分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 13

类型2022-2023学年新教材高中英语 课时作业3 Unit 1 Cultural Heritage Section Ⅳ Reading for Writing 新人教版必修第二册.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:369377
  • 上传时间:2025-11-28
  • 格式:DOCX
  • 页数:13
  • 大小:31.71KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2022-2023学年新教材高中英语 课时作业3 Unit Cultural Heritage Section Reading for Writing 新人教版必
    资源描述:

    1、课时作业(三)UNIT 1Section Reading for Writing层级一课时跟踪检测维度1单词拼写1By t_, children play tricks on 1 April.2During the summer holiday, I went on a tour of Tibet, known as “the _ (屋脊) of the world”3There are a lot of beautiful and _ (历史上著名的) places in Xian.4The plan to expand the company _ (海外) was a complete f

    2、ailure.5As far as I know, the _ (数字的) camera in our shop is of high quality.6I proposed _ (下载) the relevant information on the Internet, which was quite convenient.维度2单句语法填空1By _ (compare), I think more people will be willing to make friends with you because you are easygoing.2In my opinion, taking

    3、a proper rest is as important _ studying hard.3Li suggests _ (tradition) Chinese clothes while Su thinks the school uniforms are more suitable.4Lily is a high school student who wants to be a _ (profession) actress.5This restaurant has various dishes _ high quality as well as top services.6I encoura

    4、ge you to come to China for _ (far) education for the following reasons. 维度3补全句子/句型转换1客户服务质量与商品质量对我们同样重要。Quality of customer service is _ product quality to us.2空气如此新鲜以至于它吸引了来自世界各地的众多游客。The air is so fresh that it attracts many tourists _.3如果您能给我一些关于如何说服我父母改变主意的建议,我将不胜感激。_ on how to persuade my pare

    5、nts to change their minds.4人们相信人类在核战争中幸存的可能性很小。_ theres little chance that mankind would survive a nuclear war.5He has three daughters. All of them went abroad for further education.He has three daughters, _.(定语从句)维度4课文语法填空A group of researchers and scientists from home and abroad are working togeth

    6、er 1._ (record) and collect digital images of cultural relics from the Mogao Caves, in an effort to promote 2._ (appreciate) of Chinas ancient cultural heritage. Nearly 500,000 highquality digital photographs 3._ (produce) since the international project started in 1994.The Mogao Caves, as 4._ key s

    7、top along the Silk Road throughout Chinas ancient history, have long been a meeting point for different cultures and now, they are just 5._ international as they were at the time 6._ people travelled the Silk Road.The group hopes to promote even 7._ (wide) interest around the world in Chinas ancient

    8、 history, culture and traditions. They also hope to further educate people about the importance of 8._ (safeguard) historic and cultural relics for future generations to understand and appreciate. As one researcher who is working 9._ the project explains, “Appreciating ones own cultural heritage is

    9、very important for understanding oneself. Appreciating the cultural heritage of other countries is very important for international 10._ (communicate) and understanding.”层级二主题阅读训练.阅读理解ASantiago has visited Machu Picchu many times and knows the best time to arrive. This is before the first train of t

    10、he day arrives from Ollantaytambo. We boarded our bus and headed up the mountain! As we climbed and climbed, it was easy to imagine how the Spanish failed to discover Machu Picchu during their travels up and down along the Urubamba River far below. The site sits over 7,000 feet high on a mountain to

    11、p and plants hide it from view.In the early 1900s, the site was not as much rediscovered as it was made famous by Hiram Bingham, an explorer who was looking for the hidden city of the Incas. In fact, local farmers were using part of Machu Picchu to grow food at the time. No one knows for sure what M

    12、achu Picchu was used for or when and why the site was abandoned (遗弃). These questions will likely never be answered. However, what is known for sure is that it was an amazing creation!As we entered Machu Picchu, we had an opportunity to take the famous “postcard picture” thanks to Santiago. There wa

    13、snt one question that he did not have an answer for. He seemed very conscious (有意识的) of our limited time and wanted to make sure we got the most out of our visit. We had a chance to visit an ancient drawbridge (可开闭的吊桥). This tested my fear of heights as the dropoff at some points was close to 2,000

    14、feet straight down. In fact, the trail (路线) became too dangerous to go any further so we made our way back to the main site and had plenty of time to take great photos there.After Santiago was satisfied we had seen as much as we could, we took the bus back to Aguas Calientes.1Why did the author ment

