分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 14

类型专题05  阅读-2023-2024学年六年级英语寒假专项提升(外研版三起).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:829215
  • 上传时间:2025-12-15
  • 格式:DOCX
  • 页数:14
  • 大小:101.59KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    专题 05 阅读 2023 2024 学年 六年级 英语 寒假 专项 提升 外研版三起
    资源描述:

    1、2023-2024学年六年级英语寒假专项提升(外研版三起)专题五 阅读复习指引解题技巧一一、阅读信息文中找小学阶段的阅读试题答案,基本都能在所给的阅读文中找到所需 信息。学生只需带着问题或关键词以寻读的方式,快速在文章中寻找所需信息,切记不可任凭自己的想象,随心所欲的回答。解题技巧二二、寻找信息的顺序性一篇阅读文章之后的若干试题,通常依据自上而下的顺序出题。(当然也有个别例外)第一道题所需信息通常在文中的首段,学生只需在文章的第一部分寻找,第二题的信息,则无需从文章的开始浏览,只要从第一个信息之后寻读即可,后面的题依次往下寻找。最后一道题的信息,基本在文章的末段。了解了寻找信息的顺序性,学生无

    2、需花费较多的时间一遍又一遍通读全文,增加信息量,干扰阅读理解,影响做题速度。解题技巧三三、如何快速寻找所需信息 在拿到一篇阅读试题时,大部分学生首先会不自觉地通读全文,甚至因思考文中的生词而花费较多的时间,然后再回到试题时,头脑中关于文章的信息已所剩无几。正确的方法是,仔细阅读试题,圈出试题中的关键词。如何识别关键词,需要老师在平时的阅读教学中指导、判断。对于阅读文中的问答题,方法基本相同。解题技巧四四、判断正误 对于阅读试题中的判断正误题,相对比较简单,但学生的出错率仍然较大,究其原因,学生不懂判断的方法,通常是读完试题之后,凭着自己对阅读文章的大致印象判断。事实上判断试题与选择、填空的做题

    3、方法基本一致,仍需找出试题中的关键词,带着关键词,在文中寻找所需信息,然后仔细判断是否与文中信息一致,如一致则正确,反之错误。真题回顾(一)(22-23上河南平顶山六年级统考期末)根据短文内容,选择正确答案。Hi! I am Xiaoxue. I am in No. 9 Primary School. There are some rules in our school. Now let me tell you something about them. We must wear school uniforms(校服) in the school every day. We must wear

    4、 sports shoes in PE classes. The boys cant have long hair. We should not be late for school.We cant talk in the school library. We should be quiet in class. If we have questions to ask in class, we should put up our hands first. We should speak loudly when we answer the teachers questions. We cant p

    5、lay football in the classroom. We cant fight with(和打架) our classmates. We should always obey(服从) these rules.( )1Xiaoxue must wear _ in the school every day. Ahis hatBhis favourite clothesCschool uniforms( )2_ cant have long hair in Xiaoxues school. AThe boysBThe girlsCThe teachers( )3If Xiaoxue has

    6、 a question to ask in class, he should _ first. Astand in lineBput up his handCstand up( )4Xiaoxue cant _ his classmates. Aplay footballBfight withCtalk with( )5All of them should always _ Aobey these rulesBbe late for schoolCfight with teachers(二)(22-23上山东德州六年级校考期末)阅读短文,根据短文内容选择正确答案。CollectionIt is

    7、 a snowy day. Little Tom cant go outside. He goes into the kitchen. Mom is at the table. She has got a large album and some cards. “What are those, Mom?” asks Tom. “Theyre postcards,” says Mom. “Collecting postcards is my hobby.”Tom walks into the sitting-room. Dad is at the desk. “What are those, D

    8、ad?” asks Tom. “This is my stamp collection.” says Dad. “I want to collect something, too.” Tom thinks as he goes to his room. He has got some picture books and some balls. But Tom doesnt like them. He opens his box. There are lots of model planes in it. Tom feels very happy. “Wow! Now I can collect

    9、 model planes.”( )6It is _ outside. ArainyBwindyCsnowy( )7Mom has got many _. AcardsBballsCstorybooks( )8_ is Dads hobby. ACollecting postcardsBCollecting stampsCReading books( )9Tom has got _. Asome picture booksBsome ballsCboth A and B( )10Tom wants to collect _. Apicture booksBtoy carsCmodel plan

