分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 14

类型Module 4 单元话题阅读理解练习-2022-2023学年九年级英语上册单元重难点易错题精练(外研版).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:779009
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:14
  • 大小:190.69KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    Module 单元话题阅读理解练习-2022-2023学年九年级英语上册单元重难点易错题精练外研版 单元 话题 阅读 理
    资源描述:

    1、Module 4 Home alone单元话题阅读理解练习(2022贵州遵义二模)An old man went to live with his son, his daughter-in-law and a four-year-old grandson. The old mans hands trembled(颤抖), his eyesight was very poor, and he couldnt walk steadily(平稳地). The family ate together nightly at the dinner table. But the elderly grandf

    2、athers shaky hands and failing sight made eating rather difficult. Rice often dropped on the floor.The son and the daughter-in-law became angry with the old man, so they put a small table in the corner. There, the grandfather ate alone, while the rest of the family enjoyed dinner at the table. Since

    3、 the grandfather had broken a dish or two, his food was served in a wooden bowl.The four-year-old grandson watched it all in silence. One evening before supper, the father noticed his son playing with a piece of wood on the floor. He asked the child sweetly, “What are you making?” The boy answered,

    4、“Oh, I am making a small bowl for you and mama to eat your food from when I grow up.” The four-year-old boy smiled and went back to work. The words struck the parents so they were in silence. Then tears started to stream down their cheeks(脸颊). Though no word was spoken, both knew what must be done.

    5、That evening the son took the grandfathers hand and gently led him back to the family table.1Why was the old mans food served in a wooden bowl?ABecause the wooden bowl was light enough.BBecause his son became angry with him.CBecause there was only a wooden bowl left.DBecause the old man had broken s

    6、ome dishes.2The underlined word “struck” in Paragraph 3 refers to _.AshockedBworriedCscaredDannoyed3Why did the son lead the old man back to the family table?ABecause the old man didnt drop rice on the floor any more.BBecause he realized he should have treated his dad better.CBecause the old man was

    7、 served in a new bowl made of glass.DBecause his son wanted to have dinner with the grandfather.4Which of following is TRUE about the old man?AHe ate alone because he would like to stay quietly.BHe didnt treat his son well when he was young.CHe was in poor health because of being old.DHe was so angr

    8、y with his son and his daughter-in-low.5Whats the best title of the passage?AA valuable dinner tableBA couple and their sonCA bowl made of woodDAn old man and his son(2022全国九年级单元测试)I used to hate my mother because she worked a lot and didnt spend much time with me. Then one Friday morning I took par

    9、t in a three-day self-help program for teenagers. Whether you believe it or not, that weekend changed my life.About 100 other teenagers were there. During the first two days I met a lot of great people. I was glad because I made so many friends there.On Sunday, the leader did an interesting exercise

    10、 called “Chocolate or Toys”. He asked a girl which she liked better, chocolate or toys. She chose chocolate. Then he asked her to choose again between chocolate and chocolate. Of course, she didnt have a choice.This exercise told us that sometimes we dont have a choice in life, and that sometimes we

    11、 have to accept something, rather than complaining(抱怨).A girl stood up and started talking about her mom who was a drug addict(吸毒者) and how much she hated her mother.“I want a new mom,” she cried.“Unluckily, you cant have one,” the leader replied. “You have to accept the mother that you have.”This h

    12、it me hard. I realized that, for better or worse, my mom was my mom. I couldnt choose another mom, but I could try to make the best of the situation.6The writer used to hate his mother because _.Ashe had no time to be with himBshe didnt care for himCshe was too strict with himDshe was a drug addict7

    13、The self-help program for teenagers lasted _.Aonly one dayBtwo daysCthree daysDa week8What can we learn from the passage?AThe writers mom is a very bad person.BThe writer used to love his mom for years.CThe writers mom loves her son very much.DThe writer will try to get along with his mother.9What i

    14、s the main idea of this passage?AChoices can be made as we like.BEveryone should take part in a self-help program.CChocolate can influence ones attitude(态度) towards things.DWe should try to accept things instead of complaining about them.(2022宁夏吴忠二模)I found it hard to communicate with my mother. Rel