    15、ion the Spanish in Paragraph 1?ATo show that Machu Picchu was difficult to find.BTo describe how Machu Picchu was damaged.CTo discuss how valuable Machu Picchu is.DTo explain why Machu Picchu is attractive.2How does the author describe Machu Picchu?AIt was well protected by local people.BIt was not

    16、as good as she expected.CIt was the hidden city of the Incas.DIt was a great human creation.3When the author stood on the drawbridge, she was probably _Atired BfearfulCrelaxed Dsurprised4What can we infer about Santiago?AHe does much research on Inca culture.BHe knows Machu Picchu well.CHe comes fro

    17、m Spain.DHe is a local farmer.BEvery year, millions of people visit the worlds ancient monuments (历史遗迹), such as the Great Sphinx of Giza in Egypt (built around 2500 BCE), and Britains 4,500yearold stone circle at Stonehenge. As the years pass, stones often start to break into pieces and things fall

    18、 apart. The Great Sphinx has lost its nose. Various stones are missing or have fallen over at Stonehenge. The Colosseum in Rome has no floor covering its underground rooms. The director of the Colosseum, Alfonsina Russo, said that building a new floor “will give us back the same view from the stage

    19、of the monument that it had in ancient times”. However, some historians said it would be “a shame” to alter (改变) the historic building. So what do you think? Should ancient monuments be altered?What is the point of an ancient monument if its not attracting visitors? Visitors want to know what it was

    20、 like to be there when the place was being used. Alterations allow visitors to do_this. The new floor in the Colosseum will move, so people can stand where the gladiators (斗士) stood and still see what lies under it. Altering monuments creates jobs for skilled workers. It also increases tourism and d

    21、evelops the local economy. English Heritage, an organization that looks after more than 400 historic sites in England, says, “Careful management is needed if we are to pass them on to future generations in good condition.” Careful management requires alterations.However, some think people should let

    22、 time and nature work their magic. Leaving monuments as they are and letting time and nature do their work often results in the best alterations. The Jungle Temple of Ta Prohm in Cambodia is an untouched ancient monument where trees grow through the building. As well as being beautiful, it is myster

    23、ious (神秘的). In Egypt, there are many stories about the Sphinxs missing nose. No one knows the truth but people can wonder at the mystery. Art historian Tomaso Montanari called the Colosseums new floor “a false arena (假的斗兽场)”. He said, “The idea that the monument as it is is not enough is all very si

    24、lly.”5What situation are ancient monuments facing?AThey are slowly damaged.BThey are losing their popularity.CThey are rebuilt without scientific support.DThey are not protected because of money problems.6What might Alfonsina Russos attitude be to building the new floor?AUnclear. BDoubtful.CSupporti

    25、ve. DUninterested.7What does the underlined part “do this” in Paragraph 2 refer to?AExperience what the monument was like long ago.BGet pleasure from visiting the monument.CLearn how the monument was built.DProtect the monument.8What did Tomaso Montanari think of the Colosseums new floor?AIt would i

    26、ncrease tourism.BIt would be an unnecessary change.CIt would give skilled workers job chances.DIt would fail to show the Colosseums popularity.七选五In the past, the world could be a dangerous place. There were lots of wars. _1_ One solution was to build a wall all around ones town or city.One of the b

    27、est examples of a walled city is Carcassonne in southern France. _2_ But then around 100 BCE the Romans came and began building fortifications (防御工事). Over the next 2,000 years, control of the area changed hands several times, with each new ruler adding more walls and towers._3_ The French made the

    28、wall stronger since it was close to the border (边界) with Spain. There were wars between France and Spain. Carcassonne ended up with a 3kilometerlong double wall with 53 towers.During the 1600s, the area became less important strategically and the castle fell into ruin. In fact, the French government

    29、 wanted to tear down the castle in 1849. _4_ Instead, the structure was restored (复原) and preserved for future generations.Since 1997, it has been a UNESCO World Heritage Site. Now, the wall is no longer needed for defense (防御). _5_ The walls main job now is to please armies of tourists, instead of

    30、stopping armies of soldiers!AWho built the walls at first?BHow could people protect themselves?CBut the public were strongly against the decision.DCarcassonne has become a popular tourist destination.EAt one time, it was just a small, sleepy town on a hilltop.FThe best way to reach Carcassonne is th

    31、rough the waterway.GAs centuries passed, Carcassonne grew into a city and became part of France.完形填空2022山东高一上期末 Sometimes the people who give you warmth are strangers. They brighten your day or your life. Snow makes everything white and brings a white Christmas. But a _1_ in a cold winter morning ma

