分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 30

类型山东省烟台栖霞市2016年高三英语综合模拟月考卷3 WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:350561
  • 上传时间:2025-11-28
  • 格式:DOC
  • 页数:30
  • 大小:121KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    山东省烟台栖霞市2016年高三英语综合模拟月考卷3 WORD版含答案 山东省 烟台 栖霞市 2016 年高 英语 综合 模拟 月考 WORD 答案
    资源描述:

    1、综合模拟月考卷3(选修68)(120分钟150分)第卷第一部分听力(共两节, 满分30分)第一节(共5小题; 每小题1. 5分, 满分7. 5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题, 从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项, 并标在试卷的相应位置。听完每段对话后, 你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. What will the man probably use? A. A paper fan. B. An electric fan. C. An air-conditioner. 2. Who is ill? A. Nancy. B. Joan. C

    2、. Fred. 3. What does the man have to do before leaving? A. Make the work plan. B. Buy something for the office. C. Arrange his schedule. 4. When does the bank close on Saturday? A. At 1:00 pm. B. At 3:00 pm. C. At 4:00 pm. 5. Where are the speakers? A. In a store. B. In a classroom. C. At a hotel. 第

    3、二节(共15小题; 每小题1. 5分, 满分22. 5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题, 从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项, 并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前, 你将有时间阅读各个小题, 每小题5秒钟; 听完后, 各小题给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料, 回答第6、7题。6. Why cant Adam go boating with the woman tomorrow? A. He is busy preparing for a speech contest. B. He is taking a vacation in Chi

    4、na now. C. He has to work overtime tomorrow. 7. What will the man do tomorrow? A. Read a new book. B. Write at home all day. C. Spend an hour in the park. 听第7段材料, 回答第8、9题。8. What day is it today? A. Thursday. B. Friday. C. Saturday. 9. What do we know about the man? A. He probably likes video games.

    5、 B. He has been to the new shopping center before. C. He didnt accept the womans invitation at last. 听第8段材料, 回答第1012题。10. What was the news about? A. Jennys famous songs. B. Jennys saving a babys life. C. Jennys winning a music contest. 11. How much money did Jenny receive? A. 2, 500 dollars. B. 3,

    6、000 dollars. C. 5, 000 dollars. 12. What do we know about the woman? A. She performed at the TV station. B. She is well known to the public. C. She is an unknown songwriter. 听第9段材料, 回答第1316题。13. What does Frank want to meet Professor White for? A. To ask him some questions about the experiment. B. T

    7、o meet him by an appointment at three. C. To invite him to an exhibition with him. 14. When will Frank probably meet Professor White? A. At four that afternoon. B. At three that afternoon. C. At two that afternoon. 15. What will Frank have to give up? A. Meeting Professor Hunter. B. Visiting the exh

    8、ibition. C. Meeting Professor White. 16. What will Professor White do at a quarter to three that afternoon? A. Meeting Frank Hudson. B. Visiting the exhibition. C. Giving up the exhibition. 听第10段材料, 回答第1720题。17. When will the fire arrive close to Lakewood? A. By six oclock in the evening. B. By five

    9、 oclock in the evening. C. By six oclock in the morning. 18. Where shouldnt residents go to escape the fire? A. Springfield. B. Western Hill. C. Point Cabina Station. 19. How long will it take residents to reach the safe zone? A. Less than ten minutes. B. Less than twenty minutes. C. Less than thirt

    10、y minutes. 20. What are residents advised to do before they leave? A. Leave all pets behind. B. Stay calm and do not panic. C. Tell the state police where they are going. 第二部分阅读理解(共两节, 满分40分)第一节(共15小题; 每小题2分, 满分30分)阅读下列短文, 从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中, 选出最佳选项。AThe first of the 2015 Nobel Prizes has been ann