    15、ations between us became difficult.One day I ran away from home and stayed outside for a few hours. When I returned home at night, I saw all the pain, anger and disappointment on my mothers face.We knew that we were in great need of talk. We agreed to have breakfast together the next morning. In the

    16、 end, we decided to go to a restaurant.On our way to the restaurant I noticed my mother had two notebooks. I asked her what they were used for. She explained to me that sometimes it was easier to write down our feelings than talking about them. We should write down our feelings.Our first topic was “

    17、Why am I so angry? ” I wrote a half page, and my mom filled up nearly three pages. I saw the tears run down her face while she was writing. I never realized anyone could hide so much anger. After we finished writing, we exchanged our notebooks. As soon as I started reading my mothers words. I began

    18、to cry and so did she. When we finished reading, we discussed our feelings. Finally, it felt like all the anger inside me went away from my body. Our talk helped me realize so many things I had never thought of before, not only about my mother but also about other people.My mother and I continue usi

    19、ng our notebooks as a way of communicating. We know that no matter how we feel about each other, our notebooks are a safe place to express our feelings. We have come to an agreement that we write “I love you” at the end of each letter.10The author saw pain, _ and disappointment on his mothers face.A

    20、angerBfearChappinessDhumor11What did they do after they finished writing?AThey went to a restaurant.BThey closed their notebooks.CThey went for a walk.DThey exchanged their notebooks.12Which of the following is TRUE?AThe notebooks are not a safe place to express their feeling.BThey agreed to have lu

    21、nch together the next day.CThey discussed their feelings after finishing reading.DThe mother was laughing while her son was writing.13According to the passage, we can learn that _.Awe can only use notebooks to write down our feelingsBwe need to communicate with our parents more oftenCits a good habi

    22、t to write lettersDwe should spend more time with our parents (2022福建泉州模拟预测)Dear Sarah, Autumn has come. It is time for wearing blouses. But my blouses I wore last year are all too small. However, my mother wont buy new clothes for me. She wants to save money. What can I do? JellyDear JellyI know th

    23、at it is really a case for you. If your blouses are so small that you cant wear them, I suggest that you ask your mother to find some new blouses that are within her budget(预算). She may need money for many other things. There are lots of ways to get cheap clothing, such as by getting second-hand clo

    24、thes. If you are trying to lose weight so that you can fit in your blouses, do it in a healthy way. Its important to have a lifestyle, too. Do you think so? Sarah14This text is a/an _.AadBemailCspeechDnotice15Jellys mother wont buy Jelly new clothes because _.Ashe wants to save moneyBJelly has enoug

    25、h clothesCJelly wants expensive clothesDshe thinks Jelly growing too fast16Which one is Sarahs suggestion?AJelly should make a budget.BJelly can find cheaper clothes.CJelly shouldnt ask for new clothes.DJelly can wear her mothers clothes.17According to Sarah, Jelly _.Acan make money by her ownBdoesn

    26、t stay fit in a healthy wayCcan exchange clothes with friendsDcan fit to her clothes by losing weight18What can we learn from the text?AJelly is not in good health.BJelly doesnt get on well with her mother.CJellys family might not have much money.DJelly is often laughed at because of her clothes.(20

    27、22山东日照中考真题)This big-sister thing wasnt pleasant. I was five, and my sister Lisa was two years younger. Every time we did something that we shouldnt do, I got into more trouble. It seemed everybody paid attention to her.One day I was playing with the kids next door, and found out that in other people

    28、s houses, the older kids had later bedtime. Going back with my new-found information, I asked my mother to make a change and she said no.So I went to my room and started to pack. Into the suitcase (行李箱) went my books and some toys. Putting some more clothes into, I went downstairs. Mum looked up and

    29、 asked if I was running away. As I told her yes, she wasnt nearly as upset as I expected.“Are you going to Grandma Sylvias?” I couldnt believe she would know this. She was like a witch (女巫).Without answering her, I went out, pulling the suitcase with great difficulty, not knowing Mum was following b

    30、ehind.Finally I got to Grandmas house about two kilometers away. Before I knocked, the door opened. Grandma told me she was happy to see me , and I realized Mum had already called ahead.Soon Mum came in; sat in my grandmothers chair, took my hot little face in her hands and said, “Sweet-heart, I don

