分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 13

类型Unit 7 单元话题阅读理解练习-2023-2024学年七年级英语上册单元重难点易错题精练(人教版).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:783060
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:13
  • 大小:750.61KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    Unit 单元话题阅读理解练习-2023-2024学年七年级英语上册单元重难点易错题精练人教版 单元 话题 阅读 理解 练习 2023 2024 学年 年级 英语 上册 难点 易错题 精练 人教版
    资源描述:

    1、Unit 7 How much are these socks?单元话题阅读理解练习Mr. Millers Clothes StoreMr. Greens Clothes StoreT-shirt$12(red, black)$18(green, white)shorts$16(yellow, white, purple)$15(purple)sweater$20(black, brown, red, green)$19(yellow, blue, black, red)skirt$10(white)$12(brown)socks$6 for 3 pairs$5 for 2 pairshat$

    2、8(black)$10(blue)1_ have three colors at Mr. Millers Clothes Store.AHatsBShortsCT-shirtsDSkirts2Which is the most expensive(最贵的)at Mr. Greens Clothes Store? ABCD3How much are a T-shirt and a hat at Mr. Millers Clothes Store? A$20.B$22.C$26.D$28.4Kate has 10 dollars. She can buy _ pairs of socks at M

    3、r. Greens Clothes Store.A2B3C4D65From the two stores we can buy _.Ablue T-shirtsBpurple shortsCwhite sweatersDred hatsIt is New Years Day today. Many stores in our city are at a great sale. So Lisas mother and Lisa go shopping in Justin Store. First they buy clothes. The clothes in the store are not

    4、 expensive. They are very cool. Lisas mother buys a schoolbag for Lisas brother, a jacket for Lisas father, a sweater for herself. They are 24 dollars. And Lisa buys a pair of shoes for 8 dollars. Then they go to see the food. Lisa chooses two hamburgers. They are 5 dollars. Lisas sister likes pears

    5、, and they buy some pears for her. They are 3 dollars. They buy some bananas, too. They are 4 dollars. They need some vegetables for dinner. The vegetables are very fresh (新鲜的). They buy some tomatoes and cabbage (卷心菜). They are 2 dollars.6Who does Lisas mother buy a jacket for? _ALisas brother.BLis

    6、as father.CLisas sister.DLisa.7_ are 24 dollars. The schoolbagThe jacketThe sweaterThe pair of shoesABCD8What does the underlined word “chooses” mean in Chinese?A饮用B销售C储藏D挑选9The pears are _ dollars. AtwoBthreeCfourDfive10Which of the following is WRONG (下面哪项叙述是错误的)?AThe clothes in Justin Store are c

    7、heap.BLisa and her mother buy food after they buy clothes.CLisas sister likes bananas.DLisas family will have vegetables for dinner.Come to Johnsons Store!Do you like ball games? We have many kinds (种类) of balls. Soccer balls are 20 dollars. Volleyballs are 25 dollars. Basketballs are 35 dollars. Te

    8、nnis rackets (球拍) are 10 dollars. Pingpong balls are 1 dollar. Ping-pong bats are 10 dollars. Come to Huamei Store!Welcome to Huamei Clothes Store, please! We have very good jacketsonly 35 yuan. We have boyssocks for 4 yuan. And we have girlsskirts for 25 yuan. Come and see at Hongxing Store! Do you

    9、 need school things?We sell pencil boxes for only 2 yuan. We have great pens for 5 yuan. A big notebook is 5 yuan and a small one is 3 yuan. 11Johnsons Store sells _.Aschool thingsBballsCclothesDbooks12You can NOT buy _ at Huamei store.AjacketsBsocksCschoolbagsDskirts13We can buy a pencil box, a pen

    10、 and a big notebook for _ yuan.A12B11C9D714At Johnsons Store, _.Atwo soccer balls are 20 dollarsBa ping-pong ball is 1 dollarCa tennis ball is 10 dollarsDa basketball is 25 dollars15From the three ads (广告), we know _.Awe can buy a volleyball and a basketball for 50 dollarsBwe can buy a sweater for 2

    11、5 yuan at Huamei StoreCwe cant buy food at the three storesDwe can buy two big notebooks for 8 yuan at Hongxing StoreLucy is a middle school student and she is a very smart girl. But she is a shopaholic. She loves shopping very much. She doesnt have any friends. She doesnt like talking with her clas

