分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 13

类型Unit 2 单元话题阅读理解精练-2022-2023学年八年级英语上册单元重难点易错题精练(牛津深圳版).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:780805
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:13
  • 大小:140.73KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    Unit 单元话题阅读理解精练-2022-2023学年八年级英语上册单元重难点易错题精练牛津深圳版 单元 话题 阅读 理解 精练 2022 2023 学年 年级 英语 上册 难点 易错题 牛津 深圳
    资源描述:

    1、Unit 2 Numbers单元话题阅读理解练习(2022深圳八年级期末)Long ago, there lived a lion, a bird and a mouse in the forest. They were good friends. One day, a turtle(龟)came to them and said, “Im alone. I want to join your group and become your friend.” “Youre most welcome,” they said.One day, when the four friends were pl

    2、aying, they saw a hunter(猎人). The lion ran away into the forest. The bird flew high in the sky and the mouse Iran into a hole. The turtle could not run as fast as the others. The hunter caught it and put it in a bag. Together, the lion, the mouse and the bird came up with a plan to save the turtle.F

    3、irst, the bird flew high up in the sky and saw the hunter walking along the river. Then the lion lay on his way and didnt move at all. It pretended that it was dead(死的). When the hunter saw the lion again, he was very happy. He put the bag with the turtle on the ground and moved to the lion. As soon

    4、 as the hunter left, the mouse opened the bag and freed the turtle. When the hunter reached the lion, it suddenly stood up and ran away. Then when the hunter turned back to pick up his bag, the turtle has left.1_ was the last one to join the group.AThe birdBThe lionCThe turtleDThe mouse2The underlin

    5、ed word “pretended” means in Chinese in the last paragraph.A尝试B思考C获悉D假装3Where may the passage come from?AA story book.BTV news.CA science report.DA sports magazine.(2022广东八年级期中)Our new foreign students are going to arrive very soon, and here are some ways to communicate with them politely.How close

    6、do you stand when you talk to a friend? You can stand close to people in the Middle East but dont stand too close to North Americans! Give them more personal space.Do you know how to touch people correctly? Chinese girls often walk arm in arm with their friends. South Americans sometimes hold your a

    7、rm when they talk to you, so you cant move away! But in Britain many people dont like other people touching them at all.Do you look at people when you talk? In some places, it isnt polite to look at people when they talk, but in other countries it isnt polite to look somewhere else. In Britain and t

    8、he US, people usually look at each other when they talk.And how do you say goodbye? Thats easy. Wave (挥手) to say goodbye. But be careful! In Greece, its not polite at all! In fact, its very rude!4According to the passage, we should give people in _ more personal space.Athe Middle EastBNorth AmericaC

    9、South AmericaDSouth China5The underlined word “touch” means “_” in Chinese.A触碰B打击C感动D震撼6We cant wave to say goodbye in _.AAmericaBJapanCBritainDGreece7How many ways are given to communicate with foreign students?ATwo.BThree.CFour.DFive.8Whats the best title of this passage?ASaying GoodbyeBTouching P

    10、eopleCLooking at PeopleDCommunicate Politely(2022辽宁阜新八年级期末)The Adventures of Pinocchio, also known as Pinocchio, is a cartoon for children by Carlo Collodi. It is about the adventures(冒险) of Pinocchio Pinocchio and his father, a poor woodcarver(穷木匠)named Geppetto.In the story, the poor man Gepetto m

    11、akes a puppet(木偶)for a better life. He gives the puppet the name Pinocchio. Pinocchio is not nice to this old man at first. After Geppetto makes Pinocchios feet, Pinocchio gets out of the door and runs away into the town. Geppetto has to go to the police office when he finds Pinocchio. Pinocchio goe

    12、s back to Geppettos home alone. He has no food to eat and asks an old man in the neighborhood(附近)for food. But the old man puts some water on him. He almost gets his feet burnt(烧掉) when he tries to dry himself. Luckily, Pinocchios father comes home and makes him new feet.There are interesting things