    11、ounced. Swedens Nobel Prize committee says the Nobel Prize for Medicine will go to scientists from Ireland, Japan and China. William Campbell from Ireland and Satoshi Omura from Japan share the prize for their discovery of the drug avermectin. The Nobel committee praised their work on what it calls

    12、a“novel therapy”. The treatment fights infections caused by roundworm parasites. The prize for Medicine is also going to Chinese researcher Tu Youyou. She discovered artemisinin. Artemisinin is a drug that has sharply lowered the number of people who die from malaria. The committee said the discover

    13、ies have given the world powerful news ways to fight two powerful diseases. It said those diseases affect hundreds of millions of people every year. The committee added that, “The consequences in terms of improved human health and reduced suffering are immeasurable. ”Ms Tu is the chief professor at

    14、the China Academy of Traditional Medicine. She is also the first Chinese citizen to be awarded the Nobel Prize in Medicine. Mr Campbell currently works as a research fellow emeritus at Drew University in New Jersey. Mr Omura has two doctorate degreesone in pharmaceutical sciences, the other in chemi

    15、stry. He is professor emeritus at Kitasato University in Japan. Doctors are now using avermectin to treat river blindness and lymphatic filariasis. Mr Omura told the Associated Press that the drug resulted from a substance taken from a microbe found on a golf course near Tokyo. The researcher said h

    16、e always carries a plastic bag so he can collect soil samples. When asked if he likes to play golf, he smiled and said, “yes. ”A member of the Nobel committee, also spoke with theAP. This member said that the award for Tu Youyou is the result of a major change in the way China performs scientific re

    17、search. He says China has invested a lot of money in such research. This member adds that the work of the three scientists could help end the health risk of diseases affecting 3. 4 billion people. 21. Which is Not true about 2015 Nobel Prize for Medicine? A. Three scientists have shared the prize. B

    18、. William Campbell and Satoshi Omura work together to discover the drug avermectin. C. It is the first of the 2015 Nobel Prizes announced. D. It shows that the three scientists work is highly thought of by people. 22. What can we learn about Ms Tu based on the passage? A. Ms Tu is devoted to studyin

    19、g Western Medicine. B. Her treatment fights infections caused by roundworm parasites. C. Tu Youyous discovery has saved a lot of people. D. She is the first Chinese citizen to be awarded the Nobel Prize. 23. The experience of Mr Omura tells us. A. the importance of playing golfB. the necessity of re

    20、ceiving educationC. the ways to do scientific researchD. the importance of careful observation24. Which is the best title? A. 2015 Nobel Prize for Medicine. B. An introduction to some scientists. C. How to do scientific research? D. Ways to fight against powerful diseases. BPeter, a high school stud

    21、ent, was pretty busy with school, and he was on the soccer team. High school was hard, because everyone wanted to have nice clothes, hang out, drive cars, and all these cost money. Peters father was the sort of guy that believed you had to earn whatever you got, so he wasnt just about to hand over l

    22、ots of money for Peter to use to have fun. So, he had to get a job. During his freshman year summer vacation, his classmate got him a job working on a hay(干草)farm. He threw hay up into wagons as the tractor drove around fields, and then they stacked(剁起)it in the hot barn. It was a hot, low-paying jo

    23、b. He once worked a few nights a week at a grocery store. He put things on the shelf. It was a lot of lifting and carrying, and his arms were strong from this and the previous job. It was dull and didnt pay much. He took some time off when soccer got serious, but the following summer he tried workin

    24、g at a lumber yard. It was hot outside, but he got a lot of exercise lifting and carrying things like boards and drywall. He also learned a lot about building supplies. It still didnt pay well. From there, he spent a year doing some tutoring for a friend of the family, but that was piecemeal. His fi

    25、rst real job came the last year at school, when he fixed registers and worked on computers at a big box store. It was his favorite job yet, but it still didnt pay well. What Peter realized with all of these jobs was that he needed a better paying job!The only way to get that was to get trained or ed