    12、smates, either. Sometimes she is lonely. Lucys father is a policeman and her mother is a doctor. They are very busy. So when she is free, she goes shopping. She often buys things that she doesnt really need. She also shops on the Internet. Shopping becomes a very important part in the girls life. He

    13、r parents give her enough pocket money at the beginning of each month. But there is no money in her purse just two weeks after they give her the money. She spends (花费) too much money in shopping. So she has to borrow money to buy lunch. She never tells her parents about this. She knows this is bad,

    14、but what shall she do?16“Shopaholic” in Paragraph 1 is _ in Chinese.A购物狂B售货员C店主D老板17What is the girls father?AA doctor.BA policeman.CA worker.Dteacher.18What does the girl do when she is free?AGo to sleep.BPlay with friends.CGo shopping.DChat with classmates.19The girl gets pocket money from her par

    15、ents _.Aevery monthBevery weekCevery dayDevery year20Which of the following sentences is NOT TRUE?AThe girl has no friends.BThe girls mother is a nurse.CThe girl thinks shopping too much is a bad habit (习惯).DThe girl likes shopping and usually buys some useless (无用的) things.My name is Amber. Shoppin

    16、g is one of my pastimes. My classmates and I often do some shopping after we finish our homework on Sundays. I enjoy shopping, not because I want to buy something, but because I want to know about the newest products in the markets. In most of the time, I just do window shopping.Recently some new de

    17、partment stores have opened in the eastern part of the town. It is a piece of good news for shoppers like me.21Amber often go shopping with her _.AfriendsBclassmatesCsistersDparents22When does Amber often go shopping?AOn weekdays.BEvery afternoon.COn Sundays.DAfter school.23Where are those newly ope

    18、ned department stores?AIn eastern part of the town.BIn southern part of the town.CIn western part of the town.DIn northern part of the town.24Why does Amber like shopping?ABecause she wants to buy many beautiful things.BBecause she wants to play with her classmates.CBecause she wants to eat a lot of

    19、 delicious food.DBecause she wants to know the newest products.25What does the underlined word “pastimes” mean in Chinese?A逛街B消遣C吃饭D作业I like to buy books online. Usually, the price isnt very high. When I want to know something about a book, I write a message to the online shop for an answer. Sometim

    20、es online shops have pictures of the book. They can show you some pages of the book, too. I think this is very good. I dont like to read books in shops because the shopkeepers may come and talk to me. I dont know what to say to them. And I am shy. It is difficult for me to talk to the shopkeepers in

    21、 real shops (实体店).I can shop at midnight if I want to. Real shops close at nine oclock in the evening. Some people may worry that the postmen may lose or damage the things, but I dont worry about that. I think it is hard to damage a book and most postmen take good care of the books. Some people say

    22、that shopping in real shops is good because they can go with their friends and buy many different things. I have few friends, and I dont like to talk too much. I think it makes me feel tired.26The writer likes to buy books _.Aon the InternetBin the supermarketCin big citiesDin real shops27What does

    23、the writer do if he/she wants to know something about a book?AThe writer phones the shop.BThe writer writes a letter to the shop.CThe writer goes to the shop.DThe writer writes a message to the shop.28The underlined word “damage” probably means “_” in Chinese.A买B用C损坏D保持29What does the writer think o

    24、f most postmen?AThey are friendly.BThey are funny.CThey are careful.DThey are careless.30The writer does NOT like to talk too much _.Abecause the writer prefers spending time readingBbecause the writer thinks its tiringCbecause the writer thinks it is a waste (浪费) of timeDbecause the writer doesnt h

    25、ave any friendsWelcome to Masons Clothes Store. Here are our things. ClothesForColorPrice (价钱)SocksGirlsWhite and blue$4PantsBoysBlack$15SweaterBoys and girlsRed and white$58T-shirtMenRed, green and black$37HatWomenBlack and red$631Which is/are the cheapest of all?AThe hat.BThe T-shirt.CPants.DSocks

    26、.32How much are a sweater and two hats?A$58.B$64.C$70.D$87.33You can buy _ in Masons Clothes Store.Ablack pantsBa blue sweaterCa green hatDred socks34The sweaters in Masons Clothes Store are for _.AwomenBpetsCboys and girlsDmen35You have 50 dollars. You can buy _.Aa sweater and a pair of pantsBtwo p