    32、de my heart _2_. For several days snow fell heavily. It lay many inches thick on the ground.My home is not far from the Hill Park station. Every morning I _3_ to the Station and caught the eight oclock train. When I got out of the train, I was about to _4_ out of the railway station when my eyes got

    33、 _5_ on one old guy. The morning cold winter _6_ were piercing (刺入) through my woolen _7_. I felt it cutting through my flesh and bones.I was walking quickly when I _8_ the older man wasnt wearing anything on his _9_ nor scarf around his neck, _10_ he was sitting in freezing winds. I dont know how h

    34、e was going to _11_ those cold winters.I went to him and asked the reason for not wearing any hat. He gave me a strange _12_ and said nothing. I got the sign that probably he felt embarrassed that I asked him that. So I _13_ off my woolen hat and handed it to him. I told him to keep wearing it. He t

    35、hen smiled. I smiled _14_ and left. Actually, after you do a favor or offer a convenience, you will be deeply _15_ by others. We said nothing, but we all enjoy the warmth, friendship and generosity from each other.,1A.smile BhugCsilence Dhelp2A.broken BwarmCtight Dhappy3A.travelled BwalkedCdrove Dli

    36、fted4A.step BenterCfinish Dput5A.covered BleftCstuck Ddown6A.snows BraindropsCleaves Dwinds7A.coat BhatCgloves Dclothes8A.guessed BexpectedCnoticed Dimagined9A.body BheadCface Dhands10A.so BthenCthough Dyet11A.passed over Bgot throughClived away Dspent out12A.stare BangryCglare Dcare13A.gave Bpicked

    37、Clet Dtook14A.back BoppositeCaway Dup15A.warned BreportedCthanked Dreminded课时作业(三)层级一课时跟踪检测维度11tradition2.roof3.historic4.overseas5.digital6.downloading维度21comparison2.as3.traditional4.professional5.of6.further维度31as important as2from all over the world3I would appreciate it if you could offer me so

    38、me proposals4Its believed that5all of whom went abroad for further education维度41答案与解析:to record考查非谓语动词。“work together to do sth.”意为“共同努力做某事”,动词不定式在此作目的状语。2答案与解析:appreciation考查名词。空处作及物动词promote的宾语,所以要用其名词形式。3答案与解析:have been produced考查动词的时态和语态。根据时间状语从句“since.in 1994”可知,主句要用现在完成时。空处作谓语,与主语digital photo

    39、graphs之间为动宾关系,故填have been produced。4答案与解析:a考查冠词。stop在此意为“中途停留处”,是可数名词,且这里表示泛指,故应用不定冠词a。5答案与解析:as考查固定搭配。“as.as.”意为“像一样”。6答案与解析:when考查定语从句。“_ people travelled the Silk Road”是定语从句,修饰先行词time,关系词在从句中作时间状语,故用关系副词when。7答案与解析:wider考查形容词的比较级。even表示“更加,得多”常修饰比较级,故填wider。8答案与解析:safeguarding考查非谓语动词。空处作介词of的宾语,故

    40、用动词-ing形式。9答案与解析:on考查介词。work on意为“从事、致力于”,符合语境。10答案与解析:communication考查名词。根据空前的形容词international和and understanding是并列关系可知,此处要填名词。层级二主题阅读训练.阅读理解A【语篇解读】本文是记叙文,作者描述了参观马丘比丘的经历。1答案与解析:A写作目的题。根据第一段中的“As we climbed and climbed, it was easy to imagine how the Spanish failed to discover Machu Picchu during the

    41、ir travels up and down along the Urubamba River far below. The site sits over 7,000 feet high on a mountain top and plants hide it from view.”可知,作者通过西班牙人探索马丘比丘失败的事例来反映马丘比丘隐蔽的位置,所以很难找到。2答案与解析:D细节理解题。根据第二段中的“No one knows for sure what Machu Picchu was used for or when and why the site was abandoned. T

    42、hese questions will likely never be answered. However, what is known for sure is that it was an amazing creation”可知,虽然马丘比丘仍有诸多的谜团,但是它们都不妨碍马丘比丘被视为一个惊人之作。3答案与解析:B推理判断题。根据第三段中的“This tested my fear of heights as the drop-off at some points was close to 2,000 feet straight down”可知,作者参观吊桥时很害怕。4答案与解析:B推理判断

