《创新设计》2014-2015学年高中英语课时精练:UNIT 11 PERIOD 1(北师大版必修四广东专用).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 创新设计 创新设计2014-2015学年高中英语课时精练:UNIT 11 PERIOD 1北师大版必修四,广东专用 创新 设计 2014 2015 学年 高中英语 课时 精练 UNIT 北师大
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 11 The Media Period One Warmup and Lesson 1 课时精练(北师大版必修4,广东专用)时间:40分钟.完形填空阅读下面短文,掌握其大意,然后从115各题所给的A、B、C和D项中,选出最佳选项。Where did all the tigers go?Thats what Indian Prime Minister Manmohan Singh wants to know.Indias Sariska Project Tiger Reserve,once home to 26 tigers,is now home to
2、 none.Singh has ordered a police investigation into the_1_,and created a new taskforce to save the _2_animals.Tigers are an endangered species(物种)Half of the worlds tiger_3_live in India.For years,tigers have been disappearing from Indias national parks,but Sariska may be the last straw.And the gove
3、rnment has to_4_.On Thursday,Singh held the first meeting of_5_officials wildlife experts,and related leaders,aiming to_6_the nations remaining tigers,and to_7_a plan to keep them safe.It is not hard to guess why the tigers are disappearing.Poachers(偷猎者)can_8_the big cats for $50,000 each.Tiger skin
4、 and bones are popular in Chinese_9_.A single tiger tooth can fetch $120.Recently,a group of poachers admitted killing ten tigers in Sariska and were_10_.“Indian tiger poaching is probably the_11_conservation problem in modern times,”said Belinda Wright,the head of the Wildlife Protection Society of
5、 India.However,poaching isnt the only_12_.Many poachers use advanced technologies,like night glasses and longrange binoculars.Forest security officers are paid to_13_that few of them_14_to track down the poachers.Even if security guards were to find a poacher,many only carry a stick to make him obey
6、 the law.Tiger fans hope that Singhs plans mean end for the poachers and_15_for the endangered species.【语篇解读】 印度一个保护区的老虎“消失”了,印度总理为此下令调查此事,并寻求解决确保剩余老虎安全的办法。1A.projectBdisappearanceCreserve Dhome答案B这个保护区曾经是26只老虎的家园,如今老虎已经绝迹,所以印度总理命令警察调查老虎“消失”的原因。2A.dangerous BhugeCrare Dfierce答案C印度总理还创建了一支新的特遣队来拯救“稀有
7、”动物。3A.population BpercentageCgeneration Dgroup答案A全世界有一半的老虎生活在印度。此处population表示“某领域的生物”。4A.care BplanCreact Dwake答案C多年来,印度国家公园的老虎一直在消失,Sariska也许是最后的稻草,所以政府不得不有所“反应”。5A.business BtradeCarmy Dforest答案D老虎生活在森林中,所以印度总理Singh召集了“森林”官员、野生动物专家和有关领导。6A.ensure Bcount Ckeep Dfeed答案B举行会议的目的是“数”清剩余老虎的数量,以便采取相关措施
8、。7A.come up with Bput up withCcatch up with Dgo on with答案A在清点完老虎的数量后,“想出”保护老虎安全的计划。后三项分别表示“忍受”“赶上”“继续”,都不符合语境。8A.raise Bhunt Csell Dshoot答案C偷猎者通过“出售”老虎,可获得每只五万美元的收入。9A.food BtraditionCculture Dmedicine答案D众所周知,虎皮和虎骨可以用来生产“中药”。10A.found BarrestedCprohibited Dcontrolled答案B老虎是濒临灭绝的物种,受法律保护,既然他们承认猎杀了十只老虎
9、,自然会被“逮捕”。C项表示“禁止”,不符合语境。11A.oldest Bhottest Cbiggest Dlatest答案C偷猎印度老虎的行为也许是当代最“大”的保护问题。12A.problem BworryCcrime Dfactor答案A但是,偷猎不是唯一的“问题”。此处与上一段中的problem相呼应。13A.commonly BpoorlyCslightly Dhighly答案B根据本段最后一句中的内容可推测森林安全官员的报酬低得“可怜”。14A.determine BrememberChesitate Dbother答案D因为森林安全官员的报酬低得可怜,所以几乎没有人愿意“费力”
10、去追踪偷猎者。15A.success BlampChope Dachievement答案C老虎的粉丝们希望Singh的计划可以终结偷猎者的行为,并给濒临灭绝的物种带来“希望”。.阅读理解European officials have approved new rules on the production and marketing of food developed through genetic engineering.Reports say the approval could lead to the end of a European ban on new biotechnology
11、products.The European Parliament (欧洲议会) approved the rules last month.Parliament member David Bowe of Britain proposed the new measures.He calls them the strongest biotechnology rules in the world.To become law,the fifteen European Union member countries still must approve the rules.That process may
12、 take eighteen months.The new rules include stronger supervision of genetically changed food,seeds and drug products.They also require governments to keep public records of where such crops are grown.Genetic engineering is the technology of changing the genes of living things.The changed gene direct
13、s the plant to do things it normally does not do.For example,the treated plants may produce more crops.Or they may resist harmful insects.This reduces the need for farmers to use chemicals to kill insects.The use of genetic engineering in agriculture has been debated around the world in recent years
14、.The United States Food and Drug Administration,many American farmers and agriculture companies say such crops are safe.But many people in the United States and other countries disagree.Some countries have closed their markets to American farm products because of concerns about genetic engineering.T
15、here have been large protests against biotechnology crops across Europe.Officials in several European Union countries question the safety of biotechnology products.The EU has approved permits for fewer than twenty such products.In the past three years,European officials stopped approving permits bec
16、ause of concerns about public health and the environment.Companies producing such foods are waiting for approval of several products.Environmental activists have warned the EU against ending the ban on new biotechnology products. One group,Friends of the Earth,says the measures approved by the Europ
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-361090.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2022三年级语文下册 第6单元 第18课 童年的水墨画初读感知课件 新人教版.ppt