    27、airs of socks and a T-shirtCtwo T-shirts and a hatDa sweater and two hatsBritney is in a store now and she wants to buy something. She sees a note that says “BOGOF!”. She asks a shop assistant(店员)what it means. The shop assistant says to her, “It means buy one, get one free(免费).” What a good deal! S

    28、he finds a shirt for $30. She also sees a skirt she likes. It is only $5. That means it isnt worth it. Britney wants to buy two things that are similar(相似的)in price, but she cant find anything. She finds a beautiful dress at last. It is $80. She thinks its too expensive. She cant afford(买得起)it. At l

    29、ast, she buys a shirt and a skirt.36Where is Britney now?AIn a library.BIn the school.CAt home.DIn a store.37“BOGOF” means “_.Alet it goBdont goClost and foundDbuy one, get one free38How much is the shirt?A$5.B$30.C$50.D$80.39What does the underlined word “expensive” mean in Chinese?A难看的B大的C便宜的D昂贵的4

    30、0At last, Britney buys_.Aa dress and a shirtBa shirt and a skirtCa dress and a skirtDa sweater and a shirtFruit is good for people. Many people eat some fruit every day. Mr. and Mrs. Green like fruit very much and every Monday Mrs. Green goes to buy some fruit in the shop near her house. The man in

    31、the shop knows her well and helps a lot. She can buy all kinds of fruit there, apple, pears, orange and bananas. In different time of the year, the price of each kind of fruit is not the same (相同的), sometimes high, sometimes low (低的). Mrs. Green wants to buy cheap fruit. But Mr. Green likes bananas

    32、only. She buys bananas for him every week. She only buys cheap (便宜的) fruit for herself.41When does Mrs. Green go to buy some fruit?AEvery Saturday.BEvery Monday.CEvery Thursday.42Where does Ms. Green buy fruit?AIn the shop near her house.BIn the town.CNear the shop.43Mrs. Green buys _ for Mr. Green.

    33、ApearsBapplesCbananas44Which of following is NOT right?AFruit is good for people.BMrs. Green buys apples for herself.CMrs. Green can buy all kinds of fruit in the shop.45In different time of the year, the price of each kind of fruit is _.Athe sameBnot the sameChigh参考答案:1B 2C 3A 4C 5B【导语】本文讲了两个商店的商品,

    34、详细地介绍了它们的价格和颜色等。1细节理解题。根据“shorts: $16(yellow, white, purple)”可知在米勒先生的服装店短裤有三种颜色。故选B。2细节理解题。根据“sweater: $19”可知格林先生的服装店毛衣是最贵的。故选C。3推理判断题。根据“T-shirt: $12”及“hat: $8(black)”可知在米勒先生的服装店一件T恤和一顶帽子需要20元。故选A。4推理判断题。根据“socks: $5 for 2 pairs”可知凯特有10美元,她可以在格林先生的服装店买4双袜子。故选C。5细节理解题。根据“shorts: $16(yellow, white, p

    35、urple)”可知从这两家商店我们可以买到紫色的短裤。故选B。6B 7C 8D 9B 10C【导语】本文主要讲述的是有关于Lisa和母亲外出购物的事情。6细节理解题。根据“a jacket for Lisas father”可知为父亲买了一件毛衣,故选B。7细节理解题。根据“Lisas mother buys a schoolbag for Lisas brother, a jacket for Lisas father, a sweater for herself. They are 24 dollars”可知弟弟的书包,父亲的夹克、母亲的毛衣总共24美元,故选C。8词义猜测题。根据“The

    36、n they go to see the food”(去买食物),所以是挑了两个汉堡,故选D。9细节理解题。根据“Lisas sister likes pears, and they buy some pears for her. They are 3 dollars”可知买了梨,总共花费三美元,故选B。10细节理解题。根据“Lisas sister likes pears”可知Lisa的妹妹喜欢梨,故选C。11B 12C 13A 14B 15C【导语】本文为三篇广告。广告中三个商店,详细的介绍了自己卖的物品,及其物品的价格等信息。11细节理解题。 根据“Come to Johnsons St