    26、ucated. He could go to school and get a 2-year degree in an office or technical position. His other choices were going to a 4-year college or joining the army. He wasnt sure what he was going to do yet, but he knew he had to do something. Jobs were a lot of work, and money was hard to earn, but he l

    27、iked staying busy and being able to buy things. Peter wanted the most out of life, and that meant education. 25. How many jobs had Peter taken? A. Three. B. Four. C. Five. D. Six. 26. All the jobs Peter had taken had one thing in common:. A. They didnt pay wellB. They were dull and tiresomeC. They n

    28、eeded hard labourD. They were done during his vacation27. was the most important for Peter if he wanted a good job. A. ConfidenceB. EducationC. OpportunityD. Wisdom28. We can learn from the text that. A. Peter knew what to do for his futureB. Peters father didnt care about himC. it was very hard for

    29、 Peter to make his choicesD. Peter was determined to do whatever he likedCEast Chinas Jiangsu Province has created a program to train elementary school teachers who can teach at least three subjects. These“comprehensive teachers”, according to the program, will be able to teach Chinese, mathematics

    30、and English. Some can even teach music, painting and physical education. Li Wei, director of the teacher education school at Nanjing Xiaozhuang University, said some of the students admitted to the university will be chosen for the program. “The students will be able to teach several subjects combin

    31、ed in one class, ”said Li. Under the program, learning mathematics through Chinese lessons, writing poems about painting lessons and singing songs about PE lessons will all become possible. Several universities, including Nanjing Normal University, Jiangsu Normal University and Huaiyin Normal Univer

    32、sity have been chosen to join the program to train comprehensive teachers. Wang Xueqin, principal of Nanjing Shuangtang Elementary School, said that introducing comprehensive teachers will benefit the imagination and creativity of students. “In primary school, mathematical elements can be found in t

    33、he Chinese language, and art in Chinese poems, ”said Wang. “For example, the teachers can use a painting to show what a poem wants to express. Those elements enable the teachers to give lessons in various ways. ”“It will also give the teachers a more comprehensive way of expressing themselves to the

    34、 students and enable them to apply appropriate teaching to each individual student. ”Zhang Sulian, dean of the elementary department of Kang Chiao International School in Kunshan, Jiangsu Province, was quoted by Yangtze Evening News as saying, “We believe that elementary school students dont need to

    35、 learn too difficult knowledge. Instead, personality development and life education are of more importance”. 29. What does“comprehensive teachers”mean? A. Teachers knowing everything. B. Teachers who can teach several subjects. C. Teachers who can do different jobs. D. Teachers who can work in diffe

    36、rent schools. 30. Which of the following is NOT allowed in the new program? A. Singing songs about PE lessons. B. Learning mathematics at home. C. Learning mathematics through Chinese lessons. D. Writing poems about painting lessons. 31. What can we learn from Zhang Sulian? A. Comprehensive teachers

    37、 only attach importance to difficult knowledge. B. Comprehensive teachers can apply proper ways to each individual student. C. Comprehensive teachers benefit the imagination and creativity of students. D. Comprehensive teachers are popular in China now. 32. Which is the best title? A. How to train t

    38、eachers. B. Further education for teachers. C. To learn several subjects in one class. D. How to develop students ability of creativity. DIn the hit film The Bucket List, Jack Nicholson and Morgan Freeman meet in hospital in California after they have been diagnosed with cancer. Between them they co

    39、ok up(虚构)a“bucket list”a to-do list of all they want to do before they kick the bucket. The movie makes you wonder what would be on your bucket list. So lets pack up some and see what it would cost to go out and have a little fun. THE PYRAMIDS, GIZA, EGYPTOn to the pyramids, surely on anyones bucket

    40、 list. Exotik Tours can take you there on a variety of trips, including their popular Egypt Express which includes three nights in Cairo and a three-night Nile Cruise(乘船游览). From$1, 384, including four-and five-star accommodation, 12 meals and a ton of sightseeing. www. exotiktours. com416-646-3347T