    31、t want you to be so unhappy. If its hard for you to live with Lisa, tomorrow Ill call the orphanage (孤儿院) and send her away.”Knowing what an orphanage was, I started to cry. “Dont send my sister away!” Mum unwillingly agreed that we would all go home and give it another try. That night, Mum fed us,

    32、gave us a bath and sent us to bed at the same time.In the following years, once in a while Lisa and I would have a fight, and to this day, if I turn over my shoulder and say, “Mum, Lisas being mean (坏) to me!” Mum always answers in the same way, “You had your chance.”19The girl ran away from home be

    33、cause she thought _.ALisa always made troubleBLisa had later bedtimeCshe had to share love with LisaDshe was treated differently20Why did the girl think Mum was like a witch?AMum didnt care about her leaving.BMum refused to make a change.CMum knew where she was going.DMum knew Grandma was waiting fo

    34、r her.21What does the mother want to tell the girl by saying “You had your chance”?AShe should try to fight back.BShe can run away from home again.CShe can still send Lisa to the orphanage.DShe should learn to get along well with Lisa.22Which of the following best describes the mother in the story?A

    35、Mean.BWise.CStrict.DUnfair.(2022黑龙江哈尔滨二模)Arguments between kids and parentsParents: You got an F in your maths exam again. Im disappointed with you.Zhang Lei: I did study hard. The problems were just too difficult for me.Parents: Wang Bin is always making trouble in our community. Youd better him.Ch

    36、en Xiao: You know him not as well as I do. Stop trying to tell me who I can make friends with.Parents: Dont spend so much time reading novels. You should do something meaningful.Li Na: Ive already finished my homework. I just want to relax.Chinese kids and their parentsOnly 18% of kids talk to their

    37、 parents when they have problems.Over 50% of kids think their parents dont understand them.Almost 50% of parents talk to their kids only about school.Ways to solve the problemsAs parents, you need to communicate with your kids in a friendly way and encourage them to share their feelings with you. To

    38、 help you understand each other better, you can also take part in different activities together. This way, your conversations will not only be about school.根据语言材料内容选择最佳答案。23According to the passage above, _ is not good at maths.AChen XiaoBZhang LeiCLi Na24Which of the following can be put in ?Agive

    39、a hand toBsay sorry toCstay away from25In China,of 50 kids, only _ prefer to talk with parents about their problems.AnineBeighteenCtwenty26Which of the following is TRUE according to the passage above?AChen Xiaos parents think that their son knows Wang Bin better than they do.BBoth Li Na and her par

    40、ents think it necessary to spend time reading novels.CJoining in activities together is a good way to improve the relationship between parents and kids.27What is this passage written to?ATeenagers.BParents.CTeachers.(2022四川德阳一模)Parents always want the best for their kids. But everyone has their own

    41、way of parenting(养育). Here are some popular parenting styles. Which one do you like best? Tiger parents(虎爸虎妈)They are strict with their children. They want them to get the best grades in their class. They love their kids in their hearts.Dolphin parents(海豚式父母)They just want their kids to be happy and

    42、 healthy. They make sure their kids get enough sleep and exercise. Helicopter parents(直升机式父母)They worry too much about their children and “fly” over them like helicopters. Many people think these parents should give their children more freedom. Lawnmower parents(割草机式父母)Like a lawnmower that cuts gra

    43、ss, they get rid of(去除) all difficulties for their children. Their kids never learn to work out problems on their own. 28Tiger parents treat their kids in a _ way.AgoodBkindCstrictDright29If you have helicopter parents, you may _.Aget less freedomBface more difficultiesCworry about your parentsD“fly

    44、” over your parents like helicopters30Whats the best title for the passage?AKids and parentsBHow parents get on with kidsCEveryone has their own parentsDDifferent ways of parenting(2022山西模拟预测)My 20-year-old daughter, Ann, living in Philadelphia, sent me a message the other day. “I need socks and sha

    45、mpoo.” She was actually asking me to prepare those things for her, but I thought she was playing a cell phone game. I decide not to be a helicopter (直升机) mother, because experience as a mother and professor has taught me how badly that can result. Instead, I prefer a more hands-off way. From the tim