    37、ore! Do you like ball games? We have many kinds of balls.”可知Johnsons Store卖球。故选B。12细节理解题。 根据“We have jackets at a very good priceonly 35 yuan. For boys, we have socks for 4 yuan each. For girls, we have skirts for 25 yuan each. ” 可知在华美商店可以买到夹克衫,袜子,裙子,故选C。13 推理判断题。 根据“We sell pencil cases for only 2

    38、yuan each. We have great pens for 5 yuan each. A big notebook is 5 yuan.” 可知文具盒2元一个,钢笔5元一支,大笔记本5元一个。所以推断共需12元。故选A。14细节理解题。 根据“Ping-pong balls are 1 dollar.”可知乒乓球是1美元一个,故选B。15 细节理解题。根据广告可知第一个商店卖体育用品,第二个商店卖服装,第三个商店卖学习用品。所以在这三个商店中,不能买到食物。故选C。16A 17B 18C 19A 20B【导语】本文主要介绍了露西是一名中学生,她很喜欢购物。16词义猜测题。根据“But

    39、she is a shopaholic. She loves shopping very much.”可知,她很喜欢购物,可推测“shopaholic”是“购物狂”的意思。故选A。17细节理解题。根据“Lucys father is a policeman”可知,露西的爸爸是一名警察。故选B。18细节理解题。根据“So when she is free, she goes shopping.”可知,露西有空的时候,她就去购物。故选C。19细节理解题。根据“Her parents give her enough pocket money at the beginning of each mont

    40、h.”可知,她的父母每个月初都给她足够的零花钱。故选A。20细节理解题。根据“her mother is a doctor”可知,露西的妈妈是医生,不是护士。故选B。21B 22C 23A 24D 25B【导语】本文Amber介绍自己其中的一个消遣购物,她喜欢购物,不是因为想买东西,而是因为想了解市场上最新的产品。21细节理解题。根据第一段“My classmates and I often do some shopping”可知,Amber经常和她的同学一起去购物。故选B。22细节理解题。根据第一段“My classmates and I often do some shopping aft

    41、er we finish our homework on Sundays.”可知,Amber经常在星期天去购物。故选C。23细节理解题。根据第二段“Recently some new department stores have opened in the eastern part of the town.”可知,新开一些新的百货商店在该镇东部。故选A。24细节理解题。根据第一段“I enjoy shopping, not because I want to buy something, but because I want to know about the newest products

    42、in the markets.”可知,Amber喜欢购物,因为她想知道最新的产品。故选D。25词义猜测题。根据第一段“My classmates and I often do some shopping after we finish our homework on Sundays.”经常在周日和同学一起去购物;可知,此处指“购物是我其中的一个消遣”。故选B。26A 27D 28C 29C 30B【导语】本文是一篇说明文。本文主要讲述了作者喜欢在网上买书的原因及好处。26细节理解题。根据第一段“I like to buy books online.”可知,作者喜欢在网上买书。故选A。27细节理

    43、解题。根据第一段“When I want to know something about a book, I write a message to the online shop for an answer.”可知,作者如果想了解一本书,他会写下一些信息到网店找答案。故选D。28词义猜测题。根据第二段“Some people may worrthat the postmen may lose or damage the things”可知,有些人会担心邮递员弄丢或损坏东西,因此划线单词的意思为“损坏”。故选C。29细节理解题。根据第二段“I think . most postmen take

    44、good care of the books.”可知,作者认为大多数邮递员是细心的。故选C。30细节理解题。根据第二段“I dont like to talk too much. I think it makes me feel tired.”可知,作者不喜欢说太多话是因为这会使他觉得累。故选B。31D 32C 33A 34C 35B【导语】本文是梅森服装店的宣传广告。31细节理解题。比较表格中五种服装的价格可知袜子的价格最低。故选D。32数字计算题。根据表中毛衣的价格为$58,帽子的价格为$6,可知两顶帽子为$12,一件毛衣$58,合计为$70。故选C。33细节理解题。根据“Pants .

