2022版高考英语外研版一轮复习练习:必修5 MODULE 2 A JOB WORTH DOING WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022版高考英语外研版一轮复习练习:必修5 MODULE JOB WORTH DOING WORD版含解析 2022 高考 英语 外研版 一轮 复习 练习 必修 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家练案26必修五Module 2A Job Worth Doing.阅读理解A(2021安徽省示范高中高三检测)Weve been covering standing desks for a long time now because experts agree that sitting all day is killing us.We want to be productive while also keeping our bodies healthy.Over the years, there have been several solutions to th
2、is from fixed standing desks to adjustable ones, portable desks to ones that change into shelves.However, the most hightech and elegant solution has to be this new smart desk called the Stir Kinetic Desk.The desk learns your daily behavior and moves between a sitting and standing height regularly th
3、roughout the day to keep you moving without interrupting your work flow.You can program specific sitting and standing intervals or let the desk set the schedule.If you tend to sit while returning emails in the morning, but always want to stand during that afternoon conference call, the desk will lea
4、rn those regular habits and adjust the schedule to fit them.Of course, the desk can always be manually lowered or raised by using the touchscreen on the lower left corner of the desk.When switching positions, the desk gently dips and rises to let you know that a change is coming up.If youre not read
5、y to switch positions at that time, you can tap the touchscreen to stay sitting or standing for a while longer.The builtin touchscreen also keeps track of your daily sitting and standing times and tells you how many calories youve burned.You can even set goals for how long or how often you want to s
6、tand.The desk also works with fitness devices like the Fitbit to track your movements.All of that smart technology doesnt come cheap, though.The M1 desk, which is the everyday model, runs a steep $2,990, while the more executive model with added features, the F1, goes for $4,190.While expensive, its
7、 worth that thinking of how much time we spend at our desks.Much like a good mattress(床垫), a good desk that works with you is worth the investment.Hopefully in a few years these smart, integrated desks will be more common and less expensive.文章大意:本文是一篇说明文。主要介绍了一种新型智能办公桌:能根据人的习惯自动设定其坐着和站着时的不同高度。该产品虽然价
8、格昂贵,但是值得购买。1The Stir Kinetic Desk has been designed to C .Ahelp users with their workBkeep users moving all the timeCget users to exercise while workingDremind users of their working schedule解析:推理判断题。根据第二段第二句“The desk learns your daily behavior and moves between a sitting and standing height regular
9、ly throughout the day to keep you moving without interrupting your work flow.”可知,这种办公桌可以了解你的日常行为,每天有规律地在你坐着和站着时的高度之间调整,让你在不影响工作流程的情况下保持移动。据此可以判断,这种办公桌旨在让使用者在工作时得到锻炼。故C项正确。2Which is the feature of the touchscreen of the desk? B AIt can tell users when to change positions.BIt can track users changes o
10、f positions.CIt can keep users in a fixed position.DIt can detect users health condition.解析:细节理解题。根据第五段第一句“The builtin touchscreen also keeps track of your daily sitting and standing times and tells you how many calories youve burned.”可知,内置的触摸屏还可以了解你每天坐着和站着的时间,并告诉你燃烧了多少卡路里。据此可知,这种内置触摸屏跟踪使用者的姿势变化。故B项
11、正确。3Which of the following can best describe the desk? D AProductive but challenging.BConvenient but unaffordable.CComplex and impractical.DMultifunctional and intelligent.解析:推理判断题。根据文章内容可知,这种办公桌能了解你的行为习惯并以此来调整高低,且能告诉你燃烧了多少卡路里,并结合最后一段最后一句中的“these smart,integrated desks”可推知,这种办公桌是多功能的、智能的。故D项正确。4What
12、 does the author intend to tell us in the last paragraph? A ATo spend money on such a desk is rewarding.BWe should get such a desk as soon as possible.CIt wont be long before the desk is widely used.DDesks play a very important role in our daily life.解析:目的意图题。根据最后一段的内容,尤其是第一句“While expensive,its wor
13、th that thinking of how much time we spend at our desks.”可知,尽管这种桌子很昂贵,但是考虑到我们使用桌子的时间,还是值得购买的。据此可以判断,作者在最后一段是想告诉读者,花钱买这种桌子是值得的。故A项正确。B(2020河南省八市重点高中联盟“领作考试”)On a steamy July day in Bayonet Point, Florida, Gene Work and his brotherinlaw, Mark Rouco, were renewing Genes lawn. It had grown brown and pat
14、chy in the heat, and the homeowners association had threatened to heavily fine him if the situation wasnt improved. The new sod (草皮) was sitting in the driveway on four pallets, but the job was slowgoing. Gene, then 40, wasnt feeling right. He went inside to take a break and collapsed on the couch,
15、clutching his chest. His wife, Melissa Work, called 911 quickly.Even though he was staring down death, Gene had one thing on his mind: that lawn if the sod wasnt put down that day, it would die. “While he was having his heart attack, literally in and out of consciousness, he kept begging me to have
16、it put down because he didnt want it to go to waste,” Melissa wrote in a Facebook post.Soon Pasco County Fire Rescue arrived and took Gene and Melissa to the hospital, leaving Rouco behind to tackle the yard. Within an hour, he had managed to remove the old grass. He was about to lay the new sod, wh
17、ich he feared would take him well into the night, when two emergency vehicles appeared. Seven menthe same ones who had treated his brothergot out. Gene had told them how badly hed wanted to get the sod down, so they had returned to help. The job was done in under two hours.Meanwhile, Gene had surger
18、y to insert stents (支架) in his heart, alleviating a potentially deadly blockage. Hes home now, fully recoveredand enjoying his beautiful lawn.The Works are still amazed that those EMTs (Emergency medical technician) went above and beyond their job description. “These men,” Melissa told , “saved Gene
19、s life, and then came back to save his grass. Thats just so awesome.”文章大意:本文为记叙文。佛罗里达州的急救医生救了吉恩的生命,然后回来又救了他的草。5Why did Gene want to renew his lawn? A AIt was in bad condition.BHe was fined by the association.CThe sod grew too slowly.DHe disliked the color of the lawn.解析:细节理解题。依据第一段“It had grown brow
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-348012.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