    10、es(三)(22-23上广东茂名六年级统考期末)阅读短文,选择正确的答案。I like reading books. Ive got a book from my American pen friend. The books name is No, David! It tells about a naughty boy. His name is David. Sometimes he plays football in the house, plays with his food and watches TV for a long time. His toys are always all a

    11、round the room. His mother always shouts, “No, David!” “David, be quiet!” “Never play football in the house! Dont play with your food!” His mother often shouts at him, but she still loves him. I like this book because its very interesting. Do you want to have a look?( )11Ive got a book from my _. Af

    12、riendBteacherCmother( )12The book tells about _. Aa shy girlBa naughty boyCan angry teacher( )13Sometimes David _. Arides his bicycle in the houseBeats in classCplays with his food( )14David knocks(敲,打) on the table. His mother shouts “_” to him. ADavid, be quiet!BDavid, clean your room!CDavid, dont

    13、 talk!( )15I like the book, because its _. AbeautifulBinterestingCnaughty(四)(22-23上山西临汾六年级统考期末)阅读短文,根据短文内容选择正确答案。There is a famous saying, “He who doesnt reach the Great Wall is not a true man.” Yesterday was Childrens Day. I went there with my classmates.In the morning we got up early and took a bu

    14、s. On the way we saw many high buildings on both sides of the road. It took us two hours to get there. When it was in front of us, we couldnt help crying, “What a great sight!” “How marvelous (不可思议的) it is!” Then we started climbing. Its more than 20, 000 kilometres long. I was the first to reach th

    15、e summit (山顶).After visiting the Great Wall, I am very proud of the ancient Chinese people. From now on I must work hard to make our country stronger and more beautiful.( )16Yesterday was _. AMothers DayBTeachers DayCChildrens Day( )17We went to the Great Wall by _. AbusBbikeCtrain( )18It took us tw

    16、o _ to get to the Great Wall. AminutesBhoursCseconds( )19The Great Wall is more than twenty thousand _ long. AmetresBcentimetresCkilometres( )20I was the _ to reach the summit. AfirstBsecondCthird(五)(22-23上山东德州六年级校考期末)根据短文内容,判断正(T)误(F)。A Naughty BoyJohn is a very naughty boy. He likes to make jokes.

    17、 His classmates like him because he often makes them laugh for a long time. One day, a new student came to his class. The student said that his younger brother, Tom, never laughed. No one and nothing could make him laugh. John did not believe this, so he asked the student to bring Tom to his home on

    18、 Sunday. John told Tom many funny stories. Everyone laughed, but Tom did not. At last, John gave up. On Monday, the student told John that Tom was deaf.( )21John is a naughty boy and he likes to make jokes. ( )22Johns classmates dont like him. ( )23The new student is deaf. ( )24No one and nothing ca

    19、n make Tom laugh. ( )25John told Tom many funny stories. (六)(22-23上河南洛阳六年级统考期末)请根据Zihan学校的校规,判断下面说法是(T)否(F)正确。Zihan is a new student in this school. Her friend tells her the school rules:You can run on the playground. Dont run in the classroom.You can borrow books from the library. Dont talk in the

    20、library.You should listen to the teachers in class. Dont sleep in class. You should answer the questions actively. Dont talk with others.School starts at eight oclock in the morning and finishes at four oclock in the afternoon. Dont be late for school.You can have lunch at school. Dont eat in class.

    21、Zihan knows the rules now. And she will be a good student.( )26Zihan cant borrow books from the library. ( )27Zihan can have lunch at school. ( )28School starts at half past seven in the morning. ( )29Zihan can sleep in class. ( )30Zihan knows the rules now and she will be a good student. (七)(22-23上

    22、海南省直辖县级单位六年级统考期末)阅读短文,判断正(T)误(F)。The Smarts are looking at a map of China. They want to visit many places for their winter holiday. Mr Smart wants to visits Tibet(西藏). He wants to climb the mountains and ride a horse. Mrs Smart wants to go to Hong Kong. She wants to do some shopping. Amy wants to go

    23、 to Harbin. She wants to see the beautiful snow and she wants to skate and ski. Sam wants to go to Guilin. He likes the mountains and the stones. He wants to go boating. Tom wants to stay at home and play computer games.( )31The Smarts are going to travel in China. ( )32Amy wants to swim in Harbin.

