人教版(2019)高中英语必修第四册Unit 2单元测试卷(Word版含答案).docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 人教版2019高中英语必修第四册Unit 2单元测试卷Word版,含答案 人教版 2019 高中英语 必修 第四 Unit 单元测试 Word 答案
- 资源描述:
-
1、人教版(2019)高中英语必修第四册Unit 2单元测试卷第一部分 听力第二部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AHere are several great castles in Bavaria of Germany.Veste CoburgThe Veste Coburg in Oberfranken is one of the most awesome(令人敬畏的) castles in Bavaria. It was built in the 11th century. Mar
2、tin Luther actually lived here in the 1530s for six months. You will also find samples of great Bavarian woodwork here.Burg zu BurghausenThe largest castle in Europe is right in BavariaBurg zu Burghausen. Built in the 13th century, the castle is over 3,300 feet long. A visit here will take you back
3、to medieval(中世纪的) times and every castle hunter likes it. Residenz in Munich Munich has one of the finest German castles to be found in Bavaria. The Residenz, as it is known, was the home of the Wittelsbach family, and King Ludwig (1845-1886) of Bavaria spent a lot of time here as a child. The palac
4、e is a must-see on any trip to Bavaria.Neues Schloss In Wagners Bayreuth (the composer settles here in his later years), you can find Neues Schloss. Built in 1753 and 1754, the palace has beautiful woodwork. If you enjoy the Rococo style of architecture, you do not want to miss this castle.King Ludw
5、ig s Castles There are three other castles in Bavaria that are known as “King Ludwig s Castles”. They are Linderhof Palace, Schloss Herrenchiemsee and Schloss Neuschwanstein. These castles are masterpieces, even though two of the three were even never finished. King Ludwig built these awesome castle
6、s which inspire your imagination.21. Compared to the other castles mentioned in the passage, what is special for Burg zu Burghausen?A. Strangest. B. Oldest.C. Largest. D. Tallest.22. Which of the following does the writer seem to agree with?A. The castle Neues Schloss is a must-see on any trip to Ba
7、varia.B. The castle Neues Schloss inspired many pieces of Wagners music.C. The castle Neues Schloss is most famous for its beautiful woodwork.D. The castle Neues Schloss will attract people fond of the Rococo style of architecture.23. What can we learn about King Ludwig from the passage?A. He lacked
8、 willpower.B. He lacked imagination.C. He liked building castles.D. He was a very poor king.BThe Leaning Tower of Pisa no longer leans quite so much after a 20 million project to save it was hailed a complete success yesterday. The tower, which was on the verge of collapse, has been straightened by
9、18 inches returning it to its 1838 position.The tower, which has been leaning almost since building work first began in 1173, was closed to the public in 1990 because of safety fears. The 183-foot tower was nearly 15 feet off vertical(垂直线) and its structure was found to have been weakened by centuri
10、es of strain.The last attempt at straightening the tower was carried out under orders from Benito Mussolini,who wanted it to be perfectly vertical.Concrete was poured into the foundations, but the result was that the tower sank further into the soil.The straightening work involved the extraction of
11、around 70 tons of earth from the northern side of the tower, causing it to sink on that side. Before the digging started, the tower was anchored with steel cables and 600 tons of lead weights. However, halfway through the project, concerns at the ugliness of the weights led to their removal and the
12、tower lurched(倾斜) dramatically. “In one night, the tower moved more than it had averaged in an entire year,” said Prof. Borland. The weights were hastily reattached.The towers stonework has also been restored and tourists can clearly see the difference between its levels of limestone and marble.“If
13、we had not stepped in, the tower would have collapsed between 2030 and 2040,” said Salvatore Settees, the president of the rescue committee. “This is crucial for the towers stability and it was a totally Italian success.”The Italian government stepped in after a tower collapsed in Pavia in 1989, kil
14、ling four people.24. Why was the tower closed to the public in 1990?A. It was destroyed.B. It was moved. C. It was in danger and also dangerous.D. Every tower in Italy was closed then.25. What does the underlined phrase “their removal” in paragraph 6 refer to?A. Removal of concerns.B. Removal of the
15、 tower.C. Removal of ugliness.D. Removal of lead pieces.26. Which side of its foundation may the tower lean to according to the passage?A. South. B. West.C. North. D. East.27. Which of the following statements is TRUE?A. A 20 million project straightened the tower vertical.B. The tower has been stra
16、ightened where it was in 1838.C. Concrete poured into the foundations worked in the straightening work.D. The tower may collapse between 2030 and 2040.CMeeting people from another culture can be difficult. From the beginning, people may send the wrong signal. Or they may pay no attention to signals
17、from another person who is trying to develop a relationship. Different cultures emphasise(强调) the importance of relationship building to a greater or lesser degree. For example, business in some countries is not possible until there is a relationship of trust. Even with people at work, it is necessa