    13、 about Pinocchio. Every time he tells a lie, his nose gets longer. He always wants to be a real boy, and he becomes a real boy in the end.Pinocchio has important lessons for children. If children dont listen to their parents, they may face terrible things. If children love and take care of their par

    14、ents, they will get rewards(奖励).And children should not lie.9Pinocchio is a story about _.Aa father and a daughterBa father and a sonCa little boyDa little girl10How is Geppettos life before he makes the puppet? _ABoring.BBusy.CBad.DSafe.11Where does Pinocchio go after he has feel? _ATo the town.BTo

    15、 the police office.CTo the neighborhood.DTo the school12What does the underlined word “lie” mean in Chinese? _.A建议B谎言C事件D请求13What does the cartoon Pinocchio try to tell children? _AChildren should love adventures.BChildren should ever tell lies.CChildren should love puppets.DChildren should be kind

    16、to their parents(2022四川雅安八年级期末)There were once ten suns. They lived in a tree in the East Sea. One of them came out every day. They brought light and warmth to the world. But they were naughty (调皮的). One day they decided to come out all at once. The sky was too bright. It was too hot. Rivers dried.

    17、Plants died. The land was full of cracks (裂缝). Hou Yi was an excellent archer (弓箭手). People asked him for help. He told the suns to go home. But they didnt listen. They just laughed. The ten suns went on to play together. The world was burning (燃烧). People were crying in pain. They were dying. Hou Y

    18、i felt very angry. He gave them another warning (警告). But the suns still didnt listen to him. So he started to shoot. One after another, Hou Yi shot down nine suns. Only one sun was left. Hou Yi saved the world. People gave thanks to him. They thought he was a great hero. So, thanks to Hou Yi, the w

    19、orld was not burnt. Now we only have one sun and it is not too hot.14Where did the ten suns live?AOn the ground.BIn the sky.CIn the mountains.DIn a tree in the East Sea.15Why did people ask Hou Yi for help?AHe was as naughty as the suns.BHe was a hero.CHe could shoot down the suns.DThe suns would li

    20、sten to him.16Which shows the right order of the events? Hou Yi gave the suns warnings. Hou Yi shot down nine suns. People gave thanks to Hou Yi. Ten suns came out together at once.ABCD17This passage is a _.AreportBstoryCletterDplay(2022河北邯郸八年级期末)Once, there was a king who owned many kinds of animal

    21、s, but he did not have a great horse. So he commanded(命令)his servants to go and find the fastest horse in his country. They searched for months, but they returned without success. One day, a servant named Zan heard about a very fast horse in another country. He asked for permission to travel there,

    22、and the king agreed. Sadly, when he arrived, he learned that the horse had died. But Zan had an idea. He bought the horses head for five hundred pieces of silver.When Zan returned, the king was very angry. “You paid five hundred pieces of silver for this?” the king shouted. “What good is it to me? I

    23、 want a living horse, you fool!”“Please be patient, my king,” the servant said. “When people hear how much you paid for the head of a dead horse, they will think you will pay an enormous(巨大的)amount for a living one! People from other countries will bring their horses to you!”Thats just what happened

    24、. Almost immediately, lots of people started bringing their fast horses to the king. The king was delighted, and he soon found exactly the horse he wanted.18What is the story about?AA clever servant.BAn unsuccessful king.CA dead horse.DA horse race.19What was Zans plan?ATo make the king very angry.B

    25、To spend the kings money.CTo travel another country to look for a fast horse.DTo make people bring their horses to the king for free.20What happened to the fast horse when he arrived?AIt was not really fast at all.BIt was not alive.CIt was not for sale.DSomeone had already bought it.21How did the ki

    26、ng feel when Zan returned?AHe was delighted.BHe was frightened.CHe was very angry.DHe was sad.22Why did people bring horses to the king?AThe servant bought the horses.BThey wanted to give them as gifts.CThey expected a lot of money.DThe king commanded them.(2022安徽安庆八年级期末)On a summer day, a man sitti

    27、ng under a tree on the bank of a river, watched a group of ducks on the river. Soon a branch(树枝)with leaves came drifting(漂浮)among them, and they all flew away. After circling in the air for a little time, they landed again on their feeding ground. Soon another branch came drifting down among them,