    24、( )33Mrs Smart wants to go to Hong Kong to do some shopping. ( )34Tom likes playing computer games. ( )35Sam wants to go boating in Hangzhou. (八)(22-23上辽宁朝阳六年级统考期末)阅读判断。Jim is a good student at school. He never breaks (违犯) the school rules. All of his teachers like him a lot. But he is not a good bo

    25、y at home. He often makes a mess (杂乱) in his room. He doesnt like to help his mother set the table (摆放餐桌). He often watches TV all evening on weekdays. He goes to bed very late and reads in bed.( )36Jim never breaks the rules at school. ( )37Jim is a good boy at home. ( )38Jims room is often in a me

    26、ss. ( )39Jim never watches TV on school nights (上学期间的夜晚). ( )40Jim doesnt read in bed. (九)(22-23上山东聊城六年级校考期末)任务型阅读。I am Tom. There are forty-two students in our class. There are also two American boys. They are Jack and Mike. They are our good friends. They like watching TV, but they dont like playi

    27、ng basketball. 1. They often go to school by bike. And I often go to school on foot. There is one English girl in our class. Her name is Lucy. She likes playing basketball and she also likes swimming. She always does her homework in the evening. She often watches TV on Saturday afternoon. She is my

    28、good friend.41阅读短文,判断下列各题是(T)否(F)正确。( )(1) There are also three American boys in Toms class. ( )(2) Jack and Mike are Toms good friends. 42阅读短文,回答下列各题。(1) How many pupils are there in Toms class? (2) Where are Jack and Mike from? (3) When does Lucy watch TV? 43阅读短文,完成下列各题。(1) 把1处句子翻译成汉语。 (2) 在文中找出He

    29、r hobby is playing basketball and swimming. 的同义句。 (十)(22-23上福建三明六年级统考期末)Tony is from Hong Kong. He has got a good friend in Shanghai. Her name is Lilei. Today he is going to visit her, but she is not at home. She is at school. He decides (决定) to see her at Lileis school. But he doesnt know Lileis sc

    30、hool. So he needs help.Tony: Excuse me. How do I get to Yifu Primary School (逸夫小学)?Laura: Turn right and go straight on. The school is on your left.Tony: Thank you so much.Laura: What are you going to do there?Tony: Im going to visit my friend, Lilei.Laura: Oh, really?Tony: Yes. Its right.Laura: You

    31、 are so lucky. Im her English teacher. Come with me.Tony: Great! Thank you again.Tony is from 44 .Tony is going to 45 his friend.Lilei is not at 46 now.Lileis school is in 47 .Tony turns right and goes straight on. The school is on his 48 .Laura is Lileis 49 teacher.提升训练(一)根据短文内容,选择合适的答案。The Water-S

    32、prinkling Festival is very important for Dai in Yunnan, China. Its a traditional festival to Dai. The Water-Sprinkling Festival is in April. It lasts(持续) three to four days. During the festival, people wear their special clothes. They sing and dance. They also have dragon boat race along the Lancang

    33、 River in the afternoon on the first day. The most interesting thing is water-sprinkling. People pour(泼,倾倒) water to each other at this festival. They think water can take away(带走) the bad things, and bring good things. So if you come in April, get ready to play in water! You will have a lot of fun!

    34、( )1The Water-Sprinkling Festival is _ in Chinese. A端午节B泼水节C中秋节( )2The Water-Sprinkling Festival lasts _. Athree daysBfour daysCthree to four days( )3_ is good luck for Dai. AWaterBDragon boat raceCSpecial clothes( )4If you come in _, get ready to play in water! AJuneBAprilCJuly( )5This passage(短文)

    35、is about _. AThe Dai peopleBtraditional festivals in ChinaCThe Water-Sprinkling Festival(二)阅读短文,选择正确的选项。Lily is a new student in this school. Her friend tells her school rules. You can run on the playground. Dont run in the classroom. You can borrow books in the library. Dont talk in the library. Yo

    36、u should listen to the teachers in class. Dont sleep in class. You can answer the teachers questions. Dont talk with others. School starts at eight oclock in the morning and finishes at four oclock in the afternoon. Dont be late for school. You can have lunch at school. Dont eat in class. Lily knows

    37、 the rules now. And she will be a good student.( )6Lily is a _ student in this school. AlittleBnewCold( )7Lily can _ in class. ArunBeatClisten to the teachers( )8Does Lilys school start at eight oclock in the morning? AYes, it does.BNo, it doesnt.CI dont know.( )9Can Lily have lunch at school? ANo,