    41、AJ MAHAL, AGRA, INDIAOne of the worlds most fascinating images, Indias Taj Mahal makes even Nicholson and Freeman look calm. Torontos Goway Travel has many suggestions for India, including a three-day independent visit to Agra. Stay at the attractive Oberoi Amar Vilas overlooking the Taj. Include tw

    42、o breakfasts, touring and airport transfer from $1, 420. www. gowaytravel. com416-322-1034THE GREAT WALL, CHINAIf the Great Wall of China is on your bucket list, check into Tour East Holidays four-day Amazing Beijing Tour for $580 per person, four-star accommodation, sightseeing including the Forbid

    43、den City and the Great Wall, breakfasts and two lunches, transportation and guide. www. toureastholidays. com416-929-0888THE HIMALAYAS, NEPALAnd on to the Himalayas. Talk about something truly majestic(壮丽的). See the top of the world on GAP Adventures Everest Adventure tour, a 15-day exploration incl

    44、uding Everest Base Camp, teahouse lodge stays, and walking through Sherpa villages. Incredibly affordable at just $665 plus local payment of $250. GAP Adventures warns that this is a physically demanding trip. www. gapadventures. com416-260-099933. The underlined phrase“kick the bucket”in Paragraph

    45、1 means. A. play a gameB. pass awayC. make promiseD. come to life34. According to the passage, where can you enjoy a view of the whole Taj Mahal? A. At Oberoi Amar Vilas. B. Near the Forbidden City. C. Through Egypt Express. D. In Sherpa villages. 35. If you take on the Everest Adventure tour, you s

    46、hould be aware that. A. the sights may not be so goodB. you may not be used to the food thereC. it is a tiring tripD. it is an expensive trip第二节(共5小题; 每小题2分, 满分10分)根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。The Dangers of Secondhand SmokeMost people know that cigarette smoking is harmful to their hea

    47、lth. Scientific research shows that it causes many kinds of diseases. 36However, Edward Gilson has lung cancer, and he has never smoked cigarettes. He lives with his wife, Evelyn, who has smoked about a pack of cigarettes a day throughout their marriage. The Gilsons have been married for 35 years. N

    48、o one knows for sure why Mr Gilson has lung cancer. However, doctors believe that secondhand smoke may cause lung cancer in people who do not smoke because nonsmokers often breathe in the smoke from other peoples cigarettes. 37The US Environmental Protection Agency reports that about 53, 000 people

    49、die in the United States each year as a result of exposure to secondhand smoke. The smoke that comes from a lit cigarette contains many different poisonous chemicals. In the past, scientists did not think that these chemicals could harm a nonsmokers health. 38They discovered that even nonsmokers had

    50、 unhealthy amounts of these toxic(有毒的)chemicals in their bodies. 39For example, we cannot avoid secondhand smoke in restaurants, hotels and other public places. Even though many public places have nonsmoking areas, smoke flows in from the areas where smoking is permitted. It is even harder for child

    51、ren to avoid secondhand smoke. In the United States, nine million children under the age of five live in homes with at least one smoker. Research shows that children who are exposed to secondhand smoke are sick more often than children who live in homes where no one smokes and that the children of s

    52、mokers are more than twice as likely to develop lung cancer when they are adults as the children of nonsmokers. The risk is even higher for children who live in homes where both parents smoke. 40As a result, they have passed laws which prohibit people from smoking in many public places. A. Recently,

    53、 though, scientists changed their opinion after they studied a large group of nonsmokers. B. As a matter of fact, almost all of US breathe tobacco smoke at times, whether we realize it or not. C. In fact, many people who smoke get lung cancer. D. However, secondhand smoke is dangerous to all people,

    54、 old or young. E. People are becoming very aware of the dangers of secondhand smoke. F. This smoke is called secondhand smoke. G. Many people, including doctors, parents, teachers, and others, are concerned about the health risks of cigarette smoking. 第三部分英语知识运用(共两节, 满分45分)第一节完形填空(共20小题; 每小题1. 5分, 满