    28、and again they took flight(飞行)from the river. But when they found the branch drifted by without any danger, they flew down to the water as before. After four or five branches had drifted by in this way, the ducks gave little attention (注意)to them. At last, they hardly tried to fly out of their way,

    29、even when the branches nearly touched them. The man who was watching all this, now wanted to know who drifted these branches. He looked up the river, and noticed a fox slyly(偷偷地)watching the ducks. “What will he do next?” thought the man. When the fox saw that the ducks were no longer afraid of the

    30、branches, he took a much larger branch, and hid himself behind it. Then he drifted himself with the larger branch. When he was right among the ducks, he caught two young ducks quickly and swam off with them. The rest of the ducks flew away in fright(害怕), and did not come back for a long time. The fo

    31、x must have enjoyed a fine dinner for what he had done.23What did the ducks do as soon as the first branch came near them?AThey fed themselves.BThey stayed still.CThey looked for food.DThey flew away.24Why did the fox drift the larger branch?ATo have fun.BTo catch the ducks.CTo cross the river.DTo s

    32、wim with the ducks.25What do you think of the fox?AClever and patient.BKind and thankful.CInteresting and outgoing.DLovely and friendly.(2022陕西宝鸡八年级期末)Once upon a time, there were two seeds (种子). They were good friends. They often talked with each other when they were free. One day, they had nothing

    33、 to do. They lay on the ground. They looked up at the sky and had a chat with each other.The first seed said, “I want to grow! Then I can enjoy the sun and the rain!” Later, it grew. It had a chance to enjoy the sun and the rain.The second seed said, “I am afraid of growing up. If I grow, I have to

    34、live in the soil. Little animals may come up to me and eat me. How terrible! If I become a beautiful flower, a child will come and pick me. It is much better for me to wait. Its a dangerous way to be alive.” It did nothing and refused (拒绝) to grow.Spring came soon. A duck came up to the seeds. It ea

    35、t the second seed and went away. We shouldnt act like the second seed. We should face our life bravely.26There are _ seeds in the passage.AoneBtwoCthreeDfour27The first seed wanted to grow because _ .Ait could go everywhereBit wanted to be smallCit could help each otherDit could enjoy the sun and th

    36、e rain28In the third paragraph, the underlined word“soil”means _ in Chinese.A油B样式C土壤D社会(2022湖南永州八年级期末)A king spent most of his time in bed eating and sleeping. So one day he became very fat and couldnt move his body. His people were worried about his health.The king invited many great doctors to sol

    37、ve his problem. Unfortunately, no one could help him. The king felt very sad.One morning, a smart man visited the country. When he heard the kings story, he said that he could help the king. But he wanted the king to walk to his place to visit him.At first, the king didnt agree. But finally he got t

    38、here with the help of his people. The man did nothing to the king, and he asked the king to come on foot for his treatment (治疗) the next day.This went on (继续) for two weeks. The king never took any medicine. However, he felt a lot healthier and more active than before. Then he could walk to the mans

    39、 place without any help. Another two months later, he was all right and became healthy. In the end, the king understood what had happened.29Why did the king become very fat?ABecause he liked walking.BBecause he hardly took exercise.CBecause he liked eating sweet food.30What does the underlined word

    40、“unfortunately” mean in Chinese?A成功地B逐渐地C不幸地31How did the king go to the smart mans place for treatment?ABy bike.BBy horse.COn foot.32In the smart mans place, the king _.Atook no medicineBplayed games with the manCate some delicious food33What can we learn from the passage?AThe king became healthy o

    41、ne week later.BThe king finally understood the smart man.CThe smart man walked with the king every day.(2022山东德州八年级期末)A monkey lived happily in the forest. One day, he found some red apples. They looked delicious, so he took one in each hand. When he tried to eat one of the apples, it hurt his teeth

    42、. It turned out that these apples were made of wood. Though he couldnt eat them, he decided to keep them.On his way home, the monkey found some bananas. However, he couldnt let go of the wooden apples to get them. He was afraid of losing the apples, so he just walked away.As he held the apples longe

