分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 14

类型2023届陕西省安康市高三三模英语参考答案.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:753504
  • 上传时间:2025-12-13
  • 格式:DOCX
  • 页数:14
  • 大小:36.89KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2023 陕西省 安康市 高三三模 英语 参考答案
    资源描述:

    1、安康高三英语参考答案听力1-5 CCAAB 6-10 CBCAA 11-15 BACAB 16-20 BCBAC阅读理解21C 细节理解题。根据第一段中“ If you are working with youth during the summer months,you will benefit from these ideas and strategies. (如果你在夏季和年轻人一 起工作,你会从这些想法和策略中受益) ”可知,夏天和年轻人一起工作的人应该参加 Summer Bootcamp。故选 C。22A 细节理解题。根据 Day 1March 30 Session 1:1 pm.2

    2、 pm.部分中“Well explore the research and data telling us the current state of the academic,mental and physical health of children and families. (我们将探索这些研究和数据,告诉我们 孩子和家庭的学术、心理和身体健康的现状) ”可知,如果你对健康问题感兴趣,你应该选 择 Day 1March 30 Session 1。故选 A。23D 细节理解题。根据文章 Day 2-March 31 Session 1 部分的第一句 Let s explore how to

    3、 access the investments and ensure impact 可知,故选择 D 项。24A 细节理解题。根据第二段第二句话“By choice, he has no electricity, no gas, and no indoor plumbing. (他选择没有电,没有煤气,也没有室内管道。) ”可知,Cardinali 居住地没有电是他自己的选择。故选 A 项。25D 词义猜测题。根据第五段“Agnese, 35, who moved in two years ago. (阿格 尼斯,35 岁,两年前搬进来) ”可知,Agnese 已经这样生活了两年。由此猜测,他

    4、应该是感 到很幸运可以自由选择自己的自由。划线词意为“幸运的 ”,lucky 同义。故选 D 项。26A 细节理解题。根据文章的倒数第三段的第一句话“Cardinali believes life is best lived in small communities. (卡迪纳利认为,生活在小社区是最好的。) ”可知, 生活在小社区是符合卡迪纳利的生活准则。故选 A 项。27D 推理判断题。根据最后两段“Ive been living this way for about 51 years and I have never regretted it, ” he said.Cardinali a

    5、dded, “There have beendifficulties, but they never made me think that I made the wrong choice. ” (“我 已经这样生活了大约 51 年,我从未后悔过,”他说。卡迪纳利补充道,“有些困难,但它们 从未让我认为我做了错误的选择。”) ”推知,Cardinali 是意志坚定的。故选 D 项。28D 细节理解题。根据第二段中 “Up to the late 1700s,everybody travelled on the left side of the road because it is the sen

    6、sible option for violent,feudal societies of mostly right-handed people.Soldiers with their swords under their right arms naturally passed on each others right,and if you passed a stranger on the road,you walked on the left to ensure that your protective sword arm was between you and him. (直到 18 世纪晚

    7、期,每个人都在道路的左侧行驶,因为在暴力的封建社会,这 是一个明智的选择,因为那里大多数人都是右撇子。手持剑的士兵通常情况下会在右手边经 过。但如果在路上经过一个陌生人,会走在左边,以确保安全) ” 可知,当时人们靠左侧走 是因为感觉更安全,故选 D。29B 推理判断题。根据第三段中 “Revolutionary France,however,did away with this practice as part of its sweeping social rethink,and thanks to Napoleon,this change was carried out all over

    8、continental Europe.Because he was left-handed, his armies had to march on the right so he could keep his sword arm between him and any opponent.From then on,any country colonized by the French took to driving on the right. (然而,大革命后的法国,作为其全面社会反思的一部分,废除了这种做法, 以 及多亏了拿破仑,这种变化在整个欧洲大陆进行。因为他是左撇子,他的军队必须向右行进

    9、, 这样他就能保持他的剑臂与任何对手之间的距离。从那时起,任何被法国殖民的国家都习惯 了靠右行驶) ” 可推知,拿破仑推行向右行驶,他对靠左侧走是不赞成的,故选 B。30B 细节理解题。根据第四段中 “After the American Revolutionary War (1775 1783),the US became independent and decided to make traffic drive on the right in order to cut all remaining links to its British colonial past. (美国独立战争(177