    38、she cant.BYes, she can.CYes, he can.( )10Will Lily be a good student? AYes, she will.BNo, she wont.CYes, she wont.(三)根据短文内容,选择正确的答案。This is our School library. It is not very big. But it is nice. It opens from Monday to Friday. It closes at the weekend. There are many books in the library. We can bo

    39、rrow books there. We can read them in the library too. But we must obey (遵守) the library rules. The Library Rules1. Be quiet in the library. 2. Dont eat or drink in the library.3. Dont take photos here. 4. If you borrow books, please show your library card.5. You can borrow two books at a time. 6. R

    40、eturn (归还) them in three weeks. ( )11Our school library is _. AniceBnewCbig( )12We can borrow the book on _. ASundayBweekendCThursday( )13We can _ in the library. AeatBtake photosCread( )14We can borrow _ books at a time. AoneBtwoCthree( )15We should return the book in _ days. A3B2C21(四)阅读短文,选择正确的答案

    41、。Mr Black and Mrs Black have two children. One is seven and the other is nine. In the morning, Mr Black goes to work and the children go to school. Mr Black takes them to school by car every day. Mrs Black stays at home. She does a lot of housework in the morning. In the afternoon, sometimes she goe

    42、s to see her friends, and sometimes she goes shopping. They often have dinner at 6:15 pm. After that they play games or go for a walk or watch TV.( )16There are _ people in the Black family. AtwoBthreeCfour( )17_ take(s) the children to school every day. AMr BlackBMrs BlackCMr and Mrs Black( )18How

    43、do the children go to school? ABy car.BBy bus.COn foot.( )19Mrs Black sometimes _ in the afternoon. Atakes a walk in the park Bgoes to see her friendsCreads a book( )20What do they often do after dinner? AStay at home. BPlay games or watch TV.CSee their friends.(五)阅读短文,判断所给句子是(T)否(F)与短文内容相符。Mark Twa

    44、in was a great American writer. He was very busy, and he often forgot things. One day, he went to a city by train. He wanted to see one of his friends there. When he was on the train, the conductor(检票员) asked him for his ticket(票), but he couldnt find the ticket. The conductor knew Mark Twain. She s

    45、aid, “Show me your ticket on your way back. If you cant find it, it doesnt matter.”“Oh, it does,” said Mark Twain. “I must find the ticket. If I cant find it, how can I know where Im going?”( )21Mark Twain came from the USA( )22Mark Twain went to the city to visit an interesting place. ( )23When he

    46、was in the train, the conductor asked him for his books. ( )24Mark Twain didnt show his ticket because he didnt buy the ticket at all. ( )25Mark Twain must find the ticket because he forgot where he was going. (六)读短文,判断正(T)误(F)。The Great Wall is in the north of China. It is very old and long. Its mo

    47、re than twenty thousand kilometres long. People call it “Wanli Changcheng” in Chinese. The Great Wall could keep enemies away(阻止敌人入侵) in the old days. But now it can attract(吸引) many people from all over the world. The Great Wall is really beautiful. It looks like a huge dragon. When you stand on it

    48、, you can see many beautiful sights far away. Do you want to climb the Great Wall?( )26The Great Wall is in the south of China. ( )27The Great Wall is old and long. ( )28The Great Wall is about 20,000 kilometres long. ( )29The Great Wall could keep enemies away now. ( )30The Great Wall looks like a

    49、lion. (七)根据短文内容判断正(T)误(F)。Hello, my name is Lily. My favorite festival is Chinese Spring Festival. Every Spring Festival, I always have a big dinner with my family. I often go out to visit my friends and talk with them. Its a lot of fun. However (然而), I didnt have a good time this Spring Festival be

    50、cause of COVID-19 (新冠肺炎). I had to (不得不) stay at home. I couldnt (不能) play outside. And I couldnt visit friends, either (也). My mother and father had to put on a mask (口罩) if they went to the supermarket. When I was bored, I could only call my friends. Sometimes I cooked some food with my mother. So

    51、metimes I did some exercise at home with my father. Now I am so happy because I can go back to school to study.( )31Lilys favorite festival is Chinese Spring Festival. ( )32Lily wasnt happy this Spring Festival. ( )33Lily could play outside this Spring Festival. ( )34Lilys mother and father had to p