    43、r, it started to feel heavier. The more he looked at the fruits in the forest, the more he grew hungry and unhappy.Finally, he gave up the apples and went back for his meal. He was happy again.Like the monkey, we sometimes carry things that seem too valuable (有价值的) to give up, but fail to see that t

    44、hey do more harm (伤害) than good.34What life did the monkey live ?ATerrible.BExciting.CHappy.DDifficult.35Why could the monkey not eat the apples?ABecause they were made of wood.BBecause they were someone elses.CBecause he liked to eat bananas.DBecause he just had some fruits.36What does the underlin

    45、ed word “them” refer to (指的是)?AThe apples.BThe trees.CThe leaves.DThe bananas.37What did the monkey do in the end?AHe ate the apples.BHe gave up the apples.CHe found more apples.DHe planted some apple trees.38What can we learn from the passage?AGive up in proper time.BMeals are important.CBe happy l

    46、ike a monkey.DNever give up valuable things.参考答案:1C2D3A【导语】本文主要讲述了鹿,鸟和老鼠团结一起想办法救乌龟的故事。1细节理解题。根据“One day, a turtle(龟)came to themYoure most welcome”可知,乌龟是最后一个加入的,故选C。2词义猜测题。根据“Then the lion lay on his way and didnt move at all. It pretended that it was dead”可知,狮子躺在路上装死,一动也不动,所以pretended表示“假装”,故选D。3推理

    47、判断题。本文主要讲述了鹿,鸟和老鼠团结一起想办法救乌龟的故事,这是一个寓言故事,可能来自一本故事书,故选A。4B5A6D7C8D【导语】本文叙述了在和外国的朋友交流的时候,一定要注意礼节,不同的国家交流的方式是不同的,短文从四个方面给出了叙述。4细节理解题。根据“but dont stand too close to North Americans!”可知,和北美洲的人说话不能离得太近,故选B。5词义猜测题。根据“Chinese girls often walk arm in arm with their friends.”可推测touch指的是触碰,故选A。6细节理解题。根据“Wave(挥手

    48、)to say goodbye. But be careful! In Greece, its not at all polite!”可知,在希腊挥手说再见是不礼貌的,故选D。7细节理解题。结合全文可知,文章从四个方面叙述了不同的国家交流的方式是不同的:一是和朋友说话距离的远近;二是如何正确地触碰别人。三是和别人谈话时是否能够直视对方的眼睛。四是怎样和对方说再见,故选C。8最佳标题题。本文叙述了在和外国的朋友交流的时候,一定要注意礼节,不同的国家交流的方式是不同的。选项D“礼貌交流”可作为本文的标题,故选D。9B10C11A12B13D【导语】本文是一篇记叙文。文章主要介绍了皮诺曹历险记中皮诺

    49、曹(可怜的杰佩托为了过上更好的生活而制作了一个木偶皮诺曹)的故事。他的故事告诫孩子不应该撒谎,要善待父母。9细节理解题。根据第一段“It is about the adventures(冒险)of Pinocchio Pinocchio and his father, a poor woodcarver(穷木匠) named Geppetto.”可知,皮诺曹是一个关于父子的故事。故选B。10推理判断题。根据第二段“In the story, the poor man Gepetto makes a puppet(木偶)for a better life.”可知,杰佩托想过更好的生活,可推测以前

    50、的生活很糟糕。故选C。11细节理解题。根据第二段“After Geppetto makes Pinocchios feet, Pinocchio gets out of the door and runs away into the town.”可知,皮诺曹有了脚之后去城里了。故选A。12词义猜测题。根据第三段“his nose gets longer.”和“He always wants to be a real boy, and he becomes a real boy in the end.”并结合选项可推测,皮诺曹总撒谎,“lie”表“撒谎”。故选B。13推理判断题。根据最后一段“P

    51、inocchio has important lessons for children. If children dont listen to their parents, they may face terrible things. If children love and take care of their parents, they will get rewards(奖励). And children should not lie.”结合四个选项可知,孩子应该善待父母。故选D。14D15C16A17B【导语】本文是一篇记叙文,主要讲“后羿射日”的故事。14细节理解题。根据“They l