    10、5 1783)后,美国独立了,为了切断所有与英国殖民时期的联系,美国决定让车辆靠右行驶) ” 可知,美国改变英国传统是想摆脱与英国的联系,表示不再受英国统治,故选 B。31A 细节理解题。根据最后一段中 “Today,the EU would like Britain to fall into line with the rest of Europe,but this is no longer possible.It would cost billions of pounds to change everything round. (如今,欧盟希望英国与欧洲其他国家保持一致, 但这已不再可能。

    11、改变一切将花费数十亿英镑) ” 可知,英国没有采用右侧走是因为花费太 高,故选 A。32B 主旨大意题。根据文章第一段 “Doctors are starting to find more and more information that suggests a connection between exercise and brain development.Judy Cameron , a scientist at Oregon Health and Science University , studies brain development.According to her resear

    12、ch,it seems that exercise can make blood vessels (血管),including those in the brain,stronger and more fully developed.Dr.Cameron claims this allows people who exercise to concentrate better. (医生们开始发现越来 越多的信息表明运动和大脑发育之间存在联系。俄勒冈健康与科学大学的科学家朱迪卡梅 隆研究大脑发育。根据她的研究,运动似乎可以使血管(包括大脑中的血管)更强壮、更充分 地发育。卡梅伦博士称,这可以让锻炼

    13、的人更好地集中精力。)和 “while we already know that exercise is good for the heart,exercise can really cause physical changes in the brain. (虽然我们已经知道锻炼对心脏有好处,但锻炼确实会导致大脑的物理变化。) ” 可知,文章主要讲述了运动如何帮助大脑。故选 B。33D 细节理解题。根据文章第一段 “According to her research,it seems that exercise can make blood vessels (血管),including tho

    14、se in the brain,stronger and more fully developed.Dr.Cameron claims this allows people who exercise to concentrate better (根据她的研究,运动似乎可以使血管(包括大脑中的血管)更强壮、更 充分地发育。卡梅伦博士称,这可以让锻炼的人更好地集中精力。) ” 可知,体育锻炼有助 于我们更好地思考。故选 D。34A 细节理解题。根据文章最后一段 “And your brain can benefit from as little as two to three hours of e

    15、xercise a week. (你的大脑可以从每周两到三个小时的锻炼中 受益。) ” 可知,要想获得任何益处,每周最少的运动量是二小时。故选 A。35D 细节理解题。根据文章最后一段 “Learning some new skills or actions,such as with yoga or tai-chi,helps to open up memory paths in the brain that may not have been used for a long time. ( 学习一些新的技能或动作,比如瑜伽或太极,有助于 打开大脑中可能很久没有使用过的记忆路径。) ” 可知,

    16、瑜伽是推荐给老年人的,因为它包 括学习新的动作。故选 D。七选五3640 FCEGA完形填空41B 考查动词词义辨析。句意:该小组的任务是雇佣和指导残疾人,让他们在工作中 取得成功。A. treat 招待、治疗;B. hire 雇佣;C. teach 教学;D. visit 拜访。根据下 文“Before that, we only hired physically impaired (有缺陷的) people. ”可知,该 小组的任务是雇佣残疾人。故选 B。42A 考查形容词词义辨析。句意:该小组的任务是雇佣和指导残疾人,让他们在工作 中取得成功。A. successful 成功的;B. p

    17、owerful 强有力的;C. famous 著名的;D. wonderful 极棒的。根据下文“Despite the candidate s 44 for our company, our interview panel felt that this disability would prevent him from 45 skills and succeeding in his position. ”可知,该小组是为了帮助残疾人在工作中取得成功。故选 A。43C 考查名词词义辨析。句意:我主持了面试,并雇佣了一位自闭症患者。A. discussion讨论;B. graduation 毕业

    18、;C. interview 采访、面试;D. education 教育。根据空后的 “hired a candidate with autism (自闭症). ”可知,作者是主持了面试并雇佣了一位自 闭症患者。作者故选 C。44D 考查名词词义辨析。句意:尽管候选人符合进入我们公司的资格,但我们的面试 小组认为,他的残疾会妨碍他学习技能,以及他在职位上取得成功的可能性。A. appearance 外表;B. condition 情况;C. relation 关系;D. qualifications 资格。根据空前的“despite ” 以及下文的“our interview panel fel

    19、t that this disability would prevent him from 45 skills and succeeding in his position. ”可知,两者之间是转折关系,下 文表达了面试小组的担忧,由此判断,空处指的是这个自闭症患者具有进入公司的资格。故 选 D。45C 考查动词词义辨析。句意:尽管候选人符合进入我们公司的资格,但我们的面试 小组认为,他的残疾会妨碍他学习技能, 以及他在职位上取得成功的可能性。A. enjoying 享受; B. practicing 练习; C. learning 学习; D. experiencing 经历 。根据下文的