    55、分30分)阅读下面短文, 从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中, 选出可以填入空白处的最佳选项。It was Mothers Day morning and I was doing some shopping at our local supermarket with my five-year-old son, Tenyson. As we were leaving, we found that an elderly woman had fallen over at the41and had hit her head on the concrete. Her42was with he

    56、r, but there was blood everywhere and the woman was embarrassed and clearly43. Walking44the scene, Tenyson became very upset about45had happened to the couple. He said to me, “Mum, its not much fun falling over in front of everyone. ”At the front of the supermarket, a charity group had set up a46sel

    57、ling cooked sausages and flowers to47funds. Tenyson48that we should buy the lady a flower. “It will make her feel49, ”he said. I was50that he should51such a sweet idea. So we went over to the flower seller and asked her52we could buy a flower for the lady to cheer her up. “Just take it, ”she53. “I c

    58、ant take your money for such a wonderful gesture. ”54we walked up to her, my son became frightened by all the blood and medical equipment. He said he was just too55to go up to her. 56, I gave the flower to the womans husband and told him, “My son was very upset for your wife and wanted to give her t

    59、his flower to make her feel better. ”57that, the old man started crying and said, “Thank you so much, you have a wonderful son. Happy Mothers Day to you. ”The man then bent down and gave his wife the flower, 58her who it was from. 59badly hurt and shaken, the old lady looked60at Tenyson with love in

    60、 her eyes and gave him a little smile. 41. A. entranceB. frontC. middleD. end42. A. sonB. husbandC. daughterD. friend43. A. in timeB. in caseC. in shockD. in short44. A. towardsB. throughC. overD. by45. A. whichB. thatC. whoD. what46. A. buildingB. studyC. noticeD. stand47. A. getB. makeC. raiseD. r

    61、ise48. A. suggestedB. askedC. toldD. admitted49. A. lessB. moreC. worseD. better50. A. angryB. happyC. amazedD. sad51. A. catch up withB. come up withC. get away withD. put up with52. A. becauseB. thoughC. ifD. when53. A. askedB. repliedC. repeatedD. received54. A. AsB. SinceC. ForD. With55. A. ener

    62、geticB. scaredC. satisfiedD. excited56. A. InsteadB. HoweverC. AlsoD. So57. A. ForB. AtC. AboutD. Of58. A. talkingB. beggingC. orderingD. telling59. A. WhenB. BecauseC. WhyD. Though60. A. awayB. offC. upD. down第卷第三部分英语知识运用(共两节, 满分45分)第二节(共10小题; 每小题1. 5分, 满分15分)阅读下面材料, 在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。Sh

    63、opping through MediaWith the development of science and technology, it is much more common for people 61. (buy)goods through different kinds of media 62. before. People can buy things such as computers and necklaces through TV, radio, the Internet, etc. Shopping through media is 63. (welcome)by most

    64、 people due to various reasons. From the perspective of consumers, it can save time for people 64. dont have much spare time. For retailers, it can cut costs for those without much circulating funds. 65. , there are still some defects in shopping through media. First, 66. (compare)with face-to-face

    65、deal, it seems less 67. (rely)and trustworthy. Second, people will lose the fun of bargaining. In my view, although shopping via media brings great convenience to us, we 68. should be careful when we“go shopping”through media. We should check the information 69. (release)by the media. Only in this w

    66、ay can we fully enjoy the convenience brought by media shopping without the concern of 70. (cheat). 第四部分写作(共两节, 满分35分)第一节短文改错(共10小题; 每小题1分, 满分10分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文, 请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误, 每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(), 并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()画掉。修改:在错的词下画一横线, 并在该词下面写出修改后的词。注