    52、ived in a tree in the East Sea.”可知十个太阳住在树上。故选D。15细节理解题。根据“Hou Yi was an excellent archer (弓箭手). People asked him for help.”可知后羿是一个优秀的弓箭手,可以射下太阳,所以向他求助。故选C。16细节理解题。根据“One day they decided to come out all at once.”;“He gave them another warning (警告). ”;“So he started to shoot. One after another, Hou Y

    53、i shot down nine suns.”及“People gave thanks to him. They thought he was a great hero.”可知正确的顺序是。故选A。17推理判断题。本文主要讲“后羿射日”的故事。故选B。18A19C20B21C22C【导语】本文讲述了一位国王想要一匹快马,他的仆人花重金买了一匹快马的马头,聪明的仆人使用计策,帮助国王最终得到了他想要的快马。18主旨大意题。通读全文可知,本文讲述了一位国王想要一匹快马,他的仆人花重金买了一匹快马的马头,使用计策,帮助国王最终得到了他想要的快马。因此选项A“一个聪明的仆人”符合题意。故选A。19细节

    54、理解题。根据“One day, a servant named Zan heard about a very fast horse in another country. He asked for permission to travel there, and the king agreed.”可知,仆人去另一个国家寻找一匹快马。故选C。20细节理解题。根据“Sadly, when he arrived, he learned that the horse had died.”可知,当仆人到达这个国家时,快马已经死了。故选B。21细节理解题。根据“When Zan returned, the

    55、king was very angry. You paid five hundred pieces of silver for this? the king shouted.What good is it to me? I want a living horse, you fool!”可知,国王很生气。故选C。22推理判断题。根据“When people hear how much you paid for the head of a dead horse, they will think you will pay an enormous(巨大的)amount for a living one

    56、!”可知,人们带马来见国王是想得到很多钱。故选C。23D24B25A【导语】本文主要讲述了狡猾的狐狸抓鸭子的过程。23细节理解题。根据“Soon a branch(树枝)with leaves came drifting(漂浮)among them, and they all flew away. ”可知,当第一根树枝靠近鸭子时,它们飞走了。故选D。24推理判断题。根据“When the fox saw that the ducks were no longer afraid of the branches, he took a much larger branch, and hid hims

    57、elf behind it. Then he drifted himself with the larger branch. When he was right among the ducks, he caught two young ducks quickly and swam off with them.”可推测出,狐狸漂到更大的树枝上是为了抓鸭子。故选B。25推理判断题。根据文章内容可知,狐狸经过几次尝试和耐心地观察再开始行动,由此可推断它是聪明和有耐心的。故选A。26B27D28C【导语】本文是一篇记叙文。文章通过两粒种子的故事告诉我们要勇敢地面对生活。26细节理解题。根据“Once

    58、upon a time, there were two seeds”可知在这篇文章里谈到两粒种子。故选B。27细节理解题。根据“The first seed said, I want to grow! Then I can enjoy the sun and the rain! ”可知第一个种子想要长大去享受阳光和雨露。故选D。28词义猜测题。根据“If I grow, I have to live in the soil.”可知soil应是种子居住的地方,结合备选项,应是土壤。故选C。29B30C31C32A33B【导语】文章主要讲的是从前有个国王,几乎不运动,导致自己肥胖。很多名医也无法医

    59、治他,这时有一个智者想出办法让国王运动。国王最后明白了运动才能健康的道理。29推理判断题。根据第一段“A king spent most of his time in bed eating and sleeping.”以及下文智者让国王走着去看病可以推断出国王肥胖是因为他几乎不锻炼。故选B。30词义猜测题。根据第二段“The king invited many great doctors to solve his problem.”以及下文“ no one could help him. ”可知国王邀请了很多名医来解决他的问题,但是没人能帮助他,可推断unfortunately意为“不幸的”。