    45、Black”可知在梅森服装店能买到黑色的裤子。故选A。34细节理解题。根据“Sweater Boys and girls”可知毛衣是针对男孩和女孩们的。故选C。35数字计算题。根据表中内容可知,选项A合计花费73美元;选项B合计花费45美元;选项C合计花费80美元;选项D合计花费70美元。故50美元可以买两双袜子和一件T恤衫。故选B。36D 37D 38B 39D 40B【导语】本文是一篇记叙文,讲述了Britney去商店购物的经历。36细节理解题。根据“Britney is in a store now”可知,Britney在商店里。故选D。37细节理解题。根据“ She sees a no

    46、te that says “BOGOF!”. She asks a shop assistant(店员)what it means. The shop assistant says to her, “It means buy one, get one free(免费).” ”可知,商店的产品是买一送一,所以“BOGOF”的意思是“买一送一”。故选D。38细节理解题。根据“She finds a shirt for $30.”可知,衬衫是30美元。故选B。39词义猜测题。根据“She cant afford(买得起)it.”可知,她负担不起,说明“太贵”。故选D。40细节理解题。根据“At la

    47、st, she buys a shirt and a skirt.”可知,她最后买了衬衫和裙子。故选B。41B 42A 43C 44B 45B【导语】本文讲述了水果对人们的好处,以及格林一家对水果的喜好和购买情况。41细节理解题。根据“and every Monday Mrs. Green goes to buy some fruit.”可知,每周一格林夫人去买水果。故选B。42细节理解题。根据“and every Monday Mrs. Green goes to buy some fruit in the shop near her house.”可知,格林夫人去她家附近的商店买水果。故选