    46、e Ann turned 16, I dont want to know her work and life schedule any longer.But thats not what I see at Drexel University where I teach. Most of my students talk to their parents three times a day or more. One students mother called her son because she didnt hear from him for a few days. The son was

    47、in the library so he whispered “hello”. The mother doubted that he was drinking, and insisted on asking him to take a picture of himself. Holding a newspaper with that days date, the son had to take a photo of himself and sent it to his mother in order to prove that he wasnt telling a lie.I always t

    48、hink that my students should depend on themselves. I tell them that I will not check whether they miss classes and finish homework or not. Because they are independent thinkers and they should take responsibility for their own choices.But their parents dont treat them like me. I know a mother. She p

    49、uts her eyes on her son too much. She hopes he will walk by the camera so that she can know what he is doing. Another mother checks her sons credit card daily. However, I never do that. My daughters only come to me with important things when they need my decision. I think thats because I give them s

    50、pace.Many parents try to find if their kids are hiding from them. But we have to learn to respect boundaries (界限), even when technology is so powerful now. So I am going to do my best not to be a helicopter parent.31The underlined phrase “a helicopter mother” in Paragraph 1 means “_”.Aa mother who t

    51、reats the child as an independent beingBa mother who pays close attention to their childrenCa mother who prefers a more hands-off way32What does the author think of the mother and her son in Paragraph 2?AThey are unhappy with each other.BThey respect each other.CThey care about each other.33Why does

    52、 the author mention different ways of mothering?ATo show how responsible those mothers are.BTo show that mothers should make decisions for their children.CTo show that space is needed for children to become independent.34Whats the attitude of the author towards helicopter parents?AAgree.BNeutral (中立

    53、).CDisagree.35What will probably be discussed after the last paragraph?AAdvice on respect boundaries between parents and children.BThe powerful technologies for helicopter parents.CThe disadvantages of being helicopter parents.参考答案:1D2A3B4C5C【导语】本文讲述了老人年纪大了,家人嫌弃手脚不便的老人,让老人单独吃饭,还经常批评老人打破餐具。这些场景都被四岁的孙

    54、子看到了,小男孩也学着父母的做法。通过这件事,夫妇两人认识到了他们的错误。1细节理解题。根据“Since the grandfather had broken a dish or two, his food was served in a wooden bowl.”可知,因为这个老人打碎了一两个盘子,所以他的食物就用木碗盛着。故选D。2词义猜测题。根据“The boy answered, Oh, I am making a small bowl for you and mama to eat your food from when I grow up. The four-year-old bo

    55、y smiled and went back to work. ”和“ so they were in silence”可知,男孩在为爸爸妈妈做木碗,男孩的话语让父母非常震惊,所以父母听后沉默了,因此推断“struck”是“震惊”的意思,与shocked同义。故选A。3推理判断题。根据“ The words struck the parents so they were in silence. Then tears started to stream down their cheeks(脸颊). ”可知,男孩的话使他的父母震惊,因此他的父母流下了悔恨的泪水,由此可推测他们意识到了自己的错误,把

    56、老人请回了餐桌。故选B。4细节理解题。根据“The old mans hands trembled(颤抖), his eyesight was very poor, and he couldnt walk steadily(平稳地)”可知,因为年老,他身体不好。故选C。5标题归纳题。根据“his food was served in a wooden bowl(木碗).”和儿子的行为与话语“He asked the childson smiled and went back to work.”可知,小男孩也学着父母的做法,等长大了让爸爸妈妈也用木碗吃饭。通过这件事,夫妇两人认识到了他们的错误。

    57、“木碗”是文章发展的主线,所以这篇文章最好的题目是“一个木碗”,故选C。6A7C8D9D【导语】本文讲述作者参加为期三天的青少年自立项目后感悟到,对母亲应该有更多的接受,而要少一些抱怨。6细节理解题。根据“I used to hate my mother because she worked a lot and didnt spend much time with me.”可知,作者的妈妈没有时间陪他所以作者讨厌妈妈。故选A。7细节理解题。根据“Then one Friday morning I took part in a three-day self-help program for te