    60、故选C。31细节理解题。根据文中“he asked the king to come on foot for his treatment (治疗) the next day.”可知国王步行到智者的家里。故选C。32细节理解题。根据第五段“The king never took any medicine.”可知国王从来没有吃药,故选A。33细节理解题。根据文章最后一句话“ In the end, the king understood what had happened.”可知国王最后明白了智者的用意,故选B。34C35A36D37B38A【导语】本文是一篇寓言故事。介绍了猴子因为拿着木苹果,所

    61、以无法得到其他的食物,最终它意识到只有放弃一些东西,才能获得其他的东西,所以在适当的时候要学会放弃。34细节理解题。根据第一段第一句“A monkey lived happily in the forest.”可知,猴子过着幸福的生活。故选C。35细节理解题。根据第一段第五句“It turned out that these apples were made of wood.”可知,这些苹果是木头做的,所以猴子不能吃。故选A。36词义猜测题。根据第二段前两句“On his way home, the monkey found some bananas. However, he couldnt

    62、let go of the wooden apples to get them.”可知,在回家的路上,猴子发现一些香蕉。但是他无法放开木苹果去拿到香蕉。them指代“香蕉”。故选D。37细节理解题。根据倒数第二段第一句“Finally, he gave up the apples and went back for his meal.”可知,最后,他放弃了苹果。故选B。38推理判断题。根据最后一段“Like the monkey, we sometimes carry things that seem too valuable (有价值的) to give up, but fail to see that they do more harm (伤害) than good.”可知,就像猴子,有的时候我们拥有的东西似乎太有价值了,所以我们不能放弃它们,但却没能意识到这些东西带来的伤害远远大于好处。所以我们要在适当的时候学会放弃。故选A。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:Unit 2 单元话题阅读理解精练-2022-2023学年八年级英语上册单元重难点易错题精练(牛津深圳版).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-780805.html
    相关资源 更多
  • 专题27 函数单调性含参问题的研究(教师版).docx专题27 函数单调性含参问题的研究(教师版).docx
  • 专题27 函数单调性含参问题的研究(学生版).docx专题27 函数单调性含参问题的研究(学生版).docx
  • 专题27 倍长中线模型(解析版).docx专题27 倍长中线模型(解析版).docx
  • 专题27 倍长中线模型(原卷版).docx专题27 倍长中线模型(原卷版).docx
  • 专题27 以图形为背景的两角差的正切-2022年高考数学优拔尖必刷压轴题(选择题、填空题)(新高考地区专用).docx专题27 以图形为背景的两角差的正切-2022年高考数学优拔尖必刷压轴题(选择题、填空题)(新高考地区专用).docx
  • 专题27 以图形为背景的两角和与差的正切-2023年高考数学优拔尖核心压轴题(选择、填空题)(新高考地区专用).docx专题27 以图形为背景的两角和与差的正切-2023年高考数学优拔尖核心压轴题(选择、填空题)(新高考地区专用).docx
  • 专题27 二次函数与平行四边形存在问题-2022年中考数学之二次函数重点题型专题(全国通用版)(解析版).docx专题27 二次函数与平行四边形存在问题-2022年中考数学之二次函数重点题型专题(全国通用版)(解析版).docx
  • 专题27 二次函数与平行四边形存在问题-2022年中考数学之二次函数重点题型专题(全国通用版)(原卷版) .docx专题27 二次函数与平行四边形存在问题-2022年中考数学之二次函数重点题型专题(全国通用版)(原卷版) .docx
  • 专题27 不等式组-2022-2023学年初中数学学科素养能力培优竞赛试题精选专练(解析版).docx专题27 不等式组-2022-2023学年初中数学学科素养能力培优竞赛试题精选专练(解析版).docx