    52、ut on a mask if they went to the supermarket. ( )35Lily did some exercise with her mother at home this Spring Festival. (八)Kate is a new student. She is twelve. She is from America. She can speak English very well and she can speak a little Chinese. She is in Shenzhen. Her parents are doctors. Kate

    53、is studying in a school near her home. She has classes from Monday to Friday. On Saturdays and Sundays, she often plays games with her Chinese friends. She loves China and her Chinese friends.( )36Kates hometown is in England. ( )37Her father is not a doctor. ( )38Her school is not far from her home

    54、. ( )39There arent any lessons from Monday to Friday. ( )40Kate loves China. (九)阅读短文,给下面各小题选择相应的图片。Hi, Im Linda. This is my hometown. It is not big, but beautiful. There is a river in the north. The water is clear. And there are lots of fish in the rives. There is a park in the south. Its beautiful.

    55、 There are some plants and flowers in it. There is a shop in the west. Beside the shop is my school. There is a hill in the east. We often climb it at weekends. I love my hometown. AB C DE. 41There is in the north.42There is in the west.43There is in the south.44There is in the east.45There is besid

    56、e the shop.(十)阅读短文,回答问题。Sanshui Forest Park is one of the biggest parks in Foshan. The total area of it is about 2.2 km. It was founded in 1992. It has got a lot of things for people to enjoy. Many people like going hiking in the park because the air is very fresh there. You can see the Sleeping Bud

    57、dha(卧佛) in the park. It is 108 metres long and 16 metres tall. It is the biggest Sleeping Buddha in the world. There was no Sleeping Buddha in 1992. In 1994, workers began to build the buddha. It took the workers two years to finish it. There were not many trees many years ago. The park keepers keep

    58、 planting trees every year. Now the park is so nice and beautiful.46How big is Sanshui Forest Park? 47Is the Sleeping Buddha in Sanshui Forest Park the biggest in the world? 48How long did it take to finish the Sleeping Buddha? 49Are there many trees in Sanshui Forest Park now? 50What does the word

    59、“fresh” mean in Chinese? 参考答案:真题回顾1C 2A 3B 4B 5A6C 7A 8B 9C 10C11A 12B 13C 14A 15B16C 17A 18B 19C 20A21T 22F 23F 24T 25T26F 27T 28F 29F 30T31T 32F 33T 34T 35F36T 37F 38T 39F 40F41F T 42Forty-two. America. On Saturday afternoon. 43他们经常骑自行车去上学。 She likes playing basketball and she also likes swimming.