    67、意:1. 每处错误及其修改均仅限一词。 2. 只允许修改10处, 多者(从第11处起)不计分。Dear Mary, Ive received your E-mail. Dont worry about me. Im getting on well with my research work in the lab. But in my surprise, you say you will give up learn English. The reason is because you have not done well in it recently and you have lose inte

    68、rest. Im afraid that I cant agree with you. I know it is not easy to learn English, and English is widely used in the world today and it will be an important tool in our future work. Beside, it is becoming more and more important in your daily life. If you study hardly, you will succeed. Do remember

    69、 that where is a will there is a way. Im looking forward to hearing a good news from you!Yours, Li Hua第二节书面表达(满分25分)(2016郑州模拟)星期天, 你班同学们在老师的带领下到学校附近的公园开展了一次环保清洁活动。老师要求你写一篇日记, 发表你对此次活动的看法。1. 你们所做的事情(清理废纸、塑料袋; 向游客演讲; 设立标牌(sign)等); 2. 你的看法。注意:1. 可以适当增加细节, 使内容连贯; 2. 词数:100个左右; 3. 开头已给出, 不计入总词数。Sunday Fi

    70、neToday our class organized an environmental protection activity in the nearby park. _答案解析15. BAABC610. ACBAC1115. ACACB1620. AABCB【文章大意】本文介绍了2015年诺贝尔医学奖的公布及获奖者的相关信息。21. B细节理解题。文章第二段提到William Campbell和Satoshi Omura分享了医学奖, 但没有提到两者共同合作发现了avermectin。22. C细节理解题。根据第三段Artemisinin is a drug that has sharpl

    71、y lowered the number of people who die from malaria. 一句可知屠呦呦的研究成果拯救了大量的生命。23. D细节理解题。Mr Omura的研究成果是从在高尔夫球场发现的一种微生物中提取的一种物质中得来的, 可知Mr Omura是一位观察非常仔细的科学家。24. A主旨大意题。本文介绍了2015年诺贝尔医学奖的颁发及获奖者的相关信息。【文章大意】本文是一篇记叙文。一个名叫Peter的高中生想自己挣钱来满足自己的需求。但最后, 他意识到要想找到一份好的工作, 唯一的途径就是接受培训或接受教育, 所以他现在必须好好学习。25. C细节理解题。文章中提

    72、到Peter做了五份工作。26. A细节理解题。根据第二段最后一句“It was a hot, low-paying job. ”, 第三段最后一句“It was dull and didnt pay much. ”, 第四段最后一句“It still didnt pay well. ”以及第五段最后一句的“. . . but it still didnt pay well. ”可知, Peter所做的这些工作的收入都不太好。27. B细节理解题。根据最后一段第二句以及最后一句可知, Peter如果想得到收入更好的工作就要接受培训或者接受教育, 如果他想充分享受人生就必须去学习。28. A推理

    73、判断题。根据最后一段第一、二句可知, 他最需要的是学习。由此可推知, Peter知道该怎么面对他的将来了。【文章大意】本文介绍了一种新的教育机制:复合型教师及复合型课堂。29. B细节理解题。根据第二段可知comprehensive teachers指可以教授多门学科的“复合型教师”。30. B细节理解题。根据第五段可知在这种新型课堂可以学习多种学科, 但是并不包含在家里学习。31. B推理判断题。根据倒数第二段可知复合型教师有助于针对每个学生提出适当的教学方法。32. C主旨大意题。本文介绍了一种新的教育机制:复合型教师及复合型课堂。【文章大意】本文是一篇广告, 由电影The Bucket

    74、List引出并介绍了世界上的几处名胜古迹。33. B词义猜测题。根据上文they have been diagnosed with cancer可知他们被诊断为癌症, 故在死亡之前他们要做些事情。pass away去世。34. A细节理解题。根据第二则信息Stay at the attractive Oberoi Amar Vilas overlooking the Taj. 一句可知在Oberoi Amar Vilas可以俯瞰泰姬陵。35. C细节理解题。最后一则信息GAP Adventures warns that this is a physically demanding trip.