    48、A。43细节理解题。根据“Mr. Green likes bananas only. She buys bananas for him every week.”可知,格林夫人每周为格林先生买香蕉。故选C。44细节理解题。根据“ Mrs. Green wants to buy cheap fruit.”以及“She only buys cheap (便宜的) fruit for herself.”可知,格林夫人只给自己买便宜的水果,而不一定是苹果。B选项表述错误。故选B。45细节理解题。根据“In different time of the year, the price of each kind of fruit is not the same (相同的), sometimes high, sometimes low (低的).”(一年中不同的时间,每种水果的价格都不一样,时高时低。)可知,在一年中的不同时间,每种水果的价格都不同。故选B。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:Unit 7 单元话题阅读理解练习-2023-2024学年七年级英语上册单元重难点易错题精练(人教版).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-783060.html
    相关资源 更多
  • 专题05用数轴上的点表示实数(3大考点 6种题型)(原卷版).docx专题05用数轴上的点表示实数(3大考点 6种题型)(原卷版).docx
  • 专题05正比例函数和反比例函数单元综合提高专练(原卷版)-【考点培优尖子生专用】(沪教版).docx专题05正比例函数和反比例函数单元综合提高专练(原卷版)-【考点培优尖子生专用】(沪教版).docx
  • 专题05有理数的乘除(6个知识点8种题型3种个中考考法)(原卷版).docx专题05有理数的乘除(6个知识点8种题型3种个中考考法)(原卷版).docx
  • 专题05内能(知识点复习 例题讲解 过关练习)-备战2023年中考物理一轮复习考点帮 (解析版).docx专题05内能(知识点复习 例题讲解 过关练习)-备战2023年中考物理一轮复习考点帮 (解析版).docx
  • 专题05内能(知识点复习 例题讲解 过关练习)-备战2023年中考物理一轮复习考点帮 (原卷版).docx专题05内能(知识点复习 例题讲解 过关练习)-备战2023年中考物理一轮复习考点帮 (原卷版).docx
  • 专题05人与自我---计划与愿望-2023年高考英语话题晨背-渐进写作.docx专题05人与自我---计划与愿望-2023年高考英语话题晨背-渐进写作.docx
  • 专题05三角函数与解三角形A辑(教师版含解析)备战2021年高中数学联赛之1981-2020年高中数学联赛一试试题分专题训练.docx专题05三角函数与解三角形A辑(教师版含解析)备战2021年高中数学联赛之1981-2020年高中数学联赛一试试题分专题训练.docx
  • 专题05三角函数与解三角形A辑(学生版)备战2021年高中数学联赛之1981-2020年高中数学联赛一试试题分专题训练.docx专题05三角函数与解三角形A辑(学生版)备战2021年高中数学联赛之1981-2020年高中数学联赛一试试题分专题训练.docx
  • 专题05三视图——天津市2023年初三各区数学模拟考试题型分类汇编.docx专题05三视图——天津市2023年初三各区数学模拟考试题型分类汇编.docx
  • 专题05 人的由来(原卷版).docx专题05 人的由来(原卷版).docx
  • 专题05  阅读-2023-2024学年四年级英语寒假专项提升(外研版三起).docx专题05  阅读-2023-2024学年四年级英语寒假专项提升(外研版三起).docx
  • 专题05  阅读-2023-2024学年六年级英语寒假专项提升(外研版三起).docx专题05  阅读-2023-2024学年六年级英语寒假专项提升(外研版三起).docx
  • 专题05  阅读-2023-2024学年五年级英语寒假专项提升(外研版三起).docx专题05  阅读-2023-2024学年五年级英语寒假专项提升(外研版三起).docx
  • 专题05  语法-2023-2024学年三年级英语寒假专项提升(外研版三起).docx专题05  语法-2023-2024学年三年级英语寒假专项提升(外研版三起).docx
  • 专题05-观点议论文.docx专题05-观点议论文.docx
  • 专题05-介词-冲刺2023年高考每天100道语法小题限时狂练.docx专题05-介词-冲刺2023年高考每天100道语法小题限时狂练.docx
  • 专题05-19天晨读 晚练四步轻松掌握高考英语核心词汇词形转换.docx专题05-19天晨读 晚练四步轻松掌握高考英语核心词汇词形转换.docx
  • 专题05--2021届高考英语阅读理解完型填空600高频单词20练(基础练 拔高练)(5).docx专题05--2021届高考英语阅读理解完型填空600高频单词20练(基础练 拔高练)(5).docx
  • 专题05 高频语法之定语从句、名词性从句与语法填空(原卷版).docx专题05 高频语法之定语从句、名词性从句与语法填空(原卷版).docx
  • 专题05 非谓语动词-备战2024年中考英语真题题源解密(全国通用)(原卷版).docx专题05 非谓语动词-备战2024年中考英语真题题源解密(全国通用)(原卷版).docx
  • 专题05 隋唐时期:繁荣与开放的时代(学历案)-中考历史一轮复习学历案 课件 教学设计 测试 背诵清单(部编版).docx专题05 隋唐时期:繁荣与开放的时代(学历案)-中考历史一轮复习学历案 课件 教学设计 测试 背诵清单(部编版).docx
  • 专题05 阅读还原热点话题10篇-2023年中考英语逆袭冲刺名校模拟真题特快专递(深圳专用)-4.docx专题05 阅读还原热点话题10篇-2023年中考英语逆袭冲刺名校模拟真题特快专递(深圳专用)-4.docx
  • 专题05 阅读还原15篇(名校最新期中真题)-2022-2023学年七年级英语下学期期中复习查缺补漏冲刺满分(仁爱版).docx专题05 阅读还原15篇(名校最新期中真题)-2022-2023学年七年级英语下学期期中复习查缺补漏冲刺满分(仁爱版).docx
  • 专题05 阅读还原12篇-2023年中考英语逆袭冲刺名校模拟真题特快专递(深圳专用)-1.docx专题05 阅读还原12篇-2023年中考英语逆袭冲刺名校模拟真题特快专递(深圳专用)-1.docx
  • 专题05 阅读还原10篇-2023年中考英语逆袭冲刺名校模拟真题特快专递(深圳专用)-2.docx专题05 阅读还原10篇-2023年中考英语逆袭冲刺名校模拟真题特快专递(深圳专用)-2.docx
  • 专题05 阅读还原-2023年中考英语逆袭冲刺名校模拟真题特快专递(深圳专用)-3.docx专题05 阅读还原-2023年中考英语逆袭冲刺名校模拟真题特快专递(深圳专用)-3.docx
  • 专题05 阅读理解(记叙文)15篇-冲刺2024年中考英语必考题型终极预测(广州专用).docx专题05 阅读理解(记叙文)15篇-冲刺2024年中考英语必考题型终极预测(广州专用).docx
  • 专题05 阅读理解(记叙文 应用文)-备战2024年高考英语近两年名校联考模拟试题精选(上海专用).docx专题05 阅读理解(记叙文 应用文)-备战2024年高考英语近两年名校联考模拟试题精选(上海专用).docx
  • 专题05 阅读理解(名校模拟 地区真题)-冲刺2023年中考英语必考题型终极预测(成都专用).docx专题05 阅读理解(名校模拟 地区真题)-冲刺2023年中考英语必考题型终极预测(成都专用).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1