  • 专题27 不等式组-2022-2023学年初中数学学科素养能力培优竞赛试题精选专练(原卷版).docx专题27 不等式组-2022-2023学年初中数学学科素养能力培优竞赛试题精选专练(原卷版).docx
  • 专题27 三角形的内切圆(提优)-冲刺2021年中考几何专项复习(解析版).docx专题27 三角形的内切圆(提优)-冲刺2021年中考几何专项复习(解析版).docx
  • 专题27 三角形的内切圆(提优)-冲刺2021年中考几何专项复习(原卷版).docx专题27 三角形的内切圆(提优)-冲刺2021年中考几何专项复习(原卷版).docx
  • 专题27 三角形的内切圆(基础)-冲刺2021年中考几何专项复习(解析版).docx专题27 三角形的内切圆(基础)-冲刺2021年中考几何专项复习(解析版).docx
  • 专题27 8BU3-2023年牛津译林版初中英语单元知识点一遍过(江苏专用).docx专题27 8BU3-2023年牛津译林版初中英语单元知识点一遍过(江苏专用).docx
  • 专题27直线与圆的位置关系-【中职专用】中职高考数学二轮复习专项突破.docx专题27直线与圆的位置关系-【中职专用】中职高考数学二轮复习专项突破.docx
  • 专题27 法拉第电磁感应定律(解析版).docx专题27 法拉第电磁感应定律(解析版).docx
  • 专题27 法拉第电磁感应定律(原卷版).docx专题27 法拉第电磁感应定律(原卷版).docx
  • 专题26数据的收集与整理-2021年中考数学真题分项汇编(解析版)【全国通用】(第02期).docx专题26数据的收集与整理-2021年中考数学真题分项汇编(解析版)【全国通用】(第02期).docx
  • 专题26数据的收集与整理-2021年中考数学真题分项汇编(原卷版)【全国通用】(第02期).docx专题26数据的收集与整理-2021年中考数学真题分项汇编(原卷版)【全国通用】(第02期).docx
  • 专题26平面几何B辑(教师版含解析)备战2021年高中数学联赛之1981-2020年高中数学联赛二试试题分专题训练.docx专题26平面几何B辑(教师版含解析)备战2021年高中数学联赛之1981-2020年高中数学联赛二试试题分专题训练.docx
  • 专题26平面几何B辑(学生版)备战2021年高中数学联赛之1981-2020年高中数学联赛二试试题分专题训练.docx专题26平面几何B辑(学生版)备战2021年高中数学联赛之1981-2020年高中数学联赛二试试题分专题训练.docx
  • 专题26圆周运动.docx专题26圆周运动.docx
  • 专题26以旋转为载体的几何综合问题 -挑战2023年中考数学压轴题之学霸秘笈大揭秘(全国通用)(解析版).docx专题26以旋转为载体的几何综合问题 -挑战2023年中考数学压轴题之学霸秘笈大揭秘(全国通用)(解析版).docx
  • 专题26以旋转为载体的几何综合问题 -挑战2023年中考数学压轴题之学霸秘笈大揭秘(全国通用)(原卷版).docx专题26以旋转为载体的几何综合问题 -挑战2023年中考数学压轴题之学霸秘笈大揭秘(全国通用)(原卷版).docx
  • 专题26二次函数与线段周长压轴问题-【压轴必刷】2023年中考数学压轴大题之经典模型培优案(原卷版).docx专题26二次函数与线段周长压轴问题-【压轴必刷】2023年中考数学压轴大题之经典模型培优案(原卷版).docx
  • 专题26 数据的分析.docx专题26 数据的分析.docx
  • 专题26.9 反比例函数与面积问题(巩固篇)(专项练习)-2022-2023学年九年级数学下册基础知识专项讲练(人教版).docx专题26.9 反比例函数与面积问题(巩固篇)(专项练习)-2022-2023学年九年级数学下册基础知识专项讲练(人教版).docx
  • 专题26.8 反比例函数与面积问题(基础篇)(专项练习)-2022-2023学年九年级数学下册基础知识专项讲练(人教版).docx专题26.8 反比例函数与面积问题(基础篇)(专项练习)-2022-2023学年九年级数学下册基础知识专项讲练(人教版).docx
  • 专题26.7 反比例函数(全章直通中考)(培优练)-2023-2024学年九年级数学下册全章复习与专题突破讲与练(人教版).docx专题26.7 反比例函数(全章直通中考)(培优练)-2023-2024学年九年级数学下册全章复习与专题突破讲与练(人教版).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1