    20、“succeeding in his position. ”可知,空处指的是“学习的技能 ”,才能和下文的“获得 成功 ”保持一致。故选 C。46B 考查动词词义辨析。句意:我说服我的同事给他一个职位。A. reminded 提醒;B. convinced 使相信、说服;C. advised 建议;D. allowed 允许。根据下文的“Our HR department didn t support us to take the 47 so we could only hire him as a temporary employee. ”可知,人力资源部将这名患自闭症的候选人雇佣为临时工,所

    21、以 作者是说服了同事给他一个职位。故选 B。47A 考查名词词义辨析。句意:我们的人力资源部门不支持我们冒这个险,所以我们 只能把他作为临时工聘用。A. risk 风险;B. charge 管理;C. lead 领头;D. chance 机会。 考查短语:take the risk,意为: 冒险。和下文“人力资源部只愿意把他聘为临时工 ”内 容一致。故选 A。48C 考查动词词义辨析。句意:这位申请人在工作中慢慢地稳步发展,我给了他很多 鼓励。A. believed 相信;B. changed 改变;C. developed 发展;D. performed 表演。根 据下文“Having ex

    22、perienced many setbacks, the candidate was 50 accepted by his colleagues and his leadership. ”可知,这位候选人最终被他人所接受,所以他是在 慢慢发展。故选 C。49D 考查名词词义辨析。句意:这位候选人在工作中慢慢地稳步发展,我给了他很多 鼓励 。A. appreciation 欣赏 、感激; B. investment 投资; C. explanation 解释; D. encouragement 鼓励 。根据 下文 “ I 51 to guide him closely, helping him

    23、52 many challenges his disability presented at work and at home. ”可知, 作者一直在鼓励这位身患自闭症的候选人。故选 D。50B 考查副词词义辨析。句意:在经历了许多挫折之后,这位候选人逐渐被同事和领 导所接受。A. probably 有可能;B. gradually 逐渐地;C. partly 部分;D. clearly 清晰 地。根据上文“Having experienced many setbacks, ”可知,这位候选人经历过很多挫折, 才最终被他人接受。故选 B。51C 考查动词词义辨析。句意:我继续仔细地指导他,帮助

    24、他克服工作和家庭中残疾 带来的许多挑战。A. stopped 停止;B. attempted 尝试;C. continued 继续;D. turned 转变。根据上文可知,作者在面试时就一直在帮助这位候选人;以及下文“He said, “Sir, without your 57 all these years, I would not be here. ”可知,作者后来也 一直在帮助他。故选 C。52C 考查动词短语词义辨析。句意:我继续仔细地指导他,帮助他克服工作和家庭中 残疾带来的许多挑战。A. look through 浏览;B. look into 调查;C. get through

    25、度过、 克服;D. get into 进入。根据空前的“helping him ”以及空后的“many challenges his disability presented at work and at home. ”可知,作者是在帮助这位候选人克服各种 挑战。故选 C。53A 考查名词词义辨析。句意:这位申请人在工作中也赢得了赞赏和许多朋友。A. admiration 钦佩、赞赏;B. strength 力气;C. spirit 精神;D. determination 决心。根 据下文“Five years passed in a flash, and he 54 me last nigh

    26、t, telling thathe got a formal offer yesterday from his manager as a(n) 55 employee with a job title. ”可知,这位申请人最终获得了这份工作,所以他是得到了赞赏。故选 A。54B 考查动词词义辨析。句意:转眼 5 年过去了,昨晚他打电话给我,告诉我昨天他 的经理给了他一份正式的正式员工的工作。A. warned 警告;B. called 打电话;C. followed 跟随;D. invited 邀请。根据下文“telling that he got a formal offer yesterd

    27、ay from his manager as a(n) 55 employee with a job title. ”可知,这位候选人是打 电话给作者,告知这一消息。故选 B。55C 考查形容词词义辨析。句意:转眼 5 年过去了,昨晚他打电话给我,告诉我昨天 他的经理给了他一份正式的正式员工的工作。A. special 特别的;B. common 普通的;C. regular 有规律的、正式的;D. ordinary 平常的。根据上文“ so we could only hire him as a temporary employee ”可知,这位候选人是作为临时工被雇佣的,而这位候选人通过

