在阻止我们的身体获

    17、得基本的营养。故选A项。BCan you be too beautiful?It is hardly a problem that most of us have to botheras much as we might like to dream that it were the case.Yet the blessings and curses of beauty have been a long-standing interest in psychology.Do those blessed with shiny faces and an attractive body live in

    18、a cloud of appreciationor does it sometimes pay to be ordinary?At the most basic level,beauty might be thought to carry a kind of halo(光环) around it;we see that someone has one good quality,and by association,our deep mind may assume that they have other good ones too.Even in the courts,a pleasing a

    19、ppearance can work its magic.Attractive criminals are likely to get less strict sentences,or to escape punishment entirely;attractive plaintiffs(原告),meanwhile,are more likely to win their case and get bigger financial settlements.“Its an effect seen everywhere,” says Walker,a social psychologist.But

    20、 if beauty pays in most circumstances,there are still situations where it can have opposite results.While attractive men may be considered better leaders,for instance,hidden sexist prejudices(偏见) can work against attractive women,making them less likely to be hired for high-level jobs that require p

    21、ower.And as you might expect,good-looking people of both sexes run into envyone study found that if you are interviewed by someone of the same sex,they may be less likely to employ you if they judge that you are more attractive than they are.More worryingly,being beautiful or handsome could harm you

    22、r medical care.We tend to link good looks to health,meaning that illnesses are often taken less seriously when they affect the good-looking.When treating people for pain,for instance,doctors tend to take less care over the more attractive people.Ultimately,scientists point out that focusing too much

    23、 on your appearance can itself be harmful if it creates stress and anxietyeven for those already blessed with good looks.“If you are crazy about attractiveness,it may affect your experience and interactions,” a scientist says.Its an outdated saying,but no amount of beauty can make up for a bad perso

    24、nality.As the writer Dorothy Parker put it so elegantly:“Beauty is only skin deep,but ugly goes clean to the bone.”【语篇解读】这是一篇说明文。文章主要说明了美丽的不利方面,美貌带给人们许多不利因素,科学家指出,过分关注自己的外表本身是有害的。同时再多的美丽也弥补不了一个坏的性格,所以关键在于提高自己本身的素质。5.From Paragraph 1,we can learn that .A.some may be bothered by their unattractive app

    25、earanceB.most people are not afraid of being too beautifulC.we might always dream about being bothered by othersD.being too beautiful can be a problem bothering everyone答案B解析细节理解题。根据第一段可知,大部分人不担心变得太过美丽,故选B项。6.Which is the benefit for beautiful people?A.All attractive plaintiffs have more chances to

    26、get away with punishment.B.Women with pleasing appearance will always be considered as better leaders.C.Good-looking people are often regarded as having many good qualities.D.Beautiful criminals are more likely to persuade the judge and win the case.答案C解析细节理解题。根据第三段可知,外表美丽的人往往被视为具有许多优秀品质,故选C项。7.The

    27、writer mentioned the underlined sentence in the last paragraph to .A.encourage us to focus more on improving our personalityB.suggest that beauty can help make a better personalityC.persuade us to pay more attention to our looks from now onD.ask ugly people to have more confidence in their personali

    28、ty答案A解析推理判断题。根据上文“Itsanoutdatedsaying,butnoamountofbeautycanmakeupforabadpersonality.”可知,画线句子是承接上文继续说明,可推断通过最后一段画线句子,作者想要鼓励人们提高自己的个性品质。故选A项。8.What might be the best title for the passage?A.Benefit Beauty HoldsB.Sexist PrejudiceC.Real BeautyD.Beauty,a Blessing?答案D解析主旨大意题。根据第二段中“Yettheblessingsandcursesofbeautyhavebeenalong-standinginterestinpsychology.”以及文章主要内容介绍了美丽的不利方面,故D项“美丽,是幸事吗?”概括全文内容,适合作文章标题。故选D项。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021秋高二英语外研版选择性必修第三册同步练习:UNIT 1 SECTION A STARTING OUT .docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-628937.html
    相关资源 更多
  • 人教版九年级化学:“有关化学之最”知识归纳练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“有关化学之最”知识归纳练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“实验室常见的仪器及使用”质量检测练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“实验室常见的仪器及使用”质量检测练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“地壳中元素的分布与含量”能力提升练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“地壳中元素的分布与含量”能力提升练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“地壳中元素的分布与含量”知识拓展练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“地壳中元素的分布与含量”知识拓展练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“反应类型的判定”能力提升练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“反应类型的判定”能力提升练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“反应类型的判定”知识拓展练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“反应类型的判定”知识拓展练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“化学相关人物及贡献”质量检测练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“化学相关人物及贡献”质量检测练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“化学相关人物及贡献”能力提升检测练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“化学相关人物及贡献”能力提升检测练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“化学相关人物及贡献”知识拓展练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“化学相关人物及贡献”知识拓展练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“化学相关人物及贡献”知识归纳练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“化学相关人物及贡献”知识归纳练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“化学的研究领域和用途”过关练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“化学的研究领域和用途”过关练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“化学的研究领域和用途”过关检测题(无答案).docx人教版九年级化学:“化学的研究领域和用途”过关检测题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“化学的研究领域和用途”练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“化学的研究领域和用途”练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“化学的基本知识”应用练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“化学的基本知识”应用练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“化学的基本常识”应用达标练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“化学的基本常识”应用达标练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“化学性质与物理性质的差别及应用”过关检测练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“化学性质与物理性质的差别及应用”过关检测练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“化学性质与物理性质的差别及应用”知识拓展练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“化学性质与物理性质的差别及应用”知识拓展练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“化学性质与物理性质的差别及应用”知识归纳练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“化学性质与物理性质的差别及应用”知识归纳练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“化学性质与物理性质差别及应用”能力提升练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“化学性质与物理性质差别及应用”能力提升练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“几种常见的与化学有关的图标”达标检测练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“几种常见的与化学有关的图标”达标检测练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“几种常见的与化学有关的图标”知识拓展练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“几种常见的与化学有关的图标”知识拓展练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学(上)专题化学用语练习题(无答案).docx人教版九年级化学(上)专题化学用语练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学(上册)说课--氧气的实验室制取与性1.docx人教版九年级化学(上册)说课--氧气的实验室制取与性1.docx
  • 人教版九年级化学(上册)氧气的性质探究实验说课设计.docx人教版九年级化学(上册)氧气的性质探究实验说课设计.docx
  • 人教版九年级化学第四单元课题4《化学式与化合价》.docx人教版九年级化学第四单元课题4《化学式与化合价》.docx
  • 人教版九年级化学第四单元课题3《水的组成》.docx人教版九年级化学第四单元课题3《水的组成》.docx
  • 人教版九年级化学第四单元课题2《水的净化》.docx人教版九年级化学第四单元课题2《水的净化》.docx
  • 人教版九年级化学第四单元课题1《爱护水资源》.docx人教版九年级化学第四单元课题1《爱护水资源》.docx
  • 人教版九年级化学第六单元课题3《二氧化碳和一氧化碳》.docx人教版九年级化学第六单元课题3《二氧化碳和一氧化碳》.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1