18、ry to spend a lot of time in “small talk”, usually over a glass of tea, before they do any job. In many European countrieslike the UK or Francepeople find it easier to build up a lasting working relationship at restaurants or cafs rather than at the office. Talk and silence may also be different in
19、some cultures. I once made a speech in Thailand. I had expected my speech to be a success and start a lively discussion; instead, there was an uncomfortable silence. The people present just stared at me and smiled. After getting to know their ways better, I realised that they thought I was talking t
20、oo much. In my own culture, we express meaning mainly through words, but people there sometimes feel too many words are unnecessary. Even within Northern Europe, cultural differences can cause serious problems. Certainly, English and German cultures share similar values; however, Germans prefer to g
21、et down to business more quickly. We think that they are rude. In fact, this is just because the culture starts discussions and makes decisions more quickly. People from different parts of the world have different values, and sometimes these values are quite against each other. However, if we can un
22、derstand them better, a multicultural environment will offer a wonderful chance for us to learn from each other. 28. In some countries, eating together at restaurants may make it easier for people to . A. develop closer relationsB. share the same cultureC. get to know each otherD. keep each other co
23、mpany29. What does the underlined word “multicultural” in the last paragraph mean?A. 本地的 B. 多元文化的C. 彼此的 D. 单一的30. According to the passage, how can people from different cultures understand each other better?A. By sharing different ways of life.B. By accepting different habits. C. By recognising dif
24、ferent values.D. By speaking each others languages.31. What would be the best title for the passage?A. Multicultural EnvironmentB. Cross-Cultural DifferencesC. How to Understand Each OtherD. How to Build Up a RelationshipDAustralia has become one of the most attractive countries for tourism in the w
25、orld and the reasons are simple: For a long time traditional tourist destinations such as Europe, the USA, England, and many others, used to attract tourists for their history, architecture, shopping, beauty, beaches and development. Meanwhile Australia was considered too far and expensive to go, ex
26、cept for Asian residents. With the world changing significantly, few places are left untouched today.Travelling in Australia is easy, safe, and Australia is full of fantastic places to visit. As a developed country, Australia offers what is necessary for any travellers. If you just want to visit cit
27、ies and go shopping, you will have cities with the best quality of life in the world. If you want to go for sports and have plenty of fun, you will have a ball over here. The adventures, the comfort, the fun, are just waiting for you. If you have a very limited time, we suggest you have a look at ou
28、r page where we present some suggestions for what can be done in just a few days trip.Three months wouldnt be enough to know Australia very well. The country is so big that even today there are lands never foot-stepped yet. Of course most cant see the whole country at once. The best way to do it is
29、to make a plan for cities, landscapes, national parks, small towns and cultural places. Otherwise you may spend hours and hours on a road without any attractions instead of doing the same trajectory(轨迹) by plane saving time and money.As is said above, travelling in Australia is very easy, and you do
30、nt need to worry too much about reservations except in the holiday periods and during some school breaks when you may find fewer options, or if you are going to do some parts by plane. Accommodation of all levels and prices is also plentiful, and depends on the place you go.32. What is the authors p
31、urpose of writing this passage?A. To show travelling in Australia is easy and safe.B. To show Australia is the best country.C. To share his travelling experience.D. To introduce the tourism of Australia.33. Many tourists turn their eyes to Australia .A. because they take an interest in the wonderful
32、 architectureB. because they perhaps like adventure and excitementC. because they are longing for the history of the landD. because they want to follow the latest development34. While travelling in Australia you will find .A. the country is convenient for you in many waysB. the country can offer you
33、 kinds of high-quality goodsC. you will fall in love with different sports at onceD. you will have enough time to visit the fantastic places35. What does the third paragraph imply?A. Big cities attract most of the tourists.B. A good plan is beneficial to your trip.C. Making a plan will cost you much
34、 time.D. Youd better have a self-driving trip.第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Tips on Finding Inspiration after FailureThe good thing about failure is that it is actually not the end. 36.Accept your weaknesses. Every human being has weaknesses. The first thing you