    28、自己的努力最终得到了他人的肯定,所以是被聘为正式员工。故选 C。56D 考查形容词词义辨析。句意:我向他表示祝贺,并告诉他我对他的成功感到非常 高兴。A. concerned 担忧的;B. disappointed 失望的;C. surprised 惊讶的;D. pleased 高兴的。根据上文可知,作者一直在帮助这位候选人,所以,得知他被聘为正式员工,作者 会感到高兴。故选 D。57B 考查名词词义辨析。句意:他说:“先生,如果没有您这些年来的支持,我就不 会站在这里。”A. admission 进入;B. support 支持;C. respect 尊重;D. attention 注 意力

    29、。根据上文“The candidate slowly and surely 48 in the workplace and I gave him a lot of 49 . ”可知,作者一直在鼓励,帮助这位候选人,所以这位候 选人的成功离不开作者的支持。故选 B。58A 考查名词词义辨析。句意:我告诉他:“你的成功是你努力工作和坚持不懈的回 报。你激励了很多残疾人。”A. reward 奖项、回报;B. praise 表扬;C. pay 付款;D. gift 礼物。根据空后的“your hard work and persistence ”可知,作者认为这位候选人的成功 都是他自己努力工作和坚

    30、持不懈的回报。故选 A。59B 考查名词词义辨析。句意:我告诉他:“你的成功是你努力工作和坚持不懈的回 报。你激励了很多残疾人。”A. surprise 惊奇;B. inspiration 激励;鼓舞;C. expectation 期待;D. relief 缓解。根据下文“How wonderful it is for a disabled person to succeed in his work and make his family 60 ! ”可知,这名候选人的成功会让家人感到 自豪,而他的事迹也会激励其他残疾人。故选 B。60D 考查形容词词义辨析。句意:一个残疾人能在工作上取得成功

    31、,让家人感到自豪, 这是多么美妙的事情啊!A. lucky 幸运的;B. excited 兴奋的;C. hopeful 有希望的;D. proud 自豪的。根据常理推测,一个残疾人能够在工作上取得成功,他的家人必然是为他感 到自豪。故选 D。语法填空61existing 62.which 63.stages 64.mainly 65.reformed66attractive 67.importance 68.were written 69.an 70.of短文改错In China,good family spirits,passing down from one generation to p

    32、assedother,have a strong influence on their child.Up till now,my grandfather another childrenand father always stressed the importance of honesty,bravery, haveperseverance and diligence.Most importantly,they often set goodexamples to me.And thus I always follow which they have taught me.Forwhatexamp

    33、le,be friendly to others and offer a help when others are in need.Beside, BesidesI am positive all the time but never stop chasing my goal whenever I come across anddifficulties.Thanks for those good family spiritstoboth my life and study goes smoothly.go书面表达Dear Peter,How is everything going? Our s

    34、chool has carried out colorful after-school service activities. Now let me introduce you to the details.Our after-school activities include reading, basketball, music and so on. We can choose our own activities according to our interests and strengths. The activities are scheduled for one hour every

    35、 afternoon. They can enrich our extracurricular life. Through voluntary and healthy after-class service activities, we are effectively cultivated with excellent ideological and moral qualities. By participating in the activities that I like and am good at, I have relieved my pressure of study and fo

    36、und my strengths and interests. Every day, I feel fulfilled and happy.I hope you can also tell me how your school offers after-school services. Best wishes.Yours, Li Jin听力原文Text 1M:Your music is very loud.How can I be expected to write a letter with all that noise going on?W:Sorry,Dad.I thought you

    37、were watching TV.Ill turn off the music until you finish.Text 2W:Which platform do we need for Shanghai?M:Look at the display board.No.2 for Tianjin,No.4 for Harbin and No.8 for all other destinations.W:Quick,look at the time.Wed better hurry to get there.Text 3M:This place is a bit expensive,isnt i

    38、t?W: I know.Look at the price of the wine.It costs a quarter more than in a supermarket.M:Never mind.Its our anniversary.Order whatever you want.I think Ill have the steak.Text 4W:Did you do the math homework? I was so happy when I finished it last night, but now Im very tired.M:What? I didnt even k

    39、now we had homework! Im going to be in so much trouble. W:Youre always so forgetful.Text 5W:He stays in his room reading all day.He never comes and sits with us.But at least hes cleanthats one good thing,I suppose.M:Well,thats true.He doesnt leave his dirty clothes around.Text 6M:OK,Auntie Mei.I kno

