2021版高考英语一轮复习 Unit 4 Body language课时跟踪 新人教版必修4.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021版高考英语一轮复习 Unit Body language课时跟踪 新人教版必修4 2021 高考 英语 一轮 复习 language 课时 跟踪 新人 必修
- 资源描述:
-
1、Unit 4Body language课时跟踪一练而就.阅读理解A(2020届陕西省高三联考)Esther Mentzer was born in New York. Her upbringing was a modest one; her father owned a hardware store. Much of her time was spent in trying to make ends meet in the hardware store.It was while working in this store that Esther got her first taste of b
2、usiness. Until World War , Esther had always wanted to be an actress, dreaming of her “name in lights, flowers, handsome men”After the War, Esthers uncle, John Schotz came to live with the family. This would prove to be a turning point in the young Esthers life. Schotz was a chemist who had devoted
3、most of his life to creating “secret” skincare products. Esther joined him.In 1930, she married Joseph Lauder and her name became Estee Lauder, when she was 22 years old. Lauders dreams had never quite subsided (消退) and her husband supported her. In 1947, the two finally decided to go official, and
4、Estee Lauder Cosmetics (化妆品) was founded.She believed that beauty is an attitude, and when you look after yourself properly, it would be a winning attitude. If you looked beautiful on the outside, Lauder believed you would feel beautiful on the inside, and from there, the possibilities are endless.E
5、stee Lauder died on April 26, 2004, but her contribution is remembered. Today Estee Lauder is a recognized brand name in over 110 countries. “Why are all brides beautiful?” she asked. “Because on their wedding day they care about how they look. There are no ugly womenonly women who dont care or who
6、dont believe theyre attractive.” Beauty is a state of mind and Lauder believed that her products could help anyone achieve that state of mind.【语篇解读】本文主要是关于雅诗兰黛的创始人Esther Mentzer所取得的成就和她对美丽的看法。Esther Mentzer的成功让她认识到美是一种态度,是一种精神状态,而她的产品能帮助人们把这种精神状态变为现实。1When Esther was young, she dreamed of becoming _
7、Aan actress Ba businesswomanCa sales girl Da chemist解析:选A细节理解题。根据第二段中的“Until World War , Esther had always wanted to be an actress, dreaming of hername in lights,flowers,handsome men”可知,Esther小时候梦想成为一名演员,故选A。2From the passage we know that Esther first learned about cosmetics from _Aher uncle Bher fa
8、therCher husband Dherself解析:选A推理判断题。由第三段可知,Esther的叔叔John Schotz在第一次世界大战后和她的家人生活在一起。John Schotz是一位化学家,他用大半生的时间研究皮肤护理产品。再根据第三段最后一句“Esther joined him.”可推知,Esther是最先从她叔叔那里了解到化妆品知识的。故选A。3How old was Esther when she passed away?AShe was 86. BShe was 96.CShe was 106. DShe was 110.解析:选B推理判断题。根据第四段中的“In 1930
9、,she married Joseph Lauder and her name became Estee Lauder,when she was 22 years old.”可知,Esther出生于1908年;且由最后一段第一句“Estee Lauder died on April 26,2004, but her contribution is remembered.”可知,Esther在2004年去世。由此可知,她享年96岁。故选B。4Which of the following is the best title for this passage?AModesty is the Star
10、t of SuccessBHard Experience is a Must for a Good LifeCBeauty is a Winning AttitudeDGreat Brand Comes from Beauty解析:选C标题归纳题。文章通过介绍Esther的生平,简要描述了她是如何投身于皮肤护理事业的,通过描述她的故事,作者点明了文章的主题:“美是一种态度”,而她的一生也是在为这一理念奋斗。故选C。B(2020届河南省豫南九校高三联考)It was the beginning of another school year. I had agreed to teach all s
11、truggling students in need of critical intervention (介入). I knew what lay aheadtough work hours overlaid with guilt, consumed with essays that needed feedback and lesson plans with best practice strategies. No wonder people always acknowledge my teaching career with, “Im glad its you and not me”Sudd
12、enly, my mind transported me to my first few years of teaching.“Peter Potter,” I called from my name list, trying to control my laughter. “Laughlin McLaughlin?” Surely these were not real names.“Emotionally disabled.keeps them separated from the other kids.,”the vice headmaster commanded. This was m
13、y first teaching assignment.Surely this year could never be as discouraging as those first few. In my new classroom, I looked into the face of Jason. At eleven, his mother was killed in an accident, leaving him with physical, academic, and certainly emotional scars. I looked at another student, Robe
14、rt, standing at the door; my vice headmaster asked if I would take him, even though he was an eleventh grader in my tenth grade class.But then there wereand arestories of successof Dustin, in Graduate School for Electrical and Computer Engineering; of Michael, now a teacher in a city school; of Will
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-357384.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
