广西钟山县2017高考英语一轮综合阅理选练及参考答案 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 广西钟山县2017高考英语一轮综合阅理选练及参考答案 WORD版含解析 广西 钟山县 2017 高考 英语 一轮 综合 阅理选练 参考答案 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、广西钟山县2017高考英语一轮综合阅理选练及参考答案完形填空。 This happened years ago when I was a waitress,but I still clearly remember this specific incident so vividly. As the end of the night was _1_, ten minutes before our restaurant closed,a gentleman came in. I was the _2_ waitress who got to stay after closing to serve h
2、im his food. The customer was quite _3_ with how his food was prepared. He sent his _4_ back twice. When it eventually arrived to his liking, he _5_ some fresh coffee. Meanwhile,my manager and our cooks were _6_ me closely, as they wanted the last customer of the _7_ to finally leave so that we coul
3、d _8_ the restaurant and go home.At that time I was frustrated and tired. I also knew he would probably not _9_ very well, seeing his inexpensive meal. _10_,I tried to give him good service.Then in the last ten minutes, as I was refilling his coffee, I somehow _11_ it on the table as well as his pla
4、te. I apologized, but I was _12_ to get him another plate of food as everything was shut down in the _13_. Knowing his previous temperament (性情), I had a certain _14_ of how he might react. He asked to speak to the manager.But he _15_ shocked me at this point. Instead of _16_ to my boss,he simply sa
5、id,“This young ladys done a fine job. You need to keep her _17_ as long as you can!” After that he paid his bill and left,and I eagerly went home.The next morning when I came to work and _18_ my tipsyou often dont get it till the next day _19_ a customer charges it on a credit cardI was _20_ that th
6、e customer had offered a $15 tip for his $8 dinner. People are often much nicer than they look!几年前,我在饭店当服务生。某天晚上,我们接待了一位男士,他对饭菜有诸多挑剔和要求,而我又不小心将咖啡洒到了盘子和桌子上。正当我战战兢兢时,他温和的态度让我颇感意外,而且他还为8美元的饭付了我15美元的小费。1. A. darkening B. approachingC. leaving D. happening答案:B深夜快要“来临(approaching)”时,在饭店关门前的十分钟,一位绅士来用餐。2.
7、A. last B. firstC. unlucky D. young答案:C根据前面描绘的时间和后面的who got to.可知,在这么晚的时候还不得不留下来为客人服务,作者感到自己很“不幸(unlucky)”。 3. A. pleased B. familiar C. interested D. dissatisfied答案:D根据后面的sent.back twice和When it eventually arrived to his liking判断,这位绅士对饭菜的做法”不满意(dissatisfied)”。 4. A. order B. bill C. note D. mail答案:
8、A这位先生把他“点的饭菜(order)”退回来两次。 5. A. changed B. sold C. needed D. threw答案:C当一切都合他的意,他又要了新鲜咖啡。 6. A. following B. checking C. watching D. helping答案: C这个时候经理和厨师都紧“盯(watching)”作者,因为他们希望这位顾客尽快吃完离开。从空格处后面的副词closely就可排除其他选项,watch sb.closely密切注视,仔细观察。 7. A. day B. time C. place D. room答案:A此处是指那一“天(day)”饭店的最后一名
9、顾客。8. A. turn up B. close upC. set off D. turn off答案:B最后一名顾客离开后他们就可以“关门(close up)”回家了。 9. A. speak B. behave C. tip D. eat答案:C根据顾客用餐的费用和最后一段提示可知,作者判断这位绅士不会付很多的小费。tip此处用作动词,指“付小费”。最后一段的第一句话有提示。 10. A. Instead B. Besides C. Otherwise D. However答案:D“然而(However)”,作者还是尽最大努力给他提供好的服务。 11. A. spread B. left
10、 C. spilled D. broke答案:C在给这位绅士添咖啡的时候,不知怎么的,作者把咖啡“洒到(spilled)”了桌子和盘子上。 12. A. eager B. willing C. shameful D. unable答案:D此时已经太晚了,作者虽然道歉了,但“无法(unable)”给这位绅士换一盘食物。从as引导的原因状语从句中可以得出答案。 13. A. kitchen B. rain C. line D. operation答案:A因为“厨房(kitchen)”里一切设施都已关了。根据常识,饭菜都是从厨房做出来的。14. A. communication B. expecta
11、tionC. tradition D. hesitation答案:B根据这位绅士先前的性情,作者在洒了咖啡后对他可能的反应有一定的“预料(expectation)”。15. A. gradually B. frequentlyC. rudely D. really答案:D但是这个时候这位绅士的做法“确实(really)”让作者感到意外。16. A. explaining B. apologizingC. attending D. complaining答案:D 对于作者酒了咖啡这件事,这位绅士并没有向经理“抱怨(complaining)”。17. A. off B. around C. awa
12、y D. out答案:B相反,他向经理建议,作者表现得很好,经理应该尽可能长期地让作者在这位里工作。keep sb. around让某人在附近,在此处表示让作者能够长期在饭店工作。18. A. held back B. brought upC. picked up D. looked for答案:C第二天作者上班,去“取(pick up)”她的小费。19. A. unless B. ifC. although D. while答案:B“如果(if)”顾客是用信用卡付账,所给的小费要等到第二天才能拿到。20. A. convinced B. learnedC. told D. reminded答
13、案:C作者被“告知(told)”,那位绅士为8美元的饭付了15美元的小费。2016高考训练题。阅读理解。阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。Camp Jano India Celebrate Indian culture, languages, arts, festivals and literature. Weekly themes are brought to life through related arts, games, projects, stories and theatre in a very unique, exciting, creativ
14、e, interactive (互动的) and structured style. A very unique and memorable (难忘的) experience that kids will want to repeat! Mornings are spent with the Hindi language at the childs level. Afternoons provide the cultural elements taught in an interactive style with special emphasis (重点) on drama. Bay Lang
15、uage Academy We invite campers (4-12 years old) to travel and open up doors to explore past and recent civilizations through daily field trips. Cultures will be shown through customs and cooking. Lectures (6/10-8/30) will introduce/reinforce French, Spanish or Chinese and the cultures they convey. O
16、ur language summer-camp is infused (灌输) with cultural activities and taught by a team of bilingual (通晓双语的) instructors. Petits Confettis Want your 3- to 5-year-old kids to experience a French camp? Come and join us for 6 weeks of French camps!Kids will be totally happy to learn French and French cul
17、ture while they take part in team projects like building a tipi or making French bread. Weekly themes include cooking, arts, drama, outdoor activities, board games, music, yoga, rhymes and story time.Chinese Immersion Summer Camp This is our 11th Chinese language and culture summer camp. We take chi
18、ldren from 6th grade. This year we continue the weekly fun themes like art, science, cooking and sports in the morning. In the afternoon, we have abacus, reading and Chinese culture lessons taught in Chinese. Our teachers are all native speakers with a lot of experience. Our weekly field trips go to
19、 different places like SF zoo, tech museums, fire stations etc. 1. Camp Jano India can give children a memorable experience probably because _. A. it has quite experienced teachersB. it teaches Indian languages at different levels C. the activities are arranged for the whole day D. the activities ar
20、e carried on in an interesting style2. Bay Language Academy and Chinese Immersion Summer Camp are similar in that _.A. they both provide field trips B. they both have bilingual teachersC. they both provide sports programs in the morning D. they are both intended for kids of 4-12 years old3. A girl w
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
