2021版高考英语一轮基础练 Step 3 对点跟踪检测 提升应试能力 板块四 9(含解析)新人教版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021版高考英语一轮基础练 Step 对点跟踪检测 提升应试能力 板块四 9含解析新人教版 2021 高考 英语 一轮 基础 跟踪 检测 提升 应试 能力 板块 解析 新人
- 资源描述:
-
1、板块四. 单句填空1. Sometimes there are so many bikes that they completely block the sidewalks. 2. Looking back, I know the greatest difficulty on our way to success is our fear; overcome it, and we will be able to achieve our goals. 3. Numerous later expeditions failed, but each time, climbers got closer t
2、o the summit. 4. We have to find a way to live comfortably inside our body and make friends with others and cherish ourselves. 5. If your phone and wallet become separated, the alarm will warn you, so you dont leave it behind. 6. Now Ive decided to become a doctor who can help save peoples lives. Th
3、is job is helpful and worth doing. But how to make it come true?7. It is not polite to stay too late after the other guests have gone. 8. For another, to ensure efficiency in teaching and learning, the foreigners ability to speak Chinese matters much, as/because only with the help of Chinese can the
4、y communicate with each other smoothly. . 语法填空For hundreds of years, visitors to Scotlands Loch Ness have described seeing a creature that some people believe lives deep in the lake. 1. _, now the story of “Nessie” the Loch Ness Monstermay have no place to hide. A New Zealand scientist, Gemmell, is
5、leading an international team to the lake. They plan to take some of the water 2. _ study genetic material from the lake to see what species live there. One of the most unusual theories is that Nessie is a long-necked dinosaur that somehow survived 3. _ other dinosaurs died out. Gemmell said that 4.
6、 _ creatures move in water, they leave behind small pieces of deoxyribonucleic acid, 5. _ DNA. His team will take water from different points around the lake 6. _ at different depths. 7. _ removing the organic material, they will take the DNA. He said that even if his team fails to find any monster
7、DNA, it wont stop some Nessie believers. He said they have already been offering him theories. One idea is that Nessie might have left the lake and, after a lot of swimming, gone somewhere else for a rest. “In our lives we want there still to be mysteries, some of which we will solve, ” Gemmell said
8、, adding that sometimes we find what we were not expecting to find. 【文章大意】本文是说明文。一个研究小组准备运用DNA技术揭开苏格兰尼斯湖 “水怪”的神秘面纱。1. 【解析】However。考查连接副词。根据上下文可知为转折。 2. 【解析】and。考查连词。plan与study为并列谓语。3. 【解析】after。考查连词。本句意为其他恐龙灭绝之后, Nessie不知什么原因存活下来了。after表示“之后”。4. 【解析】when/if。考查从属连词。 此处when/if 引导条件状语从句。 5. 【解析】or。考查并列
9、连词。 此处deoxyribonucleic acid也就是DNA。 6. 【解析】and。考查并列连词。此处是指在湖的四周的不同地点和不同深度提取DNA。 7. 【解析】After。考查从属连词。after引导时间状语从句。 微语段填空As the time goes by(随着时间流逝), Wang Hua is now a senior three student who devotes himself to his lessons every day. Last Saturday, as usual, he attended several classes. In the evenin
10、g, he studied at home until deep into the night. He was so sleepy and tired that(如此困乏以至于) he couldnt work effectively. On Sunday morning, Wang Hua was about to study when his father came up(这时他父亲走近了) and advised him to have a break. Soon they came up with a good idea. They bought a kite which they l
11、iked very much and then the family went to the suburbs where Wang Hua enjoyed himself flying the kite. The family had a picnic together and felt very relaxed(而且感到非常放松) in the open air. On Monday, Wang Hua was energetic and active in class. He said it was only because he had a better weekend(因为他有了一个更
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-357242.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2022八年级英语下册 Unit 7 Whats the highest mountain in the world第一课时 Section A(1a-2d)习题课件(新版)人教新目标版.pptx
