2021新高考英语人教版一轮复习课时作业:选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021新高考英语人教版一轮复习课时作业:选修7 UNIT 3UNDER THE SEA WORD版含解析 2021 新高 英语 人教版 一轮 复习 课时 作业 选修 UNDER WORD 解析
- 资源描述:
-
1、Unit 3Under the sea课时作业.阅读A(2020安徽省合肥市八校高三第一次联考)If youre a design enthusiast, youre sure to feel dizzy over these jawdropping pools.SkyPark Infinity Pool, Marina Bay Sands, SingaporeLocated on the SkyPark above Singapores most famous hotel, Marina Bay Sands, this is the worlds largest rooftop pool.
2、Offering amazing views of the citys skyline, the pool is at least three times the length of an Olympic swimming pool. As visitors swim toward the edge, they face an illusion that theyll float into the skyline. Its quite a heartbeaten rush!The Red Pool, The Library Koh Samui, ThailandThis bloodred po
3、ol is perhaps one of the most special hotel pools on the list. Set against the backdrop of Koh Samuis Chaweng Beach, the fascinating colour isnt the result of using artificial dye. Rather, the mosaic tiles (马赛克瓷砖) of orange, yellow and red make the brilliant sight that is set among trees and an open
4、air library.San Alfonso del Mar Resort Pool, Region de valparaiso, ChileThe worlds largest outdoor swimming pool gets its water directly from the sea. The pool uses a computercontrolled pump and filtration system. Located at Chiles San Alfonso del Mar Resort, this huge manmade pool is larger than 20
5、 Olympicsize pools and holds approximately 250 million litres of water. It also holds the Guinness World Record for being the worlds deepest (115 feet) pool.Y40 Deep Joy, Hotel Millepini Terme in Montegrotto Terme, ItalyThe deepest hotel swimming pool in the world will make you feel like youre jumpi
6、ng into the sea! The Y40 Deep Joy is a roundshaped pool that reaches a depth of an impressive 130 feet. The pool, which has special caves, ledges (壁架) and underwater viewing glass, was designed by wellknown architect Emanuele Boaretto. Its meant for leisure dives, dive training and photo shoots.1Wha
7、t is special about the Red Pool in Thailand?AThe water is artificially dyed red.BThe swimming pool is specially dyed.CThe swimming pool is painted red.DThe mosaic tiles make its brilliant color.答案:D细节理解题。根据第三段中的“Rather, the mosaic tiles (马赛克瓷砖) of orange, yellow and red make the brilliant sight”可知,这
8、种颜色是由马赛克瓷砖造成的。故选D项。2If you want to experience a swimming of real sea water, which one can you visit?ASkyPark Infinity Pool.BThe Red Pool.CSan Alfonso del Mar Resort Pool.DY40 Deep Joy.答案:C细节理解题。根据第四段中的“The worlds largest outdoor swimming pool gets its water directly from the sea.”可知,San Alfonso del
9、Mar Resort Pool的水直接来自大海。故选C项。3What do San Alfonso del Mar Resort Pool and Y40 Deep Joy have in common?AThey both use sea water.BThey are both very huge.CThey are both roundshaped.DThey are both very deep.答案:D细节理解题。根据倒数第二段中的“It also holds the Guinness World Record for being the worlds deepest (115 fe
10、et) pool.”和最后一段中的“The Y40 Deep Joy is a roundshaped pool that reaches a depth of an impressive 130 feet.”可知,这两个游泳池都很深,故选D项。【词汇积累】illusion n. 幻觉rush n. 迸发的情绪;情绪迸发fascinating adj. 极有吸引力的;迷人的filtration n. 过滤【佳句背诵】It also holds the Guinness World Record for being the worlds deepest (115 feet) pool.它也是世界
11、上最深的游泳池(115英尺)的吉尼斯世界纪录保持者。BRobert Ballard was born in 1942. From an early age, he loved the sea. Ballard grew up in Southern California. He spent his free time at the beach near his home. He enjoyed fishing and swimming. He even learned to scuba dive.When Ballard wasnt at the ocean, he loved reading
12、 about it. At age 10, he read 20,000 Leagues Under the Sea, a book which describes the undersea adventures of Captain Nemo. Ballard decided he wanted to be like Captain Nemo when he grew up. His parents helped him follow his dream.Ballard was a hardworking student. He spent many years learning all h
13、e could about the ocean. By the age of 28, he was an expert. In 1970, he took a job as a scientist at Woods Hole Oceanographic Institute in Massachusetts. There he studied underwater mountains of the Atlantic Ocean. He came up with ways to predict (预知) volcanoes under the oceans. Working with other
14、scientists, Ballard also found previously unknown sea animals. These animals lived far below the oceans surface, where scientists had believed no animals could live.By the 1980s, Ballards interests changed. He developed unmanned vehicles to explore the oceans depths. His first find, the wellknown sh
15、ip Titanic, made Ballard famous. He was not happy with just one big find, however. He looked for and found other wellknown ships. One was the German battleship Bismarck. Another was the USS Yorktown, an aircraft carrier (航空母舰) that sank during World War .Today Robert Ballard is still an underwater e
16、xplorer. He also heads an organization that encourages students to learn about science. Ballard hopes that some of the students will follow in his footsteps. After all, the worlds huge oceans are mostly unexplored. Who knows what remains to be discovered under the sea?篇章导读:本文是一篇说明文。文章主要介绍了海底探险家Rober
17、t Ballard的事迹, 包括小时候的理想, 长大后的成就。4What was Ballards dream when he was young?ATo be a science teacher.BTo be an underwater explorer.CTo be an animal expert.DTo be a sciencefiction writer.答案:B细节理解题。根据第二段中的“At age 10, he read 20,000 Leagues Under the Sea, a book which describes the undersea adventures of
18、 Captain Nemo. Ballard decided he wanted to be like Captain Nemo when he grew up.”可知,Ballard小时候的梦想是做海底探险家,故选B。5When Ballard worked at Woods Hole Oceanographic Institute, he _.Aexplored the undersea world by shipBthought of ideas to predict underwater volcanoesCfound some unknown sea animals aloneDse
19、t up an organization to teach students science答案:B细节理解题。根据第三段中的“he took a job as a scientist at Woods Hole Oceanographic Institute in Massachusetts. There he studied underwater mountains of the Atlantic Ocean. He came up with ways to predict (预知) volcanoes under the oceans”可知,Ballard在Woods Hole Ocea
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-352032.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2015-2016学年高二语文粤教版选修《唐宋散文选读》课件:第16课《春夜宴诸从弟桃李园序》 .ppt