    75、可知Everest Adventure对体力要求很高, 故旅行应很累人。【文章大意】本文介绍了吸二手烟的害处。36. C前文提到烟民们知道吸烟有害健康, 此处强调吸烟导致很多烟民得癌症。37. F上文解释了二手烟的概念。38. A上句提到过去科学家并不认为香烟里含有的化学物质对非吸烟者有害。但是近来通过对非吸烟者的研究, 他们改变了这一观点。39. B后句举例说明我们无法避免吸二手烟。40. E本段主要介绍了人们对二手烟危害的认识及采取的相关措施。【文章大意】本文作者和自己的孩子在购物时遇见一位因摔伤而受到惊吓的老人, 孩子提议给老人买枝花, 以安慰她。41. A逻辑判断题。根据上文我们正要离

    76、开, 所以老人应该是在超市门口摔倒。entrance入口。42. B词语辨析题。从下文可知老人的丈夫陪在身边。43. C词语辨析题。到处都是血, 故老人处于惊恐中。in shock惊恐地; in time及时; in case以防; in short简言之。44. A词语辨析题。walk towards the scene朝着现场走去。45. D句式结构题。what引导宾语从句, 且在从句中作主语。46. D词语辨析题。一个慈善团体设立了一个货摊, 通过卖烤肠和花来筹集资金。stand货摊。47. C词语辨析题。raise fund筹集资金。48. A词语辨析题。Tenyson建议给老人买枝花

    77、, 这样可以使她感觉好些。49. D词语辨析题。feel better感觉好些。50. C词语辨析题。我很惊讶他会提出这么好的主意。amazed震惊的, 惊讶的。51. B词语辨析题。catch up with赶上; come up with提出; get away with做(坏事)而未受惩罚; put up with忍受。52. C词语辨析题。我们走到货摊旁问是否可以买枝花鼓励一下那位老人。53. B词语辨析题。reply答复, 回答。54. A逻辑判断题。当我们走近老人的时候, 满地的血迹把孩子吓到了。55. B词语辨析题。scared受惊吓的。energetic精力充沛的; satis

    78、fied满意的。56. A逻辑判断题。因为孩子有点害怕, 取而代之, 我把花交到老太太的丈夫的手里。57. B习语搭配题。at+名词“一听到就”。58. D词语辨析题。她丈夫俯下身, 把花给了这位老人, 并告诉她是谁给的。59. D词语辨析题。尽管伤得很重, 并且在不停地颤抖, 但老人抬头充满爱意地看着Tenyson。60. C词语辨析题。look up抬头看。【文章大意】本文主要讨论了媒体购物的优缺点。61. 【解析】to buy。本句是it作形式主语的句型, to buy为不定式作真正的主语。62. 【解析】than。根据前面的比较级more可知, 应填than。63. 【解析】welco

    79、med。通过多媒体购物受到欢迎。64. 【解析】who。who引导定语从句, 修饰先行词people, 且在从句中作主语。65. 【解析】However。然而, 通过多媒体购物还是有其不足之处。66. 【解析】compared。compared with与比起来。67. 【解析】reliable。通过多媒体购物似乎不那么值得信赖。reliable值得信赖的。68. 【解析】still。尽管通过多媒体购物带来很多便利, 但是我们仍然要“当心”。69. 【解析】released。我们应当核实媒体上发布的信息。released为过去分词作定语。70. 【解析】being cheated。只有这样我们

    80、才能完全享受多媒体购物的便利, 而不用担心被欺骗。短文改错Dear Mary, Ive received your E-mail. Dont worry about me. Im getting on well with my research work in the lab. But in my surprise, you say you will give up learn to learningEnglish. The reason is because you have not done well in it recently and you have thatlose interes