    58、enagers.”可知,青少年自立项目的时间为三天。故选C。8推理判断题。根据“This hit me hard. I realized that, for better or worse, my mom was my mom. I couldnt choose another mom, but I could try to make the best of the situation.”可知,作者将设法与他的母亲和睦相处。故选D。9主旨大意题。通读全文可知,本文讲述作者参加为期三天的青少年自立项目后感悟到,对母亲应该有更多的接受,而要少一些抱怨。告诉我们应该尽量接受事物,而不是抱怨它们。故选

    59、D。10A11D12C13B【导语】本文是一篇记叙文。文章讲述了我和母亲用“写下我们的感受”的方式化解了矛盾的故事。告诉我们要更多地与父母沟通,相互理解。10细节理解题。根据“When I returned home at night, I saw all the pain, anger and disappointment on my mothers face.”可知,作者看到了他母亲脸上的痛苦、愤怒和失望。故选A。11细节理解题。根据“After we finished writing, we exchanged our notebooks.”可知,他们写完后,交换了笔记本。故选D。12细

    60、节理解题。根据“When we finished reading, we discussed our feelings.”可知,C选项“他们读完后讨论了自己的感受。”表述正确。故选C。13推理判断题。根据“Finally, it felt like all the anger inside me went away from my body. Our talk helped me realize so many things I had never thought of before, not only about my mother but also about other people.”

    61、可知,根据这篇文章, 我们可以了解到我们需要更多地与父母沟通。故选B。14B15A16B17D18C【导语】本文是两封电子邮件,主要谈论了杰利妈妈不给她买衣服的问题。14推理判断题。根据文章开头和结尾的结构可知,应是一封电子邮件。故选B。15细节理解题。根据“However, my mother wont buy new clothes for me. She wants to save money.”(然而,我妈妈不会给我买新衣服。她想省钱。)可知,杰利的妈妈不买杰利的新衣服, 因为她想省钱。故选A。16细节理解题。根据“There are lots of ways to get cheap

    62、 clothing, such as by getting second-hand clothes. ”(有很多方法可以买到便宜的衣服,比如买二手衣服。)可知,杰利可以找到更便宜的衣服。故选B。17细节理解题。根据“If you are trying to lose weight so that you can fit in your blouses, do it in a healthy way.”(如果你想减肥,这样你就可以穿上你的衬衫, 以健康的方式减肥。)可知,据莎拉说,杰利可以通过减肥来搭配她的衣服。故选D。18推理判断题。根据“However, my mother wont buy

    63、 new clothes for me. She wants to save money.”(然而,我妈妈不会给我买新衣服。她想省钱。)可推断,杰利的家人可能没有多少钱。故选C。19D20C21D22B【导语】本文主要讲述了作者有了一个小两岁的妹妹,两个人做了不应该做的事,总是作者背黑锅,因为一件小事作者离家出走,妈妈的一席话打消了作者的念头,从此即使与妹妹有小矛盾也能处理好。19推理判断题。根据“Every time we did something that we shouldnt do, I got into more trouble. It seemed everybody paid

    64、attention to her”及“Going back with my new-found information, I asked my mother to make a change and she said no”可知,作者因为受到不公平待遇所以离家出走,故选D。20细节理解题。根据“Are you going to Grandma Sylvias?” I couldnt believe she would know this. She was like a witch”可知,妈妈知道作者要去祖母家,所以作者认为妈妈就像一个女巫一样,故选C。21推理判断题。根据“tomorrow I

    65、ll call the orphanage (孤儿院) and send her away”及“Mum always answers in the same way, “You had your chance.”可知,这里的“机会”说的是前文交代的作者的妈妈故意提议把妹妹送到孤儿院,其实妈妈这句话的含义是影射作者要友好地跟妹妹相处,故选D。22推理判断题。根据最后一段可知,妈妈故意提议把妹妹送到孤儿院,慢慢地打消了作者觉得自己受到不公平待遇的想法,并且能够学会友好地与妹妹相处,由此可见妈妈是一个明智的人,故选B。23B24C25A26C27B【导语】本文是篇说明文。通过三个案例反应孩子与父母间