    40、w youre nervous,but please try to relax.Its not as hard as it looks.W:I just dont want to get into an accident!M:I understand.There are no cars in this parking lot,though.In fact,were not going to drive in traffic until you feel much more confident.W:Good! OK,I think Im ready.M:Do you remember what

    41、I told you about your left foot?W:Yes.Dont use it.M:Right.W:Dont use my right?M:No,I mean dont use your left foot.W:Please dont confuse me,Victor.Im having a hard enough time.Text 7W:What are you listening to? Its not in English,so I cant understand the words.Whats it about?M:Its an old song about a

    42、 young man who goes to war and has to leave the woman he loves behind.She promises to marry him,but he doesnt come back from the war.W:Thats so sad! What happens in the end?M:By the end of the song,the man still has not returned.The woman says she will still wait for him and never marry another man.

    43、W:Which language is it in?M:Farsi.Thats a language that people speak in Iran.Its a very old language in our ancient culture.Many of the songs are sad,or at least serious.W:I understand.My mother speaks Hebrew.There are many old Jewish songs that also have a lot of deep meaning in them.Text 8W:The ex

    44、ams are finally over ! Im so excited about summer vacation.I have made all the arrangements for my summer vacation.M:What are you planning to do?W:Well,my family and I are planning to go to England.Weve been talking about going there for years,and we finally planned the whole thing out.M:Wow!W:How a

    45、bout you? Whats your plan?M:I havent really got any plans to travel anywhere.In fact,I intend to get a part-time job to save a little money for next year.W:That sounds all right.M:You know,I really want to buy a new computer next term,so I have to save as much money as possible.W:Why dont you ask yo

    46、ur parents for some money?M:Id rather my parents didnt pay for it.Id feel better about it if I bought it with my own money.W:Its good to be independent.Sounds like you have a great goal this summer.Text 9M:Im so glad youre back in school this semester.W:Thanks.I missed it here,but Im really glad I t

    47、ook time off. M:Why? Most people want to graduate in four years.W:I know.But I wasnt doing very well in my classes.I had no direction.I needed some real world experience.M:So,what did you do?W: I assisted a teacher who taught students with disabilities.It was verymeaningful and inspiring I had never

    48、 worked with kids before,so I had to learn a lot.M:Like what?W:Well,I had to learn to give directions very clearly because I didnt want to confuse them.I also had to learn how to respond to kids who were behaving badly.Overall,I became very patient.M:Are you glad you took the year off?W:Yeah.Before,

    49、I was taking classes in biology because my parents wanted me to become a doctor.But now,Ill take classes in Education and Child Development because I know what I want.M:Thats great.It sounds like your time away from school was very valuable. W:It was.You know,I wouldnt recommend taking time off to e

    50、very student.But it helped me to find some motivation to comeback to school and take it more seriously.Text 10Good evening.Britain is a nation of animal lovers.We love to see wild rabbits and deer.But perhaps our favorite members of the animal kingdom are wild birds.Rather than hunting them or eatin

    51、g them,we just like to look at them.There are lots of varieties in all shapes and sizes.Some people provide nest boxes for them in their gardens.One of our favorite things is feeding the birds so much so that the production of wild bird food is now a huge industry in our country.A new research shows