    81、t. Im afraid that I cant agree with you. I know it is not easy to learn lostEnglish, and English is widely used in the world today and it will be an important buttool in our future work. Beside, it is becoming more and more important in your Besides ourdaily life. If you study hardly, you will succe

    82、ed. Do remember that where is hard therea will there is a way. Im looking forward to hearing a good news from you!Yours, Li Hua1. 【解析】第四句中的in改为to。to ones surprise令某人惊讶的是。2. 【解析】第四句中的learn改为learning。give up doing sth. 放弃做某事。3. 【解析】第五句中的because改为that。the reason is that. . . 原因是。4. 【解析】第五句中的lose改为lost。

    83、lose的过去分词形式为lost。5. 【解析】第七句中的第一个and改为but。我知道学英语不容易, 但是如今英语在世界上被广泛地使用。6. 【解析】第八句中的Beside改为Besides。besides此外; beside在旁边。7. 【解析】第八句中your改为our。指代错误。8. 【解析】第九句中的hardly改为hard。如果你努力学习, 你就会成功。9. 【解析】第十句中的where后加there。这是在状语从句中的there be句型。10. 【解析】第十一句中的a去掉。news消息, 为不可数名词。书面表达Sunday FineToday our class organiz

    84、ed an environmental protection activity in the nearby park. On arriving there we were surprised to see a dirty ground, so we made a plan to do different things. Some classmates were in charge of collecting the rubbish such as the wasted paper, plastic bags and so on. And others made a speech to tell

    85、 the visitors to take care of the flowers and trees. In addition, there were some students who set up signs to remind visitors to care about the environment. In my opinion, it is very important for us to protect the environment. The park is a place for us to relax and only when it is clean can we live a healthy life.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:山东省烟台栖霞市2016年高三英语综合模拟月考卷3 WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-350561.html
    相关资源 更多
  • 人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修四UNIT 5 THEME PARKS.ppt人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修四UNIT 5 THEME PARKS.ppt
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 6 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 6 WORD版含答案.doc
  • 人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修三UNIT 4 ASTRONOMY THE SCIENCE OF THE STARS.ppt人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修三UNIT 4 ASTRONOMY THE SCIENCE OF THE STARS.ppt
  • 人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修一UNIT 3. TRAVEL JOURNAL.ppt人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修一UNIT 3. TRAVEL JOURNAL.ppt
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 5 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 5 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标英语八年级上册 Unit 3 Period 1 课件(共24张PPT).ppt人教版新目标英语八年级上册 Unit 3 Period 1 课件(共24张PPT).ppt
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 达标 WORD版含答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标英语七年级下册 Unit 9 Section A (Period 1) 课件(共14张PPT).ppt人教版新目标英语七年级下册 Unit 9 Section A (Period 1) 课件(共14张PPT).ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(8)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(8)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 3 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 3 达标 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标英语七年级上册Unit 4 Where’s my schoolbag Section A Period 2共34张PPT).ppt人教版新目标英语七年级上册Unit 4 Where’s my schoolbag Section A Period 2共34张PPT).ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(6)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(6)及答案.doc
  • 人教版新目标八年级英语上册第五单元大归纳(共12张PPT).ppt人教版新目标八年级英语上册第五单元大归纳(共12张PPT).ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(5)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(5)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 2 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 2 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 6 Section B.ppt人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 6 Section B.ppt
  • 2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 5 CANADA SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 5 CANADA SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(4)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(4)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 达标 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 4 ASTRONOMY 单元质量评估检测卷 4 WORD版含答案.doc2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 4 ASTRONOMY 单元质量评估检测卷 4 WORD版含答案.doc
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(2)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(2)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 5 Section B.ppt人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 5 Section B.ppt
  • 2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 3 THE MILLION POUND BANK NOTE SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 3 THE MILLION POUND BANK NOTE SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(11)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(11)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修2 MODULE 6 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修2 MODULE 6 达标 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 4 Section A.ppt人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 4 Section A.ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(10)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(10)及答案.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1