    66、不同的矛盾进而写中国孩子与父母之间的问题,最后给了父母一些解决问题的建议。23细节理解题。根据第一幅图中“Parents: You got an F in your maths exam again. Im disappointed with you.”可知,是张磊的数学不好。故选B。24推理判断题。根据第二幅图后的“ Wang Bin is always making trouble in our community. ”可知,王彬总是在小区制造麻烦。以及“You know him not as well as I do. Stop trying to tell me who I can m

    67、ake friends with.”可知,陈潇说自己父母不了解王彬,并让他父母不要试图告诉他可以和谁交朋友。由此判断上文他父母是让他“远离王彬”。 故选C。25推理判断题。根据文中“Only 18% of kids talk to their parents when they have problems.”可知,只有18%的孩子和父母说他们有的问题。5018%=9,所以是9人。故选A。26细节理解题。根据“To help you understand each other better, you can also take part in different activities toget

    68、her. This way, your conversations will not only be about school.”可知,为了让孩子和父母之间多理解,建议是一起参加不同的活动,那样话题就不只是学校了。 选项C“一起参加活动是提升孩子与父母关系的一个很好的方式”符合语境,故选C。27细节理解题。根据文中最后“As parents, you need to communicate with your kids in a friendly way and encourage them to share their feelings with youyou can also take p

    69、art in different activities together.”可知,文中是写给父母。故选B。28C29A30D【导语】本文是一篇说明文。介绍了四种采取不同养育孩子方式的父母类型,分别是虎爸虎妈,海豚式父母,直升机式父母,割草机式父母。28细节理解题。根据文中“They are strict with their children.”可知, 虎爸虎妈对待孩子很严格。故选C。29推理判断题。根据文中“Many people think these parents should give their children more freedom”可推理出,如果你有直升机式父母,你就不会那

    70、么自由了。故选A。30最佳标题。本文介绍了四种采取不同养育孩子方式的父母类型,故标题应是“不同的养育方式”。故选D。31B32A33C34C35C【导语】本文介绍了作者的教育理念培养孩子的独立性,不管对自己的女儿还是对自己的学生,作者都要求他们要独立,但现在很多父母却一直关注自己的孩子,违背了独立性。31词义猜测题。根据“I decide not to be a helicopter mother, because experience as a mother and professor has taught me how badly that can result. Instead, I p

    71、refer a more hands-off way.”可知,此处是说我决定不做直升机妈妈,因为作为一名母亲和教授的经历告诉我,这种情况会有多严重,相反,我更喜欢一种放手的方式。可推测出词义是“特别关心孩子的母亲”,故选B。32推理判断题。根据“The mother doubted that he was drinking, and insisted on asking him to take a picture of himself.”以及“the son had to take a photo of himself and sent it to his mother in order to

    72、 prove that he wasnt telling a lie”可知,母亲怀疑儿子喝酒,坚持让儿子给他拍照,儿子只好给自己拍了张照片发给母亲,以证明自己没有说谎。可知两人对彼此都不满意,故选A。33细节理解题。根据“Because they are independent thinkers and they should take responsibility for their own choices.”以及“My daughters only come to me with important things when they need my decision. I think th