35、need to do after failing is to accept that it has happened to you because failure happens to human beings. Accepting this helps you to accept that this is not a reflection of your life as a whole. 37.See the lesson. The biggest thing you can take from failure is the lesson it has taught you. 38. If
36、there are any weaknesses you need to address, you will only be able to see them after doing this soul searching. There are many lessons I would never have learned if I had not failed.39. You will find inspiration if you accept that the pain you get from failure helps you to grow. There are certain t
37、hings you will not understand until you have had a chance to live with them. For example, you would not know what it feels like to lose a job unless you had lost one before. 40. That is the essence of life.Failure should never be considered as something permanent. It should never be seen as the end,
38、 but rather the beginning of a new way of looking at life.A. Pain helps you grow.B. Accept that everyone fails.C. It is just a temporary setback(挫折).D. This gives you a chance to examine your life.E. You can use the following tips to find inspiration after failure.F. When you stop the blame game and
39、 take responsibility, you are growing.G. We only learn the feeling of losing a loved one after we have lost a loved one.第三部分语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。 I will never forget the year I was about twelve years old. My mother told us that we would not be
40、41 Christmas gifts because there was not enough money. I felt sad and thought, “What would I say when the other kids asked what Id 42?” Just when I started to 43 that there would not be a Christmas that year, three women turned up at our house with gifts for all of us. For me they brought a doll. I
41、felt such a sense of 44 that I would no longer have to be embarrassed when I returned to school. I wasnt forgotten. Somebody had thought 45 of me to bring me a gift.Years later, when I stood in the kitchen of my new house, thinking how I wanted to make my first Christmas there special and memorable,
42、 I 46 remembered the womens visit. I decided that I wanted to create that same feeling of 47 for as many children as I could possibly reach. So I 48 a plan and gathered forty people from my company to help. We gathered about 125 orphans(孤儿) at the Christmas party. For every child, we wrapped colourf
43、ul packages filled with toys, clothes, and school supplies, 49 with a childs name. We wanted all of them to know they were 50. Before I called out their names and handed them their gifts, I 51 them that they couldnt open their presents until every child had come forward. Finally the 52 they had been
44、 waiting for came as I called out, “One, two, three. Open your presents!” As the children opened their packages, their faces beamed and their bright smiles 53 up the room. The joy in the room was obvious, and 54 wasnt just about toys. It was a feelingthe feeling I knew 55 that Christmas so long ago
45、when the women came to visit. I wasnt forgotten. Somebody thought of me. I matter.41. A. sending B. receivingC. making D. exchanging42. A. found B. preparedC. got D. expected43. A. doubt B. hopeC. suggest D. accept44. A. relief B. lossC. achievement D. justice45. A. highly B. littleC. poorly D. enou
46、gh46. A. hardly B. instantlyC. regularly D. occasionally47. A. strength B. independenceC. importance D. safety48. A. kept up with B. caught up withC. came up with D. put up with 49. A. none B. fewC. some D. each 50. A. fine B. specialC. helpful D. normal51. A. reminded B. guaranteedC. convinced D. p
47、romised52. A. chance B. giftC. moment D. reward53. A. lit B. tookC. burned D. cheered54. A. it B. suchC. something D. everybody55. A. by B. tillC. for D. from第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。China has once again showed its ability to change the world with its “four new great 5
48、6. (invent)”high-speed rail, mobile payment, shared bicycle, and online shopping.Chinas new-generation high-speed train, the Fuxing, is now one of the 57. (fast) trains in the world, which can travel at a speed of 350 km/h. Besides high-speed rail, China 58. (improve) peoples lives in many other inn
49、ovative ways over the last decade. Bike sharing, for example, is not new itself. But China has made 59. much more convenient and popular both in China 60. overseas. Leading Chinese bike-sharing companies are now operating in foreign countries such as Singapore and Britain.And back in China, when rid
50、ing a shared bike, you can stop 61. (buy) and eat whatever you want 62. (simple) with a tap of your phone. You could easily pay with your smartphone by 63. (scan) the sellers QR code. Mobile payment has grown into a 64. (choose) for Chinese peopleeven a pancake seller is using it.Besides, the four i
51、nnovative ways of life are most appealing 65. youths from other countries, and they wish their countries would go further in terms of technological achievement. 第四部分写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)假定你是李华,你的美国朋友John对中国的西湖很感兴趣,请根据下列提示给他写一封信,介绍西湖。内容包括以下几个方面:(1)西湖是杭州的标志性景点。西湖历史悠久,风景秀丽。(2)西湖有古老的传说白蛇传等,近几年来游览西湖的游客