    52、 this enthusiasm has had a great effect on our countrys bird population.A study in the 1970s showed that only one or two types of bird were fed.Now,however,over 30 types are taking advantage of the free food.Numbers of wild birds have greatly increased, which has to be good news.However,caution is needed.Some worry that wild birds may grow to depend on human help and may not be able to look after themselves.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2023届陕西省安康市高三三模英语参考答案.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-753504.html
    相关资源 更多
  • 专题05 动词和非谓语动词专项讲练-2023中考英语二轮复习讲练测(广东专用).docx专题05 动词和非谓语动词专项讲练-2023中考英语二轮复习讲练测(广东专用).docx
  • 专题05 动词和非谓语动词专项测试-2023中考英语二轮复习讲练测(广东专用).docx专题05 动词和非谓语动词专项测试-2023中考英语二轮复习讲练测(广东专用).docx
  • 专题05 动点折叠类问题中函数及其综合题型(学生版)学霸冲冲冲shop348121278.taobao.com.docx专题05 动点折叠类问题中函数及其综合题型(学生版)学霸冲冲冲shop348121278.taobao.com.docx
  • 专题05 功和功率【考题猜想】(解析版).docx专题05 功和功率【考题猜想】(解析版).docx
  • 专题05 功和功率【考题猜想】(原卷版).docx专题05 功和功率【考题猜想】(原卷版).docx
  • 专题05 功和功率【考点清单】(解析版).docx专题05 功和功率【考点清单】(解析版).docx
  • 专题05 功和功率【考点清单】(原卷版).docx专题05 功和功率【考点清单】(原卷版).docx
  • 专题05 分类打靶函数应用与函数模型(练习)(解析版).docx专题05 分类打靶函数应用与函数模型(练习)(解析版).docx
  • 专题05 分类打靶函数应用与函数模型(练习)(原卷版).docx专题05 分类打靶函数应用与函数模型(练习)(原卷版).docx
  • 专题05 分类打靶函数应用与函数模型(6大核心考点)(讲义)(解析版).docx专题05 分类打靶函数应用与函数模型(6大核心考点)(讲义)(解析版).docx
  • 专题05 分类打靶函数应用与函数模型(6大核心考点)(讲义)(原卷版).docx专题05 分类打靶函数应用与函数模型(6大核心考点)(讲义)(原卷版).docx
  • 专题05 分段函数研究(教师版).docx专题05 分段函数研究(教师版).docx
  • 专题05 分段函数研究(学生版).docx专题05 分段函数研究(学生版).docx
  • 专题05 分式篇(解析版).docx专题05 分式篇(解析版).docx
  • 专题05 分式篇(原卷版).docx专题05 分式篇(原卷版).docx
  • 专题05 分式方程(解析版).docx专题05 分式方程(解析版).docx
  • 专题05 分式方程(原卷版).docx专题05 分式方程(原卷版).docx
  • 专题05 函数的概念-【中职专用】中职高考数学二轮复习专项突破.docx专题05 函数的概念-【中职专用】中职高考数学二轮复习专项突破.docx
  • 专题05 函数的最大(小)值(含解析)-2021-2022学年高一数学重难点手册(函数的概念与性质篇人教A版2019必修第一册).docx专题05 函数的最大(小)值(含解析)-2021-2022学年高一数学重难点手册(函数的概念与性质篇人教A版2019必修第一册).docx
  • 专题05 函数 5.9函数零点 题型归纳讲义-2022届高三数学一轮复习(原卷版).docx专题05 函数 5.9函数零点 题型归纳讲义-2022届高三数学一轮复习(原卷版).docx
  • 专题05 函数 5.8函数图像 题型归纳讲义-2022届高三数学一轮复习(解析版).docx专题05 函数 5.8函数图像 题型归纳讲义-2022届高三数学一轮复习(解析版).docx
  • 专题05 函数 5.8函数图像 题型归纳讲义-2022届高三数学一轮复习(原卷版).docx专题05 函数 5.8函数图像 题型归纳讲义-2022届高三数学一轮复习(原卷版).docx
  • 专题05 函数 5.7对称性与周期性 题型归纳讲义-2022届高三数学一轮复习(解析版).docx专题05 函数 5.7对称性与周期性 题型归纳讲义-2022届高三数学一轮复习(解析版).docx
  • 专题05 函数 5.6奇偶性 题型归纳讲义-2022届高三数学一轮复习(解析版).docx专题05 函数 5.6奇偶性 题型归纳讲义-2022届高三数学一轮复习(解析版).docx
  • 专题05 函数 5.6奇偶性 题型归纳讲义-2022届高三数学一轮复习(原卷版).docx专题05 函数 5.6奇偶性 题型归纳讲义-2022届高三数学一轮复习(原卷版).docx
  • 专题05 函数 5.5单调性 题型归纳讲义-2022届高三数学一轮复习(解析版).docx专题05 函数 5.5单调性 题型归纳讲义-2022届高三数学一轮复习(解析版).docx
  • 专题05 函数 5.5单调性 题型归纳讲义-2022届高三数学一轮复习(原卷版).docx专题05 函数 5.5单调性 题型归纳讲义-2022届高三数学一轮复习(原卷版).docx
  • 专题05 函数 5.4对数函数 题型归纳讲义-2022届高三数学一轮复习(原卷版).docx专题05 函数 5.4对数函数 题型归纳讲义-2022届高三数学一轮复习(原卷版).docx
  • 专题05 函数 5.3指数函数 题型归纳讲义-2022届高三数学一轮复习(解析版).docx专题05 函数 5.3指数函数 题型归纳讲义-2022届高三数学一轮复习(解析版).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1