    73、ats because I give them space.”可知,他们是独立的思考者,应该为自己的选择负责。并提到作者会给她的女儿们空间。所以作者提到了不同的养育方式是为了说明孩子们需要空间来独立,故选C。34观点态度题。根据“So I am going to do my best not to be a helicopter parent.”可知,作者会尽其所能不做直升机家长。由此说明作者对于“helicopter parents”是不赞成的。故选C。35推理判断题。通读全文可知,文章一直在阐述父母一直关注孩子,违背了独立性,由此可知下一段会说“helicopter parents”的缺点,故选C。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:Module 4 单元话题阅读理解练习-2022-2023学年九年级英语上册单元重难点易错题精练(外研版).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-779009.html
    相关资源 更多
  • 专题4.1 图形的相似(能力提升)(解析版).docx专题4.1 图形的相似(能力提升)(解析版).docx
  • 专题4.1 图形的相似(知识解读)-2022-2023学年九年级数学上册《同步考点解读•专题训练》(北师大版).docx专题4.1 图形的相似(知识解读)-2022-2023学年九年级数学上册《同步考点解读•专题训练》(北师大版).docx
  • 专题4.1 函数(知识讲解)-2022-2023学年八年级数学上册基础知识专项讲练(北师大版).docx专题4.1 函数(知识讲解)-2022-2023学年八年级数学上册基础知识专项讲练(北师大版).docx
  • 专题4.1 几何图形(知识讲解)-2022-2023学年七年级数学上册基础知识专项讲练(人教版).docx专题4.1 几何图形(知识讲解)-2022-2023学年七年级数学上册基础知识专项讲练(人教版).docx
  • 专题4.1 任意角和弧度制及任意角的三角函数(解析版).docx专题4.1 任意角和弧度制及任意角的三角函数(解析版).docx
  • 专题4-观察物体-2023年四年级数学下册暑假专项培优(北师大版).docx专题4-观察物体-2023年四年级数学下册暑假专项培优(北师大版).docx
  • 专题4-2数列的通项与求和 (专题分层练)(5种题型)解析版.docx专题4-2数列的通项与求和 (专题分层练)(5种题型)解析版.docx
  • 专题4-2数列的通项与求和 (专题分层练)(5种题型)原卷版.docx专题4-2数列的通项与求和 (专题分层练)(5种题型)原卷版.docx
  • 专题4 能量-教科版科学六年级上册.docx专题4 能量-教科版科学六年级上册.docx
  • 专题4 第17课时 动量观点在电磁感应中的应用.docx专题4 第17课时 动量观点在电磁感应中的应用.docx
  • 专题4 第16课时 电磁感应.docx专题4 第16课时 电磁感应.docx
  • 专题4 第15课时 直流电路与交流电路.docx专题4 第15课时 直流电路与交流电路.docx
  • 专题4 用导数研究函数的最值(解析版).docx专题4 用导数研究函数的最值(解析版).docx
  • 专题4 用导数研究函数的最值(原卷版).docx专题4 用导数研究函数的最值(原卷版).docx
  • 专题4 热学(解析版).docx专题4 热学(解析版).docx
  • 专题4 热学(原卷版).docx专题4 热学(原卷版).docx
  • 专题4 气体的制取实验(解析版).docx专题4 气体的制取实验(解析版).docx
  • 专题4 气体的制取实验(原卷版).docx专题4 气体的制取实验(原卷版).docx
  • 专题4 有理数的乘方-2022-2023学年初中数学学科素养能力培优竞赛试题精选专练(解析版).docx专题4 有理数的乘方-2022-2023学年初中数学学科素养能力培优竞赛试题精选专练(解析版).docx
  • 专题4 有理数的乘方-2022-2023学年初中数学学科素养能力培优竞赛试题精选专练(原卷版).docx专题4 有理数的乘方-2022-2023学年初中数学学科素养能力培优竞赛试题精选专练(原卷版).docx
  • 专题4 因式分解 2023年中考数学一轮复习专题训练(北京专用).docx专题4 因式分解 2023年中考数学一轮复习专题训练(北京专用).docx
  • 专题4 单词大闯关-首字母填空(205道题)-2021-2022学年七年级英语下学期期末备考冲刺满分专题(人教版).docx专题4 单词大闯关-首字母填空(205道题)-2021-2022学年七年级英语下学期期末备考冲刺满分专题(人教版).docx
  • 专题4 分子空间结构与物质性质-【知识清单】2022-2023学年高二化学期末单元复习知识清单(苏教版2019选择性必修2).docx专题4 分子空间结构与物质性质-【知识清单】2022-2023学年高二化学期末单元复习知识清单(苏教版2019选择性必修2).docx
  • 专题4 光现象 4.5光的色散(教师版).docx专题4 光现象 4.5光的色散(教师版).docx
  • 专题4 光现象 4.4光的折射(学生版).docx专题4 光现象 4.4光的折射(学生版).docx
  • 专题4 光现象 4.3平面镜成像(教师版).docx专题4 光现象 4.3平面镜成像(教师版).docx
  • 专题4 光现象 4.3平面镜成像(学生版).docx专题4 光现象 4.3平面镜成像(学生版).docx
  • 专题4 光现象 4.1 光的直线传播(教师版).docx专题4 光现象 4.1 光的直线传播(教师版).docx
  • 专题4 光现象 4.1 光的直线传播(学生版).docx专题4 光现象 4.1 光的直线传播(学生版).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1