2021届高考英语一轮复习 第一编 选修8 Module 4 Which English课时作业(含解析)外研版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021届高考英语一轮复习 第一编 选修8 Module Which English课时作业含解析外研版 2021 高考 英语 一轮 复习 第一 选修 English 课时 作业 解析 外研版
- 资源描述:
-
1、Module 4 Which English课时作业.阅读(2019四川绵阳市高三第一次诊断性考试)Educational App StoreBusuuBusuu helps you learn English language and the lessons quality is guaranteed as it is based on CEFR language framework. Lessons range from beginners to advanced learners. Busuu is actually a great English app if you want to
2、improve your spoken English by talking with native speakers.DuolingoDuolingo is one of the best English language apps today and highly recommended for English beginners. The system of the app helps you learn English quickly by spending twenty minutes a day. Duolingo structures your lessons that teac
3、h you about seven new words based on a topic and skill points being awarded for completing the lessons.MemriseMemrise uses some creative and easy ways to remember English words. The focus of this app is to help the users expand their vocabulary by learning English words in an effective way. Memrise
4、also offers an offline mode to continue learning without Internet connection.Rosetta StoneRosetta Stone is designed differently from average language apps on the marketplace today. Its trying to teach us English the way wed learn it if we were children starting to learn the language. It has exercise
5、s designed to help you learn basic words. A variety of lessons are offered that Rosetta Stone has been using for years.篇章导读:本文是一篇应用文。文章介绍了四款能够帮助学习英语的应用程序:Busuu、 Duolingo、 Memrise和Rosetta Stone。1Which is most helpful for speaking?ABusuu.BDuolingo.CMemrise.DRosetta Stone.答案:A细节理解题。根据Busuu部分最后一句“Busuu
6、is actually a great English app if you want to improve your spoken English by talking with native speakers.”可知,如果你想和以英语为母语的人交谈来提高英语口语的话,Busuu是一个很好的英语应用程序,故选A项。2What is unique about Memrise?AIt works online or offline.BIt serves English beginners.CIt promises quick progress.DIt helps develop vocabula
7、ry.答案:A细节理解题。根据Memrise部分最后一句“Memrise also offers an offline mode to continue learning without Internet connection.”可知,Memrise的特殊之处在于它不仅可以在线学习也可以提供离线模式,这样不联网也能继续学习,故选A项。3What does the Educational App Store intend to do here?AInspire language learners.BShow its high technology.CCompare ways of learnin
8、g.DPromote its latest products.答案:D推理判断题。通读全文可知,本文介绍了四种能够帮助学习英语的应用程序,强调了它们对于学习英语的好处,因此这个教育方面的应用商店是想推销自己的最新产品,故选D项。【词汇积累】framework n. 结构,机制structure v. 使形成体系;系统安排;精心组织mode n. 方式;风格;样式marketplace n. 市场竞争;市场【难句分析】原文:Duolingo structures your lessons that teach you about seven new words based on a topic
9、and skill points being awarded for completing the lessons. Duolingo会根据一个话题和完成课程所获得的技能点来组织你的课程,教你大约七个新单词。(第二段最后一句)分析:本句为主从复合句。that引导定语从句,修饰先行词lessons; being awarded for completing the lessons为现在分词短语作后置定语,修饰名词skill points。.完形填空(2017全国卷改编)While high school does not generally encourage students to explo
10、re new aspects of life, college sets the stage for that exploration. I myself went through this 1 process and found something that has changed my experience at college for the better: I discovered ASLAmerican Sign Language (美式手语)I never felt an urge to 2 any sign language before. My entire family is
11、 hearing, and so are all my friends. The 3 languages were enough in all my interactions (交往). Little did I know that I would discover my 4 for ASL.The 5 began during my first week at college. I watched as the ASL Club 6 their translation of a song. Both the hand movements and the very 7 of communica
12、ting without speaking 8 me.What I saw was completely unlike anything I had experienced in the past. This newness just left me 9 more.After that, feeling the need to explore further, I decided to drop in on one of ASL clubs meetings. I only learned how to 10 the alphabet that day. Yet instead of bein
13、g discouraged by my 11 progress, I was excited. I then made it a point to attend those meetings and learn all I could.The following term, I 12 an ASL class.The professor was deaf and any talking was 13 . I soon realized that the silence was not unpleasant. 14 , if there had been any talking, it woul
14、d have 15 us to learn less. Now, I appreciate the silence and the new way of communication it opens.篇章导读:本文是一篇记叙文。文章讲述了作者学习美式手语的经历和感悟。1A.searching BplanningCnatural Dformal答案:A由上文中的“explore new aspects of life”可知,所填词与explore在词义上相近,故选searching。2A.chooseBreadClearnDcreate答案:C后面一句提到作者的家人及朋友都听力正常,因此他之前从
15、没有想学(learn)手语的强烈愿望。另外,第四段中的“I only learned how to”也给出了提示。3A.officialBforeignCbodyDspoken答案:D既然作者的家人及朋友都听力正常,那么在作者与他们的交往中口语(spoken languages)已经足够了。4A.loveBconcernCgoalDrequest答案:A由下文的内容尤其是最后一段中的“Now, I appreciate the silence”可知,作者后来爱上了美式手语,但是刚开始的时候作者并未发现自己对它的热爱(love)。5A.meetingBtripCstoryDtask答案:C由空格
16、后面的内容可知,作者开始讲事情的经过了,故选story (故事)。6A.recordedBperformedCrecitedDdiscussed答案:B由空格前的“watched (观看)”和空格后的内容可知,作者是在观看美式手语俱乐部的成员表演(performed)他们对一首歌的诠释。7A.ideaBamountCdreamDreason答案:A根据语境可知,这里指的是无语言交流的想法(idea)。8A.disturbedBsupportedCembarrassedDattracted答案:D下文提到作者参加了美式手语俱乐部的一次会议并在下一学期参加了美式手语学习班的课程,由此可以看出,这种
17、手部的动作以及无语言交流的想法吸引(attracted)了作者。9A.showingBactingCsayingDwanting答案:D由下文中的“further”以及最后一段中提到作者参加了美式手语学习班的课程可知,这种新颖让作者想要(wanting)了解更多。10A.printBwrite CsignDcount答案:C因为作者是在学习美式手语,所以他就得学会如何打手势。这里是说那天作者只学会了如何用手势表示(sign)字母表中的字母。11A.slowBsteadyCnormalDobvious答案:A由前面的“being discouraged by (对感到失望)”可知,此处是说作者的
18、进步缓慢(slow)。12A.missedBpassedCgave up Dregistered for答案:D由下文内容可知,作者参加了美式手语学习班的课程。register for “注册,登记”,符合语境。13A.prohibitedBwelcomedCignoredDrepeated答案:A由空格前的“The professor was deaf”及空格后的“the silence”可知,在课堂上是禁止(prohibited)说话的。14A.LastlyBThusCInsteadDHowever答案:C由上一句中的“the silence”及下一句可知,此处表述的是与上文禁止说话相反的
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-361485.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
(浙江专用)2022版高考英语一轮复习 课时作业三十一 选修7 Unit 1 Living well课件 新人教版.ppt
