外研版九年级英语上册 Module 4单元测试题.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 外研版九年级英语上册 Module 4单元测试题 外研版 九年级 英语 上册 单元测试
- 资源描述:
-
1、 Module 4综合评价.完形填空(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)阅读下面短文,掌握其大意,然后从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。One day, the students of Class 6 were reading in the classroom. Mrs Brown came in and told the whole class that they would have to change _1_ in March. The naughtiest class in the grade could not _2_ it. The pupils all
2、disagreed with the decision, so they shouted when Mrs Brown said it was because a new pupil would be _3_ the class. The class was in disorder. “Why must we move to another classroom just because someone new is coming?” one of them asked _4_. Mrs Brown waited patiently before the class without saying
3、 anything. The students saw it and they became quiet. Mrs Brown told them to be _5_ to their new classmate and then she left.The following week, the class understood _6_The principal himself brought the new student to their class. _7_, Mr White pushed the new student to the class because the student
4、 was in a wheelchair. Mr White_8_ the new student as Jeff and asked them to be friendly to him. He said that Jeff now was a _9_ of the class and they should work together. He added, “A house divided(分开) against itself cannot stand.” _10_ could fully understand what Mr White meant at first. Over time
5、, they began to understand what their principal meant. Jeff was a _11_ student and often lent a helping hand to students who did not understand _12_ work. They felt very thankful to him. They took turns to wheel him about _13_ they knew well that when someone did something for you, you _14_ do somet
6、hing back in return. Not only did their results _15_, but their behaviour became better. It was a special year Class 6 would never forget.()1.A.partner Blesson Cteacher Dclassroom()2.A.try Bcatch Cbelieve Dmanage()3.A.leading Bhelping Cvisiting Djoining()4.A.sadly Bangrily Cseriously Dcoldly()5.A.ni
7、ce Buseful Chonest Dcareful()6.A.why Bwhere Cwhen Dhow()7.A.So far BAbove all CAs usual DIn fact()8.A.mistook Bdescribed Cintroduced Dremembered()9.A.hope Bmember Cmonitor Dsymbol()10.A.Nobody BSomebodyCAnybody DEverybody()11.A.lucky Bstrict Cfunny Dbright()12.A.his Bher Ctheir Dour()13.A.if Bbecaus
8、e Cuntil Dthough()14.A.should Bcould Cmight Dwould()15.A.appear Bdevelop Cimprove Dcontinue.阅读理解(共11小题;每小题2.5分,满分27.5分)阅读下面三篇短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。ABob was only seven years old. One night Bob was at home alone while his parents were out for a party. He had often stayed alone before, so he wasn
9、t afraid. As he waited for his parents to return home, he watched a film on TV. His eyes became heavier and heavier as time passed by.Suddenly Bobs eyes opened widewhat was the sound in the next room? Bob heard the window being opened slowly. For a minute, Bob was so frightened that he could not mov
10、e, and his body felt like ice. He knew that he couldnt lose his head and began to think of the things he could do. Again he heard the sound of someone trying to climb into his home through the window.Bobs drums were standing in the corner near the TV. “Wait, maybe there is something I can do,” thoug
11、ht Bob. He beat on his drums as hard as he could. The sound was so terrible that Bob surprised even himself. He also surprised the man in the window, who ran away as fast as possible. ()16.What did Bob do when he waited for his parents?AHe played the drums. BHe watched TV.CHe fell asleep. DHe did no
12、thing.()17.How did Bob make the man run away?AHe turned up the TV.BHe called the police.CHe beat his drums.DHe asked his parents for help.()18.According to the passage, what was Bob like?AClever. BStupid.CFriendly. DStrict.B Four years ago when I was a boy of 11, I got into the biggest trouble as a
13、kid. It was a Saturday morning. Both my parents were out, leaving me and my 10monthold sister home alone. Anyway,my sister was still asleep in her room. In fact I had the house to myself. I decided to do some drawing. Soon I gave up. Nothing was on TV, so I felt bored and touched the candles on the
14、shelfI had an idea! What would happen if I set fire to some kitchen paper? Well, of course it went on fire, but it wasnt the tiny flame(火苗) Id expected, and I couldnt blow it out. I threw it on the floor, and then I got my dads boots(靴子) and stamped it out(踩灭)But there was a huge hole left on the fl
15、oor. When my mum came home later, she smelt the smoke immediately. She dropped the shopping bag, luckily for me, over the hole. I thought this meant she would never see it. However, after running round the house checking for a fire, she of course picked up the bag and saw the hole. Next I was ground
16、ed(关禁闭) for months. Even worse though, the hole was still there, reminding me of what I did.()19.How old was the writer when he wrote the passage?A11 years old. B13 years old.C15 years old. D17 years old.()20.Put the sentences in the right order according to the passage.The writer set fire to some k
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022春七年级语文下册 周末作业(三)习题课件 新人教版 (2).ppt