    43、题。根据第一段中的“Santiago has visited Machu Picchu many times and knows the best time to arrive”以及第三段中的“As we entered Machu Picchu, we had an opportunity to take the famous postcard picture thanks to Santiago”和“He seemed very conscious of our limited time and wanted to make sure we got the most out of our

    44、visit”可知, Santiago对马丘比丘相当熟悉。B【语篇解读】本文是议论文。文章就“历史遗迹是否应该被改变”展开讨论。5答案与解析:A细节理解题。根据第一段中的“As the years pass, stones often start to break into pieces and things fall apart. The Great Sphinx has lost its nose. Various stones are missing or have fallen over at Stonehenge. The Colosseum in Rome has no floor

    45、covering its underground rooms”可知,随着时间的流逝,许多历史遗迹已经渐渐地被破坏。6答案与解析:C推理判断题。根据第一段中的“building a new floor will give us back the same view from the stage of the monument that it had in ancient times”可知, Alfonsina Russo认为加装地板可以还原这个遗迹的风貌,由此可知他赞成加装地板。7答案与解析:A篇章结构题。根据第二段中的“Visitors want to know what it was lik

    46、e to be there when the place was being used”可知,游客游览某个古迹时想要知道这个地方过去的样子。而改变古迹可以帮助游客实现这一想法。由此可知,此处的do this指代“领略历史遗迹过去的样子”。下文以罗马斗兽场的新地板为例对此进行了解释说明。8答案与解析:B推理判断题。根据最后一段中的“Tomaso Montanari called the Colosseums new floor a false arena. He said, The idea that the monument as it is is not enough is all very

    47、 silly.”可知, Tomaso Montanari认为罗马斗兽场的改变向游客呈现了假的场景,这一改变很可笑,并没有必要。.七选五【语篇解读】本文是说明文。文章介绍了法国世界文化遗产卡尔卡松。1答案与解析:B下文中的“One solution was to build a wall all around ones town or city”与B项为语义上的顺承关系,是对B项的具体解释。2答案与解析:E下文中的“But then around 100 BCE the Romans came and began building fortifications”与E项为转折关系,其中small,

    48、 sleepy town与building fortifications形成了对比。3答案与解析:G下文中的“The French made the wall stronger since it was close to the border with Spain”与G项为语义上的顺承关系。同时French与G项中的France为复现关系。4答案与解析:C上文中的“the French government wanted to tear down the castle in 1849”与C项为转折关系,对比了法国政府和民众对待卡尔卡松城堡的不同态度。下文中的“Instead, the stru

    49、cture was restored and preserved for future generations”是对C项的具体解释。5答案与解析:DD项与下文中的“The walls main job now is to please armies of tourists, instead of stopping armies of soldiers”为语义上的顺承关系。D项中的tourist与下文中的tourists为原词复现关系,介绍了卡尔卡松目前的状况。.完形填空【语篇解读】本文是夹叙夹议文。文章主要讲述作者在寒冷的冬天的早上因为帮助别人,自己也感到了温暖。1答案与解析:A句意:但是一个

    50、寒冷的冬天的早晨的一个微笑让我的心温暖了。根据最后一段中“He then smiled.”可知,陌生人给了他一个微笑。2答案与解析:BAbroken打破的; Bwarm温暖的; C.tight紧的; Dhappy高兴的。根据上文“Sometimes the people who give you warmth are strangers.”可知,陌生人给了他温暖。3答案与解析:B句意:每天早上我步行到车站并且赶上8点的火车。A.travelled旅行; Bwalked步行; Cdrove开车; Dlifted提起。根据上文“My home is not far from the Hill Pa

    51、rk station.”可知,作者的家离车站不远,所以他应该是步行到车站。4答案与解析:A句意:当我下了车,正打算走出车站的时候,我看到了一位老人。A.step迈步; Benter进入; C.finish完成; Dput放置。根据下文的“out of the railway station”可知,作者这个时候是要出站,所以是走出去。5答案与解析:C句意:见第4题详解。A.covered覆盖; B.left离开; Cstuck粘; Ddown放下。根据这句话的意思可知,这里要用到动词短语get stuck表示“粘上”的意思,这里是指作者的眼睛被粘在一位老人身上,意思是他看到了一位老人。6答案与解

    52、析:D句意:早晨冬天的寒风穿过我的羊毛帽子刺入我的身体。A.snows雪; Braindrops雨滴; Cleaves树叶; Dwinds风。根据下文“were piercing (刺入) through my woolen _7_. I felt it cutting through my flesh and bones.”可知,可以刺入肉和骨头里面的应该是冬天的寒风,寒风刺骨。7答案与解析:B根据下文“So I _13_ off my woolen hat”可知,早晨冬天的寒风穿过作者的羊毛帽子刺入作者的身体。8答案与解析:C句意:我走得很快,突然我注意到那位老人头上什么也没有戴,脖子上也