    60、44 Hong Kong 45 visit 46 home 47Shanghai 48left 49English提升训练1B 2C 3A 4B 5C6B 7C 8A 9B 10A11A 12C 13C 14B 15C16C 17A 18A 19B 20B21T 22F 23F 24F 25T26F 27T 28T 29F 30F31T 32T 33F 34T 35F36F 37F 38T 39F 40T41D 42E 43A 44C 45B46It is about 2.2 km. 47Yes, it is. 48It took two years to finish the Sleeping Buddha. 49Yes, there are. 50清新的。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:专题05  阅读-2023-2024学年六年级英语寒假专项提升(外研版三起).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-829215.html
    相关资源 更多
  • 专题10推理篇——判断与推理(讲义)(原卷版).docx专题10推理篇——判断与推理(讲义)(原卷版).docx
  • 专题10截长补短模型综合应用(专项训练)(能力提升)(解析版).docx专题10截长补短模型综合应用(专项训练)(能力提升)(解析版).docx
  • 专题10截长补短模型综合应用(专项训练)(能力提升)(原卷版).docx专题10截长补短模型综合应用(专项训练)(能力提升)(原卷版).docx
  • 专题10定语从句(练习)(原卷版).docx专题10定语从句(练习)(原卷版).docx
  • 专题10天体运动(解析版).docx专题10天体运动(解析版).docx
  • 专题10天体运动(原卷版).docx专题10天体运动(原卷版).docx
  • 专题10压强(测试)(解析版).docx专题10压强(测试)(解析版).docx
  • 专题10压强(测试)(原卷版).docx专题10压强(测试)(原卷版).docx
  • 专题10功和机械能(原卷版).docx专题10功和机械能(原卷版).docx
  • 专题10功和机械能 (解析版).docx专题10功和机械能 (解析版).docx
  • 专题10函数综合应用 -【中职专用】中职高考数学二轮复习专项突破.docx专题10函数综合应用 -【中职专用】中职高考数学二轮复习专项突破.docx
  • 专题10函数的图象-2021年新高考数学基础考点一轮复习.docx专题10函数的图象-2021年新高考数学基础考点一轮复习.docx
  • 专题10二次函数交点综合应用(知识解读)-备战2023年中考数学《重难点解读•专项训练》(全国通用)(解析版).docx专题10二次函数交点综合应用(知识解读)-备战2023年中考数学《重难点解读•专项训练》(全国通用)(解析版).docx
  • 专题10二次函数交点综合应用(知识解读)-备战2023年中考数学《重难点解读•专项训练》(全国通用)(原卷版).docx专题10二次函数交点综合应用(知识解读)-备战2023年中考数学《重难点解读•专项训练》(全国通用)(原卷版).docx
  • 专题10二次函数交点综合应用(专项训练)(解析版).docx专题10二次函数交点综合应用(专项训练)(解析版).docx
  • 专题10二次函数交点综合应用(专项训练)(原卷版).docx专题10二次函数交点综合应用(专项训练)(原卷版).docx
  • 专题102020-2021年广东省中考英语考前必背书面表达50篇.docx专题102020-2021年广东省中考英语考前必背书面表达50篇.docx
  • 专题10 三角函数【多选题】(解析版).docx专题10 三角函数【多选题】(解析版).docx
  • 专题10 三角函数【多选题】(原卷版).docx专题10 三角函数【多选题】(原卷版).docx
  • 专题10 2022年中考英语易错题精讲精练-动词时态.docx专题10 2022年中考英语易错题精讲精练-动词时态.docx
  • 专题1.复分解反应与离子共存(讲义)-2022-2023学年九年级上册科学讲练课堂(浙教版).docx专题1.复分解反应与离子共存(讲义)-2022-2023学年九年级上册科学讲练课堂(浙教版).docx
  • 专题1.名词考点聚焦和精讲 (原卷版).docx专题1.名词考点聚焦和精讲 (原卷版).docx
  • 专题1.9 正方形的性质与判定(知识讲解)-2022-2023学年九年级数学上册基础知识专项讲练(北师大版).docx专题1.9 正方形的性质与判定(知识讲解)-2022-2023学年九年级数学上册基础知识专项讲练(北师大版).docx
  • 专题1.9 数轴(巩固篇)(专项练习)-2022-2023学年七年级数学上册基础知识专项讲练(人教版).docx专题1.9 数轴(巩固篇)(专项练习)-2022-2023学年七年级数学上册基础知识专项讲练(人教版).docx
  • 专题1.9 探索三角形全等的条件(ASAAAS)(直通中考)-2023-2024学年八年级数学上册基础知识专项突破讲与练(苏科版).docx专题1.9 探索三角形全等的条件(ASAAAS)(直通中考)-2023-2024学年八年级数学上册基础知识专项突破讲与练(苏科版).docx
  • 专题1.9 平行线中的折叠问题(分层练习)(基础练)-2023-2024学年七年级数学下册全章复习与专题突破讲与练(浙教版).docx专题1.9 平行线中的折叠问题(分层练习)(基础练)-2023-2024学年七年级数学下册全章复习与专题突破讲与练(浙教版).docx
  • 专题1.9 二次根式的加减(巩固篇)(专项练习)-2022-2023学年八年级数学下册基础知识专项讲练(浙教版).docx专题1.9 二次根式的加减(巩固篇)(专项练习)-2022-2023学年八年级数学下册基础知识专项讲练(浙教版).docx
  • 专题1.9 二次函数的图象与性质常考知识点分类专题(培优练)-2023-2024学年九年级数学上册全章复习与专题突破讲与练(浙教版).docx专题1.9 二次函数的图象与性质常考知识点分类专题(培优练)-2023-2024学年九年级数学上册全章复习与专题突破讲与练(浙教版).docx
  • 专题1.9 二次函数y=ax² k(a≠0)的图象与性质(巩固篇)(专项练习)-2022-2023学年九年级数学上册基础知识专项讲练(浙教版).docx专题1.9 二次函数y=ax² k(a≠0)的图象与性质(巩固篇)(专项练习)-2022-2023学年九年级数学上册基础知识专项讲练(浙教版).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1