52、数量猛增,旅游收入大大增加。注意:(1)词数80左右;(2)可以适当增加细节,以使行文连贯。 第二节(满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。A mother is a person who, seeing there are only four pieces of pie for five people, promptly announces she never did care for pie.Tenneva JordanI knew I was not supposed to be so excited. I was too old for
53、that. At age eleven, the oldest and my mums “grown-up” girl, I had to keep my cool. I was in middle school after all. But every chance I got, when I was alone, I checked each present under the tree. I read every tag and felt every package, guessing at the contents within. I had examined each gift so
54、 often that I could tell which present went to which person without even looking at the tags.It had been a tough year for my family. Whenever my mum looked over at the tree and scattered (撒) presents, she would sigh and warn us, “There wont be as much for Christmas this year. Try not to be disappoin
55、ted.” Christmas had traditionally been a time for my parents to spoil us. In years past, the presents would pile up and spill out from under the tree, taking over the living room. I had heard the phrase “giving is better than receiving”, but thought that whoever had said that must have been out of t
56、heir mind. Getting presents was the whole point! It was the reason I couldnt get to sleep on Christmas Eve.On Christmas morning, we eagerly waited in the hallway until dad told us everything was ready. We rushed into the living room and let the wrapping paper fly. We made weak attempts to wait and w
57、atch while other family members opened their presents, but as the time passed we lost our self-control.“Heres another one for you,” said mum as she handed me a package. I looked at it, confused. Having spent so much time examining the presents before Christmas, I recognised this one. But it had not
58、been mine. It was my mums. A new label had been put on it, with my name written in my mothers handwriting.“Mum, I cant .”注意:(1)续写词数应为150左右;(2)请按如下格式作答。I was stopped by my mothers eager, joyful look. I have always remembered that Christmas fondly. 参考答案与试题解析第一部分 听力第二部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分
59、37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AHere are several great castles in Bavaria of Germany.Veste CoburgThe Veste Coburg in Oberfranken is one of the most awesome(令人敬畏的) castles in Bavaria. It was built in the 11th century. Martin Luther actually lived here in the 1530s for six months. You will also
60、 find samples of great Bavarian woodwork here.Burg zu BurghausenThe largest castle in Europe is right in BavariaBurg zu Burghausen. Built in the 13th century, the castle is over 3,300 feet long. A visit here will take you back to medieval(中世纪的) times and every castle hunter likes it. Residenz in Mun
61、ich Munich has one of the finest German castles to be found in Bavaria. The Residenz, as it is known, was the home of the Wittelsbach family, and King Ludwig (1845-1886) of Bavaria spent a lot of time here as a child. The palace is a must-see on any trip to Bavaria.Neues Schloss In Wagners Bayreuth
62、(the composer settles here in his later years), you can find Neues Schloss. Built in 1753 and 1754, the palace has beautiful woodwork. If you enjoy the Rococo style of architecture, you do not want to miss this castle.King Ludwig s Castles There are three other castles in Bavaria that are known as “
63、King Ludwig s Castles”. They are Linderhof Palace, Schloss Herrenchiemsee and Schloss Neuschwanstein. These castles are masterpieces, even though two of the three were even never finished. King Ludwig built these awesome castles which inspire your imagination.21. Compared to the other castles mentio
64、ned in the passage, what is special for Burg zu Burghausen?A. Strangest. B. Oldest.C. Largest. D. Tallest.解析:细节理解题。根据第三段首句“The largest castle in Europe is right in BavariaBurg zu Burghausen.”可知,这座城堡是全欧洲最大的,而其他城堡都在德国,属于欧洲,故这座城堡比文章中提到的其他城堡都要大。故选C。答案:C22. Which of the following does the writer seem to
65、agree with?A. The castle Neues Schloss is a must-see on any trip to Bavaria.B. The castle Neues Schloss inspired many pieces of Wagners music.C. The castle Neues Schloss is most famous for its beautiful woodwork.D. The castle Neues Schloss will attract people fond of the Rococo style of architecture
66、.解析:细节理解题。根据第五段最后一句“If you enjoy the Rococo style of architecture, you do not want to miss this castle.”可知答案。故选D。答案:D23. What can we learn about King Ludwig from the passage?A. He lacked willpower.B. He lacked imagination.C. He liked building castles.D. He was a very poor king.解析:推理判断题。根据最后一段首句“Ther
67、e are three other castles in Bavaria that are known as King Ludwig s Castles.”可知,King Ludwig 建了三座城堡,由此可判断出他很喜欢建城堡。故选C。答案:CBThe Leaning Tower of Pisa no longer leans quite so much after a 20 million project to save it was hailed a complete success yesterday. The tower, which was on the verge of colla
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-909686.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