    53、没有围围巾,然而,他却仍然在寒风中坐着。根据下文“the older man wasnt wearing anything on his _9_ nor scarf around his neck, _10_ he was sitting in freezing winds.”可知,这是作者看到的情景。9答案与解析:B根据最后一段“I went to him and asked the reason for not wearing any hat.”可知,他没有戴帽子。10答案与解析:D根据这句话的上下文可知,那位老人头上什么也没有戴,脖子上也没有围围巾,他却仍然在寒风中坐着,所以上下文是转折

    54、的关系。11答案与解析:B句意:我不知道他打算如何度过这寒冷的冬天。A.passed over忽略; Bgot through度过; Clived away离开; Dspent out浪费。根据上文可知,老人头上什么也没有戴,脖子上也没有围围巾,他却仍然在寒风中坐着。所以作者想知道他打算如何度过这寒冷的冬天的。12答案与解析:C句意:他给了我一个奇怪的一瞥并且什么也没有说。A.stare盯着看; Bangry生气; Cglare一瞥; Dcare照顾。根据上文“strange”和下文“I got the sign that probably he felt embarrassed that I

    55、 asked him that.”可知,在作者问他的时候,他应该是感到很突然的,下文作者说他感到不好意思,所以应该是作者问他问题之后,他只是看了作者一眼。13答案与解析:D句意:因此,我摘掉了我的羊毛帽子并且递给了他。根据下文“handed it to him”可知,作者摘掉了他的帽子。14答案与解析:A根据上文“He then smiled.”可知,那位老人先冲作者微笑,然后作者也回以微笑。15答案与解析:C句意:实际上,在你帮助别人或者给别人提供便利之后,你将会被别人深深地感谢。A.warned警告; Breported报道; Cthanked感谢; Dreminded提醒。根据上文“He then smiled.”可知,作者把老人给他的微笑当成是老人对他的感谢。13

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2022-2023学年新教材高中英语 课时作业3 Unit 1 Cultural Heritage Section Ⅳ Reading for Writing 新人教版必修第二册.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-369377.html
    相关资源 更多
  • 人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修四UNIT 5 THEME PARKS.ppt人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修四UNIT 5 THEME PARKS.ppt
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 6 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 6 WORD版含答案.doc
  • 人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修三UNIT 4 ASTRONOMY THE SCIENCE OF THE STARS.ppt人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修三UNIT 4 ASTRONOMY THE SCIENCE OF THE STARS.ppt
  • 人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修一UNIT 3. TRAVEL JOURNAL.ppt人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修一UNIT 3. TRAVEL JOURNAL.ppt
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 5 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 5 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标英语八年级上册 Unit 3 Period 1 课件(共24张PPT).ppt人教版新目标英语八年级上册 Unit 3 Period 1 课件(共24张PPT).ppt
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 达标 WORD版含答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标英语七年级下册 Unit 9 Section A (Period 1) 课件(共14张PPT).ppt人教版新目标英语七年级下册 Unit 9 Section A (Period 1) 课件(共14张PPT).ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(8)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(8)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 3 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 3 达标 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标英语七年级上册Unit 4 Where’s my schoolbag Section A Period 2共34张PPT).ppt人教版新目标英语七年级上册Unit 4 Where’s my schoolbag Section A Period 2共34张PPT).ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(6)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(6)及答案.doc
  • 人教版新目标八年级英语上册第五单元大归纳(共12张PPT).ppt人教版新目标八年级英语上册第五单元大归纳(共12张PPT).ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(5)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(5)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 2 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 2 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 6 Section B.ppt人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 6 Section B.ppt
  • 2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 5 CANADA SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 5 CANADA SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(4)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(4)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 达标 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 4 ASTRONOMY 单元质量评估检测卷 4 WORD版含答案.doc2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 4 ASTRONOMY 单元质量评估检测卷 4 WORD版含答案.doc
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(2)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(2)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 5 Section B.ppt人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 5 Section B.ppt
  • 2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 3 THE MILLION POUND BANK NOTE SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 3 THE MILLION POUND BANK NOTE SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(11)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(11)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修2 MODULE 6 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修2 MODULE 6 达标 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 4 Section A.ppt人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 4 Section A.ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(10)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(10)及答案.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1